TJOSAN

Hejsvej idag har jag hunnit med jobb, en sväng i handen för att köpa present åt lilla Milia och kört bodypump med syster. Nu ska jag slänga mig i i duschen och sedan smöra för min älskling så han masserar min rygg ;). Jag kommer somna som en stock sen! Sov som en påse skit inatt, tror jag fick 3 timmars sömn. Av någon anledning kunde jag inte sova och sen blev jag övertrött, fick värsta skrattanfallet och hampus trodde jag var retard, men efter mycket om och men gick det till slut, tydligen. Hoppas inte att det upprepas idag inte! Jag behöver min skönhetssömn ju.

BLUE EYES


NAAW

Alltså jag smälter -->
Hur söt? Gulligaste är ju de två små tänderna, hehe.


OH NO

I alla horoskop jag läste idag så stod det att jag skulle vara trött, inte ha någon ork, vara lättirriterad eller att jag skulle ha en riktigt dålig dag. Och om det stämde. Jag har haft hejdundrandes ont i huvudet hela dagen och har varit helt matt utan orksak. Ändå begav jag mig ut för en springtur som gick riktigt långsamt, kändes det som. Tungt som sate, ändå sprang jag milen på nästan exakt samma tid som vanligt. Huh, bara jag inte håller på att bli sjuk igen.

Nu sitter jag iallfall på golvet i vardagsrummet och bara dör med lite passionfrukt som belöning, hehe. Väntar på att min älskling ska komma hem och hoppas på att Bajen vunnit så han blir glad :).

YOU KNOW I LOVE YOU SO


2010.08.29

Ja idag har det varit lite folk här nere som har haft en massa konstigheter för sig, speciellt nu de sista timmarna. Har nog inte varit med om så mycket konstigt folk på en och samma kväll, haha. Men men.

Zumba kommer ju köra igång nu i veckan här nere på gymmet och folk är som galna! Väntelistan på passen är uppe i 20 pers och folk ringer in och frågar om jag inte på något sätt kan fixa in dom på passet, haha. Tur att jag fick en plats iallafall. Jag kommer se så löjlig ut men det ska bli kul!

Snart får jag äntligen gå hem, det har varit en lång dag det här. Inte mycket besökare idag inte, alla ligger väl hemma och är bakis en lönehelg som denna.

HANG WITH ME

Nu sitter jag och har intagit min dagliga dos av havregrynsgröt, haha. Jag bara älskar min gröt. Ska snart åka och jobba på fokus 12-20! puh, att helgen redan är över för min del. Varför ska helgerna gå så nedrans fort?

Det har iallafall varit en riktig familjehelg. I fredags var jag ju med syster sen igår så åkte jag in med mami och syster inne i stan för lite shopping och lunch på Harrys. På kvällen gav vi oss av till pappa för kräftskiva! Inte för att jag äter kräftor men ändå;). Det har varit skönt att bara ta det lugn i helgen och träffat familjen, blir ju inte riktigt så ofta längre när man inte bor hemma.

Aja, time to göra mig i ordning for work!



STADEN

Sitter på Harrys och har precis käkat en dunderstor hamburgertallrik. Jag ska nog aldrig mer äta igen, fast det var det värt så gott som det var! Nu ska jag Mami och syster vidare och shoppa! Puss!

ON MY WAY

Nu sitter jag på bussen på väg hem till syster och Hampus har åkt för helgen. Kanske låter löjligt men jag kommer sakna honom, jag sover ju så förbaskat dåligt när han inte ligger bredvid. Så jag lär väl sitta uppe sent med datorn i knät sedan när jag kommer hem från syster.

SÖTNOS

Jobbet var inte alls så tokigt idag, ganska lungt och jag satt helt inne i min cosmo mellan samtalen så dagen gick rätt fort! När jag kom hem hade Hampus börja laga mat och jag kom till undsättning för att laga klart, hehe.

Har hunnit med att "träna" på gymmet med syster också. Känns inte direkt som vi tränade, mer pratade ;). Sedan följde jag med en snabbis till mami som passade lilla Iliaz. Lilla goa Iliaz som är den sötaste ungen ever. Han har fått två små söta tänder och "pratar" som attans gör han med. En massa joller. Gulle.


SILLY

Så barnsligt och löjligt. Känns som man är på lågstadiet all over again. Jag som trodde vi var 20? 
whatever, have a nice life.


SHAPE UP

Ja jag har varit på lite dåligt humör, varit i en svacka nu ett tag. Men nu måste jag fan rycka upp mig innan det här blir värsta Emo-bloggen, haha. De senaste inläggen har varit himla roliga känner jag när jag kollar tillbaka. Nej usch, sådan vill jag inte bli, men det måste väl vända nu? Eller snart iallafall.

Dagen har iallafall varit helt ok, helt ok på jobbet och med med min älskling när jag kom hem. Har ätit mig proppmätt på tacos, känner mig höggravid nu haha. Sen kollade vi på film och nu satte jag på det senaste avsnittet av det okända. Imorgon är det ju Torsdag och torsdagar brukar vara bra dagar! Så nära helgen!

Aja nu börjar det bli spännande på tv här! Så puss och godnatt!




RÄKNINGAR SUGER

Åhhhhhhhh. Ja nu har man precis fått lön och blivit av med istort sett hela på samma dag. Kul. Alla dessa jävla räkningar. Mest av alla räkningar så hatar jag Radiotjänsten, vad fan är det för jävla skämt? Det är ju ett jävla rån att man både ska betala dem OCH comhem för tv. suck suckeli sucksuck.

Om man är en fattiglapp? nejnej. Eller jo.

HELLO

åh det är en glad mig nu! Äntligen har mina skal som jag beställt till min lilla telefon skickats iväg och ska väl komma om en dag eller två. Som jag har hållt på och mejlat och klagat. Beställde dem ju för en månad sedan och betalade på en gång så det var inte lika kul, fast nu fick jag ett extra skal på köpet bara för det och det var väl lite mer kul, hehe.

 Längtar till att få komma hem. Jag är kelsjuk känner jag, vill kela med min man. Vi ska ta en myskväll idag med tacos och film. Han lämnar mig över helgen och jag kommer dö av att gå runt ensam i våran lägenhet.

JAG HINNER INTE MED MIG SJÄLV.

Usch vad jag har stressat dessa dagar nu. Stress på jobbet, stressa hem för att hinna laga mat och träna och storhandla och betala räkningar och allt vad det är. Känns inte riktigt som om man räcker till, skulle vilja klona mig själv så jag bara hann med allt jag vill göra. Jag säger då det, man har verkligen inget liv när man har den sena tiden på jobbet. Därför har det inte blivit mycket bloggande heller eftersom jag verkligen inte hinner slappna av för en sekund. Att bara sätta mig i soffan framför datan med en kopp latte är något jag längtar till.

FY & BLÄ

Sitter på tåget påväg hem från jobbet nu. Har den sena tiden denna vecka. Har jag nämnt hur mycket jag hatar den sena tiden? Jag kommer vara som en zombie den här veckan ut. It really sucks.

MISS DEPP

Pärlan Sofie gjorde mitt hår jättefint idag. Färgen blev helt perfekt och det blev en lite längre page och lite kortare baktill, men bara lite. Jag är riktigt nöjd! Duktiga Sofie. Klockan bara tickade iväg när hon var här. Jag hade tänkt att vi skulle gå upp till centrum och fika lite efter men när vi var klara hade allt stängt, haha.

Efter Sofie åkt hem gick jag, älski och danne upp och åt kebab. Länge sedan, men det var gött. Nu har grabbarna dragit till David och Malin för lite trevligheter. Jag skulle ju egentligen med men jag vet inte vad det är med mig. Jag har bara deppat ihop helt. Känns som om det enda som är bra med mig nu är mitt hår, haha. Nä, usch. Jag har så mycket tankar som jag bara skulle vilja slänga in längst in i garderoben. Blir så orolig över hur allt kommer bli och det mesta känns så hopplöst. Jag har ingen aning om vad fan jag vill jobba med så jag kan inte plugga vidare än. Samtidigt finns det inte ett enda jävla jobb, tydligen, och om två månader har jag inget jobb kvar. Då vette fan hur det blir med lägenheten om jag inte fått nytt fram till dess. Kul inlägg. Jag är i en svacka, en riktig jävla svacka.

HAIRCUT

Jippiyey! Idag ska mitt hår få en makeover. Känns skönt, tjejen som gjorde det sist har ju totalt förstört håret så jag måste nog tyvärr klippa av en hel del. Jag som precis fått lite längre hår nu. Men hellre det än att gå omkring och se ut som en risbuske i håret. Sofie har planer på att slinga i olika nyanser och klippa! Det kommer bli bra detta!

Igår var det mys med middag och så såg vi på Grown ups. Tråkigt att jag var helt galet trött bara, efter att pälsi och hennes man dragit så slocknade jag på två röda, haha. Men det hade ju varit en jobbig dag, som dock slutade bra :). Snart åker ju hon upp till sitt mellansel igen och det blir svårare att träffas :(.



WHATEVER

Jag blir så trött. Man får tydligen inte säga vad man tycker, man måste tydligen gå ihop och funka med alla, man får inte ha sina åsikter, yadayadayada. Jag är ärlig och så är det bara, varför ska jag gå runt och låtsas?

Dessutom har jag haft en jobbig dag på jobbet, stress igen och jag får en massa konstiga jävla samtal. Det gör mig ju inte gladare. Tur att jag ska få umgås med finingar ikväll iallafall. Min pälsipäls! Och imorgon ska ju Sofie komma till mig och kirra mitt hår! SPÄNNANDE! :)

GOOODMORGEN!

Fint väder idag, det tycker vi om! Fast jag tycker nog att det var lite kyligt ändå nu på morgonen men det hinner väl värmas upp tills jag ska hem sen. Jag tycker folk är helt galna när de bara går i linne och shorts kl 06:00 på morgonen. Jag skulle frysa ihjäl, jag fryser även med min jacka.

Huh, var helt stressigt igår, hela dagen. Inte en lugn stund så jag var galet trött när jag skulle sova och kändes typ bara som om jag sovit i en timme när jag skulle upp i morse. Men vad gör det när det är fredag? Idag ska vi bjuda finaste päls och hennes man på middag också. Mys!

FOR YOU I'D BLEED MYSELF DRY


CUPCAKEFACE

Nu sitter jag och slappar lite med cupcake i ansiktet. Min underbara ansiktsmask från Lush som luktar chokladmuffins, mmmmmm. Antar att jag tjatat om den x antal gånger men den är så bra!

Ja, vad har jag gjort idag då. Återvände till jobbet där det var stundtals stressigt, stundtals lugnt. Jag blev utmattad fort som fan, märker att min kropp inte riktigt hittat tillbaka till sitt sanna jag. Trots detta skulle envisa jag ut och jogga nu på kvällen. Dumma jag egentligen. Men jag har inte tränat på 5 hela dagar och jag höll på att få panik. Det gick bra iallafall även om det var tungt.


Åh! Vet ni vad jag köpte på vägen hem föresten? TURKISK PEPPAR! Det var Vickans fel som snackade om det i morse. Var så sjukt länge sedan jag åt det. Konstigt att man inte köper det oftare. Det är ju helt galet gött! Så jag och älsklingen har smaskat på en påse turkisk peppar efter maten, yumyum.


DET OKÄNDA

Okej, jag är bättre nu. Även om jag mår illa lite till och från och är lite extra trött i kroppen. Imorgon återvänder jag iallafall till jobbet, det är ju inte så farligt. Man kan ju inte stanna hemma bara för att man är lite hängig, eller? Jag får iallafall panik av att bara sitta hemma. Fast jag har hört att det ska vara riktigt stressigt på jobbet nu, vilket får det att vända sig i min mage. Huh.

Idag har jag iallafall kunnat sysselsätta mig. Har pysslat lite med Sofies blogg som hon skaffat men inte "påbörjat" eller vad man ska säga. Jag vill påstå att hon inspirerats utav mig och mitt flitiga bloggande, hehe. Kanske int. Jag har även kört ett "Det okända" race här hemma för mig själv. Jag kommer nog drömma mardrömmar inatt. Jag började ju titta igårkväll när Hampus redan gått och lagt sig och ack vad dumt det var! När jag skulle lägga mig vad jag ju skiträdd!

Aja jag måste nog gå och lägga mig nu om jag ska orka med morgondagen.

BLURRY



SICK

Har legat däckad i soffan hela dagen. Usch, mig så dålig. Jag befaller er att tycka synd om mig. Hatar att må dåligt, hatar att bara ligga hemma, blir så himla rastlös men samtidigt så orkar man ju inte göra någonting.

FASIKEN

Åh, mig mår inte bra. Inte bra alls. Jag mådde tokigt i fredags och har varit hängig + lite elakt huvud under helgen men nu är det helt brutalt. Jag orkar inte.

HEJHOPP

Sitter i soffan och slappar, borde väl göra mig iordning lite men jag är så slö. Haha. Skulle träffat Sofie för en liten fika nu men det blev nog för tajt med tid, ska ju jobba på fokus idag som vanligt.

Jag har typ bott framför MTV de här dagarna. Fan vad jag hatar de där jävla jamba reklamerna! "vill ni ha den här fisiga ringsignalen", " nakenröntgen-app till din mobil", "kolla in denna häftiga skärmsläckare". Gå och dö Jamba.

SANDY


TODAY

Skönt det har varit idag, att bara tat lugnt. Vi har även varit uppe i länna och handlat en ny dammsugare. Inte direkt roligaste att kasta sina sista slantar på men den var behövd. Sedan åkte vi hem och åt mumsig middag. Kött, klyftpotatis och fetaost-sallad! YUMMIE! Efter det svullade vi järnet framför filmen 21. Åh så bra den är!

En kanonkväll även om vi bara har suttit hemma och slappat helt enkelt;) Dessutom var det ju faktiskt ett tag sedan jag och älski fick en heldag tilsammans.


I love my little retard


SLAPPIS

Hampus ligger och slappar sig i soffan framför fotbollen. Det är inte riktigt my cup of tea så jag kör på lite avkoppling med en god vaniljlatte och sololäsning. Eftersom dagen inte kommer bjuda på så mycket förutom slappning så kommer jag säkert slänga in en mängd bilder istället, det brukar bli så ;).


RAIN ON A SUNNY DAY

Goddagens!
Nu har vädret flippat ur. Solen skiner som bara den, samtidigt som det regnar? haha. Det går inte riktigt ihop, ser knasigt ut.

Idag har jag absolut ingenting planerat! Så himla skönt, kommer inte ihåg när det var så senast. Sov till halv 11 imorse, kommer inte ihåg sist jag gjorde det heller. Fan vad det behövdes känner jag.

POJKAR




1.Söta Iliaz med sina stora ögon    2.Lillebror Semmy


BARA FÖR ATT

Haha, Marie hatar den här bilden från när vi var småttingar och dansar runt midsommarstången. Så därför tänkte jag lägga upp den. HAHAH. Äh, jag tycker att vi är söta iallafall, fast hon tycker typ att hon ser ut som Jay Leno som har gått och blivit en kines som bär en prästklänning. Klänningen kan man nog skylla mamma på. Men facelooken kommer hon inte undan med. hehe.




MARY 22

Hallå! Idag är det fredagen den 13 och jag har redan haft otur. Vi får väl se vad resten av dagen har att bjuda på, om det lurar några faror bakom hörnet.

Idag är det dessutom min systers födelsedag! Hon fyller 22 år minsann, så grattis på dig kärring!


PUSSPÅRE


2010.08.11

Idag var det lugnare på jobbet, inte lugnt men lugnare. Så det var skönt!
Hampus ska väl få hit sina vänner och titta på fotbollen ikväll medans jag tar en springrunda i skogen, iguess.
Har inte direkt något att skriva om, känns som ett himla onödigt inlägg ja. Får se om jag är roligare imorgon.

PUMP

Jag.är.trött. Har ätit mat och ska snart pallra mig till vh för att köra bodypump som vanligt på tisdagar. Måste handla nytt busskort också, så jäkla dyrt så jag kommer bli pank efter, uscha mig!

En positiv sak är väl att jag säkert kommer somna gott ikväll! Ska bli så skönt!


OH REALLY?

haha, mitt horoskop för dagen:

VARDAG: Din energi är på neråtgående. Du försöker klara av allt, men orken tar slut på halva vägen.




Jo tack....


BAD DAY

Godmorgon allesammans. Jag har haft världens sämsta start på dagen. Kunde inte sova ett jota inatt, har nog sova ca en timme bara och är helt jävla förstörd.  För det första så kan jag ju bara inte somna när jag helt plötsligt ligger ensam i en 160 säng, för det andra var det helt galet varmt, för det tredje så kom Hampus hem precis när jag lyckats somna och hans telefon började ringa och ha sig och för det fjärde har vi någon jävla djävulshund i byggnaden bredvid oss som fick för sig att skälla tre timmar i sträck mitt i natten. Missförstå mig rätt, jag älskar verkligen hundar, men just då ville jag vrida nacken av den. Satans kärring att inte kunna ta hand om sina djur.

Aja, vet inte hur jag ska kunna klara av denna dag. Som tur är har det hittils inte varit lika stressigt som igår iallalfall.

SAME OLD STORY

Tydligen så har jag gjort om designen igen, haha. Nu känns det lite bättre iallafall.

Pallrade mig ut för en joggingrunda i skogen, fasiken var skönt det var. Det var en sån där dag då jag bara kunde springa hur långt som helst. Nu sitter jag i soffan, ska väl gå och lägga mig. Hampus har fortfarande inte kommit hem och lär inte göra det innan jag somnar heller. Stackars mig ju!


ME & MY CAMERA ♥


2010.08.09

Helvetesdag var det på jobbet. Usch, stress stress stress. Helt galet hur fort det kan vända, förra veckan var det inte ens hälften så stressigt. Jag tycker inte det är mänskigt att sitta och prata i telefon 8 timmar i sträck. Mitt huvud sprängs.

Äntligen hemma iallafall, har smuttat på en kopp kaffe och bara försökt ta det lugnt. Måste väl pallra mig ut och springa, har blivit riktigt slarvig med träningen. Blähä. Men jag ska. Hampus är långt borta och tittar på fotboll idag så han kommer hem riktigt sent, tror jag iallafall. Jag som behöver en kram.

2010.08.08

Äntligen hemma efter att ha jobbat på fokus. Sitter och myser framför tvn, är ett litet race med How i met your mother och 2 & en halv man. Gött.

Igår kom ju sofie hem till mig, vi gjorde en sjukt god sallad med vitlöksbröd. Satt och snackade skit, drack lite vin. Det var ju ett hejdundrans väder igår och när det blixtrade och dundrade som mest fick vi tydligen för oss att vi skulle åka till vh där Schönberg hade 20års partaj.

Aja, snart är det time for bed, har den tidiga tiden denna väcka med. Upp 04:45, härligt.


Nu sitter vi hemma hos Mami och har precis...

img_6227 (MMS)

Nu sitter vi hemma hos Mami och har precis ätit en sen frukost bestående av nybakade scones, te och en massa god frukt! Gottis! Hela familjen är här, iliaz gillar melon;)


2010.08.07

Hallihallå där. Den här dagen blev inte alls som det var planerat! Snart kommer Sofie hit och vi ska väl försöka få i oss någon god mat och sen får vi se vad vi hittar på. förhoppningsvis kommer Lejla också! :) Great!

HJÄRTAT

Nej det blev aldrig någon träning. Istället lagade jag mums-middag och har myst hela kvällen med min Hampus. Har varit skönt att bara slappa hela dagen lång. Vi har tittat på SATC2 och mumsat gottis. Han på chips och jag på naturgodis. Sedan har vi suttit på ballen hela kvällen och bara snackat skit, lyssnat på coldplay och smuttat på bailys. Ibland är vår balkong så himla härlig, kvällar som denna när det fortfarande är varmt fast klockan närmar sig 23. Men snart ska vi nog gå och lägga oss, Hampus är trött efter en lång arbetsdag. Så nattinatt på er!


TURKOST

Har suttit och fipplat med ny design nu i nån timme, vad tycks? Jag vet inte riktigt vad jag tycker men det är en förändring iallafall. Hade haft den förra för länge. Förändring förnöjer.

Syster var sjukt seg så det blir ingen träning idag, får se om jag tar och joggar lite ikväll eller så istället. Men det lär ju inte hända...


2010-08-06

Åh vad duktig jag har varit idag, städat i stort sett hela lägenheten, och om en timme eller så ska jag ner och träna med min syster. Senare ska jag laga en dunder-middag till mig och älsklingen för att sedan mysa järnet!

Fick lite panik idag när jag såg att en skalbagge var på promenad i mitt vardagsrum. Först försökte jag fösa ut den med hjälp av en tidning, men icke. Tillslut hämtade jag en utav Hampus skor, hell no att jag anväder mig utav mina (hehe, förlåt Hampus) när jag ska mörda en skalbagge. Så jag slängde skon mot stackaren och nu ligger den där för jag vågar inte titta om han dog eller inte.

KEEEBAB

Idag blev det hammagjord kebabtallrik till middag, så går det när Hampus får välja, haha. Men jag måste erkänna att det faktiskt var gott. Nu sitter jag helt däckad i soffan. Har inte varit en sådär jättebra vecka, har varit dundertrött och en massa ont i huvudet. Men imorgon är jag ledig minsann :) SKÖNT.

Åh jag är arg över att mina skal till mobilen inte kommit än! Beställde ju ett vitt med mönster i och sen ett turkost, jag vill ha dem nunununu! Beställde ju dem förra tisdagen, vart är ni mina små skal?


HUALIGEN

Nu har jag suttit och sökt lite jobb, men det finns fan inte mycket... Får lite ångest när jag tänker på det, om jag inte hittar något innan oktober är jag nog lite körd. Blä. How i met your mother, mörk choklad och lite älskling dämpar ångesten lite iallafall;)

Snart ska jag ut och springa tänkte jag! Solen skiner ju nu :). Men jag känner på mig att det kommer bli jobbigt, mina ben är tunga som bly efter gårdagens pump-pass då jag höjde vikterna. Ibland saknar jag handbollen, där tränade man ju arlset av sig utan att egentligen tänka på att man tränade.


DUNDERMÄTT

Just nu är det tveksamt om jag någonsin kommer kunna äta igen, så mätt är jag, fortfarande. Hampus madre fyller år idag så vi har varit hemma hos dem och ätit middag + tårta. Riktigt god mat = farligt då man alltid äter för mycket, haha.

Föresten så måste Nynäs ha värsta mördarmyggorna! Efter vi var nere där i fredags och grillade så har jag tre fula små myggbett på ena benet som har svullnat upp som bara den! Jag brukar aldrig ha problem med myggbett men dessa jävlar är hemska!

Aja, nu måste jag gå och lägga mig. Jag får ångest bara av att tänka på jobbet imorgon.


FÖRBANNADE REGN

Jag sitter här ensam i min lilla hörna på jobbet, lika bra är väl det för jag känner att jag är på lite dåligt humör idag. Jävla äckel regn, det har regnat i flera timmar nu. Jag som hade tänkt springa ute i skogen efter jobbet men det kan jag ju glömma nu. Lockar inte så värst mycket att springa i spöregn och lera. Jag som kände att jag behöver komma igång igen efter min otroligt onyttiga vecka förra veckan, haha.

yadayadayada, gnäll gnäll gnäll. Ibland får man vara gnällig.

ZzZzZzZ

Åh vad skönt det är att vara tillbaka på jobbet igen. Det är inte alls så att jag egentligen skulle vilja ligga och dra mig i sängen, under mitt varma mysiga täcke och gosa med min man istället för att sitta här. Not at all. Ironi.

Åh så trött jag är....

2010.08.01

Fasiken, det är ju redan augusti. Buhu.
Igår firade vi ju Jossan lite inne på Söder. Sofie blev min savior för kvällen. Sicken góbit hon är! Eftersom jag skulle till jobbet idag drog jag hem lite tidigare, Hampus och Danne mötte upp mig i handen och vi tog en liten promenix hem där jag bjöd pojkarna på pastasallad och baguetter mitt i natten, hehe.

Jag hade kameran i väskan hela kvällen, utan att ta ett enda foto! Det låter inte som mig. Det är ju mig alla brukar bli irriterade på för att jag alltid ska stå med en kamera upp i ansiktet på alla. Fick ynka en bild, EN bild, på Herr Daniel.


Är det bara jag eller har han inte sjukt långa fingrar på denna bild? Alienfingers indeed.


GRATTIS!


Grattis Jossa på 20års dagen! ♥