2010.11.29

Så startar en ny vecka och som vanligt är det mycket man skall hinna med. Idag skippade jag julbordet med jobbet eftersom jag inte äter mycket alls av julmaten och inte orkade sitta och vänta 75 min i sumpan. Jag åkte hem och lagade piroger åt mig och älsklingen istället. Hehe, jag bara hittade på lite men det blev lyckat!

Nu ska jag slappa lite med min fina älskling!




FÖRSTA ADVENT

Första advent och julpyntandet kan börja! Mysigt! Synd bara att vi inte har ett jota till julpynt, hehe. Men till nästa helg kanske! Helt galet vad det hade snöat imorse när jag vaknade. Och det verkar inte ha något slut heller! Det bara snöar och snöar, jag kommer drunkna är jag rädd, på mina bara 154 cm.

Igår hittade vi msm-pulvret vi letat efter, får hoppas att det ger resultat nu bara. För min äckliga jävla hy. Men sen ska det ju vara bra för hår, naglar och en massa andra grejjor också. Värsta dunderpulvret! Jag kom även hem med lite nya nagellack och en poncho. Inga julklappar dock. Fast det är lite för tidigt för mig att köpa julklappar redan, jag blir ju så ivrig och vill ge allt på en gång, hehe.

Iallafall, på kvälla gjorde jag en dundermiddag till mig, Hampus & Sofie! Det blev grekiskt och sedan tittade vi på Så mycket bättre medans min pärla fixade håret mitt. Som vanligt är jag så sjukt nööjd! Sofie är ju för himla duktig! Sen bokade vi in oss på kryssning den 29-30 dec. Jag är så himla glad över att Sofie följer med! Var inte så himla taggad innan men nu, nu känner jag på mig att det kommer bli riktigt bra :).

LÖRDAG

Hallihallå! Trevlans igår! Vi var några tjejor som var hemma hos mig ett tag innan sen for vi in till staden och Berns för att möta upp Marielle och Siri :). Imorse blev jag väckt av en kille på posten som ringde för att han inte kom in i porten, haha. Det var mitt håååår som kom :)

Nu ska jag snart in till staden med min kära mor och ev Annelie, ett litet tag bara. Kolla efter msm och kika lite julklappar kanske? Vad önskar folk sig?  Sen blir det ju till att handla en massa till middagen ikväll som jag ska bjuda Sofie på och sen såklart kirra mitt hår!




EXCITED

Hallåhej vad spännande det ska bli att få långt hår igen, var ju nästan ett helt år sedan nu. Det ska bli så kul! Hampus bara himlar med ögonen och suckar. Fast han börjar nog bli van vid mina påhitt. yadayada, nu ska jag göra mig i ordning för att sova. puss hej!


2010.11.25

Yeey! Äntligen lön! Äntligen har vi mat i skåpen och en efterlängtad ny tandborste. Hehe.
Har varit en ganska stressig dag, på jobbet var det ju ioförsig väldans lugnt men efter var det bara att rusa iväg till nacka forum. Det var ju lite kaos med bussar och allt vad det heter. Till slut kom jag fram iallafall och Sofie stod med en massa bitar med hår och jämförde med mitt. Sen for jag hem, hampus hämtade upp mig på stationen och vi åkte för storhandling. Kl 8 var jag hemma, skyndade mig med att laga middag vrålhungrig som jag var och nu har vi betalat alla räkningar också. Huh.

Imorgon blir en trevlans dag iallafall! Utgång med tjejorna från jobbet och Jossa. Marielle har gått och fått värsta fräna frillan, lugg och allt! Mucho läckert! Passa dig Marielle, jag kanske äter upp dig imorgon. ;)


VECKAN

Denna vecka blir det full rulle!
Idag: Jobba 08:15 - 17:00, träna core och pump med mia sorella. Onsdag: Jobba 08:15 - 17:00, Träna Zumba med mamma och sorella. Torsdag: Jobba 08:15 - 17:00, åka direkt till nacka och Sofie för att kolla alla min färger i håret så vi kan beställa mina extensions! Storhandla på kvällen. Fredag: Jobba 08:15 - 17:00, Utgång med fina flickor :) Lördag: Bli långhårig och laga stormiddag som jag tänkte bjuda Sofie på när hon kommer. Söndag: Jobba Fokus 12:00-20:00

Så det är väl det, dessutom är det ju första advent på söndag! Då ska man väl börja pynta och sånt också. Inte för att vi har något pynt men vi får väl ragga lite av mamma och pappa, hehe. Det är ju så sjukt dyrt så vi kommer inte ha råd att köpa så mycket.

2010-11-22

Mamma tvingade med mig på step idag och usch vad arg jag var. Jag klarar inte av när jag inte hänger med, var ju första gången. Step är säkert jättekul, men jag har inte tålamod att gå 500 gånger för att sedan äntligen kunna hänga med och bli svettig. Jag blev ju inte ens varm nu! Fast jag körde ett pass på crosstrainern efter så jag är ändå helt slut nu.

Försten så har jag nya planer för mitt hår, muhahahhahha! Jag och mitt hår alltså. Hampus bara himlar med ögonen så fort jag nämner mitt hår eftersom jag ändrar mig och fixar hela tiden. Iallafall. På lördag, förhoppningsvis, så ska min fina Sofie hjälpa mig att bli långhårig igen! Så himla spännande! Sofie som är så himla go och underbar som fixar och trixar för min skull, sicken pärla hon é!




HEJ

Nu sitter jag och surlpar på en chokladlatte och är helt slut. Har ju hållit igång sedan kl 09:30 imorse. Var nere på gymmet och körde dubbelpass Zumba och en halvtimme dansaerobic. Sen efter det så har jag och älsklingen storstädat hela lägenheten. Det behövdes verkligen, fi fan vad nasty det var. Nu väntar jag på att Hampus ska komma hem igen, vill ju kraaaamaaas juu!


2010-11-20

Hallå i stugan här var det tomt. Igår hade jag och älsklingen en myskväll igen, bara vi. Åt tacos och såg flickan från ovan som var väldans bra! Idag ska vi inte heller göra så mycket, fattiga som vi är. Vi har knappt mat, inge shampoo eller tandkräm. Haha. Tvätta kan vi inte heller göra. Man kan säga att vi verkligen verkligen längtar till torsdag då lönen kommer. Fast jag vill inte ens tänka på nästa månad då en massa pengar kommer gå åt på julklappar, vi kommer vara fattiga då med. Huh.

Aja, nu ska vi dra på lite musik och storstäda hela lägenheten!

HONEY

Hej svej! Nu har jag varit och Zumbat lite. Mamma var också nere och jag fick en massa honung! hihihihi. Hon har ju varit nere på Gotland och då är det tradition att hon köper hem honung till mig. Denna gång fick jag något riktigt spännande, chaihonung! Det måtte vara gott, namnam. Så nu ska man mumsa te och gå och sedan bums i säng!

TRÖTT TJEJ

Åh, jag är så galet himla hemskt trött idag. Och var detsamma efter mässorna igår, la mig i sängen nästan på direkten efter att jag kommit hem och slockande, hehe. Som tur var så väckte hampus mig vid 18 tiden för annars hade man ju inte kunnat somnat på kvälla. 

Det var skoj på mässan, vi var ju på Allt om Hälsan men vi kikade även in en sväng på Det goda köket som var samtidigt.  Min mamma var helt crazy, tror hon kom hem som prenumerant på 7 olika hälsotidningar eller något. Dessutom köpte hon ju en massa annat också. Fattiga jag däremot kom inte hem med mycket alls, men är nöjd ändå. Det skulle ju dock inte sitta helt fel att vara ekonomiskt oberoende.

FARS DAG



grattis på fars dag papi!


HELGEN

Min helg har varit great! I Fredags lagade jag och älsklingen grekiska fetabiffar med potatisklyftor och bara umgicks med varandra. Det blir ju inte så ofta, det är alltid något annat på gång och dessutom jobbar jag ju 6 dagar i veckan. Så det var mysigt, min fina Hampus.

Sen igår på dagen träffade jag syster och Iliaz ett slag, kollade på Blades of glory, hehehe. På kvälla var vi ju på 60års kalas för Hampus farfar och idag ska jag iväg till Älvsjö för mässan: Allt för hälsan. Ja det var allt, rakt av, sådär.

Imorgon kväll ska jag på seans också, spännande!

LÖRDAG

hallåj, fullspäckad helg. Nu ska vi kila och fira hampus farfar. tjingeling



2010.11.10

Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig, har ju varit och zumbat lite. Sen blire nog bums i sängen! Fan vad fort dagarna går, imorgon är det redan torsdag igen.

Här är iallafall en bild på mitt hår! Det är lite ruffsigt och lite fuktigt efter det äckliga vädret men färgen syns bra iallafall, även fast det är svårt att fånga den exakta färgen på bild. Känns lite ovant att vara lite mörkare igen men jag hade ju redan tröttnat på det ljusa, och jag är väldigt nöjd som jag skrev igår :)


SNÖSNÖSLASK

ÅÅÅHHH vad jag hatar detta äckelväder. Slask och snö, fi fan. Jag har haft en bra dag iallafall. Sofie har fixat, färgat och klippt mitt hår. Det började bli så risigt och fult, nu känns det lent och fint igen :). Dessutom färgade jag ju lite mörkare nu till vintern, jag är väldigt nöjd! Duktiga Sofie! Hinner dock inte lägga upp en bild påt just nu men det kommer. :)



DATE

Hejhej! Idag har det varit jobb, hem för att laga gottismat och sedan träning. Kondition idag. Så skönt att jag verkligen kommer ner fler dagar när hampus också tränar. Jag känner mig så duktig!

Just nu sitter jag på date med amanda över msn, hehe. Det var så kul att träffa henne nu under helgen, jag längtar redan till hennes jullov ;)

ME LIKE PINGVINER

Nu sitter jag nyduschad i soffan med en kopp te och svullar en massa lakritspingviner! MUMMAAA! De smakar så gott i min mun, jag blir beroende! Borde väl egentligen redan ligga och sova nu istället för att äta en massa godis, stackars mig ska gå upp redan 04:45. Men på söndagar får man vara lite busig, hehehehhehehe.

Jag är gladare än någonsin, är verkligen på topp. Men ont i hjärtat får man allt när mina fina vänner behandlas illa. Jag förstår mig inte på vissa männsikor.


AMANDA


2010.11.07

Söndag och min helg var slut igen. Idag är det ju jobb på Fokus 12-20.
Igår var jag med syster i stort sett hela dagen, vi strosade lite i centrum, hon bjöd på mat hemma hos henne och vi såg Paranormal Activity 2 som inte alls var speciellt bra. Men det har varit en bra helg iallafall :)

Nu måste jag göra mig iordning för jobb, gå in och väcka Hampus med en massa pussar så att jag får skjuts ;)

FINA TJEJOR

Se vilka fina tjejor jag hade hemma hos mig igår! Efter att ha varit hos mig ett tag, ätit kladdkaka och snackat lite skit så fick vi skjuts in av sofies snälla Tobbe till staden där vi dansade tills fötterna trillade av.

Nu ska jag upp till centrum för att kika lite med min kära syster. tjingelingen!


TORSDAG

Det blir inte mycket till bloggning nu när man har sena veckan. Så mycket att göra och så litet med tid!
Min kära syster har kirrat ny design till mig iallafall då jag varken hade ork eller fantasi och tröttnat på den gamla. Jag tröttnar så fort, förändring förnöjer. Så danke systra mi!

Jag har varit ovanligt glad och positiv denna vecka, känns som jag varit i en svacka men nu är jag galet uppåt! Känns så skönt! När jag kommer hem idag så ska jag och min kärlek träna igen och sedan ska jag ställa mig och baka lite gottis som jag tänkt bjuda på imorgon när fina flickor kommer hem till mig. Speciellt för Amandas skull, jag vet ju att hon är en sucker för choklad, hehe.

 


WORK

Sitter på jobbet och räknar ner minuterna. En Halvtimme kvar. Den som brukar gå segast på hela dagen.
Sen ska jag iallafall stressa hem, trycka i mig maten som min underbara man redan lagat och sen ska vi båda till gymmet. Äntligen har Hampus börjat träna igen! Känns som jag blir lite mer taggad då, har slarvat lite på sista tiden.


I could hold you for a million years

Hallå hur fin är inte min man? När jag kommer hem är han vrålsnygg, lagat god middag, tänt en massa ljus och på bordet står det röda rosor. Han är ju helt underbar. Finns ingen bättre.


NOVEMBER

Hallåj! Sista minuterna av lunchen nu, sitter på jobbet. Har den sena tiden denna vecka och det suger ju. Blö.
Iallafall så gick det ju bra att passa Iliaz, även fast han var lite vresig där ett tag, hehe. Amanda kom ju också på middag och en massa snack. Var ju allt ett bra tag sedan. Hon är fin hon, Amanda.

Igår jobbade jag, Fokus. Ska börja ta söndagarna igen. Med andra ord kommer jag bli ett vrak igen. Heltid 6 dagar i veckan tar på min energi. Men just nu är det ju bara fram till nyår, sen får vi väl se.

Aja, time for work. pöss!