2011.02.28

Idag är jag inte på humör, inte alls. Pissont i huvudet. Vill att min älskling ska komma hem och ta hand om mig. Tillsdess får family guy roa mig!

Igår myste jag hos mamma i stort sett hela dagen. Hon bjöd på riktigt god middag och jag gosade massa med söta Iliaz. Nu har de åkt upp och blivit sundsvalls-bor. Vi får väl åka upp och hälsa på så fort det går!

Imorgon ska jag ut på nytt uppdrag, i sumpan igen. Där ska jag väl vara i ca 3 veckor, tror jag. Sen ska jag tillbaka till mitt kära loreal. hehe. Jag trivs så himla bra där. Vi får se om jag trivs lika bra på det nya uppdraget också, man kan ju alltid hoppas!


IGÅR, IDAG

Hejsvej! Mys igår! Vi körde en familjemiddag på fredrics jobb. Syster, Fredric och Iliaz är ju dumma och flyttar till sundsvall nu på måndag, så sen vet man ju inte när man träffar dem igen. Dem jävlarna. Men det var iallafall mys och maten var god, jag åt barn-plankan men blev ändå mätt så magen nästan sprack. hehe.

Idag har vi storhandlat. Mat mat i mängder och nu är alla skåp fulla igen. Gött! Snart ska jag göra mig i ordning för ikväll ska Sofie firas då hon fyllde år i onsdags. Trevligheter trevligheter!

ÄLSKO


FÖDELSEDAGSFIKA

Hallihallå i stugan! Idag fyller Sofie 21! Så ett stort grattis till fina hon :). Efter jobbet mötte jag upp henne i farsta där vi fikade lite morotskaka och latte.
Nu sitter jag och latar mig framför scrubs. Hade egentligen tänkt träna idag men orkar verkligen inte. Får bli extra hårt imorgon istället.

Otur med lägenheterna hade vi också, ingen av dem fick vi. Bättre lycka nästa gång :)

2011.02.21

Här har det varit tomt i några dagar. Man har ju så mycet för sig och när man jobbar framför datan hela dagarna är man inte så sugen på att sätta sig vid datan när man kommer hem.

Iallafall har jag haft en mysig helg. Hemmakväll med syster i lördags och igår var det jobb och familjemiddag hos mami. Lugn och skön helg. Längtar extremt mycket till nästa då det är löning! Vi är så jävla panka nu alltså så det finns inte. Men vi klarar oss iallafall :).

Idag har vi varit på en massa lägenhetsvisningar, riktigt fina lägenheter som vi troligtvis ska buda på. Så får vi väl se hur det går. Spännande!

2011.02.17

Hejsvej! Idag är det min namnsdag minsann, Sandra i all ära. haha. Har jobbat och på vägen hem mötte jag upp min morbror som köpt med sig lite gotländsk honung till mig! Så himla mycket godare än honungen som finns här i butikerna. Så jag blev jätteglad jag:)

Något annat jag är glad över är mitt hår. Så himla skönt att få bort utväxten och klippa bort det slitna. Sofie är så himla duktig hon, jag blir verkligen jättenöjd varje gång. Fixade lite bra schampoo och balsam också. Så nu är jag pank, haha. Men det var det absolut värt.

Nu ska vi skynda iväg till gymmet!

2011.02.15

Jag hade en riktigt fin alla hjärtans dag igår med min man. Han är så fin han, min älskling.
Idag har det varit full rulle, som vanligt. Tur att dagarna går undan på jobbet, så himla skönt! Mindre kul att jag troligtvis kommer vara klar mycket tidigare än väntat. Jag som trivs så bra! Men men, den dagen den sorgen.

Imorgon ska jag kila till Nacka direkt efter jobbet för att träffa Sofie. Äntligen ska hon fixa mitt hår med sina magiska fingrar, haha. Jag är så trött på min 7 mils långa utväxt. Frågan är bara om jag ska bli lite ljusare igen eller köra på ungefär samma färg? Vi får la se!



ALLA HJÄRTANS DAG

Nu sitter jag på tvärbanan på g hem från jobbet. Ska hem och laga en mumsmiddag dagen i ära! Vi ska nog inte göra något speciellt idag, för att fira hjärtans dag, förutom just att äta mums och pussa på varann lite extra;) kanske mysa ner oss i soffan framför en film. Det blir gött.

2011.02.12

huh, vad trött jag är nu. Har varit och provjobbat på Il Piatto under dagen och det gick bra. Sen har jag bara fixat och donat lite med fotoramarna och hyllorna här hemma. Så här ser det ut nu ↓




2011.02.08

Tjingeling! Nu har jag börjat på L'oréal, mitt andra uppdrag där och det känns riktigt bra. Himla trevliga människor och dagarna bara flyger iväg! Precis som det ska vara.

Idag har jag kört pump med syster min. Hon tog även med sig tavlan jag fick, eller ja köpte, utav henne :). Den är riktigt nice, hon är duktig hon. Jag vill också vara sådär bra på något. Den ska upp på väggen här hemma så fort som möjligt iallafall :)




2011.02.06

Slappsöndag. Har inte gjort mycket idag inte förutom att jag tränat 1 timme kondition och 1 timme pump. Imorgon är det tillbaks till verkligheten och jobb. Ska på nytt uppdrag på Loreal igen och där kommer jag nog vara ett tag. Dags för kvälls-te och slappa ännu mer med min kära.


BILDER






IKEA

Hallå i stugan! Idag har vi hunnit med en sväng till IKEA. Köpt lite nya handdukar eftersom jag blekt de fina gråa vi hade och sen köpte vi också lite hyllor och ramar vi ska sätta upp här hemma så det blir lite mer hemtrevligt. Så det är bara vänta på att mina bilder jag har beställt ska komma också så vi har något att ha i ramarna, hehe.

Snart ska jag lägga upp lite bilder från Iliaz kalas också, så fort jag fått in dem på datan. GulleIliaz!


BAKELIBAK

Nu är jag hemma efter att ha varit ute på lite äventyr. Nu är det bakning som gäller. Äppelkaka som skall tas med till Iliaz kalas. Hoppas den blir god! Sen har jag ju även gjort delicatobollar och egengjord Daim. Duttiga jag, hehe. Delicatobollarna lyckades jag och Sofie med iallafall för Hampus vill nalla av dem hela tiden.

Nu ska jag iallafall bara slänga i mig lite mat, om ett tag, och sedan kila hem till Syster och födelsedagsbarnet!



ILIAZ 1 ÅR

Idag fyller familjens ögonsten 1 år :) Grattis grattis på lilla Iliaz! ♥ ↓


2011.02.02

Jag kunde knappt sminka mig imorse för att jag har så ont i armarna, kan inte lyfta dem högre än axelhöjd typ, haha. I allafall, idag har jag hunnit med en sväng till manpower för att hjälpa till lite. Sen kom Sofie och Tobbe hit en sväng. Sofie hjälpte mig att baka lite inför Iliaz kalas på fredag :) Killen blir hela ett år! Vad fort det har gått! Tänka sig att han varit såhär liten:


SKAKIS

Dumma jag tog samma vikter som jag hade sist, vilket som sagt var innan jul, på pumpen. Om jag är skakis i hela kroppen nu? Ja. Om jag kommer ha svinont imorgon, JA! haha. Men pump är ju förjävla kul iallafall :).

Nu smuttar jag te och tittar på veckans brott! Jaaaa, det har börjat igen! Bra grejs!


TISDAG

Utan arbete idag också och jag är rastlös! Skulle ju egentligen in till manpower en sväng idag för att hjälpa till med något vidotjosan men hon jag skulle träffa fick förhinder, så det får bli imorgon istället. Snart ska jag iallafall träffa syster och Iliaz uppe i centrum, sen blire till att leka hemmfru igen, haha. Ikväll ska vi köra pump också, första gången sedan jul så det kommer bli sjukt tungt.