Happyhappyhappy.

Trots att jag igen inte kunnat sova, att jag återigen blivit terrad och att jobbet gick segt så är jag mucho happy idag. Direkt efter jobbet hämtade älsklingen upp mig och vi åkte in till slussen för att vaccinera mig hos vaccin direkt, och direkt var det minsann! fylla i papper sätta sig på stol och sen satt sprutan i armen, klart! Jag hann knappt berätta mitt namn. Men det var bara bra att det gick fort och om en månad måste jag återvända för ännu en spruta. Det som gör mig glad är ju att sprutorna betyder att det börjar närma sig nu minsann, hihi. spännande!

Men det bästa är att resan äntligen är bokad! Till hundra procent, ingen återvändo! Och det är en riktig dröm resa! Åh vad jag längtar, det pirrar till i magen bara jag tänker på det!


Trasig.

Jag fick ungefär en kvarts sömn inatt även fast jag var hur trött som helst. Troligtvis för att jag är så stressad hela tiden och får ångest. Jag klarar inte av det längre, orkar inte. Speciellt inte när en viss person pushar på hela tiden och vägrar förstå. Jag måste börja ta det lugnt nu innan jag får ett sammanbrott.
Orkade inte ta mig till sjukgymnasten idag heller på grund av det, att ta sig dit och stressa sig igenom mina övningar, hinna ett 1 och en halvtimmes pass på 45 min, och åka hem igen kändes för påfrestande.
Min älskling och mamma Tina var snälla och skjutsade hem mig istället.

Om denna natt blir likadan måste jag nog ta ledigt imorgon så jag kan stressa ner. Jag behöver den där resan nu. Jag behöver min Hampus nu. Jag behöver umgås lite med min Amanda och min Josefin nu.

Lazy Sunday

Nu sitter jag och dricker lite chokladkaffe, bläddrar i mina nyinköpta tidningar och lyssnar på musik. Låter det inte myspys? Ibland är det förjävla skönt att bara vara för sig själv och göra ingenting, tror att jag ska göra om lite bilder sen också. Det var så länge sedan. Risken är bara att jag fastnar och glömmer bort mitt pilatespass, haha.

Det var en riktigt mysig kväll igår med min älskling också. Jag tror jag åt ungefär lika mycket till middag som jag har gjort under hela veckan, men det var det värt! Efter middagen blev det wallander och sen sängen. Jag var helt slut! Äntligen fick jag sova ut, ända till klockan halv ett idag :). Fast tydligen så hade jag varit helt vild inatt, snackat i sömnen och sprattlat som en döende fisk. Jag måste ha drömt lite mardrömmar för när jag vaknade så ville jag bara klammra mig fast vid min älskling och aldrig släppa taget.

Nu spelas Whitesnake - sailing ships. Åh vad jag älskar den låten och jag tröttnar verkligen aldrig, har lyssnat på den jag vet inte i hur många år nu och den är alltid lika bra. Jag får en sån där varm luddig känsla inom mig, haha. För mig handlar såklart inte låten om en massa seglande båtar, den har en underliggande mening. Musik när den är som bäst. Loveloveloveit.





En Hampus sitter fint en dag som denna.

Nu ligger jag hemma hos Hampus och väntar på Hampus, haha. Han skjutsar sina föräldrar som skulle ut och partaja och jag sitter här med min mage som är så hungrig att den snart gräver sig ut genom skinnet och vandrar upp till vegabaren för lite kebab, nära och bra. Men nej, jag måste vara duktig och hålla mig, när han kommer ska vi nämligen laga mumsi tacos. Jag kommer med stor sannolikhet slänga i mig allt och sen få så jäkla ont i magen, menmen.

Usch, jag känner att jag är lite halvt deprimerad. Igår var ingen topp dag direkt och idag gick jag upp kl halv åtta för att jobba, buhu för mig, jobba på en lördag.... Sen efter det så var det planering med resan och nu har vi iallafall reserverat ett par biljetter, men vi får se hur det blir. Jag orkar inte hålla på med dittan dattan, jag vill helst bara boka rätt och slätt och sen åka, fast då får man ju inte det bästa kanske och det vill vi ju ha. Men Hampus har sagt att han kirrar det där för jag klarar bara inte av det, har inget tålamod som sagt. Det ska ske NUNUNU om man heter Sandra Solander och då är det lika bra att hålla sig borta.

Jag ser INTE fram emot nästa vecka, ojojoj. Fart och fläkt hela tiden och inte en enda ledig dag från jobb minsann. Så ska jag hinna sjukgymnasten, vaccinering i stan, fira leila och att vakta hund torsdag - söndag. Fast det två sistnämna är ju inte jobbigt direkt, myspys!

It's Friday, I'm in love.

Okej. Min fredag har inte börjat så himla bra, missade tåg och bussar och utebliven lön mm. Morr på det.. MEN HEY, det är fredag och då ska man vara glad :).
Något som gjorde att humöret vände på stört när jag kom hem var att jag hade fått brev nummer 2 av min päls! Långt och fint var det dessutom!
Hon kommer hem vecka 44 och jag längtar så jag spricker. Nu har jag finfina saker att se fram emot den närmaste framtiden! Kryssning, Amanda och Thailand, jippi!

Jag ska snart pallra mig ner till gymmet och svettas lite igen så att jag senare kan avsluta min fredag med en riktig myskväll med Hampus. Jag känner för svulltime!
Kanske att jag hinner städa mitt rum innan han kommer hit också, kanske men icke troligt. Han är ändå van nu så varför anstränga sig? haha.

 


Ändrade planer

Sa jag två veckor? nejnejnej, nu lutar det åt hela 3 veckor i härliga Thailand :).
Tre veckor & tre olika stränder. Åhhhh vad härligt det ska bli, kan jag bärga mig? nej!
Det enda jobbiga nu är att jag har glömt prata med fokus om mitt äventyr, hmm. Men allt ordnar sig, det gör det alltid :)


Nu har jag svettats och svettats och svettats, men gud så skönt det är såhär i efterhand, och solningen behövde jag verkligen som sagt.
Är helt slut, ska bli skönt att gosa in sig i älsklingens famn och slummra in i drömmarnas land.


loveloveloveloveit

You're the one that I wanted to find.
And anyone who tried to deny you, must be out of their mind

Because I came here with a load
And it feels so much lighter since I met you
Honey you should know
That I could never go on without you



                                                                                                                Coldplay - Green eyes


Räddaren i nöden.

Älsklingen räddade min dag! Han köpte prima kaffe till mig så nu har jag minsann smuttat på en stor kopp. Och kanske kanske ska jag vara busig och göra en till snart!

Jag är riktigt sugen på att baka något i helgen, det var ju ett tag sedan nu. Funderar på lite munkar eller kringlor? mumsimumsi. Vad tycker du pampers?

Soon ska jag ner till gymmet och svettas lite, kanske även sola. Det var också så länge sedan. Kollade på bilderna från förra helgen då jag var med jossa och sara och jag ser ut som ett jävla spöke jämfört med dem! Dessutom behöver jag nog lite sol, det börjar ju bli så kyligt nu :/, jag hatar kyla!
När jag är på jobbet känns det som om jag redan kommit in i klimakteriet, jag har en tjocktröja på mig och fryser så då sätter jag på mig en till men då börjar jag svettas och koka istället och så håller det på hela dagen, på och av på och av.

Kvällen blir väl som vanligt, börjar bli en rutin nu med lite dexter och gos.


älskliiigngngnng



Lugn och ro? vad är det?

Tråkdag. Tur är att tiden går rätt fort iallafall. Jag har börjat med en dålig ovana, att somna på tåget på väg in mot sjukgymnasten. ajjabajja! Snart kommer den dagen då jag inte vaknar upp i tid för att stiga av.

Men mitt största problem just nu är att mitt kaffe är slut! rackarnsbananer, vad ska jag nu göra imorgon när jag kommer hem efter jobbet och vill smutta på lite chokladkaffe? Mitt kaffe ger min ny styrka, I need it. Men men, får väl flirta lite med mamma så hon köper nytt till mig, hahah.

Föresten så blir detta inte den sista veckan på åhlens för mig, fick förlängt i en månad till, till den 30/10. Vilket passar väldigt bra eftersom vi tänkte åka den 17/11.
Kanske att jag får förlängt en månad till, men inte på samma område som nu isånt fall utan någon annanstans i byggnaden. Men då får de tåla att jag ska åka bort minsann.
Min chef har pratat så bra om mig de de högre cheferna, de som bestämmer om jag ska få förlängt eller ej så man kan ju alltid hoppas. Jag vette fan vad som händer annars.
Jag, "arbetslös" ? Har ju fokus men det ger ju inte mycket pengar eftersom jag får så lite arbetstid så man kan nog kalla det för arbetslös. Usch, det låter inte bra.

Jag har ju så mycket för mig nu så det skulle kännas så tomt att bli arbetslös. Nu är det åhlens på vardagarna och såklart sjukgymnasten måndag och onsdag, sen ska jag på intervju för någonting den 6/10. Inte för ett jobb, det är någon undersökning de håller på med och jag får 300 kr för att sitta och svara på lite frågor i en timme, lättförtjänt. Sen vill fokus att jag ska jobba 4 timmar mer än vanligt nu på söndagar tills de får igång ett bra system + att de vill att jag ska kanske jobba en timme eller två extra för att ringa runt och boka tider med folk + att de vill att jag ska gå en receptionskurs. Ojojoj. mycket att göra och jag blir nästan förvirrad, just därför ska Thailand resan bli helt sjukt underbar, få koppla av lite och komma ifrån all denna jäkla stress som jag ständigt plågas av.

Nu ska jag ta en skön dusch iallafall och mysa ner mig i väntan på min underbara man. Som självklart kommer vara lite halvdeprimerad, eller ja , troligtvis. Risken är väl liten att bajen vinner idag, haha.
Men lite Dexter och Sandras dunderte kan nog få honom på lite bättre humör iallafall. Och självklart ett lass med kyssar :)


Hejdå sparpengar, Hej Thailand!

Ja nu börjar Thailandresan formas och jag tror jag spricker av iver!
Troligtvis är det så att vi kommer att åka den 17/11 och vara borta i två veckor, på de två veckorna kommer vi bo på två olika hotell. Lite variation :)
Åh, det ska bli så härligt! De här två månaderna kommer vara rena tortyren för mig innan det bär av! Det är ju tyvärr så att när jag väl vill någonting, får för mig något, så vill jag att det ska hända NU, på stört, ord och inga visor. Men jag får hålla mig i skinnet och Hampus min får lugna mig när det blir för mycket, haha.
Min gullegubbe, han säger att det bästa med hela resan är att få ha mig helt för sig själv i två veckor. Hur underbar är inte han?:)




Troligtvis ett utav hotellen vi ska till! :)  sugen?


trötta jag

Vilken långlång dag det har varit. Den första halvtimmen var jag helt ensam på gymmet och resten av tiden var det ju inte direkt smockfullt heller, så de 8 timmarna kändes som en evighet. Mamma var snäll och kom med mat vid 6 rycket iallafall så att jag inte skulle dö av hunger.
Samuel hade varit och shoppat lite saker till barnhörnan som jag fick montera ihop och placera ut, det var ganska kul faktiskt men mest bara för att jag var sysselsatt kanske. Jag hade gjort det så fint och städat från golv till tak och precis när jag är klar så rusar det in monsterbarn som ska riva ner allt och möblera om!
Den ena ungen ville dessutom att jag skulle torka henne när hon hade varit på toa?! no way, där gick gränsen tyckte jag. Jag är inte anställd där för att leka dagisfröken.

När jag skulle gå hem gjorde jag nog något pinsamt. Jag gick upp och släckte på övervåningen ungefär 5 över åtta, alltså fem minuter efter stängning, och så glömde jag kolla om det var någon kvar eller inte, vilket det var! haha. Stackars den killen, helt plötsligt när han står och tränar så blir det kolsvart. Menmen, det var ju faktiskt efter stängning, så lite får han skylla sig själv.

Nu sitter jag i sängen och bara dör, har frossat lite marabou och ska ta en kopp te.
Lillebror vann en sån där stor en på grönan igår så hela kylskåpet är fullt av choklad :)
me like!

Tror att jag ska gå och lägga mig redan nu nästan, imorgon är det ju härliga åhlens som gäller, där jag föresten kanske bara får jobba en arbetsvecka till. Till den 25:e. Skulle egentligen fått svar i fredags med de är lite halvpuckade där så dom kan egentligen komma samma dag och ge svar.
Det är lite nervöst ändå, jag kan snart vara arbetslös? Men samtidigt längtar jag efter att få åka på resa med älsklingen. Åh, jag tror jag ska kolla lite efter finfina resor till Thailand nu innan jag bäddar ner mig.
Puss&godnatt


Festligheter

Igår blev det äventyr till södertälje med jossa och sara, mucho trevligt må jag säga även om vi hade lite otur. När vi skulle byta i älvsjö så satt vi och väntade i i ca 20 min och så när tåget rullar in så inser vi att vi faktiskt står på fel perrong, haha. Ja, vi missade ju självklart det tåget, fick vänta en halvtimme på nästa. Sen var det signalfel och grejor så istället för att åka raka vägen så fick vi byta till buss.

Första stopp blev jossas brors lägenhet, sara hade ju spelat handbollsmatch och var tvungen att fixa sig innan det bar av till femfemnoll där vi skojade till det! :)
Dans och trevligt sällskap för hela slanten minsann!
Jossa tappade ena klacken och fick trippa runt på tå halva kvällen! Vet inte hur hon lyckades med det men heter man Josefin så går allt! ;)

Nu ska jag snart ner till fokus. En viss Samuel hörde av sig kl 22 igår och sa att jag tydligen skulle börja klockan tolv istället för fyra! kul jul, inte vidare snällt att höra av sig på så kort varsel men men, jag har ju ändå inget annat för mig. Så tjohej! Dags för ett åttatimmars pass på gymmet.



Förändring förnöjer!

Jävla åhlens, jag kan inte sova längre än till åtta nu för tiden bara därför. Så sitter jag helt ensam och har ingenting att göra för vem mer än jag är vaken åtta en söndagsmorgon?
Aja... Glömde skriva det igår men jag har ju fixat mitt hår:) Det är så långt och fint nu, jag är verkligen jätte nöjd! happyhappyhappy! Min älskling är bäst som orkar med mig när jag ränner runt överallt för dittandattan. Alltid vid min sida <3

 


Take a sip of dancing juice

stress stress stress!
Ja, nu måste jag skynda mig så jag hinner göra allt och göra min någolunda fin innan jag drar iväg med min kära josefin till södertälje för lite skoj!

Gårdagen var myspys, god kycklingsallad på bellmans och sen bio. Dock blev jag ruskigt besviken på filmen. Kändes verkligen som om de bara hade slängt i hop filmen bara för att. Blää.
Jag somnade typ den första timmen eftersom det inte var förrän efter det som det började komma igång lite... Menmen.
Hampus köpte en enliters cola på bion, EN LITER? Dessutom drack han typ upp den på en kvart också, helt galen minsann. Så satt jag där med mina små Mer, sånna som man drack när man var liten och fick inte ens i mig  alla dem under hela filmen.
Tydligen var det också hysteriskt roligt när lilla jag med mina mini händer höll colan åt honom. japp.





In till staden

nu ilar jag in till staden för en myskväll med älsklingen :)  ciao!


  


Big nono!

På tal om allt och ingenting....

Musik i all ära men att spela högt med mobilen på tåget är inte okej! När det dessutom är en 50 årig gubbe så blir det ännu värre. Fjortisarna kommer ändå undan med det, har en slags bortförklaring, att de är dumma och unga.
Alltså, när jag skulle hem igår från sjukgymnasten, trött och sliten så tänkte jag; "aah, vad skönt att få sitta ifred på tåget och läsa min bok". MEN ICKE.
Då ska den där gubben sätta på sin skit musik på högsta volym och jag kan inte koncentrera mig nångonting, alla bokstäverna flöt ihop till en enda stor massa. Nu känner jag att det är lite risk för Maggan Haggan här men jag.blir.galen.
Snälla jag ber dig fjortis Olof 50 år och alla dina små fjortis kompisar, skona oss andra genom att köpa ett par hörlurar, tack.

Okej, en annan rolig sak. Jag har insett att jag redan är pank? REDAN! Jag fick lön i tisdags och hokuspokus så var de borta , deprimerande.

Ja det här blev ett himla negativt inlägg men man kan inte alltid vara på topp.

Flickan som lekte med elden

Hejhopp! guess what, nu sitter jag och läser ett brev från min lilla amanda :) Det var på tiden!
Det är så mysigt med brev, att vara någons brevvän. Mindre mysigt är ju anledningen till varför vi skickar just brev till varandra.

hmm.. så fort jag har svarat så ska jag gå ner och träna lite och sen kommer hampus och vi ska se det sista avsnittet på dexter! Det är så sjukt spännande, jag tror jag dör.
Sen ska vi ju försöka hinna med lite true blood också :)

Imorgon blir nog en bra dag känner jag på mig, vi ska till stan, äta lite på bellmans och se flickan som lekte med elden! Fick lite panik nu när vi skulle boka och insåg att vi kanske var ute i lite dålig tid. Alla de bra platserna är såklart borta dagen innan det är premiär men ja, så långt tänkte ju inte jag. Men nu är det bokat iallfall. Vi ska till skandia, den där mysiga gamla biografen på drottninggatan.
Det ska bli spännade och jag har höga förväntningar. Flickan som lekte med elden är utan tvekan den bästa av millennium böckerna, inte luftslottet som sprängdes som tydligen alla andra tycker.

Usch, jag kommer säkert spendera en del pengar imorgon också. Det är farligt att vara i närheten av Åhlens city när man har så fin fina rabatter. Det gör det ju så kul att shoppa! Jag får be Hampus att slå mig på fingrarna lite grand.





Ett minne blott?!

Föresten...

Amanda Birgitta Engström!
Har jag fått något fint svarsbrev? svar nej! Har du redan börjat glömma bort mig din tant? Jag kräver brev, och det i mängder! :) saknar ju min päls.





Money, money, money, must be funny.

Lön idag och gud så härligt! Det är så nice att se pengarna ligga där på kontot och bara vänta på mig :)
Fast nu ska jag minsann försöka vara duktig och hålla i pengarna, ett tag iallafall!

Pilatesen i söndags gjorde mig snurrigare än någonsin men jag märker att det verkligen är bra för mig. Är så sugen att börja på en sån där nybörjarkurs så att jag blir av med min dumma spänningshuvudvärk nån jäkla gång. Men jag orkar inte åka till stan eller något en gång i veckan för det, jag åker ju redan till sjukgymnast och allt så om jag ska gå pilates så måste det nog ligga närmare än så.
Men gud vad jag vill, jag vill jag vill jag vill!

Usch, nu sitter jag och är på tok för mätt. Mängder av kaffelatte och sesamkakor skvalpar runt i min mage.
Sesamkakor och dexter är mina nya måsten. Jag tror jag är beroende på riktigt, utan minst en utav vardera per dag så får jag problem. Hela kroppen skriker MÅSTE HA!
Kan man behandlas för beroende av det tro?
- Hej, jag heter Sandra och är beroende av sesamkakor och dexter.

Aja, jag borde väl pallra mig ner till fokus och träna lite men det tar emot alltså. Jag har en grym träningsvärk i mitt vänstra ben. Tog med mig testvaren från sjukhuset till min sjukgymnast igår och när hon hade sett dem körde hon skiten ur mig. uscha mig, träningsvärk som denna får man ju bara efter ålandslängret med handbollen.


Jag drömmer mig bort...

... utomlands. fan vad jag bara vill här ifrån nu, till värmen.
Att det regnar ute gör ju inte saken mycket bättre heller. usch fy och blä.
Jag hoppas verkligen jag får jobba ett tag till på åhlens så jag får råd med finfin resa långt långt bort ifrån kalla Sverige.


Spanien, förra året. Det ser så varmt och skönt ut. VILL NU!


Mumsfillibibblanfrukost

Sicken mysmorgon jag har haft med älsklingen.
Till frukost bakade jag scones och gjorde en varsin chokladkaffe! guuuud så gott det var. Det var ju ett tag sedan man bakade scones. Har inte haft tid på på sista tiden, har alltid varit på språng. Förut bakade jag nästan alltid scones till frukost och det hade jag tänk börja med nu igen :).

jaa... vad händer idag då? Jag ska iallafall ner på gymmet, träna lite. Ska testa på pilates idag, det ska bli spännande eftersom sist jag provade det så höll jag på att svimma. Jag klarade inte av andningen, så vi får väl se hur det går. Sen senare ikväll blir det väl en massa dexter med älsklingen :)

 


lyx bara för mig.

Riktigt mys var det igår. Vi drack chokladkaffe och åt fruktsallad medans mamma la kort på oss. Tiden gick lite för fort bara, men det är väl så när man har roligt :).

Nu ligger jag hemma i sängen och vilar mig, är helt slut! Skulle ju egentligen träffa Leila och gå på bio idag men hon missade bussen från uppsala minsann. Vi ska nog ta en liten fika och sådär imorgon istället:)
Eftersom det blev som det blev funderar jag på att ta hand om mig själv lite ikväll.
Bara vara, ta ett bad, måla naglarna, lyssna på musik, ta en ansiktsmask. Ja, pyssla om mig själv lite grann helt enkelt. Det var ett tag sen och när man jobbar på ett jävla lager 5 dagar i veckan är det lätt hänt att man ofta känner sig smutsig och äcklig. Det lockar väldigt mycket iallfall! Då kan jag ju använda den där roliga tabletten som jag köpte på lush som man ska lägga i ett ångbad för ansiktet, roligt roligt.
Men vi får väl se.

Jobbade ju på fokus idag istället för imorgon, fick testa på lite nya grejor idag som att göra träningpass till våra kära kunder. Kul att få lite nya arbetsuppgifter som man kan fördröja tiden med om man inte har något att göra:).
Efter jobbet hämtade min man upp mig och vi tog en sväng till handen, vi hade ju inte tänk på att det var haningedagen idag. Det verkligen kryllade av folk. Det var en tantilura som inte kom fram med sin lilla kärringbil eller vad det heter så hon körde helt enkelt på alla istället? haha...
Jag råkade få med mig lite saker hem också, oväntat va? Hampus börjar bli riktigt trött på mitt shoppande, stackarn. Men han är go som står ut ändå för min skull :).



nej det är inte bajs, det är en chokladansiktsmask


Hösten är här

Håll i hatten vad kallt det var imorse när jag skulle till jobbet. uschuschusch, jag gillar verkligen inte hösten, vintern och all kyla. Fast det ger mig ju bara en anledning till att shoppa en massa nya kläder, vilket är kul :)
Lite mysigt ska det nog bli att gå runt i stora halsdukar och mjuka tröjor.

Nu ska jag springa ner till gymmet och köra slut på mig själv lite grann innan jossa kommer hit ikväll :). Eftersom jag ska jobba imorgon med så blir det en chilledillmyskväll.
Jag tror jag bjuder på en bild på skönheten, japp, det gör jag.


sötnöt


LYCKA

se vad mami fick hem idag, se vad jag kommer fastna vid alla kvällar efter jobbet. mig glad.



Doctor, doctor tell me the news. dadadadadadaaa

Ojojoj, vilka stressiga dagar.
Igår var jag ju först hos läkaren, självklart sämre än vad jag trott menmen.
Det var lite obehagligt att göra testerna, jag spändes fast helt och hållet förutom benen och min läkare gjorde det inte bättre genom att säga : nu kommer du minsann ingenstans. Med en djävulsk ton dessutom.
på skoj förstås, men ändå ;)
Jag skickades hem med världens största bunt papper som jag inte förstår ett jota av, men det får jag väl ta med min sjukgymnast s¨jag får veta lite mer ingående hur knät mår.

Efter det var jag duktig och åkte faktiskt till jobbet istället för hem! Sen mördade jag mina muskler på gymmet mot kvällen.

Föresten så har jag blivit svarthårig? haha.......
Jag hade lite ljusa fläckar, såg nästan ut som en blond utväxt och när jag hade uppsatt såg jag typ flintskallig ut på vissa ställen, bara för det så då tänkte jag att jag köpte en ljusbrun färg för att fixa detta lilla problem.
LJUSBRUNT?! nej, det blev svart. Jag höll på att börja gråta den kvällen, men det ser faktiskt inte himla hemskt ut. Hampus gillar det, om han inte bara försöker vara snäll.

Aaaaja, nu är jag trött efter att ha jobbat 7 - 19 och ska slappa med älsklingen. Lite True Blood står på schemat, och sen djup sömn såklart ;) nattelinattnatt

nervositeten smyger sig på...

Äntligen hemma från jobbet och nu sitter jag i min alldeles förstora härliga morgonrock och smuttar på en frapino. Mums, det var första gången jag testa mig påt och det blev faktiskt riktigt gott. Det blir nog en ny favorit även fast jag redan råkat ut för brain freeze två gånger, haha.

Idag blev älsklingens jobb bombhotat, stackarn slutade egentligen kl 4 men kom inte därifrån förrän kl halv sex tack vare det. Turligt nog var det ingen riktig bomb i den där kattmatsburken, tydligen var det bara någon som haft det lite kul på kattmatsfabriken. Men den jäveln lyckades bra iallafall, fick inte bara polisen att komma utan även bombtekniker, eller vad man kallar dem. anyway...

Nu sitter jag och börjar bli nervös inför morgondagen. Jag ska upp lika tidigt som vanligt men jag ska inte till jobbet utan till sjukhuset för en massa tester. Jag ska vara hos läkaren kl kvart över åtta och sen efter det har jag tid hos sjukhusets sjukgymnast som ska se hur stor styrka jag har i mitt onda knä jämfört med det friska.
Om jag har hela 90% så betyder det att jag kanske bara har högst en månad hos sjukgymnasten kvar, det skulle vara så himla skönt! Därför är jag nervös, nu får jag veta hur jag ligger till, hur mycket min träning hittils har lönat sig. Kanske är en löjlig sak att bli nervös över men men.
Tänk om jag äntligen får börja träna normalt igen....

Spännande ska det bli minsann.



min snea gube 


godnatt

Efter att ha tränat och tagit en långdusch känner jag mig som en helt ny människa. Satan vad skönt det var och jag är verkligen på bättre humör!
Nu ska jag lägga mig på spikmattan, punktera mina muskelknutar lite grann :)
Morgondagen kommer nog bli en bra dag om jag klarar av att hålla detta humör, dessutom är denna vecka den sista högveckan på hela året! Härliga tider, härliga tider.

aja nu ropar spikmattan på mig, puss och godnatt alla söta små.


.... sudda bort din sura min

Tänka sig att det räcker med ett samtal till Hampus så får man helt nya krafter när det börjar bli tungt och jobbigt.
Usch, jag skulle nog inte klara av att jobba så mycket som jag gör och åka fram och tillbaka till sjukhus och sjukgymnaster om det inte vore för dig ändå....

Huvudvärken som jag fick igår sitter fortfarande i, fast tusen gånger värre. Börjar nästan undra om det inte är så att en bit av min hjärna sprängdes. haha.
Nu sitter jag bara och degar som vanligt efter jobbet. Ska gå ner och träna, göra mina dumma övningar.
Hej och hå vad negativ jag låter nu, skärpning!

När jag var på ica och handlade mig lite naturgottis sprang det runt en rolig liten gubbe. Han gick och nynnade och sjöng så det stod härliga till, inte på det där galna sättet, utan bara för att han tydligen var på sjukt bra humör antar jag. Det var nog ingen som kunde hålla tillbaka ett leende när de såg honom. Varför kan inte jag vara på sånt humör för?

Men som sagt, tur att jag har min Hampus som gör mig gladare dagar som denna <3


Jag. måste. slå. någon.

JAG BLIR GALEN!
Hur är det möjligt att alla grinollar samlar på samma ställe samma dag?
Jag blir så irriterad på folk som inte kan ta mig seriöst bara för att jag är ung.
Ibland känns det som om folk bara vill grilla mig, se hur jag reagerar och alla som känner mig vet ju hur illa mitt temperament är.
Jag kan vara trevlig första, andra och ja till och med fjärde gången kanske. Men sen klarar jag inte mer!
Jag höll på att koka över och sen kom Stefan och sa exakt samma sak som jag stått och förklarat i en kvart och helt plötsligt förstår de på direkten.

Hela min dag var förstört efter det, jag blev så sur så jag fick en hej dundrans huvudvärk som vägrar ge med sig. Aja, nu ska jag försöka bli snäll och go. Hampus kommer ju snart och jag vill ju inte gärna att han ska lida för det.
Dessutom har han gjort illa sig efter att ha spelat match idag, så jag måste vara snäll och ta hand om honom, plåstra om honom lite. Jag vill bara att han ska komma nu, han vet alltid hur man gör mig glad igen. Min underbara man.
Men en kopp gott te med honung i får duga så länge.



Fokus på fokus

Idag sov jag läääänge och gott, gud så skönt det var!
Nu är jag iallafall klarvaken och hemma igen. Ska dra en snabbstädning av rummet innan jag går ner och jobbar på fokus.
haha, jag kan verkligen inte hålla ordning och reda i mitt rum, eller kan kan jag kanske men jag har ingen ork. Vet inte vad som har hänt, förr höll jag det alltid fint, nu tar det två dagar så ser det lika hemskt ut igen.

Aja.. Igår beställde jag en tid för min hårförlängning :) jippi! Det ska bli spännande att bli tjockhårig igen. Det blir alltså av den 19de nu. Jag längtar redan.
Jag funderar på att kanske klippa lugg också? Men jag vet inte. Många förändringar inom kort tid, men det är kul att leka lite.

Här har du en bild på mina fina nya skor från Monki syster, resten får du se när vi träffas.


kärlek på hög nivå

Min älskling har något han håller kärt, något som han inte vill dela med sig av, något han tycker om otroligt mycket. Man skulle kunna tro att detta något skulle vara mig, men nej. Det är hans batmankudde.



Stockholm

Idag har jag och min raring varit i staden och shoppat hela dagen. Shoppat upp mina sista pengar, men det var till bra och nödvändiga saker. Jag fick med mig en jacka, ett par skor, en halsduk, en väska och brevpapper hem.
Nu kan jag börja skriva mina parfymarade brev till amanda :).

Det har varit en mycket bra dag även fast det blev panik på vägen in. Vi tog ju bilen och pågrund av att något hade hänt i tunnelbanan var det kaos och avspärrningar.
Men vi klarade det tillslut iallafall:).
Jag måste säga att jag älskar alla rabatter jag får för att jag jobbar på åhlens, och hampus lider ju inte direkt av det heller. Man får sådan shoppinglust när man vet att man får allt mycket billigare än alla andra, haha!

Nu segar jag bara, lyssnar på whitesnake, vilar knät lite grand. Ska nog skriva mitt första brev till min päls och sen blir jag upphämtad av Hampus så fort sverigematchen är slut på tv. Ännu en myskväll i guess, vilket behövs. Trots att jag gärna hade velat träffa jossa idag, känns som det var ett tag sedan nu.


usch, helgerna går för fort. Imorgon är det ju redan söndag och jag ska jobba igen. Kör över mig långsamt, någon?


Myskväll, javisst

Nu sitter jag och stinker för jag har tränat minsann. Jag äääääälskar att träna och jag ska verkligen försöka komma igång nu igen när jag får träna mycket mer med mitt knä :)
Äntligen kanske jag kan börja ta ut mig sådär mycket så man inte ens orkar stå upp normalt efter igen. HÄRLIGT!

Aja, kanske ska jag duscha så jag blir ren och frän igen. Ikväll blir det en riktig slappar kväll, måste ta in alla timmars sömn jag missat under dessa veckor känner jag. Så jag och min älskling ska först åka och köpa lite chokladkaffesirap (om vi hittar) och en påse tacochips som vi ska glupska i oss framför inglorious bastards.
Hampus har ju inte sett den och jag tyckte den var så bra så jag ser den gärna igen :).

Håll i hatten för nu blir det fredagsmys.


Jag tror att jag dör.

fy bubblan vad trött och seg jag är. Vill bara härifrån, till ett varmare land. Jag säger då det, nu ska jag spara pengar som fasiken sen när åhlens kickar mig sitter jag på första bästa plan med min Hampus.
Snart kommer han hit iallafall och förgyller min kväll. Vi ska ta en liten promenix, titta lite på true blood och sen ska jag somna sött i hans armar.

Du och jag är som ett sagopar älskling.

någonting slog mig...

Jag kom att tänka på en sak.
Nu är min päls, min bästa vän, min andra hälft, långt långt borta.
Kanske inte får träffa henne på ett år. Nu är jag ledsen.

     


Baka baka liten kaka

hej hopp! Efter att ha gått hem från jobbet idag svängde jag förbi papps en stund för att plocka lite äpplen!
Varför? jo för att det är min tur att baka fikat till jobbet och jag tänkte bjuda på lite god äppelkaka a la sandra med vaniljsås!
Jag plockade mig även en stor påse med björnbär som jag smaskade i mig. Björnbär är faktiskt lite läskigt att äta tycker jag, det finns så många vrår där små kryp kan slå sig till ro. Så jag undrar hur många små stackars kryp som skvalpar runt i min mage just nu. äckligt, men skit samma det är ju proteiner som mamma sa. haha.

Jag älskar verkligen pappas trädgård, ett himmelrike för fruktälskare som jag! plommon, körsbär, päron, björnbär, vinbär, äpplen, krusbär och PERSIKOR! Trot eller ej men ja vi har persikor och de måste dessutom vara de godaste på denna jord.

aja, jag ska väl sätta igång med mitt bakande och sen ska jag pussa ihjäl min man tills han inte vet vad han heter längre.




Ja det ser ut som om jag inte gillar pussen, men i själva verket är det så att jag pussar HÅRT,
för att jag älskar min älskling så.