SÖNDAG

Inte lika gott humör längre. Den här dagen måste vara den långsammaste jag varit med om i hela mitt liv. Dunderhungrig är jag också men måste vänta en halvtimme till. huh. tuudles


SHUTTER ISLAND

Ja, gårdagen var mysig med älsklingen och filmen, shutter island, vad helt ok! Trodde att den skulle vara bättre dock. Men själva storyn var bra och den har en vändning i slutet som heter duga. Tråkigt var bara att jag tyckte den var lite för utdragen, sista halvtimmen var däremot jätte bra.
En annan grej som störde mig, innan man fattade varför, var att det hela tiden dök upp massa psykscener.

I allafall så ska jag jobba hela hela dagen idag; 12-20! Söndagar brukar vara lite tröga, men jag är på bra humör idag så det ska nog gå finemang :)





RUSK OCH MYSKVÄLL

Idag har det regnat och snöat hela jädra dagen. Inte så kul med tanke på att jag har varit ute och åkt. Syster och bebis ville ha sällskap till länna och handen men det blev en massa knasigheter så allt blev försenat, vi hann med länna tack vare min underbara pojkvän som hjälpte oss men kom nästan precis till handen då allt stängde. Så då var det bara att bege sig hem igen!

Nu ska jag sluka något, för jag är hungrig. Sen blir det myskväll med min älskling. Det blir shutter island på heron med gottis! <3

LILLEBROR



DESIGN

Ja som ni kanske märkt har jag bytt design, igen. Var för himla trött på den andra. Men det är blev ju sweet, eller hur? Något som är mindre sweet är att betala ränkingar, vilket jag gjort nu på morgonen. Har ju knappt några pengar kvaar, kul.

Nu ska jag vara dutti och gå ner till gymmet, röra på fläsket litet. Jag behöver göra av med energi!

-

Nu beger jag mig! Värsta dimman ute, lite läskigt, hehe. Efter jobbet springer jag hem, byter om och sen springer jag till tåget! Ska hem till Jossa för en myskväll med film. Japp, jag ska fan också umgås. No more bloggning för idag! Puss & krams


JOSSA I






JOBB

Fixat färdigt för tillfället för nu måste jag göra mig iordning, slänga i mig något att äta och sådär innan jag kilar ner. Fick ett samtal nyss att jag får ytterligare 6 timmar i veckan fram tills att jag hittar nytt. det är ju bra ändå...

Hm. Jobb på en fredag, det finns en del anledningar till att man får ont i magen då man tänker på det. För det första för att det är just fredag, alla andra har kul och umgås. För det andra så är det inte alls lika mycket folk nere på gymmet vilket gör att tiden går oändligt sakta. För det tredje så har inte kunderna riktigt förstått att vi stänger 20 och inte 22 (som alla andra vardagar) vilket betyder att jag i stort sett får slänga ut folk vid kvart över och att jag själv inte kommer hem försen en halvtimme senare än vad jag borde.

Aja..


ILIAZ






FIX

Idag har jag lånat älsklingens dator, han har till och med varit så himla snäll att han installerat photoshop så jag kan leka lite! Sweet. Så nu är det alltså time för det, för senare (kl 16) ska jag gå ner och jobba i fyra timmar!

Har haft lite smått panik, har tagit så många bilder som jag inte kunnat gjort något med, så det kanske blir lite av bildbombardering här nu ;). Det ska bli funfun. Photoshop är lite som min avkoppling här i livet.

HMMM.

Tydligen så är min stilmall på vift....

TRÄNING

Till middag blev det smaskiga pannkakor. Long time ago man åt det. mumma.
Snart ska jag kila ner till gymmet för att träna igen. Idag är det core, knäövningar och kondition som står på schemat! Jag har en sån jädra energi nu när jag knappt jobbar som jag måste göra av med!

Idag tog jag en massa fina bilder, främst på Iliaz. Men såklart kan jag inte göra något med dem på hela tre veckor! Men ni ska få se, han är nog den sötaste bebisen världen har skådat.

SORELLA

Idag har jag kikat på hairspray på morgonkvisten. Man vill bara shaka ass när man ser den.
Nu sitter jag däremot hemma hos syster och vi ska väl spela lite wii.  Sen ska jag följa med henne till barnmorskan eftersom Iliaz har fått knas med sitt ena lillfinger.

 


ALICE

ååååh, snart kommer ju Alice i underlandet och jag är i extas! Jag bara måste se den, jag har längtat efter den sen i december då jag först såg att den skulle komma. Johnny depp är ju med också, vilket betyder att den garanterat är sevärd;)





DATORLÖS

Ja nu är jag datorlös i 3 veckor! Jobbigt. Så det kommer inte bli så mycket bilder och sånt under den tiden iallafall. Jag som precis hade börjat fippla med ny design också, men men.

Idag blir det träning igen! Känns skönt att ha kommit gång, att jag har tid! Mindre kul att vara arbetslös men det är en annan femma;) Mitt nya protein pulver kom igår också och det smakade mums. Det ska bli bra det här sörru!

HALLÅ ENS

Nu ligger jag och myser, drar mig, i sängen hos hampus! Ska väl pallra mig upp och äta frukost för att sedan bege mig till siba! Nu ska min dator fasiken in i lagning. Jag längtar tills jag kan fiffla med bilder och photoshop igen.

Efter siba drar jag vidare upp till centrum för att hälsa på jossa lite som jobbar på cafe momo. Vad som händer sen återstår att se.

SCRUBS

Vi lämnade inte in datorn idag eftersom allt på hårdisken troligtvis skulle bli raderats isånt fall. Så vi ska helt enkelt skruva loss hårdisken och lämna in den imorgon, hehe.

Nu har jag varit duktig och tränat core och mina knäövningar så som belöning ska jag och älskling köra lite scrubs nu på kvällskvisten. Säsong 4, som vi fått låna av snälla Stefan. jeppjepp.


TISDAG

Idag ska jag träffa min kära vän jossa. Vi ska ut i snön och jag ska fota henne. hehe, vi får väl se hur länge vi orkar i kylan! Ska bli kul att träffa henne igen iallafall.

Senare måste jag lämna in min dumma dator på siba, så får vi se hur domen lyder.

13:13

Ja nu börjar jag jobba om 4 timmar, alltså kl 5. Skulle helst vilja fördriva tiden med att baka ett lass goda muffins och sen äta upp alla helt själv! MUAHHAAHA. Men nej, jag ska nog lägga mig och mysa under en filt i soffan och bara försvinna ett tag med chokladkaffe i handen.

Det är från och med nästa vecka jag bara jobbar söndagar & eventuellt fredagskvällar också. yey, de dagarna som man absolut allra helst vill jobba på såklart! Men det är iallafall en liten inkomst.... Man får se det från den positiva sidan, jag kan ju träna mer när jag inte jobbar :). Har beställt hem nytt proteinpulver också som ska komma i slutet på veckan! Så nu ska jag bli värsta muskelberget.





I'M JUST ANOTHER SOUL FOR SALE

Igår dog min kära dator Hubert ( ja jag har döpt den), bara sådär, av att stå avslagen hemma som vanligt i ett dygn? Hur nu det går ihop, nu vill den inte starta iallafall. Jag kommer bli galen om allt försvinner. Mina bilder, min musik, mitt photoshop, allt. Så jag sörjer Hubert just nu. 

Sen var jag hos läkaren angående mina fossingar imorse. SATAN vad kallt det är ute. När jag kom hem fick jag reda på att de har varnat folk för att i överhuvud taget gå ut idag. Iallafall så beror mina svullnader på att jag får återkommande inflammationer i fötterna. Han tyckte att jag ska operera mig, hyvla bort lite ben. Jag vet varken ut eller in och har till nästa onsdag på mig att ta ett beslut. Vet inte riktigt om jag orkar handskas med det nu när allt annat går åt helvete. Sen tänker jag bara på hur jävla jobbigt det har varit med mitt knä också. Men det kommer väl vara värt det, I guess.

Jag är trött på alla dessa jäkla motgångar. Känns inte som om lycka är menat för mig. Jag måste alltid kämpa, inget flyter på. It sucks.

SNÖKAOS

Det är galet vad det har snöat de sista dagarna! Snöhögarna har blivit så jädra höga att jag börjar bli rädd på riktigt nu alltså. Lilla jag kommer drunkna i snökaoset. En som inte kommer drunka i snökaoset var gubben som höll föreläsningen igår på kickoffen. Han måste haft de längsta benen i världshistorien!

Han höll den tråkigaste föreläsningen ever, om en massa färg-glada hattar? Snark. 
Senare på kvällen åkte jag hem till min älskling för mys och film! Det blev sherlock holmes och den var bra, enligt mig iallafall. Hampus somnade så jag tror inte han tyckte om den så värst mycket.

Idag är det jobb 12 - 16 och efter det ska jag träna gärnet. Ska på pilatesen som börjar kl 18 och ska hålla igång fram till den, 3 timmar träning idag alltså.

KICKOFF

Jag och älsklingen har varit duktiga och tränat nu på morgonkvisten! Eller ja, det blev mest uppvärmning sen blev det bara en massa lall för att hampus är en tönt, hehe. Efter det kände jag att jag var värd en solning nu när det är snökaos ute. Det var mucho skönt!

Nu måste jag duscha för kl 16  måste jag vara på jobbet igen. Det är nämligen Kick off, vad som nu menas med det? Eh.. Nej men det är meningen att vi ska lyssna på något föredrag, äta god middag och sen bowla tillsammans. Fast jag ska då inte vara med och bowla.

tjingeling!

ZZZZZZz

Nu är jag äntligen hemma och är en riktig trötter. Ska bara slappa gärnet, kanske ta ett bad igen och vänta på min älskling. Kanske inte låter som den roligaste kvällen men jag orkar ändå inget annat. För trött för att skriva.


VINTERN SUGER

Ja nu är man ju lagom trött på vintern. Jag vill ha vår. Värsta är ju att det tydligen ska snöa hela helgen igen. BLÄÄÄ på det. Jag är trött på att jag alltid måste gå som en gammal tant i snön för att jag är rädd för att halka, vilket jag alltid är nära på att göra så fort jag går utanför dörren. Bambi på hög nivå.



Med den här bilden menar jag inte att jag längtar till alla äckliga kryp som hör vår/sommar till. Jag tog den när jag låg och myste i solen på pappas tomt förra sommaren och det är det vi längtar till.

 


WORKIE ALL DAY LONG

Hela den här dagen försvinner på jobb. 11-20, på en fredag. Lockar inte sådär jätte mycket kanske.
Men det sitter fint sen när jag får lönen iallafall!

Nu sitter jag och vrålar till lite musik innan jag går. Mig älskar musik. Den är min vän under dagarna när alla andra jobbar och jag är ensam, hehe.

I'M FINISHED MAKING SENSE

Jag och tekniska saker går inte ihop idag. Ikoner på datan har bara försvunnit och lägga in låtar på mobilen funkar icke! Gör mig galen.

Snart kommer det även bli så att jag bara jobbar 1-2 dagar på fokus eftersom jag sa upp min tjänst till att bara jobba extra lite då och då, tills jag hittar nytt. Så.. Jag är i stort sett arbetslös från och med nästa vecka eller veckan efter det. Jag vet inte hur många jobb jag sökt men jag har legat i som en galning och inte en jävel har hört av sig. Känner mig rätt misslyckad på den punkten. Men det löser sig väl, hoppas jag.

SANDRA HELA DAGEN

Idag har jag ju namnsdag för sjuttongubbar! Inte för att jag brukar fira namnsdagar men ändå. Kollade upp lite om mitt namn och tydligen är det grekiskt och är ett sammansatt ord som betyder försvara och människa. Ungefär människornas hjälpare. Ehm, ja jag vet inte riktigt om det stämmer in på mig.

Anyway, tror att allt te drickande har lönat sig för idag är det faktiskt bättre med snorandet och nysandet! Snart blir det gröööt, jag har fått dille på gröt. yumyum.





MORGONBAK

Eftersom vi inte hade ett smack hemma att äta till fruskost fick jag ställa mig och baka lite bröd, nackdelen där är ju att jag är så himla hungrig och brödet ska jäsa och dittandattan. Så jag sket helt enkelt i den sista jäsningen, hehe, hoppas att det inte kommer smaka blähä nu bara.

Efter frukosten ska jag försöka hinna med att träna lite och sen är det jobb igen.


HOS SYSTER

Nu ska jag snart hem ifrån syster och vidare för att äta med älsklingen + träna. Vi har kört ett how i met your mother maraton och ätit nybakta bullar som fredric kämpat med. Skönt att bara slappa och how i met your mother måste ju vara den bästa serien ever!


LUSHILUSH

Jag har blivit värsta lush nörden på sista tiden, speciellt av deras ansikts masker! Och massage kakorna är ju like heaven också. Men jag har tre st ansiktsmasker som jag skiftar mellan, man känner sig så jävla fresh efter. Jag har en hel låda med annat kul därifrån också, jag tror jag börjar bli lite beroende. Fast min mor är nog värre ändå, får trösta mig med det;).

Dessutom har jag inte alls lika mycket problem med min dumma hy längre sedan jag började med dem och mineralsmink. Så, me love lush!


GOOOOODMORGON

Just nu är det överkonsumtion på te och honung! Jag nyser som en jävla dåre, hehe. Men det är faktiskt rätt skönt att nysa.

Idag ska jag hinna med att träna! Vilket jag inte gjort på ca 2 veckor nu men suget har återvänt. Kanske inte det bästa att det har kommit tillbaka nu när jag är snörvlig men skit samma. Sen ska jag nog åka till tungelsta och terrorisera min syster, fredric och bebis lite grann.


SWEET

Jag tror hela mitt huvud består av snor just nu. Om ni ville veta.

FÖRKYLD

Nu sitter jag bara och slappar efter att ha tränat lite på Wii. Ska väl hoppa in i duschen för om två timmar är det jobb igen. Har ingen aning om hur jag jobbar resten av veckan, jippi. Jag hatar att vara så ovetande, kan inte planera någonting och det gör mig stressad av någon anledning. 

Jag börjar bli förkyld också, halsont och en massa snor. awesome. Det började igår och är värre idag, så tyck synd om mig nu mina vänner ;).


AVATAR

Igår var vi ju på heron och såg på Avatar också. Det var helt galet på heron, KAOS! Det var köer till rulltrappor, trappor och hissar. Överallt!

Iallafall så hade vi as bra platser, i mitten i mitten skulle man väl kunna säga. Det första jag gör är att öppna mitt vatten som tydligen var skakat så det sprutade ut åt alla håll och kanter. Jag blev dyngsur och det såg ut som om jag hade kissat på mig. Men filmen var fin, en riktig biofilm! Men jag kan inte säga att jag skulle bli självmordsbenägen för att jag tycker att våran värld är så grå i jämförelse och jag skulle nog inte heller se den fyra helger i rad. Dessutom är ju storyn precis som pocahontas.

Samtidigt skulle man ju inte tacka nej till att traska runt i den där skogen med alla vackra färger och flyga runt på drakar. hehe. Sen älskar vi ju 3D :)



YOU'RE THE ONE THAT I WANTED TO FIND

Igår var världens mysigaste dag med min finaste. När han skulle hämta mig väntade han utanför med rosor och sen åkte vi och åt kinamat! Jag är så lycklig att jag har någon så härlig som Hampus.



VALENTINE'S DAY

En duktig jag var i farten igår! Jag fixade Amandas blogg, pysslade om mig själv med bad osv och städade undan i mitt rum, igen, hehe.

Idag är det dagen som går i kärlekens tecken. Jag väckte min älskling med frukost på sängen, nybakade scones och chokladkaffe! mumma! Nu kommer han när som helst och hämtar mig också för att åka och äta lite god middag och senare blir det Avatar! Äntligen ska vi få se den, fast vi fick köpa biljetterna 4 dagar innan. Får vi se om den är så jävla bra som alla säger.

Dagen handlar alltså bara om att umgås med min älskling, den bästa jag vet.


NU..

...ska jag ta ett långt långt bad och bara skämma bort mig själv. Imorgon är det ju alla hjärtans dag och det ska såklart firas med min älskling. MYYS.


-

Sicken skillnad det är att jobba på en lördag och en måndag. Jag är ju van vid måndags-stressen. Nu är det så galet lugnt. Sitter och rullar tummarna nu och timmarna går så himla långsamt. Känns som om jag varit här i evigheter, hehe. Fast ja, det är ju himla lättförtjänta pengar måste jag säga.

Kommer bli en lugn dag överlag. Ensam hemma ikväll och Hampus ska iväg till sina vänner. Kanske att jag åker och träffar Jossa litet men jag är också sugen på att ta ett mys bad, ansiktsmask och fippla lite med photoshop ;). Eller lite tv-speeeeel! Ja jag är en tönt, men det är ju för kul.

MYSKVÄLL

Ja nu är jag hemma, dagen gick faktiskt väldigt fort så det var inte så jobbigt. Jag har världens finaste pojkvän som kom ner en timme innan jag slutade bara för att göra mig lite sällskap.
Nu har vi varit förbi ica och handlat chips, Hampus har trånat efter detta snack under hela veckan. Ikväll blir de alltså bara mys med lite gottis och en film!


SAMMA VISA

Ja nu är det jobb snart igen, 13 - 20 idag. Känns som om jag inte har något jävla liv när det är såhär. Hela dagarna förvinner ju. Jag jobbar då alla andra är lediga. KUL. Dessutom jobbar jag 9 - 17 imorgon så när jag kommer hem idag är det bara att lägga sig för att gå upp tidigt.

Nu har jag iallafall hunnit med en dusch och en stor frukost! Det blev mannagrynsgröt minsann, något som jag inte ätit på år och dar, typ... huh, jag längtar till i kväll så jag får se min älskling igen och bara vara.


SJUSOVARE

Jag har sovit som en jävla stock alltså. Vi gick och la oss halv 11 igår och jag vaknade halv 11 idag, tolv hela timmar. Det var sjukt länge sedan jag sov så länge. Bara för det är jag stressad nu, börjar om två timmar och måste laga matlåda och en massa.

Idag ska jag skriva på papper om uppsägning, om min chef hinner det vill säga. Men det kommer bli skönt, hoppas på att min ständiga oro osv ska försvinna. Negativt är ju att jag blir arbetslös efter en månad, eller vad det är. Någon som vill ge mig ett jobb? ;)

100210

Tydligen så är jag världens bästa syster, med min lillebrors egna ord. Hehe. Har suttit hela kvällen och hjälpt honom med att fixa och ladda över musik till hans nya mp3 spelare.

Nu är jag tröttmössa och väntar på min älskade. Har inte direkt något spännande att skriva om. Imorgon jobbar jag 13 - 22, känns som om det kommer bli en låååång dag. Jag är ju inte riktigt på topp så... Nä, om man inte ska ta en dusch och lite ansiktsmask i väntan på herr underbar. Jo.





MADE MY DAY





HEMMAFRU

ja, idag känner jag mig lite som en hemmafru. Jag har nyss lagat Hampus jeans och resultatet blev ju inte så pjåkigt ändå! Jag passade dessutom på att korta av en utav mina tröjor från H&M. Duktiga jag, hehe.

Nu tror jag att jag ska börja laga något gott till middag och kanske baka lite bröd. Nybakat är så mums.

HEHE



VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ?

Hampus köpte ett par fina jeans för ett tag sedan som har spruckit i grenen. Jag tog på mig uppgiften att laga dessa, problemet är bara att jag är ju sämst. Det var så länge sedan jag hade syslöjd, jag kommer inte ihåg hur en sy maskin fungerar. Jag kommer ju bara göra så att det ser värre ut, hehe. Men har jag lovat så har jag lovat.


LÖRDAGSBILDER



JISSES

Ja nu har jag ätit frukost och börjat med storstädning av mitt rum. Älsklingen ringde mig vid halv 11 för att påminna, så att jag inte kunde smita.  Fan vad jag hatar mitt lilla sketna rum. Jag vill flyttaaaaaaa.

Mitt rum är litet men ett helvete att städa, mestadels är det ju mitt fel. Men nu fick jag för mig att möblera om. Jo tjena, det funkar inte alls. Men jag var tvungen att flytta sängen ifrån elementet då hampus har fått brännskador. Så mamma kommer inte bli glad på mig när hon kommer hem eftersom det resulterade i att en garderob inte kan öppnas. hehe.

Jobb ikväll också, 16 - 22.... Aja, dags att fortsätta med städningen.

NU KANSKE JAG ÄR LITE ELAK MEN..

Godmorgon!
Kom på att jag glömde det roligaste igår. Innan bion gick vi till åhlens och hemköp för att fördriva tiden lite och köpte dricka/godis! Hampus blev lite sugen på en sån där energidryck. På hemköp är det 15 års åldersgräns på dessa, OCH HAMPUS FICK VISA LEG! hahahahha. Ja, jag tyckte det var kul. (för er som inte vet så fyller han 20 i år)

FRULLERULLEEEE! :)

THE ROAD...

.. Måste vara den sämsta filmen på länge. Som ni säkert förstått så blev det ingen Avatar utan vi (läs Hampus) valde att se The road/vägen istället. Filmen var väl kanske 1 timme och 40 min men kändes som det dubbla. Det enda dom gör är att gå, gå, gå, leta mat, gå, gå och sen gå. Tjejen som satt bredvid mig luktade dessutom kaviar och jag höll på att dö. Det var liksom inte en svag doft heller.

Men det var en mysig kväll med min älskling trots det! Vi kollade lite i affärer och åt god mat på Bellmans. Älsklingen är ju det finaste jag vet, lite kaviardoft och ett dåligt filmval kan såklart inte förstöra en kväll så länge jag är med honom :).

JAG KOMMER DÖ

AV HUNGER! Men jag är snäll och väntar på min älskling. Som tur är så sitter han i bilen påväg hem nu. Men åh vad hungrig jag är.

Kollade SF och det ser jävligt kört ut med Avatar idag...... Vi vill ju se 3D och ha bra platser såklart. Jävla skit, vilken hysteri det är. Hur länge ska den vara utsåld egentligen?
Aja, puss på det...




SÖNDAG

Just nu sitter jag ensam hemma hos Hampus. Han kommer väl snart, hoppas jag.
Gårkvällen vad funelifun. Det bjöds på god mat, lekar och en massa skratt. Lägger upp bilder senare om jag ens fick till några fina. Dumma jag gick runt med fel inställning hela kvällen så, hehe.

Idag ska jag fan träna, tror jag. Har inte tränat på en vecka eftersom jag inte mått så bra. Det känns hemskt, haha. Jag måste få röra på mig nu. Men vi har ju planerat att äta ute och se Avatar idag också! Fast det vet man ju aldrig om man får biljetter till, vi får väl se. Det känns som om vi är ensamma i världen om att inte ha sett den.

Nu är jag hungrig, dunder hungrig. Så jag tycker att Hampus kan komma nu.


LAAAME

Hemma från jobbet och jag är så galet trött. Sov inte en blund inatt. Dessutom har jag en sådan huvud- och nackvärk så jag tror jag dör, känns som om huvudet väger 50000 ton. Jag som ska till Kim och fira henne ikväll, hur skall detta gå? ÄSCH, en massa alvedon gör nog susen, hehe.

Nu ligger jag dock i sängen och lyssnar på lite whitesnake unplugged. Mys. Snart kommer älsklingen också, så jag får träffa honom en liten stund innan jag åker sedan. Känns som om jag saknar honom hela tiden nu för tiden.

Tydligen så är det melodifestivalen ikväll, jag kanske är seg för jag fick reda på det idag. Eller så är det bara för att jag helt enkelt inte är intresserad.

NATTINATT

ÅÅÅHÅHÅH, jag blir galen på blogg.se just nu. Går inte att få in mer bilder..
Iallafall så måste jag sova nu, alla andra är väl ute och gör något kul men jag måste upp med tuppen för att jobba i skogås imorgon. Skit också. Dessutom måste jag sova ensam på det. Jag kommer vara en riktig trött Sandra imorgon! Vilket inte alls är bra, på kvällen ska Kim firas nämligen. Hon fyllde 20 idag! Så ett stort grattis på henne!

Sovtime...

LILLA ILIAZ

Sådär, nu är jag hemma! Mamma följde med mig till sös för att hälsa på Marie och co. Vi har inte stannat där enda tills nu utan vi kollade lite i affärer och åt mums mat också. Lillen var iallafall en sötnos! Stackarn har ju fått värsta blåmärket i huvudet som ser lite creepy ut bara, ni kan se hos syster. Han har fått namnet Iliaz, fast de låter lite tveksamma angående det, haha. Men jag tycker det är hur fint som helst.

Här kommer lite bilder;








 


FREDAG

Hallihallå. Blir en fullspäckad dag idag! Som tur är så är jag ledig från jobbet så nu ska jag slänga i mig mig fruskost sen måste jag åka ner till tungelsta och mata systers djur. Hon är ju fortfarande fast på sjukhuset och hennes andra bebisar får ju inte svälta ihjäl heller.

Efter det så åker jag in till sös och hälsar på dem! Så ser planerna ut. Senare ska jag nog träffa jossa också. :)


MOSTER SANDRA

Ja idag blev jag då alltså moster! Hela 18 dagar för tidigt. Hoppas jag kan åka in imorgon och hälsa på den lilla krabaten! Funfunelifunfun. Ta med mig kameran då också såklart.

Fast nu vill jag bara sova. Mig trött.

BLÅÖGD





FIND YOUR FREEDOM IN THE MUSIC

Ja, jag mår väl inte så bra just nu men det är inget jag tänker älta här. Musiken gör allt mycket bättre, fan vad jag älskar musik. Dessutom har jag de senaste dagarna fått ungefär dubbelt så mycket läsare! Vad har hänt? Hehe. Men det är ju buskul!

Sen har det hänt en sak nu imorse som har fått hela familjen att bli lite uppspelta och nervösa. Ja, nu blir ni nyfikna va? Men jag berättar inte, inte försen jag fått en liten update.

Jobb snart, som tur är med Stefan idag. Annars hade jag nog säckat ihop helt. Kan jag inte bara få lite tur nu? Jag tycker det är min tur, ja, jag borde nog fan stå först i turkön. Snälla?

LOSING MY WAY

Det står inte rätt till nu, inte rätt till alls.


YOU LOOK GOOD ENOUGH TO EAT






SHE'S A MESS

Hemma från möte 1. Försöker ta det lite lugnt med en vanilj latte och en jordgubbssmoothie. Kanske inte den mest ultimata kombinationen, superkallt vs supervarmt. Men båda är ju favoriter så why not. Jag är helt stressad inombords, ändå är det inte en stressig dag. hualigen.

Snart är det möte 2 och jobb, i skogås den här gången.

CUPCAKE

Känner inte direkt för att skriva. Kommer bli en tråkig dag idag; möte, möte, jobb. Här är iallafall mina söta cupcake skålar, från STOCKHOME. Hampus brukar beklaga sig över att jag alltid tittar på saker till våran obefintliga lägenhet, men den här gången kunde jag bara inte hålla mig, jag var tvungen.





SÅ FEL MAN KAN HA....

Bra dag, in my ass. Jag har typ hållt på att få utbrott 23125165 gånger idag och skulle fått det om det inte vore för att jag träffat Jossa, älsklingen och Amanda. Jag blev så jävla less, ÄR less på allt tjaffs och dittan dattan. En enda jävla chans, det är allt jag ger dem. Sen ger jag fan upp. Jag mår blähä, vill bara gråta för minsta lilla. Men nog om det.

Jag följde med Jossa till huddinge och efter det åkte vi till stan för lite tröstshopping. Jag inhandlade ett par döläckra heels och ett par söta muffins-skålar. Kan visa imorgon eller något sånt kul. Dessutom blev det lite presentjakt då Kim fyller år och det blir middag/firande i helgen. Hade absolut ingen jävla aning om vad jag skulle köpa, tillslut kom jag dock hem med en liten söt present som hon får nöja sig med, hehe.

Sen bar det av till nynäs för lite gospel! Amanda var super duktig! Jag åkte därifrån lite gladare och med en halv tand. Den ena delen ligger någonstans och myser i nynäskyrka just nu.
Men nu ska jag sova, eller först ska jag gosa med min underbare som lite plåster på såren.
I need it.

US





2/2

Hejsvej! Nu kör jag ett snabbt inlägg medans jag äter lunch, för snart måste jag kila!
Har varit uppe med tuppen imorse för att följa med min kära paps och titta på nya huset. Han ska nämligen flytta! Det var ett fint hus som kommer passa honom utmärkt, inte lika mycket jobb så han kan stressa ner lite.

Nu ska jag iallafall snart åka och träffa Jossa! Det var ett litet tag sedan nu så det ska bli kul. Senare kanske det blir av att åka till Nynäs som sagt, träffa Amanda. Det blir en bra dag det här!


VÄNNEN

Åh vad tråkigt jag har nu. Hm. Aja, det är ju ändå jobb snart så. Hoppas att jag inte jobbar imorgon bara, vilket jag säkert kommer göra bara för det. Jag skulle ju vilja åka ner till nynäs och hälsa på Amanda litet, se henne sjunga. Vart ju inte av i lördags. Känns som det var lääänge sedan vi sågs. Jag vill.



Amanda, skönheten själv.


AJAJ

Jag har så himla ont i nacken, har haft det i ca en vecka nu. Smörade till mig en massage igår för jag trodde att det skulle bli bättre, istället så blev det mycket värre idag. Ska inte massage hjälpa?

Föresten så testade jag ju mitt lilla kit idag, hur bra som helst! Allt annat smink kan slänga sig i väggen.



GODMORGON

Ja godmorgon godmorgon! Inte för att jag vaknade nyss men ändå. Men jag har inte hunnit äta frukost än så det ska jag mumsa i mig. Frukosten är lätt det godaste målet på dagen.

Senare är det jobb som gäller, det nya schemat är utsatt så det ska bli spännande att se hur jag jobbar nu framöver! Men det är inte försen ikväll. Hampus har ju köpt en finfin bil som han ska hämta idag också. De köpte den i lördags och han har varit i extas sedan dess. Så den får man alltså också se ikväll, när jag slutat.

Nu, FRULLEEE!