MORS DAG

Denna dag började hemma hos mamma där det bjöds på en stor morsdagfrukost dagen i ära! Nybakade scones, te, melon, vindruvor osv. Mumma! Efter det åkte vi hem till Hampus mamma för att säga grattis till henne med. Men den större delen av dagen har faktiskt spenderats med min mor. Vid 16 tiden begav vi oss till gymmet för att köra ett Maratonpass i Zumba. Vilket betyder att vi har shakat ass i hela 3 timmar i sträck! Himla skönt, fast jag känner att mitt knä inte riktigt pallade då jag har ganska ont nu:/ Äckel korsband!

Nu är jag himla trött, ser inte sådär jättemycket fram emot morgondagen heller som bara kommer bestå av packning och städ, städ städ städ. Hualigen.

STADEN

Tjoflöjt! Jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera här men det är ju för att det är så himla mycket nu. (Inte för att det är typ nån som läser ändå, haha). Har blivit dålig på att fota med min kamera också tråkigt nog. Men hoppas det blir bättre med det när flytten och allt är avklarat, snaaaart händer det juu :D!

Idag har jag varit i staden med Malin och grabbar, men jag och Malin gick våran egen väg. Jag fick inte följa med Hampus för att han tydligen skulle köpa present till mig, hehe. Fick öppna den dock redan nu när jag kom hem istället för att vänta till onsdag! Min man är bra han. Fick ett par riktiga finisar ♥ ↓ Tack älsko!



24.05.2011

Hualigen så mätt jag är! Vi har precis tryckt i oss en massa Tacos. Hampus har typ hamnat i koma och ligger bara som en död sill här bredvid mig. Hehe. Nu är det precis en vecka kvar till flytten, bara 3 arbetsdagar till semester! yay!

Bjussar på lite bilder från helgen!







MÅNDAG

Så är det måndag igen! Jag har haft en späckad helg. Syster och hennes lilla familj har varit i staden = gos och bus med Iliaz, 60års firande av hampus farmor och jobb! Trevlans trevlans.

Idag har det varit en ganska lugn och skön dag på jobbet, verkar bli en lugn vecka överlag. Skönt såhär innan man går på semester :). Har varit ute på långprommis med Malin och Ninni också! Efter den så följde jag med hem till Malin för en kopp te och fick träffa Mucklis också! Så det blev en fin Måndag minsann. Men nu borde jag redan ligga till sängs, annars orkar jag inte upp! Gonatt på sig!

BEBE

img_4152 (MMS)

BEBE


SPÖREGN!

Hejhopp! Kommer precis in från en promenix, ute i spöregnet! Haha, började ösa ner när vi var typ halvägs på våran lilla runda. Snacka om att vi var genomblöta när vi väl kom hem sen. Hampus är väl inte så jätteglad på mig nu som tvingade med han ut, hehe.

Idag är det precis två veckor kvar till flytten & Semeeester!


GOD NATT

Nu är vi hemma igen. Har haft en sjukt trevlig kväll med god mat och fina människor på mamas and tapas! Men imorgon är det ju jobb igen, vad fort denna helg försvann! Jag ska iallafall gå och sussa nu så man orkar upp, god natt på er!

15.05.2011

Har kommit hem från en långprommis med Malin. Skönt väder för att jogga/primenixa! Lite mulet sådär och frisk luft efter att det regnat, helt perfekt för träning! Iallafall så har jag tagit en snabbdusch nu och ska göra mig iordning innan jag ska träffa Malin igen. Då ska vi åka och möta upp våra män för lite god middag :). Det blir en härlig Söndag det här!


FARSTA & TEATER

Hejsvej i stugan! Vi har nyss varit i farsta och handlar lite turkosa grejs till vårat vardagsrum. Finfint!
Nu ska jag ställa mig och marinera köttet till middagen ikväll och sen ska vi på teater! Så så ser våran lördag ut!


FREDAG DEN TRETTONDE

Har ni haft nå otur idag då? Det har inte jag. Ja inte mer än vanligt iallafall, hehe. Egentligen skulle jag ju träffat Jossa nu ikväll men det sket sig. Sen har jag setat och väntat på mitt program så är det äcklig hockey istället. Men så är det. Känner att jag saknar min fina päls och att gosa med lilla goa Iliaz. Så himla trött på att inte ha pengar också, fattiga oss nu innan flytten. Haha, himla vad negativt det blev nu helt plötsligt!

Nej men det vänder va! Redan nästa helg kanske syster och co kommer hit. Det är ju bara tre veckor kvar tills vi flyttar och där runt omkring får man träffa Amanda igen. Då har hon förhoppningsvis med sig ett par snygga converse till mig från Chicago också! :)


11.05.2011

Idag drog jag med mig Hampus ut på en joggingrunda, så skönt att få lite sällis :). Men bara för det tvingas jag titta på hockey nu. Det handlar väl om att ge och ta i ett förhållande antar jag, haha. Nejmen om man ska ta och försöka städa upp våran äckliga lägenhet lite grann istället för att sitta här och häcka. Har ändå inget vettigt att skriva om.



09.05.2011

Idag gjorde jag köttfärs / fetaost piroger till middag, namnamnam. Sitter och mumsar på dem nu. Himla fint väder nu igen också,  så jag ska nog ut och springa. Om jag orkar, haha. Jag har blivit så jävla lat på sista tiden. Det är ju absolut inte likt mig. Menmen.

Vår lägenhet ser ut som ett bombnedslag nu alltså. Håller ju på att packa en hel del. Skruvade ner hyllor och sånt igår också, så nu känns det inte riktigt som ett hem längre, hehe. I allafall inte sovrummet. Sen är det helt sjukt vad mer grejer man har än vad man tror! Vart kommer allt ifrån? 


SVULLO

Idag ska svullas, idag är det hemmakväll med godis och film. Hittade Marabou Caribbean på maxi idag som fick följa med mig hem. För hur gött låter det inte med cocos och bananaas? Sicken jävla superkombo! Smakar gott i min mun, namnam. Till film blir det Let me in. Man har ju sett den svenska versionen så det ska bli lite kul att se hur denna är, om den är bra.



EARCANDY

Denna damen bjussar på musik som vanligtvis kanske inte är i min smak. Men jag kan bara inte sluta lyssna och ju mer jag lyssnar, ju mer Hampus gnäller över att han hört dessa låtar 7823165 ggr nu,  desto värre blir det. Måste. höra. igen.




RITAT

Nämen vilka har vi här då? Min duktiga Syster som har gjort denna, najs va?



BLUE


VAD HÄNDE?

Vad fasiken hände med vädret? Ofta det snöar och är svinkallt igen. Det suger ju. Vi håller oss inne ikväll bara för det, latar oss i soffan framför tv och dator. Skönt :).

Äntligen har vi börjat komma ikapp efter påskrushen på jobbet, så nu är det jobb i normalt tempo igen. Man blir liksom inte lika slut när man kommer hem sen. Föresten så har vi börjat packa lite här hemma inför flytten, är ju bara en månad kvar nu, känns helkonstigt men skoj såklart!


1 MAJ

Hallihallå! Igår var det ju Valborg, vi grillade och hade det lite festligt vi. Jag fick äntligen träffa Sofie, var ett tag sedan nu så det var efterlängtat! Hon har gått och färgat håret rött och jisses vad snygg hon är i det! Fina Sofie!

Idag ska jag och älsko fira våra tre år med att äta lite Tapas inne i staden, det blir mysigt :)





ME LOVE U LONG TIME



Idag har jag och älsklingen 3 år! Så grattis på oss själva på 3 årsdagen, hehe :) Jag älskar dig.