Aventyr!

Idag gick vi upp med tuppen eftersom vi skulle pa aventyr minsann.
Vi har hunnit med;

- aka bat, aka bat, aka bat. I mangder...
- Paddling i tre omgangar. Forsta gangen in i en grotta som kryllade av fladdermoss! Jag kissade nastan pa mig nar de ibland fick for sig att slappa taket for en liten flygtur. Men som tur var kom vi darifran oskadda, och med torra trosor.. hehe.
- Besok pa James bond island! Fin fint stalle! Tror att filmen heter the man and the golden gun som spelades in dar, men jag ar inte sa hajj pa bond filmer sa jag har nog fel...
- Besok till en liten o dar det tydligen skulle finnas as mycket apor.. Bara for att sa ville de inte dyka upp just idag? haha, menmen, glada var val vi for det!
- Jag har fatt sta ut med Hampus eviga tjat om hur stort det ar att zlatan avgjorde matchen och att han ar sa deprimerad for att han inte fick se den..

Ja, det ar val lite om dagen. Nu luktar jag svett, ar trott och hungrig! Sa en dusch sitter val fint innan vi gar ner och ater en efterlangtad middag!

puss pa er!





James Bond Island


Kanot paddling, Hampus ar glad, hehe <3


Sawadeekaaaa

Idag har det varit lite molnigt igen, men inte alls lika farligt som de allra forsta dagarna har i thailand! Solen har faktiskt tittat fram titt som tatt. Nu har vi bokat resan till James bond Island ocksa, det blir av pa mandag! Hoppas pa fin fint vader da iallafall ;)

Jag ar lite besviken pa shoppingen har nere, trodde att det skulle vara as bra, men ja. tji fick jag helt enkelt, haha. Har faktiskt inte hittat mycket alls att kopa. Visst finns det mycket grejer och markander mm, men valdigt mycket av grejerna ar skit saker och sa har det same same overallt! Och jag som ar sa krasen!
Men lite grejer hoppas jag komma hem med iallafall! ;)

Aja, nu tankte jag bjuda pa tre sma bilder fran the beach stranden :)










Snalla jag..

.. bjuder pa bilder idag! Dock fran den lite samre kameran dar de lite trakigare bilderna finns men enda! Forst lite update!

Flyttade ju till Karon beach igar och har ar det ljuvligt minsann. Lite roligare omrade sa man har alltid nagot att gora. Fint vader har vi dessutom! Idag har det varit stekande varmt hela hela dagen.
Man marker av att det ar mycket mer svenskar har ocksa. Igar at vi pa en restaurang som ar svenskagd bara nagra meter ifran hotellet. PLANKSTEEEK till mig;D och gud sa gott det var! Sen efter det korde vi lite minigolf pa en bana som var uppbyggt  som en djungel, med en massa dinosaurier och sprutande vulkaner och grejer, sjalvklart vann jag stort over Hampus.  Men han strostade sig med att klappa en liten bebiselefant som traskade runt pa gatan utanfor, hehe.

Och vet ni vad? Vi har dessutom en starbucks precis utanfor hotellet! yumyum, mitt andra hem. Det blev iallafall en bra forsta dag pa en forhoppningsvis bra vecka har pa Karon beach ;)



Middag pa stranden



alskling klappar elefantbebis



Brain freeeeeze






fortsattning foljer.


Imorgon flyr vi fran Indigo Pearl

...och flyttar istallet till ett annat hotell pa karon beach! Lite spannande ma jag saga med nytt! Indigo pearl har varit bra, servicen har tex varit grym och man kanner sig som en gud har borta! Frukostbuffen gor sa att man dregglar bara man tanker pa't! Men omradet kring hotellet har varit ratt sa trakigt, inte mycket att gora har om kvallarna forutom att ata middag sen bums i sangen, typ. Ett litet minus men jatte bra for de som bara vill vara pa semestern.
Det har iallafall varit super hittils och vi har fordrivit tiden genom att aka in till phuket town och shoppat, aven till en marknad dar i trakterna, akt till phiphi oarna dar vi sett en massa harliga strander och dessutom snorklat, sen nu de senaste dagarna har det blivit en massa lathet ocksa, bara legat och solat vid polen! Skooont!

Vi har luskat lite i framtida aventyr och en resa till james bond island och rida pa elefanter ar nog mojliga alternativ, men vi far se ;). Allt ar sa sjukt billigt har sa det kommer sakert bli sa i slutandan iallafall.

Jag har fatt lite skall for att bilder inte kommit hittils, men talamod mina vanner! Inga bilder idag heller, men snart! jag lovar!

puss pa er dar hemma!

Jag tror jag stannar har...

Igar vankades aventyr! Phi Phi oarna stod pa schemat. Stranden & lagunen dar de spelade in filmen the beach maste vara det vackraste jag nagansin sett! Tur med vadret hade vi da ocksa, solen tittade fram titt som tatt.

Idag har vi haft kanon vader! stralande sol och jag har smorjt in mig som en galning for att inte branna mig. Hampus daremot, hahahhaha, ar rod som en krafta! Okej, nu overdriver jag lite, men han har brant sig iallafall!

Ska val forsoka slanga upp nagra bilder om datan tillater om en dag eller tva. Sa ni drommar er bort litet ( och bli lite avundsjuka), hehe. Men ikvall orkas det inte, for har vankas det en myskvall med min hampus och en massa god mat. yumyum.

aaaaaaaja, no ork to skriva mer, hejsvej pa atersende.


Hello Sweden!

Hej mina nara och kara!
Tankte kora en liten snabb uppdatering ifran Thailand sa att ni inte trott att jag gatt och dott, att planet har krachat eller dylkt. Nej, vi lever och har det awesome! Trakiga ar bara att solen inte riktigt vill kika fram bakom alla dessa moln, sa bruna har vi inte blitt, inte ens litet! Men varmt ar det, det kan jag lova, och det ar val det som ar huvusaken!

Nu bor vi pa Indigo Pearl som ligger pa nai yang beach! Hur fint som helst. Kika in pa www.indigo-pearl.com om ni vill se hur vi bor ;). Servicen ar sa bra att man nastan far daligt samvete!
Nej nu ska jag ta vara pa dagen och umgas med min kara!
Hoppas ni har det gott! puss

Byebye suckers

yes, nu drar vi! Hejdå Sverige!
Om en kvart hämtar Hampus farfar upp oss och vi åker till arlanda, vi blir där ganska långt innan planet går menmen, vi får väl fördriva tiden på något sätt:)

Tydligen ska det regna första dagen vi är där, vet inte om det kommer bli så bra väder i huvudtaget under våran resa, vår otur som vanligt då. hehe, så förvänta er inte en knallbrun Sandra när jag kommer hem sen. Men det ska iallafall bli skönt att komma bort, skämma bort sig själv lite grand.

Alla tjatar om att jag måste blogga litet, berätta hur vi har det mm. Så jag ska göra mitt bästa, men det är ju inte direkt det första man tänker på!

Aja, puss på er!

Snart händer det

Ja, nu bär det snart av. Imorgon klockan tio över tre går planet ifrån Arlanda! Pirrigt pirrigt, gud så skönt och kul det ska bli! Frågan är bara hur jag ska klara av en 11 timmars flygresa, sitta still i 11 TIMMAR?! Det märker vi, jag har iallafall laddat upp med både en bok och en massa tidningar, sen visas det väl nån film också:)

Var ju hos tandläkaren idag, fy bubblan vad jag mådde illa innan eftersom jag var så nervös. Men det gick fort och smärtfritt och jag var sjukt stolt över mig själv när jag gick därifrån, haha. Sedan dess har jag typ inte gjort ett smack förutom att packa ner de små grejer som jag inte hade packat än och gjort om bloggen lite. Jag kunde inte hålla fingrarna i styr. Lila blev det som ni ser, my kind of color.


Spykatten

Ja, härligt gårdag, verkligen. Systers katt skydde ner hela lägenheten så det slutade med att vi fick stå och skrubba både golv och mattor, igårkväll och imorse.

Aja, från tråkigheter till roligheter! Idag åkte vi in till staden för att fixa det sista, köpte tillexempel ett litet mini apotek och växlade pengar osv. För vet ni vad? VI ÅKER I ÖVERMORGON! Det jobbiga är att jag inte ens har börjat packa, haha. Måste dessutom städa rummet innan som ser ut som ett helvete, det är ju inte kul att packa i ett stökigt rum. Jag kommer få sådan ångest, jag är en jävel på att packa alldeles för mycket och det får jag ju verkligen inte göra denna gång, men vad har man med sig när man är borta i hela tre veckor?

Den större delen av morgondagen kommer alltså bestå av packning, men jag ska också till tandläkaren.
Jag HATAR tandläkaren, uschuschusch! Så vi får väl se hur det går.

Nu får jag fan sätta igång...

Mätt & trött

Uppe med tuppen imorse för min sista jobbdag innan resan!
När jag slutat hämtade älsklingen upp mig och vi köpte lite mumsmiddag. Nu sitter vi hemma hos syster med en katt som vägrar sluta mjaua!

Ikväll: mys med älskling, imorgon: trip in till staden för att inhandla det sista innan resan!
hejsvej


Fredag den 13

Ja idag är det ju dagen av olycka, inte för att jag tror på det där i överhuvudtaget. Denna dag kommer säkert gå galant! :) Det enda jag har otur med hittils är att jag mådde lite illa nu på morgonen, sen är det ju bara idag som jag får vaccinera mig mot svininfluensan och den är ju helt slut överallt i dessa trakter...

Snart ska jag ner till fokus och röra på fläsket lite grand innan det blir fart och fläkt hela dagen. Är ju misse-  och marsvinsvakt denna helg så jag måste förbi syster en stund och senare ikväll ska David firas då han fyllt 20!


Koopa & Syster


Torsdag

Jag känner mig lite vimsig idag. Till exempel så skulle jag ta lite torrschampo och så råkade jag ta min deo istället? Aja, jag luktar väl gott i hårbotten nu iallafall.

Snart är det hard workwork som gäller. Känns som om jag har bosatt mig i min fokuströja nu på sista tiden. Ska bli skönt efter lördag då jag inte behöver ha på mig den på hela tre veckor och några dagar :)
Jag tröttnar ju så lätt på saker och att ha samma tröja på mig 8 dagar på två veckor gör mig galen.

Tänka sig, 5 dagar kvar nu.

Sandy bighead



 


Läslus

Ingen träning innan jobbet, inte idag inte. Här vankas lite vila istället.
Jag ska nog börja fuskläsa lite på min nya bok som jag fått hem, Elsas mode av Sofie Fahrman. Egentligen är den ju till för att läsas på thailandresan men jag kan nog inte hålla mig! Jag måste säga att jag tycker att hon har lyckats med omslaget väldigt bra iallafall, hoppas innehållet är detsamma.
Jag har hört gott om dig kära bok, så gör mig inte besviken nu!



I'm freee!

Ja, det är väl ungefär vad jag borde tänka just nu. Jag har ju åkt fram och tillbaka till globen, till min sjukgymnast ända sedan mars, två gånger i veckan men nu är det slut med det. No more sjukgymnast för min del! Ja visst är det jätte skönt att slippa dessa resor och jag sparar jätte mycket tid, men ändå är det ju lite tragiskt, lite sorgligt. Jag har ju trots allt gått där så länge, och det har ju gett en viss trygghet. Nu får jag klara mig på egenhand.
Jag måste säga att Sportskadekliniken och min sjukgymnast Anette Ros har varit otroligt bra! Om ni någonsin får problem så är det dit ni ska mina vänner ;)

Hon fick sina tackmuffins ( som blev hur goda som helst, duktiga jag), jag körde mitt race och sen var det slut!

Nu är jag trött, för "ovanlighetens" skull. Ska lösa lite korsord med älsklingen nu och sen sova gott. Nattinatt.


Baka baka liten kaka

Nu har jag hunnit med de två första måstena på listan, färga håret och arbetsförmedlingen. Ja, håret blev inte direkt karamelligt kanske, igår när vi var klara såg min utväxt orange ut (!). Men idag blev det bra :)
Arbetsförmedlingen gick fort som attan och nu sitter jag här. Ska nog börja på den tredje punken också, baka lite tack muffins. Chokladmuffins toppade i mörk choklad och sen tre olika varianter: cocos, hackade hasselnötter och strössel ovanpå! yumyum.

Min Hampus är inte på ett speciellt bra humör idag, och det händer inte ofta kan jag säga. Men som tur är kan man ändå få han att le lite grand, till skillnad från mig när jag har sådana dagar.
Jag ska nog skämma bort honom lite ikväll om jag orkar, jobbar ju och slutar inte förrän 10 på gymmet. Men jag kan ju ändå oftast inte sova så, kanske får han en ansiktsmassage.

Nej nu måste jag baka så jag hinner!


En massa lek

Hemma från gymmet, råkade slinka in i solariumet också. Åh, så skönt det är att få lite "sol" i detta mörker!
Snart drar jag hem till älskling och färgar mitt hår, karamelligt som sagt! Folk kommer vilja äta mitt hår, slicka på det, men det är förbjudet mina vänner!

Jag har lekt lite med Photoshop idag igen, fixat en header åt Hampus syster Sanne, in och titta vetja?
Det är så kul, jag kan sitta i evigheter. Det kommer sluta med att jag ändrar min blogg varje vecka haha. Nä, jag får börja sysselsätta mig med att fixa åt andra kanske, för det går ju inte för sig att ändra hela tiden.

Idag ska jag banne mig få sova lite, det har jag bestämt! sådetså.


Double-faced






Sömnlös

ÅÅÅH JAG ORKAR INTE, ge mig sömn bara. Självklart kunde jag inte sova mycket inatt heller, jag blir så frustrerad. Jag är ju jätte trött. Så jag åkte raka vägen hem idag efter sjukgymnasten istället för att hoppa av i handen och kika in hos arbetsförmedlingen. Gör det imorgon istället.
Så nu är det vila som gäller, fram till kl halv 6 då jag ska göra mig litet i ordning för att träna! Spinning & Core!

Det börjar dra ihop sig nu, 8 dagar kvar till Thailand och det är några måsten som jag ska hinna med innan dess:
- Färga håret; bort med min fula utväxt och få en lite karamelligare färg :)
- Besöka arbetsförmedlingen
- Baka tack-muffins
- Inhandla det sista, små grejer
- Fira David
- Vara katt/marsvins vakt
- Besöka tandläkaren... BLÄ
- packa för fulla muggar

Yes, tror det var allt! Nu ska jag göra mig en kopp chokladkaffe!


Fars dag

Ja idag är det ju pappornas dag och jag får väl gratulera min kära far, som är en utav de snällaste människorna på denna jord. Jag har ju inte direkt kunnat fira honom mer än ett litet telefonsamtal eftersom jag jobbade idag. Jag får springa över dit imorgon istället :)

Usch imorgon, hektiskt dag! Ska hinna till sjukgymnasten, arbetsförmedlingen, hem till pappa, färga håret och sen har jag ju bokat pass på gymmet också. Men jag stressar ju jämt så det ska nog gå galant! :)

Nu är jag trött efter en ganska seg dag. Blir lite kramar och kanske en film med pampers så fort han kommer. Måste komma i säng i tid idag så jag orkar med! Hoppas bara att jag får lite god sömn inatt också.




Papi & mig :)


Var är alla?!

Nu står jag nere på fokus och undrar var alla håller hus? Det är inte många som är träningssugna idag verkar det som, fast de kommer väl senare ikväll när passen drar igår. Men det blir ju så tråkigt för mig timmarna innan dess, jag har redan gjort allt som jag kan sysselsätta mig med. Tiden går sjukt långsamt, vill ingen komma och göra mig lite sällskap? :)

Jag sov uruselt inatt, det har jag gjort de senaste 3 dagarna. Jag är jätte trött när jag ska gå och lägga mig men när jag väl ligger där så kan jag bara inte somna, vad är felet?! Igår var det extremt också, fast det kan bero på att min älskling inte var där.. Hatar att sova ensam.
Därför är jag inte sådär jätte pigg och glad idag men vad gör man.


.....

Jaha, kvällen utvecklade sig inte som jag trott minsann. Hampus gick ut med sina grabs och jag bestämde mig för att bara ligga hemma. När jag skulle ner till gymmet började jag må illa som fasiken, så det blev inte mycket träning för min del inte. Nu sitter jag här med mitt chokladkaffe, some music och photoshoppar litet.
Sen blir det nog lite ansiktsmask, måla naglar och en film. Mys. Ibland är det så skönt med lite egentid, pyssla om sig själv och bara pilla sig i naveln, haha.

Det där voddler skulle vara nice att ha, jag vill ha det. NU. Marie ge mig det.


Lördagen

Idag for vi till Farsta eftersom jag hade så mycket som jag skulle inhandla nu innan resan. Problemet var bara att när vi väl kom dit kom jag inte på en enda sak som jag skulle köpa. Jag nöjde mig med en ansiktsskrubb, två tröjor ( som jag inte ens behövde), och en massa tidningar som jag ska ha på planet och stranden.
Det kliar i fingrarna när jag tänker på de där tidningarna, jag vill så gärna läsa och det NU! Men jag får inte...

Jag hälsade även på Jossa, hon har ju börjat på ett litet muffin/munk fik i den nya delen! Köpte en urgod liten munk som bara smälte i munnen. Det jobbet passar verkligen henne, hon är ju en liten bullmamma och nu får hon stå och tillaga munkar hela dagarna :). Inte lika bra för mig dock, nu kommer jag ju såklart hälsa på henne lite då och då = bli fet. haha.

En bra dag idag faktiskt, känns bra och jag är glader. Jag har varit lite låg på sista tiden men det kanske vänder nu :) Hejhopp! Nu blir det lite träning, sen får vi se hur kvällen utvecklar sig, eller hur Hampus? :)


Hej&Hå

Fullrulle hela veckan trots att jag varit ledig. Idag skulle jag minsann jobba i Skogås men det blev ändrade planer, Samuel ringde ungefär en timme innan jag började och berättade att jag ska jobba tisdagar istället. En liten överraskning sådär, kanske inte den bästa eftersom jag hade planerat hela min dag utifrån att jag skulle jobba, menmen. Vad ska man göra.

Istället blir det väl myskväll med Hampus. True blood, tacos och eventuellt någon film på det, ja det låter fint.

Min kära har fixat nytt och fint photoshop till mig, me so happy! Det har fått sysselsätta mig den större delen av dagen :) Kom på att jag måste nog också byta lite bilder i mitt rum. Har inte bytt på över ett år och ja, mycket har ju hänt. Bilderna som sitter nu framkallar bara en massa besvikelse och får en att tänka på falskhet. Så det ska vi ändra på genom att skicka efter lite nytt så att mitt rum fylls av glädje igen!


Vaccination?

Älsklingen ringde nyss och sa att han vaccinerat sig mot svininfluensan, hejhopp bara sådär. Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra. Jag får vaccinera mig tidigast på fredag. Om jag ska göra det måste det bli just då också eftersom jag åker snart, jag vill ju inte gärna bli sjuk till thai, om jag nu blir det. Men det känns som om det är ganska troligt eftersom jag alltid haft så dåliga vita blodproppar.
Åh, denna beslutångest.


Det kommer nog sluta med att jag tar den ändå, för vaccintantiluran sa att det troligtvis är som värst när vi kommer hem, sen ska vi ju sitta på ett plan i 11 timmar och allt det där. Ja, jag går nog ner på fredag... eller?


Förföljd av ditt namn.

Jag har kommit på att Hampus efternamn förföljer mig överallt. När jag ska till sjukgymnasten går jag av vid stationen Linde, på alla åhlens truckar stod det linde, på gymmet finns det ett fåtal som heter linde och det första jag ser när jag klickar upp blogg.se är att de uppmärksammat en viss miss Lindes inlägg. Visserligen stavas han Lindhe men ändå, han finns överallt.

Dags att färga håret snart kanske? Börjar få en såndär finfin utväxt, ni vet när det ser ut som om man är flintskallig inne i rötterna då man har uppsatt. Läckert.

Aja, får tjata på min älskling när det finns tid och ork till det. Snart ska jag ner och jobba på fokus. Skönt att jag har lite jobb nu innan Thailand iallafall. Onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar på kvällarna blir det av. Idag jobbar jag 15-22, kanske lite tråkigt att jobba på kvällarna eftersom det är då alla pass är, men jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och träna på dagarna för mig själv i stället!

Vi två.

Nu är vi hemma från ett hårt träningspass och båda ser ut att ha skitit på sig när vi går. Han för att spinningen tydligen var elak mot hans fötter och jag för att mitt knä fortfarande är svullet, om inte mer svullet. Vilket radarpar vi är.

Jag vill åka nununununu.

Arbetslös = ledig dag, wohooo tänkte jag! Men det blev ju full rulle ändå och sova länge fick jag inte göra heller. Sjukgymnasten åkte jag till på morgonen, som tur var har jag älsklingen som skjutsade in mig så jag slapp gå upp alldeles för tidigt. Efter den var det boka-tid-dags och raka vägen till arbetsförmedlingen för inskrivning. Men det talar vi inte högt om enligt Hampus, haha.
Imorgon ska vi väl dit igen och prata med någon handläggare. Usch, jobbigt att vara arbetslös, jobbigt att inte veta hur det kommer bli efter thailand men man får ta det som det kommer helt enkelt.

Efter sjukgymnasten så har mitt högra knä svullnat upp, alltså inte mitt onda knä. Det gör oooont, vet inte vad som har hänt. Och vi som ska ner till fokus om en tjuga för lite träning och spinning, hur jag nu ska klara det. Men vem vet, det kanske mår bättre av litet träning. Men jag är så trött på att det alltid ska vara något fel med mig, om det inte är vänster knä så är det höger och om det inte är höger knä så är det axlar osv osv. Men jag är inte bitter. nejnej.

Bara två veckor till Thailand.