2010.04.30

Fredag! Vilket betyder att jag setat och myst framför vampire diaries nu på morgonkvisten, me like alot! Snart ska jag väl pallra mig ner till gymmet för att träna lite grann.

Ja, idag är det ju valborg också. Vi blir väl ett gäng som bara ska grilla och umgås hemma hos Hampus, kanske gå ner och mysa vid brasan. Ingen big deal iallafall, fattar inte riktigt varför alla freakar ut denna dag. Men vi ska nog få det trevligt iallafall:)


OH MY

herrejisses, nu är jag äntligen hemma och har äntligen fått i mig middag! Intervjuerna gick bra idag och det lät som om jag istort sett får telefonist jobbet bara jag vill ha det, men vi får väl se! Ska dit på måndag och kika runt lite iallafall :). Angående juicebaren så skulle de ringa ikväll eller imorgon om jag får jobbet, vilket jag inte tror. men men. Nu har jag gett löfte till min älskling att jag ska städa mitt rum, så jag får väl ta tag i det helt enkelt.... blöö

2010.04.29

Känner på mig att det kommer bli en stressig dag idag, har en del att göra och emellan det ska man hinna duscha, laga/äta mat osv. Ska på intervjuer inne i stan på eftermiddagen och måste fixa en massa papper till de.

1. Fixa med en massa papper
2. 11:00 TRÄNA
3. 16:00 Intervju med manpower
4. 18:00 Intervju med Juicebaren.


THAI

Fan vad jag saknar Thailand. Vill ha värmen, solen, alla fina stränder och framförallt maten. Den maten går inte att jämföra med något! På sista tiden har jag varit så himla sugen så på lördag när jag och älsklingen firar två år ska vi åka in och äta på koh phangan, yumyum. Det är egentligen inte samma sak men nästan iallafall ;) Åh längtar redan!


NEED YOU LIKE A HEART NEEDS A BEAT



GAALET

Idag hörde en kille av sig angående ett jobb i gallerian. I en juicebar! hehe. Så jag ska på intervju imorgon kl 18. Helt jävla galet att jag fått 3st jobbmöjligheter på 3 dagar!

Angående idag så var jag ju och provjobbade på belle shoes. Ja.... Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, det gick väl bra men samtalet jag fått var ju från en tjej på huvudkontoret och hon hade inte kontaktat butiken och sagt att jag skulle komma dit ens (!). Så de fattade ju ingenting när jag sa att jag skulle provjobba där idag men efter några samtal så löste det sig. Nu är jag hemma iallfall, fick jobba i ca 3,5 timmar. Är dunder hungrig nu så nu ska jag laga mat och sen träna :)

PROVJOBB

Godmorgon! Nu har jag precis ätit frukost och ska snart göra mig i ordning för att bege mig in till söder för att provjobba på belle shoes! Spännaaaaaaaaaande :). Jag hoppas så innerligt att jag får det här jobbet, och att jag får mycket jobb inte bara då och då isånt fall.

Har ingen aning om när jag kommer komma hem idag, förhoppningsvis kommer jag hinna med lite träning där på kvällskvisten iallafall!

IT'S A DATE

Hallihallå, nu är jag hemma från handen där vi skrev på papprerna!
Inflyttning 27/5, alltså om exakt en månad! I'm so excited!


NÄR TROR NI?

Nu sitter jag och myser lite med choklad i ansiktet, eller ja en chokladansiktmask från lush! Den luktar så gott så man bara vill smaka, äta upp hela bruken! Men jag skulle nog inte må så bra efter det.

Vid 2 tiden ska vi till haninge bostäder och skriva på kontraktet. Ja jag vet, tjat om det. Har väl stått i varje inlägg sedan 5 dagar tillbaka, hehe. Iallafall.... Mamma tippar på att vi får flytta in 3 dagar innan utsatt tid (1 juni). Vad tror ni? ;) Spännande det där!


VAD HÄNDER EGENTLIGEN?

Jag vet inte hur länge jag har sökt och sökt och sökt, hur många jobb som helst. Så helt plötligt under en väldigt kort tid har jag först fått tag på stockholmsmässan, sen ringde belle shoes och jag ska provjobba och idag ringde en liten tantilura och ville erbjuda mig ett telefontistjobb i sundyberg! Det kunde inte ha kommit lägligare eftersom vi flyttar snart! Min tur har verkligen återvänt, peppar peppar, för jävlar sicken svacka jag var i förut.

Nu är mitt största problem vilket jobb jag ska välja istället, haha. Om jag ens får jobbet på belle shoes. Självklart låter skojobbet roligare men jag måste ju tänka lite praktiskt också, beror ju på vilken anställning jag får, lön osv. Men fan vad glad är nu, för nu har jag trots allt ett jobb även om belleshoes säger nej. Det lönar sig att vara envis och tänka positivt även fast man bara har lust att ge upp.

FIRENZE 2008

Sitter och rensar/sorterar mina bilder på datorn. Gaaalet många bilder, men det är himla kul att jag fotat så mycket, många minnen att se tillbaka på. Just nu kikar jag igenom bilderna från när våran italienskagrupp var i Florens 2008, hehe. En utav de värsta resorna jag gjort då vi körde utbyte och jag hamnade hos en riktigt freaky familj, men det är ju något jag kan skratta åt nu och det var ju trots allt en erfarenhet. some pics;


OH ME SO HAPPY

Åh vet ni vad? Fick nyss ett samtal och allt mitt jobbsökande verkar ha gjort någon nytta, hehe! Det var en tjej från Belle Shoes på Götgatan som ringde och ville att jag ska provjobba kl 12 på onsdag! HUR NICE? Så på onsdag ska jag göra ett grymt jävla jobb!



FARMIS



Det är så kul att min söta farmor läser min blogg och att hon aktivt kommenterar, hehe.
Typ den enda som kommenterar, fy skäms på er andra & krams på farmis.


GE MIG MORGONDAN

Ja den är dagen vill jag bara ska passera. För det första så är den väldans tråkig, kommer bestå av jobbsök och städning. Ljusglimten är väl träningen & älsklingen ikväll! För det andra så ska vi ju skriva på kontraktet imorgon vid 14 tiden och därmed få veta datumet för inflyttning! Dessutom får jag ju min lön då! Därför längtar vi till morgondagen nu.

2010.04.25

Vaknade kvart över sju imorse medans älsklingen sussade sött bredvid mig. Jag väckte han halv 9 med en stor god frukost för då orkade jag inte vänta längre, hehe. Snart kilar jag ner till fokus, jobbar 12-16 och efter det ska jag köra lite body pump! Ska försöka tvinga hampus till att tona mitt hår ikväll också, min utväxt är gaaaaaaaaalen! Aja, later!




SUNNY DAYS

Me like fint väder, alot. Vilket det har varit mycket av idag! Passet på fokus gick ovanligt fort och efter åkte jag och älski till mio möbler för att kika lite bara. Jag hittade en lampa som jag har kärat ner mig i och bara måste ha!

Anyway, blir mysdag idag! Nu kikar Hampus på hockey senare ska vi laga god mat och svulla.




2010.04.24

Jobba tre dagar på stockholmsmässan och att sova längre än till 8 på morgonen är som bortblåst. Idag vaknade jag pigg som en lärka 10 över 7! Fast det var väl bara bra, jobb på fokus i skogås 09:00 - 14:00. Efter det får vi väl se vad dagen bjuder på;)


AWESOME

När vi var i handen idag gick vi förbi där jag och älsklingen kommer att flytta in! Det började riktigt pirra i magen när jag stod där. Byggnaden är snart klar och det är ju inflyttning runt omkring 1juni. Vi får väl reda på exakt när vi får flytta in på tisdag då vi skriver på kontraktet. Spännande om vi får flytta in tidigare till och med! Jag är ju en sån där människa som inte kan vänta med saker, jag vill nununununu. Fas bara för därför kommer vi bergis få flytta in senare;)

Iallafall är det någon utav 2:orna, alltså hörnen, på 5:e våningen vi har fått. Hur awesome är inte det? Jag och älsklingen är bäst.




2010.04.23

Jag som hade tänkt typ sova till 12 idag bara för att jag inte fått vila ut så mycket de senaste dagarna, men jag vaknade 8 och var dunder pigg. Jaja. Nu har jag smällt i mig en supergod frukost som bestod av det godaste brödet som finns från finland och en latte. Snart ska jag följa med lillebror upp till handen och handla lite grejjor till hans hamster.

Det blir full rulle idag, senare ska jag åka en sväng hem till jossa för att försöka lindra hennes onda hand;). Stackarn var med om en olycka med en elak brödkniv och fick sy en massa. Dessutom ska jag väl försöka hinna med och träna någon gång idag också.... Har inte tränat på hela 4 dagar! Det är väldigt ovanligt för att vara jag och jag bara måste röra på mig känner jag.




UPDATE

Ja här var det dött. Igår gick jag hemmifrån kl 08:00 och kom hem 21:00. Härligt. Idag har jag också jobbat en massa och min fötter känns som bortdomnat mos.

MEN; positiv nyhet, på tisdag åker vi in och skriver kontrakt på lägeheten! Sen är den vår, ingen återvändo ;)

♥ ♥ ♥




Stackars lilla Iliaz, sötnosen. ♥


BUHU

Usch, har varit lite låg idag ( Ja jag vet att jag alltid är låg men lågt humör menar jag). Hjälps inte att jag ska jobba hela dagen lång imorgon, ett 10 timmars pass på stockholmsmässan står på schemat. Men det kommer nog gå bra, hoppas jag, hehe. Jag behöver pengarna om inte annat.

Nu har jag och min älskling fixat med papprerna som ska skickas in till haninge bostäder. Precis när vi var klara så kom vi på att vi inte hade några frimärken så hampus fick ge sig ut på frimärkes jakt! Så nu ska det nog inte dröja så länge tills de ringer upp oss och förhoppningsvis ringer de för att boka en tid så vi kan skriva på kontrakt.

Aja, jag ska upp tidigt imorgon så nu ska jag sleepa. Natti

NICEST THING ♥



BLONDIE



IT SUCKS

Den här dagen suger röv. Ja, jag har en dålig dag.


2010.04.18

Hallihallå. Mys hemms hos jossa igår, hon bjöd på mums mat och jag åt tills byxorna sprack. Nästan iallafall. Sedan nördade vi oss med tvspel resten av kvällen samtidigt som vi fyllde magen ännu mer med en massa godis.  MYYS!

Idag händer det intet roligt. Idag är det jobb. Dessutom har jag skaffat mig ett litet problem med de där papprerna jag ska lämna in nu imorgon. Inget flyter bara på om man heter Sandra Solander.

LÖRDAGSMYS

Tjingeling! Idag gick jag upp i ottan för att jobba, men det blev bara ett fyra timmars pass. Likaså imorgon. Efter det svängde vi förbi papi för att hämta lite av mina grejjor, lampa, matta speglar osv. Han flyttar om bara två veckor så allt måste ju ut!

Nu blir det en snabbdusch för min del och sedan ska jag hem till mina fina vän josefin för gottis och mys. :)

HAMSTER

Chippen är en svår filur att fota, men jag lyckades ändå! Så gott det går iallafall, hehe. Jag tänker på chips & dipp när jag säger chippen, låter ju som sempan har sammanslagit de två orden. Jaja:





RAINY DAY



2010.04.16

Det har varit en regnig morgon idag. Helt okej enligt mig, ibland är det faktiskt mysigt med lite regn. Bara det kommer i resonliga doser och inte öser ner en vecka i sträck. Jag ska nog lägga mig och titta på gårdagens vampire diaries nu med min vaniljlatte och bara mysa ett tag till. Ja, det gör jag.

SIMPLY THE BEST



SPRING FEVER

Åh vad fint väder det har varit ute idag. Som jag sa så blev det här en finemang dag! Fint väder, fått reda på att vi har fått lägenhet och möte på mässan. Det börjar vända nu för mig känns det som, peppar peppar.

Jag, syster och Iliaz tog ju en promenad som sagt, en lååång en. Från Tungelsta till Västerhaninge. Det var så soligt och varmt att vi stundtals gick utan jacka till och med. Nu börjar våren på riktigt.








JAAAAAAAAAAAA

VI FICK EN LÄGENHEEEET PÅ VÅNING 5! HUR AWESOME ÄR INTE DET? INFLYTTNING PÅ MIN FÖDELSEDAG OCKSÅ :). Ja, fast nu får jag nog ta det lite lugnt, papper och skit ska ju skickas in först och kontrolleras. Fan vad ledsen jag kommer bli om det inte går igenom för att jag inte har ett fast jobb.

2010.04.14

Hej hå nu är jag hemma igen! Galet fint väder, me like me like! Det gick bara bra på mötet och jag kommer förhoppningsvis jobba redan nästa vecka. På vägen hem träffade jag min söta farmis och min faster Helena, vilken inte är så ofta nu för tiden.

Snart ska jag iallafall kila hem till min syster, vi ska ta en liten promenix eftersom vädret är som det är. Kameran följder med!


GODMORGON

Godmorgon godmorgon, jag gick upp för ca en timme sedan och redan då sken solen ute! Härligt! Dags att inviga mina nya solbrills idag kanske? Det blir nog en fin dag det här.

Om 20 drar jag in till älvsjö och mässan för mötet.


MÖRBULTAD

Jisses, håll i hatten vad mörbultad jag känner mig nu. Inte ett smart drag utav mig att träna 1,5 timme innan ett body pump pass. Jag höll på att dö, men fasen vad kul det var! Det kommer bergis blir mitt nya favoritpass = jag kommer bli stark som hulken! Det enda jobbiga är ju att jag har problem med både axlar och knän vilket bromsar mig lite, men whatever!

Känner att jag går runt och är lite orolig/nervös nu hela tiden. Tror att det är av två olika anledningar.
1. Ska på rekryteringmöte hos stockholmsmässan imorgon 10:30.
2. Den här veckan får vi reda på om vi får lägenheten.

Jag är väl egentligen inte sådär brutalt nervös inför imorgon, det är mest spännande men ändå. Nytt ställe, nya människor, klart det är liite pirrigt va. Och man vill ju göra ett gott intryck. Angående lägenheten håller jag på att sprängas, jag vill veta nuuu! Att de ska hålla på att dra ut på det. Kom igen nu Lena på haninge bostäder och ringa bara.

MINI ME

Kikade igenom bilderna på datorn och hittade muppbilder från när jag var lillskit, hehe, rätt så kul. Tänka sig att jag har varit så liten, inte för att jag är specielt stor nu med mina 154cm.
Dax att göra iordning mig för gymmet!


TITTUT

Sempan fick ju en liten hamster, ursöt! Först bestämde han att den skulle heta Steven med det tyckte jag var förjävla fult på en hamster så jag förbjöd honom, haha. Nu heter han iallafall Chippen istället. Cute!


DESIGN

Ja nu har jag suttit och fipplat med min design igen, är rätt så nöjd:) Eller vad säger ni?
Chilledill dag i övrigt, ikväll blev det hårdkörning på gymmet. ska vara där ifrån kl 18 - 20:30. Ska köra core och sen ska jag testa på body pump för första gången, har inte kört det förut eftersom jag har så mycket problem med mina axlar och knän och allt vad det är. Får väl se hur det går!


JAG ÄLSKAR DIG




DINNER

Nu sitter jag hemma hos min kärlek! Snart blir det mat, mumsi mat, som kommer sitta fint i min hungriga mage. Antar att det blir fika och så efter också som jag bergis inte kommer få plats med eftersom jag allitd äter mig övermätt! Menmen, :)

Blir väl till att mysa och skämma bort min älskling med lite ansiktsmassage sen ikväll också, det är han värd. I löööv him.


2010.04.12

Hualigen vad jag varit i farten idag, kom nästan precis hem. Har ju spenderat större delen av morgonen på sös och gjort en massa tester på mitt knä. Jag verkligen hatar maskinen som de spänner fast en i, usch. Dessutom känner man sig helt galet svag när testerna väl sätter igång, men det visade sig att jag förbättrat mig med hela 65% sedan sist! Duktig mig!

Efter det blev det iallafall raka vägen till nordea för att sätta in lite pengar på sparkontot och så har jag postat lite brev. Nu funderar jag på om jag ska kila ner till gymmet och träna lite snabbt innan älsklingen kommer och hämtar mig för hans födelsedagsmiddag.

HAPPY B-DAY LOVE




GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!
Jag älskar dig


GODNATT

Ja nu har jag jobbat klart, dagen har gått finemang och det var varit finfint väder ute också. Det gillar vi! Imorgon är det en stor dag, min älskling fyller nämligen hela 20 år så kvällen kommer vara bara hans! På dagen ska jag upp i ottan och pallra mig till Sös för knätester, inte lika roligt men måste göras.

Snart är det sussa för mig då så att jag orkar, var evigheter sedan jag gick upp innan 8 på morgonen, hehe. Natti!


2010.04.11

Söndaaag och jag ska snart gå ner och träna. Yepp, idag jobbar jag nämligen bara 16-20 och det är vad jag kommer göra i framtiden.
Mitt huvud har varit så himla elakt på sista tiden, det känns som om jag kommer sprängas och jag blir så hängig tack vare huvudvärken. It sucks.

Idag fick jag ett samtal från stockholmsmässan, ska på rekryteringsmöte på onsdag, jippi! :)



MYSA

Åh, lägenheten var stört fin jag jag vill veerkligen få den. Men det lär ju inte hända bara för det, och om det nu skulle hända så sitter jag ändå pyrt till och måste jaga jobb som en jävla maniac.

Som sagt så åkte vi till farsta efter, jag hämtade ut presenten som min älskling ska få eftersom han fyller år nu på måndag. Men jag är ju jag, självklart så kunde jag inte hålla mig och har redan gett det. Det blev ett armband som jag graverat in "just idag är jag stark" på då han är en hammarbyare.

Nu sitter vi och myser bara, jag ska lägga mig och läsa lite bredvid min älskling medans han tittar på el clasico. Min man är bäst.

GRATTIS BROR

Idag ska vi ju på visning, ska åka 11:55 för att vara exakt. SPÄNNANDE! Sen efter det så åker vi direkt till farsta för att hämta ut en sak och köpa en liten hamster åt min lillebror som fyller 9 år idag! Grattis på dig lillskit! Han kommer nog bli överlycklig, om inte annat så kommer jag bli glad över att ha ett litet djur i hemmet igen. Det är mysigt att ta hand om något lurvigt och gulligt, även om jag tycker hamstrar är för små och rätt så tråkiga egentligen. Aja, dagen ska tillägnas lillebror iallafall :)





2010.04.10

Igårkväll blev det mys med min fina vän josefin. Fika på bellmans och bio. Vi såg " I love you phillip morris" som var helt otroligt dålig. Det enda som var ett plus i filmen var att ewan mcgregor spelar sjukt bra. Men det var härligt att träffa jossa iallafall, även om filmvalet inte var så lyckat.

Jag är så jävla trött på folk som bara är ute efter att förstöra. Idioter.

2010.04.09

uuu, jag spydde som en gris igår så det blev inte så mycket till träning, till min systers förtjusning säkert, hehe. Men idag mår jag finemang så det måste väl bara varit något jag fått i mig.

Idag ska jag bara vila på morgonen, utifall att, senare blir det mys med vänner! Me like.
Nu blir det vampire diaries.

ILIAZ



FRANKENSTEIN

huh, nu har jag suttit och försökt sortera alla mina bilder så att man ska hitta bättre osv. Men det är så himla många som dessutom bara ligger huller buller. Det har tagit ungefär 2 och en halvtimme och jag har inte ens kommit halvvägs! sicket jobb.

Till något helt annat, mitt ärr på foten ser väldigt löjligt ut, precis som ett frankenstein ärr. Precis som ett sånt ärr som man målade när man var liten. haha.


2010.04.08

Har precis smällt i mig en rejäl frukost bestående av havregrynsgröt med hemmagjord äppelmos och en äpple, jordgubb och spenat smoothie, yumyum. Vet inte riktigt vad som händer idag förutom att det är träning med syster ikväll, ja jag har tvingat med henne igen! Hon fick ingen träningsvärk sist så nu blir det andra bullar, muahhahaha!

Nu ska jag i allafall tvätta min fot från allt äckligt torkat blod osv, hehe nasty.

2010.04.07

AAAH, så trött jag är. Nu har jag iallafall varit hos farbror doktor och tagit bort stygn + bandage. Äntligen kan jag använda mina skor igen, fast jag ska fortsätta använda sulan lite då och då så att det inte blir för mycket tryck på foten.

nu blir det till att lägga sig och vila med nya vecko revyn.

I VÄNTAN

Hejhopp. Nu har jag suttit och tvättat min feta fot, så gott det går, i väntan på att min syster ska komma. Om ni nu ville veta, hehe. Så himla äckligt att jag inte har tvättat den ordenligt på hela två veckor imorgon, vill inte veta hur unket det kommer vara under bandaget för det är ju där jag inte kommer åt. Hampus brukar retas och kalla den för mögelfoten... aja nog om unka fossingar.

Vid 13 tiden ska vi gå ner och träna lite. Det ska bli så kul eftersom min syster inte tränar, inte alls, aldrig någonsin, typ. Jag ska göra henne till en liten träningsnarkoman har jag bestämt, hehe. Fast det är nog ett uppdrag som i stort sett är omöjligt men jag gillar utmaningar!

Time for some gottis te!

ENGLA



Engla är så sockersöt, här sjunger hon så fint om törnrosa.


2010.04.06

Frulle dax för mig! Har varit uppe i flera timmar men har inte ätit så nu är jag vrålhungrig! Idag blir en lugn dag, inte så mycket att göra. Om några timmar ska jag försöka få med mig min syster ner och träna och senare vid 18 så är det jobba som gäller!

Den här veckan är det mycket att se fram emot! På onsdag ska stygnen och bandaget bort = kan förhoppningsvis ha mina skor igen, på fredag ska jag träffa min käraste amanda som är i trakterna nu, på lördag är det visning av lägenhet och min lillebror fyller år!


2010.04.05

Jag trodde fan att jag gick i sömnen eller att någon spelade mig ett elakt spratt när såg att snön yrde ute. Det skulle ju vara vår nu! Äckel snö. Dessutom blir det ett himla jobb för mig om jag ska kunna gå ut nu med min fula sula till sko.

Trots det så har jag redan varit nere på gymmet och rört på fläsket och nu snart kommer älsklingen och hämtar upp mig för att sedan åka in till stan. Vi ska först till lagerhaus för att köpa lite sött jag spanat in och sen ska vi till åhlens och byt ut hampus tröja han fick i tidig present. Måste skynda skynda för snart kommer han.

2010.04.04

Hejhopp! Igår var det trevlans hemma hos pappa, vi körde grillning för första gången i år, mumsi! Pappa hade köpt det största påskägget han kunde hitta och fyllt som vi alla delade på. Man bara åt och åt utan att godiset försvann, usch var godis jag ätit de här sista dagarna. Helt galet.

Idag är det jobb som gäller och det är dunder lugnt här nere. Trots det har tiden faktiskt gått fort idag. Kanske är det för att jag är på bra humör! Har varit inne i en sådan svacka men det känns som om att det vänder nu. :)

HEJSVEJ

fin fint väder har det varit både nu igår och idag, me like! Vår vår vår. Nu kilar jag hem till papi för att äta mig 20kg tyngre! puss hej!

 

 


PÅSKAFTON

Jisses vad full rulle det har varit. I torsdags åkte jag ju till staden med mamma, kom hem med en massa roligheter till hemmet om jag nu ska flytta nångång och en tidig födelsedagspresent till min älskling. En misslyckad sådan för den var för liten, buhu, vi får åka in och byta den på måndag.

Igår hade vi lite folk här för att äta gott, bla söta lilla engla igen. Idag blir det hem till pappsen för påskfirande! Ja, full rulle it is.

2010.04.01

Sprängade huvudvärk och grått äckelväder ute. Det är vad som verkar gälla idag.
Jag ska försöka pallra mig in till staden idag för lite småshopping med min mor men det kan ju bli en massa problem om det regnar och är blött ute. Får tvinga på mig en sko men då kommer det nog se ut som om jag skitit på mig när jag går eftersom foten egentligen inte får plats i någon utav mina par. Eller så får jag köra på platspåse till den fula sulan och se ännu mer mongo ut, hehe. Aja vi får väl se.

10 dagar till lillebrors födelsedag + visning, 12 dagar till älsklings födelsedag + svar.