Vi är ju på kryssning! Hehe. Trist att Sof...

img_0070 (MMS)

Vi är ju på kryssning! Hehe. Trist att Sofie inte kunde följa med men vi har haft skoj ändå:) nu är vi på väg hem igen.


UPS & DOWNS

Har haft en toppendag, träffat både Amanda och Jossa. Även shoppat litet!
Men nu är jag bara less och irriterad. Så är det ibland.


FI FAN FÖR MELLANDAGSREA

Usch, jag var inne en sväng till staden efter jobbet. Tänkte kolla efter nån nyårsklänning kanske. Men det var ju helt jävla kaos där inne! Självklart på grund av mellandagsrean. Fattar inte varför folk blir som djur! Inte ens kul att kolla runt eftersom man visste att även om man hittade något så skulle man få stå i en 40 minuters kö bara för att betala. Nädu, bajs på mellandagsrean. Blev inge träffa Amanda utan det får bli av imorgon :)

Nu blire te och sen mys med Hamper, jag blir tvingad till att massera hans ansikte.


NY VECKA

Ny vecka nya tag. Trött som attans är jag idag. Segt på jobbet som vanligt, ska väl försöka hinna med att träna ikväll och ev träffa amanda innan? om det hinns? Måste ju träffa min fining nu när hon är hemma ju :).

Guldfynd ringde nyss angående våra förlovningsringar. Tydligen så kommer de ta ca en månad att få dem eftersom jag ska vara så kräsen. Så nu blev det värsta specialbeställningen. Hehe. Men det blir det ju värt att vänta på.

PICS




Några bilder iallafall... Jag är så slö nu! Vill inte ens tänka tanken på att det är jobb imorgon.


....

Nu har vi varit och ätit en massa mat hemma hos Hampus farmor med släkten där. Mätt och belåten! Hampus sitter och spelar, han fick ju ett xbox i julklapp, medans jag har bänkat mig här framför datan. Ska försöka skrapa fram bilderna från julafton hos pappa nu, huh, vart ska man börja? Hehe, blev en del! Fast majoriteten är på lilla Iliaz! Gullegrisen!


Tina & Hampus på julafton.


26 DEC

Hallihallå. Imorse tvingade jag upp Hampus vid halv tio för han skulle skjutsa mig till jobbet, heheh. Inge vidare populärt. Jobb iallafall 10-14 idag, sen är det hem en snabbis för ombyte och sedan vidare till Hampus farmor där det är kalkonmiddag! Ikväll blir det nog världens längsta inlägg med bilder från julafton!

ÄLSKO



Igår förlovade vi oss, älsko och jag. Att denna fina man är min! Älskar dig högst av allt.


25 DEC

Idag har vi varit hemma hos syster och fira jul på mammas sida. Har fått en massa fint. Har varit en bra jul med massa god mat. Har ätit som en gris. hehe. Lite bilder från dagen! ↓ Ska bomba med bilder från jualfton sen också!



GOD JUL!


DIPPIE

Jaha, imorgon är det redan julafton. Skulle egentligen velat städa upp lite här hemma men det har inte hunnits med. Hampus jävlas med mig och är så hemlighetsfull så jag tror jag spricker snart. haha. Han låser in sig på rummet och grejer, säger att jag absolut inte får komma in. Han har så mycket fuffens för sig.

Snart får dessutom lilla Dippie åka hem igen. Hon har varit hos oss i snart 11v eftersom de håller på med stambyten hos mamma. Hon är så söt, och en riktigt svår filur att fota. Snabb som vinden! Men några bilder fick jag minsann.



23 DEC

God morgon! Här sitter jag på jobbet och ruttnar redan bort fast jag precis börjat, haha. Känner på mig att det kommer bli en brutalt lugn dag. De som oftast ringer till oss jobbar ju inte alls idag eller så jobbar de halvdag. Och här ska jag sitta till 17. Blä. Men men :)

Idag måste jag hinna med att handla den sista julklappen. Fan ta SL om det blir kaos idag igen när jag ska hem. Igår var det inte roligt, då hatade jag SL utav hela mitt hjärta. Hampus var så himla underbar och hämtade mig i t-centralen för annars hade jag inte kommit hem!

Aja dagens planer blir iallafall centrum för att handla julklapp och sedan tacokväll med Hampus.

2010.12.21

Hallå i stugan. nu sitter jag på jobbet igen och här ska jag sitta till 17:00. Hoppas att inte tågen ballar ur igen när jag ska hem, jag vill ju hinna träna med min syster! Så att man hinner träna nån gång denna vecka, för sen är det ju full rulle!

Intervjun gick väldigt bra, fattar inte varför jag var så nervös innan. Imorgon får jag reda på om jag har gått vidare till rond 2, hehe. Är lite osäker själv på hur intresserad jag är, beror på vilken typ av anställning osv det kommer gälla, i guess. Är ju lite beroende av en heltidstjänst med hyffsad lön pga våran lägenhet! Men det vore ju väldans kul att få komma på ytterligare en intervju iallafall :).


SASO


BUTTER

Fi fan vad SL suger. 40 minuters förseningar på grund av snön. Känns så himla meningslöst att sitta och betala nästan 700 kr när det är sådär. USCH! Jag som hade tänkt träna och allt men det hann jag inte med eftersom jag inte kom hem så sent.

Nu sitter jag och saknar Hampus, han har farit runt hela kvällen. Inte ens kommit hem för middag, stackaren!

2010.12.20

Nu är det inte många dagar kvar till julafton inte! Vi har en massa insmockat i helgen. På julafton ska vi först till Hampus föräldrar en sväng på dagen och sen hem till min pappa på kvällen. Den 25:e ska vi fira jul med min mamma och den 26:e ska jag jobba på dagen sen är det kalkonmiddag hos Hampus farmor. Huh! Men det ska bli mys:)

Tråkigt bara att jag har den sena tiden på jobbet denna vecka. Blä. Imorgon får jag en liten sovmorgon iallafall eftersom jag ska på gruppintervju på Vapiano. Hjälp! Är lite nervös, gruppintervju låter läskigt. Hehe. Jag kan bli så arg över hur jag står i vägen för mig själv när det gäller sånt. Jag tror jag är ganska körd men försöka ska man alltid göra.

SORELLA


MÄTT&BELÅTEN

Nu är vi hemma igen, dunder mätta! Jag trodde nästan att jag skulle spy, hehe. Det var lite mysigt när vi kom hem igen och det luktade lussebullar som bara den, julkänsla! Hampus sitter och kollar på veckans brott nu som är mitt favorit program, så jävla bra!! Fast jag har ju redan sett alla avsnitt så han får kika själv medans jag bloggar litet.

Imorgon är det jobb igen, hualigen. Känns som man aldrig får vila ut riktigt. Det är jobbigt att bli vuxen.

18 DEC


Idag har jag hunnit med att handla julisar, baka lussebullar och storstäda.
Blir ingen bio idag. Vi är för lata, hehe. Det blir middag på kinan istället! En kväll med min älskling :)




GODNATT

Nu ska jag sova för imorgon måste jag fasiken upp tidigt. Måste hinna med lussebak, handla julklappar och sedan en kväll med middag och bio igen, fast med älsklingen denna gång :)



17 DEC

Filmen igår var riktigt bra, men läskig! Höll fan på att kissa på mig 7 gånger och ville bara gömma mig i Marilles stora pälsjacka, haha. Närå, men jag fattar fan inte hur barn, som min lillebror, skulle kunna se den utan att bli rädda. Var en hel del plötsliga grejer som gjorde att man hoppade högt i lufta! Aja, det var mysigt iallafall :).

Nån present till Hampus hittade jag knappt och jag börjar känna lite panik nu, jag MÅSTE hitta något imorgon. Annars är jag körd. Men det ska nog gå bra, hoppas jag! Ikväll blir det i allafall bara en hemmakväll.



MIDDAG&BIO

Om ca en timme ska jag bege mig ut i snöstormen och in till staden för att leta upp de sista julisarna! Hampus är en svår filur att köpa presenter till, han önskar sig aldrig något. Tur att jag är påhittig, hehe. Något bra ska jag väl hitta iallafall.

Vid 16:30 ska jag möta upp Mirripirr så ska vi äta lite på Bellmans innan bion. Det blir Harry potter! Egentligen är jag väl inget potterfan direkt men så som Marielle har tjatat om den där filmen alltså, haha. Dessutom är det ju en riktig biofilm och jag har hört att den ska vara bra, så det ska bli nice :).

15 DEC

Hallå hej hej! Jag tyckte så synd om min älskling igår, han fastnade med bilen i ett dike nånstans mellan handen och Dalarö. Han fick stå ute i kylan i hela 3 timmar så när han väl kom hem hade han isbitar till tår! hehehe, fast kanske lite kul var det ändå... ;)

Lika dött om inte värre nu på jobbet. Idag är jag så nedrans trött och eftersom det är så lugnt har jag svårt att hålla ögonen öppna! Men vad gör man.. Morgondagen blir nice iallafal. Då ska jag på dejt med Marielle efter jobbet, hehe. Lite middag och bio!

TRISTESS

Det blev så mycket lussebullar igår så jag vet inte vad. Jag åt så det kändes som magen skulle spricka, hehe. Men så får det vara på lucia. Dessutom hann jag med att fixa till designen igår också, så nu ser det inte så tokigt ut!

Jaha. Nu sitter man här på jobbet, tar emot ca ett samtal i timmen ungefär. Tristess på hög nivå. Man har ju hunnit kolla igenom alla hemsidor och grejjer ett antal gånger för att fördriva tiden. Vad ska jag hitta på nu fram till 15:45? Senare ska jag träna! Får hoppas på det iallafall, min fot har ju börjat dumma sig igen. Den där operationen jag gjorde i början på året gjorde ju ingen nytta, nu är det ännu värre. Blir lite ledsen, nu kommer jag inte kunna använda några fina skor på jul och nyår... buhu.


LUCIA

Hejhopp så var det lucia! Idag MÅSTE man äta iallafall en lussekatt. Det har jag minsann redan gjort, fick lite luciafika här på jobbet. Sen var det väl inte den godaste lussekatten i mitt liv, var inte mycket saffran i den inte. Men men. Tänkte köpa med mig lite goare hem sen och göra lite gott kaffe till mig och älsklingen istället:)

Ny design har jag också, även om den blev lite sisådär och är halvklar, men jag satt i evigheter igår och velade. Ska fortsätta lite ikväll tänkte jag.

2010.12.11

Jisses, vilken stressig dag. Julklappshandling stod på schemat och vi kom hem med en himla massa, sen var det städning av hela lägenheten innan Sanne och Tobbe kom hit på lite tacopaj till middag!
Vi har även hunnit med att pynta granen och kikat på den senaste Beckfilmen.

Hampus fick en Iphone idag som han pillar med som attans. hehe. Nya skor fick vi båda också då det var väldigt behövligt. Men nä, nu ska jag inte sitta här längre utan lägga mig brevid min man i sängen och sussa. Imorgon är det ju jobb igen.



2010.12.10

Godmorgon mina vänner! Fredag, fredag, fredag ! Vi gillar fredagar! Sitter på jobbet och förväntar mig en lugn dag, helt knäpptyst än så länge på telefonerna iallafall. Lite drygt att sitta till fem när det är så himla dött. Men men.

Idag skulle jag egentligen på Bio med härliga Marielle men hon fick biljetter till Idolfinalen, så icke! Därför blir det en hemmakväll med Hampus. Vi får se finalen från soffan, inbäddade i massa filtar och smaskande på onyttigheter, hehe. Jag ska laga pappas goda banankyckling också, muuumma!

2010.12.08

Hejsvej! Nu sitter jag och tare lugnt i soffan. Idag har jag jobbat och kört zumba, inga nyheter där alltså. En nyhet är att jag fick förlängt på jobbet iallafall, så det känns ju lugnande med lägenheten och allt. Men jobb söker jag för fullt ändå, för säkerhetens skull.

Nu ska jag tvinga Hampus massera mina akupunktur-punkter som jag fått för att stressa ner sen bums i sängen så man orkar upp imorgon!

....

Sicken elak huvudvärk jag har haft hela dagen idag. Därför blev det ingen träning utan mys med älsklingen istället så fort jag kom hem. Och tänka sig! Nu är huvudvärken helt borta. Han är då allt magisk min man ibland :). Sena veckan på jobbet denna vecka, inte det roligaste men det ska nog bli en bra vecka endå :).




ROBOT

Åh vad jag inte kände för att jobba idag. Var helt galet seg imorse. Men det har varit en mysig helg iallafall!  Idag är det redan andra advent och vi har inte hunnit pynta alls, eller ens köpa pynt. Det får bli nu kommande vecka istället.

Idag kom Anna in på gymmet med sin lilla vovve Diesel som är så söt så hjärtat smälter. Man skulle ju så gärna vilja ha en liten söt hund att mysa med. Fast det finns ju inte en chans för det med det jobb man har nu. Men i framtiden, nångång :). Kolla föresten min söta te-sil som jag köpte på lagerhaus härom dagen. Hur söt som helst, hehe. En liten robot som man hänger på muggkanten :)


BLÖJKUNGEN


2010.11.04

Igårkväll hade jag besök av Sofie och hennes Torbjörn, hehehe. Vi tittade på idol och åt lite choklad + lussebullsgifflar. Mys!

Idag har jag hunnit med att träna, handlat lite mat och sen nu på kvällen blev det en hemmakväll med familj!
Hampus kom ju hem från kryssningen och hade önskat tacos till middag, så tacos blev det i mängder! Min lillebror Semmy, syster Marie och lilla Iliaz har varit här hela kvällen också och sempan ska sova över.
Vi kollade på draktränaren och svullade. Iliaz tog två steg här hemma för första gången också! Duutti!

Nu är jag dundertrött och ska gå och lägga mig. Hejsvej!

GE MIG MAAAT!

Nu har jag kommit hem, sitter och väntar på hampus och hungrar ihjäl! Jag vill ääääta!

Jag kom iallafall hem med några julklappar! Sen har jag fått ett hum om vad jag ska köpa till resten också, så det känns rätt så bra! :) Nå julpynt hittade jag knappt, endast lite kulor till granen. Aja. Imorgon är det redan fredag och jag ska på bio med Sofie och hennes man :)


Nu hamnade vi på Ikea, ska kolla efter lit...

img_0067 (MMS)

Nu hamnade vi på Ikea, ska kolla efter lite julpynt och annat kul! :)


LEDIG

Hallå i stugan! Idag fick jag sluta redan 09:30 så nu har jag varit hemma i ca en timme redan. Sitter och väntar på att syster och fredric ska hämta upp mig. Vi ska till Skärholmen för att handla lite julklappar, om vi hittar några ;).

Brr vad kallt det är ute! Fast det är ju himla fint med snön och alla kritvita träd. Man vill bara springa ut med kameran i högsta hugg! Så tråkigt att man har så lite tid över för sånt..


DECEMBER

Godmorgon! Första december och det är satans kallt ute!
Det händer en hel del förändringar nu på jobbet. I måndags var det Marielles sista dag. Så nu sitter jag här ensam tjej bland alla grabbar. Känns tråkigt nu när flera har slutat och det känns redan lite tomt här utan Marielle med sina knäppa och härliga kommentarer, hehe. Fast det är ju inte det sista jag ser av henne inte! :)

Idag införs ett nytt system på jobbet också så allting ändras. Lite jobbigt är det då allt det gamla sitter inprintat, men det har gått bra hittils. Lite dött bara, haha. Tror jag har haft 3 samtal sedan jag började kl 7.

aaja, senare blire lite wok till middag med min fina och ännu senare lite träning med syster och mami nere på gymmet.