KÄRLEKEN



SKIT OCKSÅ

Huh, vilken dag jag har haft, vilken helvetes-vecka jag kommer ha! Jenny har ju slutat och idag när jag kom till jobbet fick jag reda på att Kristin ligger hemma i influensa. Det betyder att lilla jag sitter själv med jobb som egentligen kräver 3 personer. SÅ HIMLA SKOJ!! Herre min gud. Fick jobba över idag. Hoppas verkligen Kristin blir frisk snart!

Föresten så är jag helt sjukt nöjd med mitt hår, tänkte ta en bild och lägga ut men antigen blev jag fett ugly eller så blev det fel ljus så man inte såg färgen ordentligt, så jag gav upp efter ett tag. Jag får försöka senare i veckan helt enkelt.

Och idag har ju bebe namnsdag! Hampus i all ära! Grattis! Dessutom fyllde Fredric år igår också, så jag får gratulera även honom :). Men tjup tjup, nu måste jag öva på låten till lördag!


MÅLAD & FÄRGAD

Syster har målat av mig minsann, vilket resluterade i en ny header åt mig! Hon är så sjukt duktig hon!!

Denna lördag har vi strålande väder. Härligt! Hampus är på grönan med hans guddottra och jag ska träffa Sofie.
Hon kommer hit och jag tänkte bjuda henne på lite middag och en kopp te eller två. Sen blir det fixning av mitt hår, färg och klipp! Åh vad mitt hår behöver det! Ska bli spännande också då det blir ändring på färgen. Det kommer bli så bra och jag kommer bli så nöjd, som vanligt :).


LÖNING

Oj! Nu var det ett tag sen igen. Det här med blogg kanske inte är min grej. Men inte så kul när bloggen ser ut som helvete också, väntar på att syster min ska ta mig med storm med headern hon fixar åt mig i skrivande stund, hehe.

Iallafall, Torsdag och löning! Bra grejer. Lönen var riktigt jävla efterlängtad. En dag till och vi hade fått leva på smulorna i skafferiet. INTE BRA. Men så har man väl varit lite extra slösaktig i och med semestern och allt. Yadayada! Nu är det bara stå i under morgondagen sen väntar helgen, en bra men hektisk helg :).

HEJ FINA SÖNDAG

Sicken fin söndag jag har haft. Började med att strosa runt på söder med Amanda. Jag hittade dock ingenting , eller rättare sagt är det tomt på pengar i min plånbok så jag var lite snål, men Amanda hittade en hel del fina grejor! Strosande, snack och fika! Senare vid 17:30 rycket mötte vi upp Sofie och begav oss till mamas & tapas för middag. Gött gött! :)

Nu är det Dexter som gäller!

FULL RULLE

Har varit fullt upp nu dessa dagar! På ett bra sett eftersom syster och co varit här! I går sov de över = massa bus med Iliaz, köttfärspaj, kvälls-te och Kenny Starfighter, hehe. Större delen av denna dag har spenderats med dem också. Vi alla var på stormiddag hemma hos Mami. Trevligt trevligt. Och de kunde inte ha tajmat en bättre helg eftersom Hampus bara jobbar och jobbar. Först har han jobbat över hela veckan och så ska han jobba hela helgen, troligtvis samma sak nästa vecka.... Aja, nu ska jag umgås med honom, titta lite dexter. Man får ju passa på när han väl är här.




17.08.2011

Gokväll! Så var onsdagen nästan över också. Har jobbat, plockat lite hemma och tränat på gymmet med mami. Snart borde syster och co vara framme i stockholm! Om de inte redan är det? Aja, ska bli väldigt kul att träffa dem även om anledning till att de kommer hit är världens sämsta. Nämligen farmors begravning som äger rum imorgon. ÅHH jag kommer gråta skallen av mig, jag orkar inte. 

Nej nu byter vi ämne tycker jag... Jag och Hampus har ju börjat titta på Dexter igen! Så himla bra! Just nu är vi inne på avsnitt 9, säsong 4. Hatar att avsnitten alltid ska sluta så himla megadunderspännande så att man bara måste sätta på ett avsnitt till, annars kliar det rejält i fingrarna. Men nu får det vara nog för idag, duschen och sängen kallar på mig.

TUFFA KILLEN


STADEN MED MAMI

Hejhopp, nu sitter jag och har tråkigt, väntar på Hampus. Börjar bli en vana nu på vardagarna. Men just nu är det ju inte så långt kvar iallafall! Efter jobbet mötte jag upp kära mami inne i staden. Vi kikade lite på Ålle och sedan bjöd hon på käk, snälla mami.

Vårt efterlängtade Essiepaket kom idaag :) Så ni sitter jag här med en massa naggelack och vet inte vilket jag ska välja att pensla på. Alla e så fiina!

15.08.2011

Det var nästan som en minijulafton idag på jobbet då det var utförsäljning på firsörprodukter. Jag trodde att det skulle vara lite bättre utbud än vad det var men man får inte vara kräsen när det är otroligt löjliga priser. Folk var helt galna! Men en liten påse kom jag hem med iallafall :). Och imorgon kommer paketet med en massa Essie också! YAAY!

Nu sitter jag här och väntar på att familjen ska komma, ska ut och springa med lillebror! Hampus har inte kommit hem ännu och kommer inte göra det på ca 2 timmar heller. Börjar bli himla trött på att han måste jobba över så mycket nu. I 2 veckor har han gjort det och ska görat i 2 veckor till. Blä på det.


14.08.2011

Som sagt var det systers födelsedag igår! Hoppas att du hade en toppendag! Det är sådana dagar det är extra trist att de bor uppe åt fanders, man kan ju inte direkt fira henne ordentligt men på torsdag kommer hon hit så då blire presenter iallafall! Och åh så jag saknat Iliaz, jag kommer gulla ihjäl honom!

Idag då, slappis söndag. Som de flesta söndagarna. Vi har ätit bauta frulle, varit en sväng hos Hampus päron, kikat i antikladan och ett väldigt snabbt besök i centrum. Ikväll blir det träning med mami på gymmet och sedan banankycklig till middag. mmmm, namnam. Farmors specialare.


HAPPY BIRTHDAY


LOVIEDOVIE

Sicken regnig Onsdag. Det gör inte så mycket när man har paraply och gummistövlar. Tänkte snart pallra mig ut för lite jogging, passa på när det faktiskt är uppehåll! Senare måste vi handla mat, det ekar tomt i vårt kök. Fattar inte vart pengarna på matkontot tagit vägen heller. Detta är en dååålig månad ekonomiskt.

yadayada. Mina fina Essienagellack. ↓ Jag kommer springa och köpa hela sortimentet, haha. Så himla fina färger, de torkar superduper fort och så har de så söta namn. Lovie Dovie & Mint Candy Apple.


SMULTRONSTÄLLET



UPDATE

Oj då, här har det varit tomt i en vecka. Har väl hänt en hel del sen dess. Jobb, träning, grillning, träffat familj, Sofie och Amanda & Co, söderköping, smutronstället, norrköping. Ja, en hel del iallafall.

Igår efter jobbet åkte jag in med tjejorna till staden. Först åt vi lite wok och sedan var det dags för invigningen av Stockholm fashion week. Att jobba på Loreal har sina fördelar ibland, haha. Himla trevligt var det iallafall :)

Aja, fick två ursöta essienagellack från jobbet idag, så jag ska pensla på lite sånt tjaffs tänkte jag innan jag gosar ner mig i soffan med en stor kopp te. Hörs!

ÅTER TILL VARDAGEN

Nu är det slut på semester, jag ville typ dö när klockan ringde 05:00 imorse. Fi fan. Semestern bara flög iväg. Som tur är så är vi inne i en lugn period på jobbet nu så jag slapp komma tillbaka till värsta stressen iallafall.

Har hunnit med en del i helgen. Blev inte alls Bad teacher som tänk utan vi såg nya pirates istället. Malin & David följde även med. Filmen var väl sådär, varken bra eller dålig. I lördags var det 40års partaj för Hampus madre och igår var jag hemma hos mami en sväng där jag kikade på små hamsterbebisar, drack lite te och körde lite Freddy Kruger maraton. En mysig helg, även fast jag känt mig som värsta zombien, som världens tråkigaste. Men jag är väl inne i en sån period nu, när allt bara suger. Jag har sån himla ångest inför den 18:de. Tur att jag har älsko.