HEELLO

Tjohej, äntligen har jag tid att slappna av. Jobb, hemma kl 18:20, åt mat, åkte och handlade på coop och har precis varit ute på en joggingrunda. Nu är jag helt galet slut och ska nog bara umgås med min underbara pojkvän istället för att sitta vid datan. Så tjoflöjt!


SNYGGING ↓



Eller?



haha ♥


BAD DAY

Idag har nog varit dagen från helvetet, inte nog med att jag inte mått sådär super bra, illamående och hängig, så var det totalt kaos på jobbet. Helvändning från förra veckan då det var toklugnt. De första timmarna fick man inte ens andas emellan samtalen och efter lunch så brakade hela vårat system (!!!!) Vi fick sitta och skriva upp alla ordrar för hand och när systemet väl kom igång låg det hur mycket som helst inne på datorn. Alla fick kämpa som galningar och ingen kom därifrån förrän 17:45. Övertid ca en timme alltså, för oss som hade den sena tiden, mycket mer för de som hade den tidiga.

Stress stress stress som inte passar hängiga mig bra, spänner mig som attans och får tillbaka min förbaskade spänningshuvudverk. Positiva jag! Fattar inte varför jag är så hängig alltså, börjar undra om jag inte har brist på något... Kan ju vara värt att kolla upp. Men åååh var roligt detta inlägg blev då. Skitsamma.
Nu måste jag fan sova och hoppas på bättre tider, och fan ta mig om jag börjar bli sjuk nu.

GODMORGON

Jag har varit uppe ett tag men ändå. Vikt lite tvätt och suttit i solen på ballen och läst lite i väntan på att hampus skulle vakna. Nu ska vi äta en dundergod frukost! Hampus ska kila ner och köpa nybakade frallor, mumsi. Sen ska vi hem till hans föräldrar för att fira Simpan lite som fyllde år i veckan.
Efter det är det ju jobb som gäller, fan vad skönt att börja 16:00 nu ett tag under sommaren. Tänka sig ett jag egentligen typ skulle suttit påväg mot jobbet nu redan annars. Ett minus är ju bara att jag inte får lika mycket pengar såklart. menmen..

Aja Frukost it is!




.

Gokväll! Igår var det trevligheter, jag och älsklingen hade dessutom vääärldens godaste mat. Fast ett litet minus var ju att jag inte hade en midsommarkrans i håret;).
Idag har jag fått ta hand om min bakfulla pojkvän, storstädat lägenheten, handlat och varit ute på en joggingtur. Duktiga mig! Nu är jag helt slut dock. Känns lite jobbigt att min helg redan är slut, imorgon är det ju jobb på fokus igen. Visserligen bara 16-20 men ändå.

Nej, här ska gosas med min älskling. Hej då.

GLAD MIDSOMMAR

Hallå allihopa! Idag är det ju midsommar och vi ska hem till David för grillning och trevligheter:)
Jag, älskling och Bårk har hittils hunnit med att ätit glass med jordgubbar och spelat en massa tekken, hehe.
Men nu måste jag skynda mig så att jag hinner med att göra salladen innan vi drar!
Hoppas ni får en trevlig midsommar, puss på er!


SWEET


Hur söt är inte lilla Iliaz?


PAPIPAPPS

Nu har vi kommit hem efter att ha ätit helt underbart gott hemma hos pappa + att vi hunnit med att handla lite. Pappa bjöd på grillat kött med potatisgratäng och persillade! MUMMA! Är helt jävla däckad nu bara, så skönt att man är ledig imorgon! Kommer sitta finfint.



MISS LONELY

Ja det är jag idag på jobbet, loney, ensam, övergiven.  Min kära arbetskamrat som sitter bredvid mig i vanliga fall är ledig och det blir hemskt tråkigt när det inte ringer nå och jag inte har någon att prata med. Korsorden och tidningarna har jag redan löst ut dessutom.
Som tur var fick jag prata av mig lite med Jeanette under lunchen iallafall, hehe. Här finns det faktiskt en hel drös härliga människor! Det är nog det som är det bästa med det här jobbet. Alla är ungefär jämngamla och super trevliga!


Papi fyller ju år idag så ikväll bler det middag för att fira! Mys!


MYS MED VOVVE



ÄLSKADE SOL

Åh vad fint väder det har varit idag! Helt underbart! Fick gå hem tidigare från jobbet också, gick direkt hem till hampus föräldrar för att hämta vovvsi Dessa som jag ska passa för kvällen. Just nu liggger hon och dregglar bredvid mig i soffan. Åh jag vill verkligen ha en egen liten vovve, en fransk bulldog, de är så söta så man bara vill dö lite inombords.

Jag har även hunnit att sitta ute i våra fina fotöljer ute i solen på ballen och bara njutit, fan vad underbar våran balkong är när det är så här fint väder alltså. Dessutom har jag haft besök av min mami och syser+ bebis också. Har varit en fin fin dag, tråkigt att älsklingen inte kommer hem förrän typ 12 inatt bara. Jag vill ju Pussssaas!

STRESS

Hualigen vad jag stressat idag. Jobbet var stressigt, efter jobbet direkt till handen centrum för att kika på present till min papi som fyller år nu på torsdag och även för att ta min systemetoskuld till midsommar nu, hehe. Kände mig helt malplacerad, lite ovant att man får gå och köpa själv nu.

Iallafall så efter det var det bara raka vägen hem, laga korvstroganoff, äta, skynda mig till gymmet där jag och syster körde body pump. En stressig dag indeed. Jag kommer somna sött ikväll.

Älsklingen min var gulle som hade fixat en mumsig kopp te som stod och väntade när jag kom innanför dörren :) Han är då allt fin han, min man.



HEJ

Uuh nu sitter jag här helt utslagen i soffan. Har precis ätit en dundermiddag och känns som om jag bara dog efter den. Lurade med mig Hampus ut på en kortare jogging runda idag, hehe. Så jag har tjatat! Äntligen gav han med sig. Nej men nu orkar jag inte, ska ta en dusch och bara mys i soffan med en kopp te tror jag minsann. Hejsvej!


GRATTIS PÄLSI!



LOVE OF MINE


SOLSOLSOLSOL

Verkar bli dunderväder nästa vecka ju! Om tv4 får bestämma iallafall, hehe.
Hela 26 grader på fredag!!! JA TACK. Får bara hoppas på att det verkligen stämmer.

SAME SAME

Samma som vanligt på Söndagar, känns inte direkt nödvändigt att skriva ett inlägg om min tråkiga arbetsdag. Men jag har ju verkligen ingenting att göra och tiden går så långsamt.
Nästa vecka känns lite busy dock, Min bästa vän, min pappa och hampus lillebror fyller år. Dessutom är det ju midsommar också! Nästa vecka alltså = presentshopping och en massa firande.

Det kommer bli galet skönt att vara ledig på fredag, sen så börjar ju också sommartiden här på fokus och jag kommer jobba 16-20 i några veckor framöver. Det ska bli skönt, det är ju bara onödigt för mig att sitta här när det ändå knappt är några som tränar de 4:a första timmarna.

ILIAZ DOP

Hej hej hallå! Idag har det varit full rulle. Dop för lilla Iliaz och jag var gudmor! Antingen är ungen jävligt tung eller så är jag jävligt klen för satan vad ont jag hade i armarna efter, hehe. Men det var fint och han är ju världens charmtroll som bara jollrade och log. Världens sötaste unge. Nu, bildregn!


HEMMAKVÄLL

Usch vad dålig jag är på att blogga, men men.
Fick gå tidigare från jobbet idag, yey! Och tur var väl det för vid den tiden jag egentligen skulle gått sträckan från tåget-hem så spöregnade det och haglade!

Nu blir det bara hemmamys, har städat och donat en massa och är så himla slut. Nej, nu ska jag och älsklingen slå på Gamer och dricka te!

 

AAH JAG DÖR

Fan vad spännande det sista avsnittet av vampire diaries var. Det är fan inte okej att de är så spännande och att man sen måste vänta i 100 år på säsong 2. Mig vill se mer, nunununununu.

KIRRAT

Fasiken var lång denna dag har varit, kom hem för ungefär en halvtimme sen.
Jag har ju klagat som bara den till frisören som gjorde mitt hår så idag åkte jag förbi och de fick fixa om det som kompensation! Snacka om vad man blev uppassad! De färgade om håret, klippte till det lite, lade i en inpackning, gav mig te och kakor och sen fick jag en burk inpackning att ta med hem också. Nu är jag nöjd och de är förlåtna, hehe;). Alla kan ju göra misstag och hon var ju duktig idag så. Ibland lönar det sig att klaga och vara en pain in the ass.

Nu ska jag bara ta det riktigt lugnt, titta på vampire diares och mysa tills min älskling kommer hem ifrån matchen.


ÄNGLAR

Håll i hatten här var det dött, både på bloggen och på jobbet, haha.

Den här veckan har vi en såkallad "änglavecka". Går ut på att vi drog lott med namn igår och den personen vars namn man får på lappen ska man vara extra snäll emot. I slutet av veckan ska man försöka gissa vem som är ens hemliga ängel. Sånt som man gjorde typ i skolan när man var liten, hehe.
Det är väl ganska gulligt men svårt. Känns som att det blir ganska genomskinligt om man försöker för mycket.
 Hur är man extra snäll egentligen? Jag är nog bättre på att vara elak. Haha. neeej då. Eller?
Jag trodde att jag skulle komma undan eftersom jag fick Jacob som är sjuk hela veckan ut, men icke, jag fick en ny person idag istället.
Kan ni inte ge mig lite tips?

Idag efter lunch kom jag tillbaka till en liten mörk chokladbit med mint crisp i, min favorit! Jag har verkligen ingen aning om vem som är min ängel. Men det var sött och mitt i prick vad som gäller min smak iallafall;)


TJAT TJAT OCH ÅTER TJAT

Ja det blir en jädra massa tjat om mitt hår, men jag är helt bedrövad! Nu har jag iallafall skickat ett bittert mejl till de där jävlarna så får vi se vad som händer. Men de kommer säkert inte ens svara. Jag får vänta i en vecka eller två och sen boka tid hos en annan frisör för att fixa till, göra om göra rätt. blablabla.

Jobbar ju fokus idag, 12-20. Det är så galet lugnt här, jag skulle kunna gå in till massagesängen och ta en nap utan att det skulle märkas, haha. Det lockar kan jag säga. Tiden går så brutalt långsamt, jag lider. Längar tills klockan slår 20 så jag får åka hem, mysa ner mig bredvid älskling i soffan med en kopp te och kika på en film.

DET GÅR BRA FÖR MIG...

ÅÅÅÅHÅHÅH, jag fick ju sån panik igår, så ja, jag färgarde håret igen. I hopp om att det skulle bli bättre, visst blev det "bättre" men nu är jag typ gwen stefani vit i håret och det skiftar i grått i stället. Vilket jävla misslyckande man är alltså. Nu kan jag ju inte heller gå tillbaka till frisören och klaga på resultatet. Mitt hår är så hemskt nu. Vad fan ska jag göra?!?!? Jag har inte råd med att pröjsa en gång till för att fixa det hos frisör, dessutom kommer väl mitt hår bara ramla av om jag fixar det nu på en gång så jag får ju gå så här i 2 veckor eller något.
Jag är körd.

PÄLS

Snart får jag finbesök av min fina Amanda, som säkert kan göra bittra mig lite gladare. Kanske kommer jag tvinga henne att färga mitt hår, haha. Vi får väl se. Men vi ska iallafall bara mysa, snacka skit, titta på film och äta mumsgrejs. Skojsi!

Fy fan vad det har blåst ute idag föresten, helt galet! När vi kom hem hade alla blommor som stod på våran balle blåst omkull och  även kuddar+dynorna+ bord till våra utemöbler. När jag skulle öppna dörren för att ställa iordning allt flög jag nästan med.  Aja.

Jag tycker så synd om jossa som ligger hemma och är dunderdunder sjuk. Stackare.
Krya på dig hjärtat!




FANFANFAN

Jävla helvete, jävla puckade jävla frisör. Jag sa att jag ville ljusa upp det lite, fräscha till det lite, en naturlig blond. Men min lilla frisör måste ha hört " ge mig fjortishår, nästan kritvitt som skiftar i pissgult, tack". Det är iallafall exakt så jag ser ut just nu. Det ser helt absurt ut! Så långt ifrån naturligt som man bara kan komma. Jag kommer börja gråta.


Ja, på bilden ser det ju helt okej ut, men jag lovar, helt hemskt är det!


KAPUTT

Helt jävla sliten efter jobbet, skulle nog stannat hemma idag igen trots allt. Vad fan är det med mig egentligen? Undrar om det är så att jag kanske har brist på något? Jag får väl gå ner och ta lite tester och se var farbror doktor säger.

Vi har iallafall ätit tacos idag, vilket var mumma! Var galet länge sedan vi åt det. Imorgon ska jag ha en massa för mig och jag känner mig utmattad bara jag tänker på det. Men det är i morgon det. Nu = te & vampire diaries.


Imorgon återfår jag denna hårfärg, tror jag.


BÄTTRE

hej och hå, nu är jag bättre, fast känner att min kropp och mitt huvud inte riktigt hänger med. Är så jävla hänging och blir utmattad av att bara sitta hemma i soffan? haha. Imorgon ska jag iallafall pallra mig till jobbet, var ju ute och rörde lite på mig nu på kvällen vilket gick helt ok. Fast det resulterade ju i att jag typ är helt däckad nu. Jag kommer sova gott inatt kan jag säga.

Det var väl bara något jag hade fått i mig, fast egentligen inte eftersom jag och Hampus har ätit precis samma sak och han har inte alls mått dåligt, så det förblir ett mysterium det där;) Huvudsaken är att jag mår bättre.



You see, whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead. True story.

 


BUHU

Fan vad sämst jag mår idag. Stannar hemma ifrån jobbet och ligger typ i fosterställning i soffan. Får inte i mig något att äta heller, fan jag orkar inte meed detta.


SMASKENS

Vi fick en dundersöt liten ask full med praliner av John & Amanda när de var här i helgen, och gud så smaskiga de var! Helt underbara. Grejen är ju den att det är Johns mamma som gör dem också, fan vad fläskig jag hade varit om Hampus mamma hade haft det yrket.


SLAPPIS



Såhär ser det ut medans jag lagar middag hemma hos oss, hehe. Idag blev det mumsig köttfärspaj!
yum yum. Just nu springer Hampus runt som en galning och smäller i diskmaskinen och har sig. Tydligen så är det fel på tvätt och diskmaskin, as bra, vi har liksom inte ens använt dem än. Men men, vi får ringa imorgon.


TIME FLIES

Det gick ruskigt segt på jobbet idag, troligen för att det var så lite folk. Usch. Men älsklingen gjorde mig lite glad när han överraskade mig med hämtning:)

Åh, idag är det på pricken ett helt år sedan jag tog studenten, sedan jag stod och hoppade på det där flaket. När vi åkte till jobbet så såg vi Frias studenter för i år och visst längtar man tillbaka. Det är galet vad tiden har gått fort och vad mycket vi har hunnit med.


2010.06.06

Det var väldans trevligt igår. Jag var hemskt trött i början när alla började ramla in men det vändes fort! Min fina Amanda och hennes man kikade också in och de sov även över så imorse käkade vi fyra mysfrukost.

Annars har jag bara städat en himla massa idag, dammsugat, svabbat, putsat fönster osv osv. Snart ska jag kila ner till fokus och jobba fyra timmar. Alltså halvdag eftersom det är nationaldagen idag!
Det har varit en bra helg :)


LÖRDAG

Tänka sig att jag faktiskt kom hem igår trots allt. Hampus kom och hämtade mig sen skyndade jag mig ner till tungelsta för en promenix på två timmar med min syster. Det blev två timmar eftersom vi gick vilse, haha. Tack vare Marie... Viktigt att påpeka;).

Idag åt jag och älsklingen frukost på ballen och sen har vi åkt runt och fixat lite i västerhaninge, handen och länna. Snart ska jag laga thaiwok med kyckling innan det kommer litet folk hit.


KLASDFAKSBF

SL suger, de verkligen suger. Trafiken är avstängd mellan sundbyberg och centralen.
Härligt, awesome, underbart.


Jag kommer ju aldrig komma hem.


FREDAG!

ÄNTLIGEN FREDAG! Fast den här veckan har gått fort faktiskt och har dessutom varit lugn och skön. Ikväll blir det väl mest bara lugna puckar hemma hos oss, kanske ska ta en sväng ner till gymmet med min syster och sen mysa med älsklingen. Jag skulle så hemskt gärna vilja gå på bio, men så lär det ju inte bli. Fast det kan vara skönt med en lugn kväll och bara slappna av. Imorgon blir det ju ändå fart och fläkt eftersom jag och älsklingen ska åka runt och kolla lite uppe i handen och länna + att vi ska ha lite "inflyttningsfest" hemma hos oss på kvällen.

Nu sitter jag fortfarande på jobber, slutar om en timme och det är brutalt lugnt här. Längtar hem, till min fina.


MIG GILLAR



Vår balkong är mysig.


MINNEN

Skönt att vara hemma! Har precis ätit middag och sitter nu och relaxar lite med en kopp kaffe framför vänner.
Hampus är på fotboll och jag har massa att göra, ska försöka ge mig ut och springa men har egentligen ingen motivation. bläää. Men jag ska fan, jag ska, får tvinga mig ut.

Jag går förbi min gamla skola på vägen hem och när jag kikade in där såg jag att de börjat sätta igång med gubb&gum middagen som de har för de som ska ta studenten i år. De är alltså en sista middag med alla 3or och lärare med en massa skoj och underhållning. Det var en riktigt bra kväll och jag kan inte fatta att det är ett år sedan vi satt där.


Pussar på Jossa, bild från middagen.


KVÄLLSMYS

Vi for ju hem till Hampus familj och åt middag idag, det bjöds på grillat och det var riktigt riktigt mumsigt! Satt fint i magen :) Sen hade de varit så goa och köpt en rosa fin tårta eftersom jag fyllde år igår! Så himla gulligt.

Nu har jag dock ätit tårta och bullar tre dagar i rad tror jag, haha, Fatty me.
Men imorgon hade jag nog tänk försöka att springa lite i spåren på rudan, det ska ju bli fint väder och allt så det låter skönt, istället för att kila ner till gymmet menar jag. Om jag hittar där också såklart, haha. Har ju sprungit där flera somrar i rad med handbollen förr men ja, vi får väl helt enkelt se imorgon om jag hittar hem sen eller inte.

Nej nu måste jag fan sova, annars kommer jag aldrig komma upp imorgon! Natti natti

UTEMÖBLER

Idag kom presenten från mami! Våra fina nya utemöbler! De är så himla mysiga och nu blir det nog många frukostar på ballkongen under helgerna :).


ONSDAG

Nu är det helt dött på jobbet igen, har varit helt galet lugnt hela dagen så man har kunnat göra lite vad man vill emellanåt. Jag och Viktoria har setat och löst veckorevyns korsord vilket sysselsatte oss lite, fy fan vad svårt deras korsord är alltså! Nej jag ska nog hålla mig till barnnivån så jag känner mig smart. 

Nu slutar jag iallafall äntligen om 10 min. Jag och älsklingen ska åka till hans föräldrar och äta lite middag sen ska jag träna med min syster.

FIKAFIKA

Segt som sate har det varit nu sista timmen på jobbet, nästan inga samtal alls!
Nu ska jag stressa hem för att fika med familj och älski! Tack för alla gratualationer! puss på er!


HIPPHIPP..

..HURRA FÖR MIG, FÖR IDAG FYLLER JAG 20! YEEY!