2010.07.31

Fi fan vad tiden går fort. Helt plötsligt så är min sista lediga dag här. Blöö. Aja.

Filmen igår var faktiskt riktigt bra! Fast jag tyckte nog att det var lite väl utdraget i slutet, men det kan ju ha att göra med att jag var så himlans kissnödig också. Vet inte riktigt hur lång filmen var men det kändes riktigt lång.
Efter det åkte vi ju ner till John i Nynäs för att grilla lite ute på hans veranda. Mys och gud så gott!

Idag blir det firande av Jossa som fyller 20 imorgon! Har dock ingenaning om hur när och var, känns som om jag ligger lite efter i information om kvällen, hehe.

MMM CANDY

Damn you, salta-pingvin-lakrits-godisar. Så gott så jag kan bara inte sluta äta. Tur att man bara kan köpa dem när man åker båt annars skulle jag nog vara värsta enstöringen till fetto som bara skulle sitta hemma med mina salta-pingvin-lakrits-godisar och glupska i mig.

FINT SÄLLSKAP

Hallå där. Nu har jag och Hampus varit i Farsta en snabbis för presenthandling. Det gick ovanligt fort, var bara borta i en och en halvtimme tror jag. Nu är vi iallafall hemma en snabbis bara.

Snart ska vi åka till Heron med den finiga Amanda och hennes gubbe. Vi ska se Inception som alla säger är så himla bra. Själv fattade jag typ ingenting när jag såg trailern, men jag har ändå höga förhoppningar, hehe.
Efter det ska vi ner till nynäs för lite mysmiddag! Låter gött.


say whaaaaaaaaat ?!?!


FESTLIGA MINNEN

Jag köpte mig en söt liten fotobok för ett tag sedan på lagerhaus, så nu ska jag sitta och klippa och klista i den tänkte jag. Har hur många framkallade bilder som helst och det är dags att de kommer till nytta tycker jag. Det är hur kul som helst att sitta och pyssla lite, avkopplande. Fattas bara lite snygga pennor och annat så man kan snygga till det ännu mer:).





FRUKOST

Bomber och granater vad det har varit oväder inatt. Har låtit som om det varit krig eller något utanför sovrummet så mycket som det har spöregnat, blixtrat och åskat. Regnar verkar det dessutom göra fortfarande.

Sitter och äter frukost, jag älskar verkligen frukosten. Lätt det bästa målet på dagen. Blev havregrynsgröt, som vanligt nu för tiden;). Fick en burk med valnötter i honung av mamma igår som jag toppade med, MUMMA!


DAGENS

Hallihallå! Dagen har spenderats med min Hampus och min lillebror. Vi åt middag sen åkte vi och såg Shrek på bio, i 3D. Den var väl okej, det bästa var väl fettokatten, haha.

Har föresten redan fått min iPhone, snabba as hell är 3 må jag säga! Så nu sitter jag och försöker förstå mig på denna krångliga sak. Det krångligaste är nog ändå iTunes, fy fan vad det suger R Ö V. Jag verkligen hatar det från och med nu har jag bestämt, har verkligen inget tålamod, vill bara kasta ut datorn genom fönstret. Hur svårt skall det vara att lägga in den musiken jag vill ha? Blev liksom så att jag var tvungen att lägga upp varenda jävla låt som jag har på datorn och får rensa bort de jag inte vill ha via mobilen sen, kommer ta hela natten.

Sen fattar jag inte ett jota angående det här med appar, hjälp? Vad har jag gett mig in på?


NEWS

Ni anar inte hur skönt det var att sova ut imorse, heeeelt underbart! (Bara för att strö lite salt i såren marielle, hehe). Fast jag hade hejdundrans ont i huvudet, antagligen för att jag just inte är van vid att faktiskt få sova ut.

Iallafall så har jag och älsklingen hunnit med en del redan. Först har vi varit uppe i centrum och kirrat ny mobil till mig! YEY! Tyvärr så hade de inte den inne nu bara så han var tvungen att skicka den på posten. Så på torsdag eller fredag blir jag med iphone. Kändes som om jag hade massa otur där, för det första fanns den inte inne så jag får vänta i några dagar, för det andra fanns de bara i svart fast jag ville ju ha vit och för det tredje så ville jag ju ha iphone 4 egentligen men det var tydligen värsta väntekön på dem och jag har inget tålamod. Men men, en ny mobil iallafall och det kommer bli great!

Efter det var vi på IKEA och jag fick slösa lite pengar på nödvändigheter, vi hade ju inga djupa matskålar och lite annat smått så det behövdes. Säger då det att det var tur att jag hade min Hampus med mig, annars plockar jag bara på mig en massa saker, haha. IKEA är en farlig plats för en sådan som mig.

MIN HAMPUS


SMILEYFACE

Hemma från jobbet och sitter bara i soffan och slappar, väntar på min fina som är på grönan med sin lilla kusin som han är gudfar åt. Gulligt av honom att verkligen anstränga sig lite extra för att vara en bra gudfar tycker jag.

Har varit på riktigt bra humör idag, and why? För nu är jag leeeedig i 5 dagar! JIPPIII! Det är värsta grejen för mig, hehe. Så himla glad att jag fick morgondagen ledig också. Ska bli så galet skönt.


HONEY

Nu sitter jag och myser framför 2 och en halv man med en kopp te. Mamma har varit på gotland och köpt mig en massa mumsig honung! Jag ääälskar honung, min mamma är snäll hon.

Imorgon är det jobb igen så jag ska väl gå och lägga mig snart. Skönt att jag bara jobbar Måndag - Tisdag, det gör mig på riktigt bra humör! Det kommer bli en rolig vecka.


HALLIHALLÅ

Gårdagskvällen var fun, även fast den inte riktigt blev som vi tänkt oss kanske. Fina människor iallafall och det är ju sällskapet som ränkas! :) Amanda och John följde med hem och sov över, trevlans! Såhär dagen efter så mår jag primaballerina medans hampus mår skit, hah, som vanligt.

Snart ska jag iväg för att jobba, fokus 16 - 20.


Jag & hjärtat


PICS





LÖRDAG

Har varit spring på oss idag. Har varit i länna, på maxi och i centrum för fix&trix. Nu sitter jag och älsklingen och nördar oss framför varsin dator. Senare kommer det lite trevliga människor hit. Ska bli en rolig lördagskväll. Tjoflöjt!


LÄNGTAR

Äntligen fredag. Sitter på jobbet nu och det är kanon lugnt här. Vill bara hem, hem till myskvällen som jag ska ha med Hampus. Jag ska slappa gärnet idag har jag bestämt, inte göra ett smack förutom att äta gott, kramas och titta på film. Sounds awesome. 

 Längtar hem till min gubbe.


HAMPS


KLANTARSLE

idag hände det som inte fick hända. Jag brukar alltid halvsova både till och från jobbet och idag när jag var påväg hem så somnade jag till på riktigt. Självklart åkte jag för långt, haha. Jävla klantig jag är. Så ja, det tog lite längre tid att komma hem idag.

Imorgon är det äntligen fredag! jippi!

DOUBLE


HEJ

Hampus är och tittar på bajen och jag sitter här hemma ensam, har varit ute och sprungit i skogen. Det var tungt idag, inte min dag. Hoppas bajen vinner idag iallafall, så jag inte får en gnällig gubbe hem sedan, hehe.

Hampus är ledig från och med imorgon och tills nästa söndag. Jag är ju inte alls avis. Usch, det kommer bli lite tungt att jobba när jag vet att han bara ligger hemma och pillar sig i naveln, hehe...
Känns som om jag jobbar arslet av mig. Längtar till helgen och nästa vecka, då får jag ju liite liite ledigt iallfall. Onsdag - fredag ska jag slappa gärnet.

Nu dusch och sedan sängen. Vissa ska ju upp 04:45 imorgon medans andra latar sig.

SÅ GÅR DET.

Idag skulle jag bestämt gå och träna body pump med syster på gymmet, som vanligt på tisdagar. Min älskade Hampus var rar nog att passa lilla Iliaz så vi kunde träna. Innan vi gick uppmanade jag Iliaz att spy ner hela Hampus, and guess what. HE DID! hahaha, Duktig pojke där, lyssna på sin gudmor.

Ironiskt nog så var iallafall pumpen inställd, när vi hade donat med någon som skulle passa och allt. Tappade helt lusten på att träna egentligen men vi gick upp och körde lite på maskinerna bara för att.

Nu är jag halvdöd och ska lägga mig. Ser inte fram emot den sega dagen imorgon, lär inte bli mycket att göra alls och dagen kommer gå lååångsamt. Men glad är väl jag för det, för jag har den tidiga tiden minsann :). Time for bed, natti!


NADA

Det händer verkligen inte ett jota här på jobbet, INGENTING! Jag vill inte veta hur det kommer vara torsdag - fredag. Det brukar ju dala mer mot helgen. Jag har gått igenom varenda hemsida jag kan komma på, druckit 150 liter vatten och sprungit och kissat stup i kvarten, haha, om ni ville veta. Det är min sysselsättning idag på jobbet. Det är ioförsig skönt att det är lugnt, men det är ändå inte skönt, för det är för lugnt. Hänger ni med?

Aja, ska väl återgå till mitt.

DEAR JOHN

Åh vad jag älskar att börja den tidiga tiden! Jag hinner med så himla mycket mer efter jobbet då. Har varit ute och sprungit ca 6km, lagat middag och sett på Dear John med älsklingen. Den var pluttinutti men bra :), ögongodis indeed, hehe.

Det kommer nog bli en bra vecka det här, jag är på riktigt bra humör!

SUNDAY

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Måste gå och lägga mig så fort som möjligt, har den tidiga tiden på jobbet och måste gå upp 04:45. AWESOME! or not.. Men skönt att sluta tidigt. Har skrivit på nytt avtal på jobbet nu så jag får en liiiten liten löneförhöjning och har jobb säkert till sista oktober. Det är ju skönt, men jag borde nog söka vidare efter annat. Hatar att det ska vara så jävla svårt.

Aja, nu är det myys med min undebara man! puss och natti!


FULL RULLE

Hejsvejs, full rulle på mig känner jag. Igår efter jobbet åkte jag och älsklingen in till stan för bio. Vi såg Eclipse. Känns ju som om man måste se alla filmer då man läst alla böcker. Tvåan var dock riktigt jävla dålig så jag var lite tveksam om jag ville se denna. Den var väl helt okej men jag och hampus satt mest och fnissade för allt blir bara så töntigt.  Mysigt att gå på bio iallafall! Jag kom på mig själv innan att vara helt exalterad över att gå på bio med min älskling, bara han och jag. Det var ju så himla länge sedan.

Idag ska vi iallafall hinna med en hel del. Upp till handen en sväng, sen ner till tungelsta,  mata systers djur och sen ska vi åka och fira Sanne. Hon fyller hela 18 år! Grattis på dig!

RÖDTOTTA & ME



LAAME

Dålig jag är på uppdatering ibland. Det är ju typ ändå ingen som läser, haha.

Det är helt galet sjukt varmt i våran lägenhet alltså, vi måste nog skaffa en fläkt för det går fanimej inte att sova. Nasty. Har absolut ingen lust att gå ut och springa, funderar på att vila idag, gå ut och springa på fredagskvällen istället, det händer ändå inget roligt då. Ja så gör vi, har tränisngvärk i skinkorna också så det låååter prima att skippa idag, hehe.

...

Hallå eller, har hunnit med att springa ute i skogen och lagat en bautamiddag + massa matlådor. Duktig mig!
Får se om jag kommer kunna somna idag så, det gick ju inte i över huvudtgaet igår. Så äckligt varmt. En annan anledning är ju att våran granne har fest för 5:e dagen irad, haha. Han/hon har haft det varje dag sedan i tosdags. Ja, jag börjar nog faktiskt få nog nu.

Aja, nu ska jag sova, en lång och"härlig" dag imorgon också..

BAD DAY

Blääää vad varmt det var inatt, jag kunde inte sova ett jävla dugg. Så himla klibbigt och äckligt. så ja, jag är inte på det bästa humöret idag, trött som jag är.
Viktoria är inte här idag heller så jag sitter här längst bak helt ensam, buhu! Det är ganska lungt på jobbet också, jag har det rätt så tråkigt. Så jobbar jag till 5, hemma halv 7. Jipppi.


SLEEPYHEAD

Nu sitter jag men en kopp te och på tvn visas såklart vm finalen. Hampus skulle inte missa det för allt i världen tror jag. Så jag underhåller mig med datorn, fotboll intresserar mig inte ett dugg. Snart ska jag nog gå och lägga mig dock, har som en regel att jag ska vara i sängen kl 10 för annars kommer jag ju inte upp på mornarna. Fast det har jag ju brutit för en halvtimme sedan, hehe. Söndagarna får vara lite slappa.

Men snart så, ska bara dricka upp, borsta tänderna och kirra en fläta!
Nattinatt på er.



Min fotbolls nerd. ♥


BULLARBULLAR

10 bullar, 14 kakor och 100 jordgubbar (damn you uppfinnaren av godsaker!) senare står jag här på gymmet och svettas som en gris. Så galet varmt här inne, tycker synd om de som tränar. Antingen har vi ingen AC eller så har den kajkat ihop.

Längtar till att få komma hem till Hampus och bara slappna av.

Och okej, så många bullar och kakor kanske jag inte åt, men nästan;)

OFF TO VH

Snart ska jag och älskling fara till vh, först för att fira min lillebror som fyller år imorgon. Så det blir lite fika och sådär. Efter det ska jag jobba på fokus 16-20. Måste fylla på mitt nedrans busskort som går ut idag. Fan vad dyrt det är när man inte har reducerat pris längre. It suuuucks. Mina pengar bara flyger iväg!



GRILL

Puh, jag är helt slut. Vi har hunnit med en hel del idag, älskling och jag. Åkte ju till Skärholmen för att handla lite presenter, vi unnade oss själva liite sommarkläder också, trots bristen på pengar. Men det var nödvändigt. Efter det var det iallafall raka vägen till Maxi för storhandling. Egentligen är det töntigt att kalla det för storhandling, blir ju inte så mycket för bara oss två, hehe.

Kanske inte den roligaste dagen ever, men det var ändå mysigt att bara umgås med älsklingen. Vi var så nedrans hungriga efter allt slit och släng så vi for hem till hans föräldrar, lånade grillen och grillade mums middag.

Känner att jag varit duktig idag.Fått en massa gjort ju, har även hunnit med att städa i stort sett hela lägenheten! yey för mig!!  Aja, nu ska jag fortsätta mysa med min man, hejsvej!


LÖRDAG

Godmorgon! Jag har varit uppe ett bra tag men ändå. Min älskling gick upp tidigare än mig idag, åkte till coop och köpte mumma frukost! Färska frallor osv, så jag fick det lite lyx imorse :). Han är fin min man.

Det var trevligt igår, mys i park och sedan hem till Jacob en sväng. Fast jag och Jeanette stannade inte så länge och när vi skulle ta tåget så missade vi det självklart med 2 min, fick vänta i en halvtimme på nästa. Så vi tog en liten promenix på söder medans. Jeanette är en riktig pärla!

Snart ska jag och älski på presentjakt i skärholmen, våra syskon fyller ju år nästa vecka så. Helst skulle man ju bara vilja ligga ute i solen idag men vi hinner ju ingen annan dag.

Jag hatar att helgerna går så fort.

TJINGELING

Dålig update från min sida känner jag, haha.

Var inte lite avis på min älskling som slutade halv 12 idag. Det hade varit så skönt, men jag hade ju den tidiga tiden på jobber så det var inte så farligt iallafall.
Nu har jag ordnat med bubbisar och melon, ska snart ge mig av in till stan och möta upp mina workmates för some trevligheter.

GODNATT

Nu sitter jag nyduschad i soffan. Har varit ute i skogen och samlat på mig ca 20 extra myggbett till min redan befintliga lilla samling. Fi fasiken vad jag hatar myggor, vad har de för funktion egentligen? De ska döden dö!
Det enda jag tänker på när jag är ute och joggar nu för tiden är hur många myggbett jag kan räkna mig till på kroppen när jag kommer hem.

Aja, jag borde redan ligga och sova nu, om ca 8 timmar ska jag befinna mig i Sundbyberg och jobbet igen. Åh, jag längtar redan... eller kanske int.
Natti natt på er!


PUSS&KRAM


TRÖTT

Fasiken vad trött och seg jag är på jobbet när jag börjar så tidigt. Fast åt andra sidan så är det ju riktigt riktigt skönt att komma hem tidigt. Men jag ahr varit helt virrig i huvudet, svammlat och varit nära¨på att somna x antal gånger, haha.

Nu har jag och älsklingen ätit mumsig middag och jag ska kila till VH och gymmet för att träna med min syster!
Tjingeling!

BESLUTSÅNGEST

ååh, jag känner att jag måste ut och springa, det enda jag gör på jobbet är ju att sitta still på mitt fläskiga arsle. Men fan, jag sitter här inomhus i min soffa och håller på att svettas ihjäl! Då blir man inte speciellt sugen på att gå ut för en liten joggingtur, ut där det är ännu varmare.
Det känns jobbigt, what to do?

Kolla in denna sötnos. Finns det något charmigare?

SOMMARSOL



ONÖDIGT VETANDE

Halli Hallå helt dött var det här. Blev inte ens en minuts datasittande i helgen = no bloggning. Men men.
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, jag har den tidigaste tiden denna vecka. Jag börjar 07:00 vilket resulterar i att jag måste gå upp så inni helvetes tidigt för att komma i tid. Jag går hemifrån innan nyhetsmorgon ens börjat sändas på tv 4 och innan de ens hunnit ladda upp med dagens metro vid stationen. Det säger en hel del tycker jag.

Nu ska jag försöka koppla av med en kaffe innan jag går ut och springer innan middagen, har varit en stressig dag på jobbet idag.

BITE ME

uuh äcklig bussresa hem. Tydligen har de börjat med sommartiderna nu också så jag fick sitta och vänta i 20 min för att jag inte visste det.

För det första luktade det äckelpäckel svett på hela bussen , och då menar jag inte lite svett sådär, utan det var så brutalt så jag ville spy. Sen var det någon äcklig tysk som satt och hostade upp värsta snorlobborna och spottade på golvet = jag ännu mer spynödig.

Nu är jag hemma iallfall, har inte sett min kära på hela dagen så det var skönt att bara komma hem till honom, time for mys!


HARD WORKWORK

Hejhej! Ett snabbt tråkigt inlägg men så blir det bara! Har precis kommit hem typ och slängt i mig mat och bytt om. Nu ska jag kila till västerhaninge för att träna lite med min syster!
Ikväll ska jag och hampus ha jättekul när vi betalar våran sketna dyra hyra, haha. + en massa andra räkningar också. Vuxen poäng? Huh, jag börjar bli gammal.