HAMPER


BAD TEACHER

Hade en trevlig kväll hemma hos papi igår, ute på landet. Det är så himla tyst och skönt där ute. Så härligt att bara slappna av, mysa med djuren, gå och plocka lite bär. Pappa bjöd på grillat och efter det körde vi en massa sång!

Ikväll blir det bio, Bad teacher! Med Hampus och hans pojkvän. Lite go middag ska vi nog få i oss inne i staden innan också. Huh, att det redan är fredag.... Snart är semestern slut...


TISDAG

Hallå i stugan! Denna dag har spenderats med fina Sofie. Snickelisnack och fika, mys! Efter det åt jag och hampus en bautamiddag bestående av tacos och nu sitter vi och lyssnar på låtar från den gamla goda tiden, haha. Imorgon ska vi ut på presentjakt! Hampus madre och min syster fyller ju år snart!


HEMMA

Hejsvej! Jag har återvänt! Till regniga Sverige. Vi har haft en himla bra semester med mycket sol och värme, bortsett från att jag fick världes sämsta nyhet i mitten av allt och att jag blev sjuk i slutet av resan. Men annars var det hur bra som helst, behövde komma bort lite. Blev dock inte så mycket bilder men jag lägger upp de jag har nån gång i veckan. Idag orkar jag inte. Idag ska jag inte göra någonting. Bara ligga hemma med min äckliga virusinfektion och titta på film. Tända lite ljus för min finaste finaste farmis. ♥♥♥ Jag har så himla svårt att greppa det som har hänt. Älskade farmor.


Nu sitter vi på Arlanda. Snacka om trött m...

img_1691 (MMS)

Nu sitter vi på Arlanda. Snacka om trött man är. Kommer sova sött på planet! So long suckers!


HEJ DÅ SVERIGET

Harry Pottaaaah var väldigt bra! Sällskapet var finast och maten var god. Nya biljetter fick vi minsann också eftersom nån jävel satt och töntade sig inne i salongen, hehe. Inte för att jag tänkte så himla mycket på det, men nya biljetter tackar man ju aldrig nej till;).

Nu är det sängen som gäller, har packat det sista så allt är klart! Snart ska vi upp igen och fara till Grekland, Kreta. Vi hörs om en vecka! Puss & Kram!


TILL STADEN!

Har duschat och gjort mig i till ordning efter ett träningspass med Mami. Snart ska vi åka staden där vi ska spendera lite tid med Amanda, John och Harry Potter. hehe. Lite middag och bio alltså! Trevlans! Sen är det direkt hem till sängen eftersom vi ska upp 02:30 igen. KREEETA!


SEMESTER

Äntligen äntligen har jag semester! Så himla skönt! Men just idag är det mycket som ska hinnas göra. Har redan hunnit växla pengar, köpa det sista inför resan och hälsat på min fina farmor på sjukhuset. Nu ska jag börja packa resväskan, tvätta och fixa musik i mobilen. Jag kommer med största sannolikhet packa för mycket, som vanligt. Haha.

BEBE



14.07.2011

Torsdag, snart är veckan slut! Har ju bara morgondagen kvar sen är det semester! Yaay! Ska bli så himla skönt!
Haft haft så himla mycket att göra denna vecka, helt sinnes. Idag har jag varit och lämnat in nycklarna till fokus också, känns himla tomt på min nyckelknippa nu. Imorgon måste vi växla pengar och lite sånt till resan, vet inte riktigt när jag ska hinna med att packa! Haha. Huh, aja. Måste väl hopp in i duschen jag! Så hejsvej!

MIDDAG

Hejsvej! Vi var som sagt på Jimmys igår för att fira Rocco. Himla go mat. Fina Mamma var snäll och bjussade också, hihi. Men jag åt förjävla mycket, ät typ fortfarande mätt, men så går det väl när det är så himla gött!

Nu är jag mest så himla trött, himla himla trött. Hoppas jag vaknar till för snart ska vi till Hampus farföräldrar på middag!

Jimmys steakhouse med familjen för att fir...

img_9977 (MMS)

Jimmys steakhouse med familjen för att fira lillebror som fyller 18! Gött!


ÄLSKLINGEN


SISTA DAGEN

Jajamen, idag är det sista dagen på fokus. Tänka sig. Idag är det även en vecka kvar till kreta! Woho! Ska bli så galet skönt!

Hade en himla trevlig kväll med pälsi igår, som alltid. Först myste vi på freja i solen, drack lite gott och åt ceasarsallad. Pratade om allt mellan himmel och jord. Efter det traskade vi genom staden för lite inflyttningsgalej där man inte kände en kotte, förutom John då :). Men eftersom jag skulle upp och jobba idag begav jag mig hem ganska tidigt. Påvägen hem blev vi nästan uppätna av galna grävlingar, men vi klarade oss! Superkvinnor som vi är! hehe.


Aja, jobbet kallar!


Freja med pälsi!

img_7679 (MMS)

Freja med pälsi!


VOFF!

Åh vad jag vill att denna vecka bara ska ta slut, och nästa också, hehe. Men ja, jag får hålla mig till tåls.

Idag efter jobbet kom Sanne över på middag, hon tog med sig vovvis också så jag passade på att ta lite bilder. Gosis.




KRETA!

Tjoflöjt! Måndag och ny arbetsvecka som började väldigt lugnt och skönt må jag säga! Igår jobbade jag mitt näst sista pass på fokus också, så min tid där börjar ta slut. Vilket såklart är skönt på ett sätt, ganska trött på att ha dubbla jobb nu. Har ju haft det i över två år!

Snart är det semester också! Hampus har redan nästa vecka men jag har v. 29 - 30. Egentligen var det ju meningen att vi inte skulle göra något speciellt denna semester men igår fick Hampus ett tokryck och idag bokade vi en resa till Kreta. Haha. Så den 17/7 åker vi :) Yaay!

HEARTY ♥