Helgen i bilder






















powerwalk för hela slanten

Yes, idag har jag varit duktig och gått Tjejmilen minsann. gått eftersom jag inte får springa. Det blev inte bara tjejmilen heller utan jag och mamma traskade runt lite inne i stan också, åt på sandys och kikade lite på ållebålle. Det känns ordentligt i knät nu efter och jag vill bara sova, men snart kommer min hampus och vi ska titta på ice age 3 :) Den är såååååå bra!

Jag har faktiskt hunnit med väldans mycket denna helg. Igår jobbade jag på
fokus från kl 9 - 14.
Jag har kommit på mig själv att börja gilla det jobbet mer och mer nu när alla börjar komma tillbaka från semestern och allt. Kul att äntligen få göra någonting, vara sysselsatt :).
När jag slutat for jag och älsklingen upp till handen där vi åt en mumsig lunch och köpte lite hårfärg osv.

Zorbing stod på tur, vi skulle ju bara titta på egentligen. Min mage skulle inte klara av någonting sånt där, men Hampus var stark nog och provade påt! Galningen där, haha.
Sen var det raka vägen hem för en make over! Hampus var nästan mer nervös inför att färga mitt hår än när han skulle puttas ner för backen i en boll, men han hade ingen talan och vips så blev mitt hår fint chokladfärgat :)

Senare skulle jag tydligen åka ensam tjej med hampus och alla hans pojkvänner till the bridge! Det blev väl roligt även fast jag inte fick shaka mitt ass så mycket haha. Fast jag måste nog säga att hemresan nästan var roligast, partytaxin och ett stopp på vegabaren. Inget klår en mjukglass med strössel kl halv fyra en söndags morgon, mumma!

Pälsen är söt

okej, donkey jävla kong funkade inte så jag kollade igenom lite bilder. Se päls vad jag hittade, haha! Så himla rolig!


Jag <3 Donkey Kong

haha. Så ere, jag älskar det spelet, spelade jämt det hos mina grannar när jag var liten!
Nu hittade vi det här hemma fast till datan så jag kommer väl bli värsta spelnörden nu :) Hampus får säga vad han vill, donkey kong är as coolt. punkt slut.

Är helt jävla slut idag, skulle egentligen gått ner och tränat med jag mår inge bra, vill bara ligga och slappa. Var på så dåligt humör sen kom älsklingen och vips så blev jag glader, sicken talang han har. Han är ju magisk min älskling.
Eftersom vi somnade nästan på direkten efter att Hampus hade kommit hit så blev det ju inget True Blood igår, så vi kör det ikväll istället, spännande :).

Fick ju min lilla lön ifrån fokus idag, fast den lär väl försvinna imorgon. Ska träffa Josefin i handen efter jobbet och där ska jag kanske färga håret om jag får en drop in tid!
hihi, hejdå blonda hår! kanske..... Man får inte hoppas för mycket.
Men vi vet ju alla att jag har absolut inget tålamod, när jag vill någonting så ska det ske NU! Så om jag inte får någon tid lär jag ju tvinga Jossa att göra det hemma istället, haha.

nej nu ska jag spela.

En vän



Min fina Josefin

Ge mig fint väder veckan ut.

äntligen lite vila! Idag ska jag nog gå och lägga mig sjukt tidigt, eller typ vid halv 10 iallfall. På direkten när Hampus kommer!
Denna vecka känns helt fullspäckad så jag tänkte inte jobba över imorgon som de ville att jag skulle, nejnej, jag ska hem och dricka lite kaffe och slappa medans de andra jobbar, haha.

Jag ska ju jobba lördag denna vecka istället för söndag eftersom det är tjejmilen. Jag bönar och ber att det är någolunda fint väder så man slipper gå en mil i regnet! uschablä. Sen ska jag glo på pappa och Katarina när de ska på Zorbing som de fick i födelsedags present av mig och syster på lördagskvällen, det ska bli lite kul och se. För er som inte vet vad det är så blir man typ fastspänd i en boll och sedan puttas man ut för en brant backe.
Jag skulle aldrig kunna gör något sånt, jag skulle spy i den där lilla bollen och därmed gegga runt i det. Yummie.
Stackars pappa har väl inte så himla mycket bättre mage än mig när det gäller sånt där så vi får väl se hur det kommer gå.

Ikväll börjar ju tydligen True blood också, det har ju varit ett jävla tjat om den där så man vill ju se om det är något kul... Men det passar ju inte in med mina planer att gå och lägga mig tidigt. ojojoj, hur ska jag göra?

En evighetsdag

Ja jävlar, äntligen hemma. Jag måste säga att det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli att jobba 7 - 20. Jag trodde jag skulle avlida typ men tiden tickade väl på. Men när jag gick hem kändes det som om jag varit där i evigheter.

Nu vill jag bara dricka mitt chokladkaffe, men mamma är ju så jävla seg  på att handla mjölk. Jag som brukar vara så noga med att inte dricka sånt efter åtta heller, men något ska jag fan få unna mig efter en sån här dag!
Sen väntar min mysiga säng. Jag är trött.

hard workwork

Skönt att bara jobba till fyra idag istället för fem, men den lyckan varade ju inte länge. Imorgon ska jag jobba från kl 7 på morgonen till kl 8 på kvällen. BLÄÄ. Man jag får väl skylla mig själv eftersom det är frivilligt, fast jag får ju fräääna pengar :)

Nu sitter jag här i min ensamhet, min älskling är far away och jag får alltså sova ensam inatt. Ska nog gå och lägga mig typ nu, så att jag orkar hela dagen imorgon.  Jag vill ha helg nu. Varför ska helgerna alltid flyga iväg?
Dessutom blir jag lite deprimerad att kylan börjar smyga sig på. Imorse ville jag bara gå i morgonrocken till jobbet, det skulle ha varit så himla mysigt. Min gamla, slitna, mysiga morgonrock.
Jag tror folk hade blivit himla avundsjuka på mig om jag dök upp i den.


Aja, nu ska jag läsa lite Dexter innan jag tar mig min skönhetssömn. Natti


Nytt

Då var jag hemma från farsta med en digitalkamera rikare minsann:)
Jag hoppas verkligen att den är bra nu, av det lilla jag har testat så verkar det  vara finfina grejjor iallafall:)
Jag råkade köpa en sjal, ett par byxor och lite lip smacker också, haha.
mmm, lip smacker luktar så himla gott.

Nu ska jag väl gå ner till mitt kära gym och vara trevlig i receptionen!


Överraskningar

Goder morgon!
Min älskling är för god. Imorse när jag vaknade låg han inte bredvid mig och inte var han någonstans i huset heller. Då hade han åkt för att handla lite tillbehör till frukosten som han tänkte servera på sängen till mig:) så sabbade jag allt genom att vakna, haha.

Igår var det full rulle hela dagen. Hemlisen var att vi skulle till Solna, på en överrasknings/farvälmiddag tillägnad Amanda nu innan hon åker till Mellansel.
Gullepappa Engström hade ringt hennes närmaste vänner tidigare i veckan och fixat bakom hennes rygg.
Han och Karin hade gjort en massa gottismat och jag rullade verkligen där ifrån sen.
Amandas föräldrar måste ligga på topp 10 i hela världen, så himla gulliga. På det har hon fått Karin också, pappa Engström flickvän, som är helt underbar.

Efter middagen så fick John för sig att vi skulle på bio, igen. Men Hampus var tvungen att åka hem till David så det blev jag och de två paren, amanda , john, felix och camilla. Yes, femte hjulet, men det är väl smällar man får ta ibland;)
Det blev Public enemies och den var helt ok, men inglorious bastards som vi såg igår var mucho bättre.

Så det blev en riktigt mysig kväll igår, trots Johns bitchiga attityd mot mig ;) , och ett bra avsked av Amanda. Man vet ju inte hur länge det dröjer innan man får träffa henne igen. Fast jag har bestämt att jag ska åka upp dit snart, till den lilla byn med endast en skola och ett konsum, för att hälsa på :).

Nu sitter jag och älsklingen och tittar på Wallander - Skulden, snart ska vi till farsta en snabbis innan jag börjar jobba för att äta på il piatto och kolla efter en digitalkamera till mig!
Jag är så trött på att jag inte kan ta med mig systemkamera överallt, den är stor och klumpig och man är så rädd att den ska gå sönder. Så vi får se om jag hittar något kul!


älskling & tönt semmy John & Amanda
 Amanda & Karin 
 

Ingen känner mig så väl som du

Okej, det blev ingen städning idag heller. oväntat.... Får väl ta tag i det imorgon innan fokus.
Snart kommer hampus iallafall och hämtar upp mig, sen far vi! :)

Jag älskar verkligen mitt armband som jag fick av min älskling. Det är så enkelt och fint. Det betyder så mycket för mig, jag vet inte vad jag skulle göra om det gick sönder eller om det kom bort. Jag vill bara tacka min älskling igen för en utav de bästa presenterna jag nånsin fått :)

 

Hemligheter

Imorse vaknade jag kl 06:30 och var jätte pigg. Jäkla Åhlens, får mig att gå upp med tuppen även på helgerna. Jag fick lägga mig och läsa en stund för att kunna somna om och vakna vid en mer rimligare tid.

Det blev en dunderfrukost som bestod av lite yoghurt, en storfruktsallad och en stor chokladkaffe:) mums, fruktsallad är för himlans gott!

Nu ska jag nog faktiskt städa, tror jag, om jag hinner, haha. Det ser kaos ut här och det har det gjort ända sen i slutet på juni. Jag har bara inte orkat!

Men först och främst ska jag duscha och göra mig i ordning för det jag ska göra idag. Det är en hemlis än så länge men det är något kul.. Fast samtidigt lite tragiskt...


Sömnlös

Nu är jag hemma, avsminkad och nerbäddad och kan bara inte sova. Därför hamnade jag här och tänkte skriva av mig lite om min mysiga fredag för att sedan göra ett försök till.

Efter jobbet fick jag stressa som en galning för att hinna med det tåg som jag skulle möta Amanda och Sanne på, men jag hann iallafall och det är ju det viktigaste :).
Jag skulle kolla lite efter skor men eftersom jag är en liten dvärg så är det väldigt svårt att hitta några i min storlek, barnavdelningen skulle passa mig bätttre egentligen, pinsamt nog.... Så det blev ju inga skor! Istället tröst-shoppade jag till mig en dunderfin plånbok från topshop som jag suktat efter en tid nu, så i framtiden behöver jag ju inte skämmas när jag ska betala :).
Jag fick även med mig två böcker hem. Jag och Hampus hoppade ju rakt in i dexters säsong 3 så därför köpte jag den första på pocket. Lite roligt tycker jag! Jag har inte hittat något som jag verkligen fastnat för sen jag läst ut alla twilight böckerna så vi får väl hoppas att denna bok är bra.

Efter mycket sko-letande och pladder satte vi oss på bellmans och åt, jag tog en mumsig kycklingsallad med en stor chokladkaffe, denna gång med vit choklad, gudomligt gott! Sådana godsaker borde vara förbjudna tycker jag.
Jag försökte få Sanne att smaka bara en lite klunk men hon tvärvägrade, stackarn' vet inte vad hon missar... ;)

Sen vad det biotajm minsann, inglorious bastards! Vi hade en biljett över eftersom Rebecca låg i smärtor så Sannes tjejkompis Karin fick ta hennes plats.
Filmen var bra, annourlunda, men bra! Riktigt rå med inslag av lite humor här och där. Jag tror att det är en sån där film som man antingen gillar eller hatar. Jag gillade den anyway.

Aja, jag ska väl gå och lägga mig, försöka sova även om jag inte känner mig ett dugg trött. Dumma amanda som gör mig så glad och uppspelt. Min fina päls som försvinner om bara en vecka typ.... Inte hjälper det heller att jag vet att jag får sova ensam idag, något som jag inte gjort på väldigt länge. Sängen känns stor och tom trots att det nog är den minsta sängen man kan få tag i, haha.
Aja, jag får väl börja läsa dexter eller något så blir jag väl trött. Puss&godnatt


kommer sakna min gullepäls

haha, denna bjuder jag på bara för att amanda alltid "råkar" ta höga
klackar när hon ska träffa mig.        <3


Fettoooo

bläääää vad mätt jag är. Kebaben försvann i ett naffs, lite för fort, och nu ligger jag här i min säng med älsklingen och dör lite grann. Att jag aldrig lär mig.

Jag och Hampus har blivit Dexter nördar, ett avsnitt om dagen är ett måste och denna kväll är ju inget undantag! Dextertajm! tjingeling!





Något jag längtat efter...

... är KEBAB! haha. Jag kom på igår att jag har fan inte ätit kebab med bröd på sjukt länge. Jag är jätte sugen och vad är det då Hampus kommer med om bara några minuter? Jo, kebab:) Det ska bli så himlans gott, och det är från Nettans också, deras bröd är att dö för!

Fast nu är det ju inte bara kebaben man längtar efter utan även morgondagen, helgen.
Jag lever för helgerna.

Tröttmössa

Jaha, nu sitter jag här med mitt chokladkaffe igen, egentligen borde jag kanske inte dricka det såhär sent när allt jag vill är att gå och sova så fort som möjligt, men jag kan ju helt enkelt inte motstå :)

Den här dagen har varit ovanligt bra trots allt, allt har flytit på så enkelt och jag fick sluta kl fyra istället för fem eftersom jag skulle till min lilla sjukgymnast.  Åh, förestesten så fick jag reda på att jag har fått förlängt en mådan till på åhlens, alltså till den 25 september. Sen får vi ju se, för hoppningsvis får jag jobba ännu längre men man får ju bara en månad i taget där.

Igår var jag ju iallafall på den där Activio kursen i skogås direkt efter jobbet. En kurs som handlade om pulsbaserade spinningpass. Även om det var intressant och bra att ha så hade jag ganska svårt att hålla ögonen öppna. Det är ganska jobbigt att sitta still på en stol och bara lyssna i 2,5 timmar efter en lång arbetsdag. Dessutom lider ju jag av myror i arslet så jag har svårt nog som det är att bara sitta still under en längre tid.
Som tur var fick jag åka hem efter föreläsningen istället för att bara sitta och glo medans de andra testade på ett pass så jag kom hem halv 9 istället för halv 11 :).

Nu sitter jag och väntar på min underbara man och har konstigt nog ett stort sug att baka! Inte för att jag är sugen på att äta upp det, jag vill bara baka för att det är roligt. Men tröttheten vinner nog och jag kommer med stor säkerhet slockna så fort hampus kommer, så godnatt mina kära.


pampers hampus, torr som en blöja

Hampus är sämst sådeså, nannanananananananan.
Bara för att han inte orkar vänta i ungefär 5 minuter på att jag ska skriva ett inlägg om min otroligt roliga dag på min blogg.
Nej, han måste se på dexter NU, och då menar jag inte dexters labratorium som jag vet att min syster tänkte på direkt, utan den där serien som gick på sexan förut. Hej svej.

fy fan för idag

Usch vad jag är på dåligt humör idag. Alla ordrar jag tog i på jobbet var det något fel med, jag fick springa som en jävla galning. Det gjorde mig lite bitter. Sen fick jag skjuts hem av joel vilket gjorde mig på lite bättre humör, det är ändå 25 minuter som skiljer.
Men när jag kom hem fick jag ett mejl från Samuel, ska nämligen på kurs imorgon så jag kommer gå hemifrån kl halv 7 på morgonen och komma hem typ halv 11 på kvällen. Jag orkar verkligen inte, lat som jag är, men det är ju bra att ha i framtiden, speciellt om man jobbar på gym haha.
Men tydligen så visade det sig att i kursen så ska man cykla i en timme vilket jag verkligen inte får göra med mitt knä, ska jag bara sitta och glo en timme då medans de andra cyklar? blää.
Jag är så trött på att mitt knä ska begränsa mig så jävligt. Det är sånna små saker som jag vill göra som annars vore en självklarhet, jag får inte springa, inte köpa vilka skor som jag vill, det är jobbigt att sitta på huk osv. Jag är trött på att åka till sjukgymnasten 2 gånger i veckan, ända bort i globen. Det ska bli så skönt när allt detta är över och då ska jag fira med att köpa de högsta klackskorna eveeeer, haha.

Aja nu har jag gnällt klart.
Jag tackar gud för mitt chokladkaffe ,tröstkaffe, som jag sitter och surplar just nu och för min underbara man som jag får pussa på om exakt en timme :)



äälskling <3

Finemang

Åh så glad jag blev när jag kom till fokus och såg att det var renare än vad det varit på ungefär 2 månader. Ombyggnaden har varit förjävlig rent ut sagt och jag förstår varför det har varit så lite folk här nu under sommaren. Inte så najs att andas in en massa damm och skit medans du tränar precis.
Men nu börjar det äntligen bli klart och idag har det faktiskt varit ovanligt mycket folk, kul att äntligen ha något att göra haha :)

Men nu märker man ju också hur lite information jag egentligen får. Det är jätte många frågor som jag inte kan svara på, lite pinsamt. Jag jobbar i receptionen och kan inte hjälpa till, vilket egentligen mitt jobb går ut på, haha. Känns lite grann som att de glömmer bort att ge mig all ny information bara för att jag endast jobbar söndagar här på fokus.
Aja, nur är det bara ungefär en och en halv timme kvar sen ska jag hem, mysa med älskling och dricka lite te med honung:)

Jag längtar redan till nästa helg.

Söndag

Ja, de blir en bloggsnabbis nu innan jag måst ner till fokus och jobba. Jag hoppas verkligen att jag inte får ta samma skit idag igen, att det är någolunda rent!

Kom precis hem från handen där jag och jossa träffades, snackade lite skit, kollade runt och åt på cafe momo. Min söta jossa, den enda sanna vän som kommer finnas kvar här i stockholmstrakterna snart. <3 Om man inte räknar med Hampus då, min absolut bästa vän :)
På vägen hem träffade jag Batie också, helt otippat men också väldigt kul! Saknar den gamla klassen trots allt...

Aja, fokus väntar.....

Grillat är godast

Nu sitter jag och lyssnar på coldplays green eyes och sjunger för fulla muggar. Jag älskar den låten. Kan lyssna på den i timmar, fast inte nu för nu är det grilltajm! :) hejsvej!



Shopping i staden

Nu har jag kommit hem efter att ha shoppat i staden. Lite besviken är jag, hittade typ ingenting. Jag som trodde jag skulle shoppa som en galning nu när jag fått lön och allt, men icke!  Jag hittade inte ens en bra present till syster vilket var den största anledningen till varför jag åkte in till stan. Ledsen syster, du får vänta ett litet tag till på din present.
Dock har jag köpt en jävla massa tidningar som jag ska läsa i väntan på min älskling som kommer och hämtar mig om en timme eller så.

Gårdagen med älsklingen var jätte mysig, maten var helt kanon och vi åt så mycket så vi rullade hem. Så om ni vill ha en myspys kväll så är faros att rekommendera !

Sega jag måste rycka upp mig lite nu för snart blir det grillning med hampus & co.

ÄNTLIGEN FREDAG!

Usch vad tung denna jobbvecka har varit, har haft en riktig otursvecka jag.
Men nu är den slut iallafall och det är äntligen helg :) Dessutom fick jag en fin fin lön idag! Om man jobbar på åhlens får man nämligen lön den 15:de som alla pensionärer, haha.
Jag ska i alla fall vara duktig och spara en massa istället för att slösa bort dem, så förhoppningsvis har jag en del på lager när jag får kicken sen ;).

Efter att ha kommit hem från Marie igår satt jag och Hampus i evigheter och försökte få ut mitt löshår. Vid 12 var jag klar ungefär och nu känner jag mig ful och flintskallig. Fast det är väl klart man är ovan efter att man haft tjockt hår i snart tre månader. Men blä, jag kan inte minnas att jag var tunnhårig.

Snart kommer Hampus och hämtar mig sen bär det av hem till honom där jag ska tvinga honom att färga mitt hår. Min utväxt är inte nådig nu. Sen blir det myspys! Vi ska in till söder och äta på Faros, den mumsigaste grekiska restaurangen som finns!
Det kommer bli en härlig fredag med min älskling :) <3







Gratulationer


GRATTIS KÄRA SYSTER 21 ÅR !



Systers slav

Just nu sitter jag och smuttar på mitt mumsiga chokladkaffe och poppar pandora - don't you know med mami.
Jag orkar inte röra mig ur fläcken, är helt jävla slut. Men jag måste.
Syster tvingar mig att baka eftersom hon fyller år imorgon så jag måste kila iväg till ica och handla lite ingredienser. Det kommer bli chokladtårta "a la Jossa" och chokladrutor :).
Jag kommer att få baka hela kvällen med det är hon väl värd, antar jag, haha.

Aja.. Nu sätter vi igång.

Inte min dag idag, igen.

Nu har jag äntligen kommit hem och är helt slut i kroppen.
Först jobbade jag från 7 - 16 och efter det var det bara att stressa iväg till sjukgymnasten i Globen. Som tur var så fick jag skjuts av David som blev dagens hjälte!

Självklart kan inte en enda dag flyta på helt problemfritt i mitt liv, efter passet började såklart knät krångla igen. Jag som trodde  att det äntligen var över... Men jag har kommit underfund med att det är för att jag stetchar så jag ska aldrig mer stretcha i hela mitt liv.
I alla fall... Tack vare att knät spökar missade jag tvärbanan och därmed tåget. Jag var så jäkla hungrig, hade ju inte ätit på 6 timmar då jag sprang in på nån kiosk i Årstaberg och fann min nya kärlek: Godmorgon Smootie exotic!
Hur god? MUMS! Så jag hade väl tur i oturen, :).

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma så att vi kan bädda ner oss i sängen framför en film och smutta på lite kvälls te <3





Surprise surprise!

Tydligen så vet till och med gubbarna som lägger golvet nere på fokus att jag är ett big fan of skura golv.
För när jag klampade in och skulle öppna så visade det sig att de har fixat en liten överraskning till mig, istället för att städa undan efter sig när de har fogat så har dom helt enkelt bara skitit i det och låtit den härliga bruna geggan ligga kvar i ett tjockt lager under natten.
Och det bästa utav allt är att jag måste skura absolut hela tiden, om och om igen, och det blir ändå inte rent.

Min älskling verkar iallafall haft en bättre dag, Bajen vann. Det betyder att jag slipper höra på en massa gnäll ikväll, haha.

Blä för Söndagar

Söndag, solen strålar och vad ska jag göra? Jo stå inne hela dagen och jobba, skit kul.
Speciellt då det alltid är helt dött på gymmet en dag som denna, det kommer inte vara en jävel där och jag kommer sitta i receptionen som ett fån. Men men jag ska inte klaga, jag är ju välsignad med två jobb medan vissa inte ens har ett.

Idag väckte Hampus mig alldeles för tidigt men eftersom han inte kunde sova så hade jag inget val. Han var så himla nervös inför dagens derby, haha. Efter att ha vaknat till gick vi ner med danne och lillebror för att ta en mjukglass (idag igen) nere i centrum. Mumsfillibibblan!
Men nu har älsklingen åkt in för att se på matchen och jag ska snart laga mat innan jag börjar jobba.

Mami kom hem från Västerås idag också med en liten present till mig, fin honung med citron smak :) Jag ääälskar honung, gulle mamma som tänker på mig!


Mysiga Nynäs

Nu är jag hemma efter en härlig dag & gårdag med pälsen och co.
Gårdags kvällen spenderades på Freja med Amanda, Rebecca och Robin. Vi mumsade lite planka som jag suktat efter hela dagen och som satt riktigt fint i kistan :) smaskens!
Jag fick också träffa min Jossa som kom förbi ett slag men kl ett var vi tvugna att kila hem, jag för att slumra till i sängen och amanda för att jobba!

Idag var det ju så himla fint väder så vi traskade ner till hamnen för att äta lite mjukglass (med strössel såklart!) , njuta av solen och snacka lite skit. Det är så mysigt nere i hamnen med alla små bodar och båtar :)
Jag har bestämt att jag ska suga ur musten ur henne så mycket jag bara kan nu innan hon åker långt åt fanders för att plugga vidare. Usch var jag kommer sakna henne.....

Aja, nu till roligare tankar! Ska straxt hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällens bravader!

hej hej hemskt mycket hej !

Jaha, nu har även jag en blogg. Jag och min päls har suttit hela morgonen och fixat & trixat men eftersom vi båda är tekniskt inkompetenta så går det inte så himla bra, haha.
Men en puss ska hon ha som försöker i alla fall :)


Välkommen till min nya blogg!