Jag bara myser

Nu har hurtiga jag precis kommit hem ifrån gymmet. Spinning, core och lite styrketräning stod på schemat med start klockan 10. Jag hade nästan glömt bort hur kul det är med spinning, nu när jag äntligen får ska jag köra det minst en gång i veckan :).

Gårdagen var härlig, buskul att träffa min päls. Sommaren med Göran blev det icke dock utan det blev Bröllopsfototgrafen istället. Jag erkänner att jag var lite skeptiskt till en början men den var faktiskt väldigt bra!
Som vanligt när jag träffat Amanda de sista gångerna så pratade jag tills tungan nästan ramlade av, men det blir väl så när man inte träffats på länge. När vi skulle skiljas åt ville jag bara kidnappa henne så att hon inte skulle kunna återvända till Mellansel. Blä, nu sitter jag är igen, utan min päls.

Ikväll blir det myskväll igen, middag på jimmys steakhouse och sen trubbel i paradiset med min älskling! Ja bio två dagar irad, men det är ju mys! :) Eftersom det är halloween och vi firar ett och ett halvt år så har vi bestämt att vi tar en paus ifrån godisförbudet idag. Det tycker jag är två bra anledningar till att få tillåtelse att svulla lite. Men ja, imorgon är det kört igen. Jag tänker dock INTE svulla chipsen med sourcream och bearnais smak som jag hörde om på radion. Fy fan vad äckligt med måste vara, att man ens kan tänka tanken.


Äntligen Fredag

Ja, sista dagen på ålle idag då och vad gör jag, jo försover mig.
Vaknade kl 06:28 och jag ska gå kl 06:33 för att hinna med tåget, det var bara fort som fan på med kläderna och borsta tänderna sen sprang jag som en galning. And i made it!
Blev ite sorgligt ändå i slutet av dagen, och ett kramkalas med alla söta små arbetskamrater blev det minsann.

Nu sitter jag och poppar lite för mig själv samtidigt som jag gör mig iordning, åter stress men det gör inget :)
FÖR JAG SKA JU TRÄFFA AMANDA! Vi ska in till stan, fika på Bellmans och sen se sommaren med Göran, tror jag.
Det kommer bli myspys, urkul att träffa päls igen <3

Ojdå.

Okej, bajen åker ut och älsklingen är helt förstörd. Förlåt men jag kan inte hålla mig från att fnissa lite grand, det låter ju på honom som om världen har gått under nu, för ett fotbollslag?
Fotboll måste ju vara det tråkigaste som gud har skapat, Hampus får nog också ta sig i kragen nu tycker jag.

Vän

Jag kom på att jag skulle behöva träffa Jossa. Jag blir alltid så glad när jag träffar henne.


Dags att ta sig i kragen.

Fan vad jag är på dåligt humör, dåliga mig. Nu får jag sluta!
Men det är jobbigt, jag har ont, jag vill att en sak ska hända men det sker aldrig, är trött och imorgon ska jag vaccinera mig. Hur ska jag göra? Får man ens ta två olika på samma gång? Jag ska nog prata lite med tantiluran där borta imorgon, men Hampus verkar iallafall säker på att vaccinera sig. Jag är frustrerad.

Hampus Hampus, ja jag håller tummarna för dig och bajen idag. Om de förlorar får jag ett helvete ikväll, haha. Nej, ett helvete får jag aldrig med min älskling men jag kommer ju bli tvungen att ta hand om honom, trösta honom, klappa litet på honom och det kan bli svårt med mitt eländiga humör.

Vet ni vad jag åt till middag idag föresten? Håll i hatten nu.. Pizza! Jag? Ja det är sanning. jag har nog inte ätit pizza på två år, kanske mer? Om man räknar bort alla kanter som jag fått smaka av mamma. Jag skulle nog inte ätit det idag heller om det inte vore så att den var hemmagjord och att jag var vrålhungrig!

Nä nu ska jag duscha, ta en ansiktsmask och skaffa mig lite gott humör. Fly från verkligheten lite grann kanske, in i min stora morgonrock.

blä

Jag. hatar. SL. Det kan få vara förseningar närsom helst förutom just de tiderna då jag ska till sjukgymnasten.
Aja, nu är jag hemma iallfall och har ätit, vrålhungrig som jag var och ska snart gå ner men älsklingen till fokus och fixa så att han kan börja träna lite :) Sen är det sängen, min sköna säng...

Blä för tidningarna också, läste om den där tjejen som bara kan gå normalt baklänges nu pga vaccinet mot svininfluensan. Jag och Hampus tänkte ju vaccinera oss på torsdag eftersom jag ändå ska in och vaccinera mot hepatit a + b.
Jag vill inte veta allt sånt där, då blir jag bara nojjig. Men som sagt, en på miljonen är det ju så det ska nog inte vara något att oroa sig för.. Om jag nu inte råkar bli just den personen, haha. Nej nu ska jag sluta. Jag kommer inte få spasmer och så är det bara. eller?

4 dagar kvar på ålle, 3 veckor kvar till thai.

jahajahajaha

Kvällen igår var funfunfun även fast jag inte var på topp med mina dumma kroppsdelar och även fast jag i slutet ville slita håret av min älskling.
Jag träffade lite vänner som man inte träffat på ett bra tag, till exempel min lilla pingla Kim som var helt galen, haha. Även Ida som jag inte har träffat på gud vet hur länge? Trevligt trevligt.

Nu har jag jobbat och tiden idag har gått så långsamt så det inte är sant. Och imorgon ska man upp kl 6 igen, härliga tider.






Shopaholic?

Myskväll med älskling igår blev det ja, lite film och massor med te! Jag mådde hemskt igår kväll, ont i hela kroppen och min hals var så uppsvullen så jag lät som en mupp. Men idag är det andra bullar! Mår faktiktiskt mycket bättre idag, jag vet att jag sa det igår också, men nu är det sanning :).

Efter att ha ätit frukost begav vi oss till handen eftersom jag var tvungen att köpa lite halstabletter på apoteket. Ja... Halstabletter var det men jag kom såklart hem med lite mer grejor, haha. Jag har fan shoppat varje helg nu under en långlång tid.... Nu får jag sluta faktiskt, men åh, det är ju så kul.


Nu ska jag fixa i ordning mig lite, ta en lååång dusch och allt det där sen kanske det blir utgång, inte direkt det smartaste kanske när jag börjar må bättre för en gångs skull men äh..
Det blir med älsklingen och alla grabbar då eftersom alla tjejor är så tråkiga. Men vi får se va, hur kvällen utvecklar sig. Det skulle ju vara kul att inviga mina stövlar jag köpte förra veckan.

wellwell, dusch it is.


Oh, me so happy!

Guess what, min älskling är tillbaka, min päls, min skönhet :)
Jag som precis postat iväg ett brev med massa smaskigheter till henne, hade fått för mig att det var nästa helg hon skulle komma men oj så fel jag hade!
Jag har saknat henne sååå mycket och snart får jag träffa henne igen minsann :)


Städtanten Sandra

Gud så duktig jag är, städade hela mitt rum igår och rensade min garderob så nu är det rent och fint minsann :) Dessutom har jag städat lite i lägenheten idag också eftersom jag ändå inte har någonting att göra.
En god nyhet är att jag mår bättre today! Jag har fortfarande ont och känner mig tjock i halsen men det är inte lika farligt längre och det kommer nog gå över snart om jag bara fortsätter med mitt te och smoothie drickande. Honung honung i massor, me like.

Ikväll blir det nog bara en chilledillmyskväll med Hampus, det skulle sitta fint iallafall. :)


Vilodag

Nu har jag fixat och trixat, insett att jag är typ sämst men nu orkar jag inte fippla mer helt enkelt. Det får se ut så här.

Har varit skönt med lite vila idag faktiskt, men åh jag som ville gå ner och träna. Det får man inte göra med en ond hals. Jag och mamma hade ju bokat afrodans! men men. Jag får städa mitt rum istället, låter såå mycket roligare! Men det är fan behövligt, ser ut som jag vet inte vad, uscha mig. Hampus kommer bli glad iallafall :)

Min






Ingen nytta gjord idag inte

Nu sitter jag och dricker en stor stor kopp te med mycket honung i. Det är min absolut bästa vän idag, gör halsen glad :) Sen är det ju dunder gott också!

Jag är så himla sugen på lite tröstgodis nu också, och det hjälper ju inte att mamma sitter bredvid men en stor ben & jerrys. Men jag står emot! Det är i sånna här stunder som min tävlingsinstinkt är bra att ha, haha.
Jag tänkte ju att jag skulle hinna med en massa idag eftersom jag ändå bara legat hemma, typ som att sy hampus jacka, skriva amandas brev och städa rummet. Hände något av det? Nej.
Kanske blir det av imorgon då istället, men man vet ju aldrig med mig.

Titta titta, jag tycker det är så spännande! Nu börjar syster min få en riktig bebismage ju. Sist jag var där syntes det bara lite, jag satt och petade lite på magen men då blev Marie bara sur, haha. Tänka sig att det redan har gått 5 månader eller vad det är. Jag ska bli en sån där moster som barnet bara älskar eftersom jag kommer ge h*n godis och sånt när mamma och pappa säger nej! Bara så du vet sis'.



Tuffa tider

Det känns så jävla töntigt att gå hem ifrån jobbet för en ond hals. Men gjort är gjort. Det var ingen som ville ha mig där, alla är väl rädda för att bli smittade. Konstigt det där, jag mådde ju prima skinka igår och nu sitter jag här med svullen hals och kan knappt svälja.
Kanske berodde det på att jag fick en massage av Hampus igår eftersom jag kände mig ungefär som the thing från fantastic 4. Schönberg blev iallfall typ alltid sjuk efter massage. Sjukt egentligen, ska man inte må bättre av massage?

Idag fick jag veta det som jag egentligen redan visste. Ingen förlängning på åhlens inte, men som tur är så verkar jag få lite mer arbetstimmar på fokus iallafall.
Det känns skönt att sluta på det sättet som jag gör, för att mitt knä är dåligt inte för att jag är dålig. Min chef sa att jag egentligen var hennes förstahandsval på förlängning men ja, min knä knasar ju, jag klarar inte av att gå 8 timmar varje dag. Ej lämpad för jobbet helt enkelt.
Usch, jag vet bara inte vad jag ska göra när jag kommer hem från thailand och står där utan jobb & pengar. Som sagt jag har ju fokus men jag får ju inte så mycket timmar där så att det räcker. Jag vill ha fast jobb ju..

Nu blir det lite soppa och film.

Godisförbud

Jag har älskling har slagit vad, inget godis fram till Thailand. Sen ska vi köpa världens största godispåse till flygresan, haha. Men hur ska jag kunna hålla mig? Jag som älskar godis...

Imorgon ska jag göra lite hopptester hos sjukgymnasten. Det gillar vi inte! Jag är så dålig på att hoppa på mitt onda ben, har ingen kraft och kommer ingenstans, det är nästan förnedrande att jag ska stå och kämpa där förgäves. Dessutom har jag en sjuuuk prestationsångest, det hade jag med handbollen också. Om det bara går liiite lite dåligt så blir jag skitsur och tycker jag är sämst. Skärpning på det, tagga tagga nu istället. Jag ska vara grym imorgon.

Nattinatt


SKÄMS PÅ DIG

Fy fan för Darin, han har förstört viva la vida.

Ge mig värme

Jag vill bara kura ihop mig, låta älsklingen hålla om mig. För här är det kallt och jävligt, och älsklingen är varm och mysig. Jag förstår inte vad felet är, jag sitter med tjocktröja och mjukisbyxor under mitt täcke och ryser ändå. Kan inte bara Bajenmatchen sluta så han kan komma hit nångång.

Idag är det troligtvis endast två veckor kvar på åhlens, men man vet ju aldrig. Tur var det att dagen gick fort idag iallafall. Det brukar gå så himla segt att sätta sig på tåget in till sjukgymnasten, men inte idag inte.
Åh så skönt det var att stoppa in hörlurarna i öronen och lyssna på lite härlig musik på vägen hem, slippa allt pladder och alla skrikande barn osv på tåget. Music is the shit.

När jag kom hem var jag väldigt seg och sliten, men samtidigt kände jag mig pigg hur nu det går ihop. Jag sov inte mycket inatt och ändå har jag varit piggelin today, konstigtheter.
Men eftersom segheten hängde i luften så orkade jag bara inte laga mat, det blev lite valnötter, en bamse-smootie ( som jag lyckades ännu bättre med denna gång) och två finska knäckebrömackor. Mätt blev jag iallafall, och mumsfillibibblan var det också :).

Fick en tid till tandläkaren idag också, den 16/11 ska jag dit tydligen. JAG HATAR TANDLÄKAREN. Bedövningen tar inte på mig och jag har värsta skräcken. Men jag tänkte att det är ju sista gången det är free så det är bara att stå ut en liten undersökning. Hampus får väl följa med och hålla mig i handen.

Nej, om man ska ta och duscha, bli lite fräsch någon gång.

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Min lillebror är söt. Han sitter och rådiggar till: Var ligger landet där man böjer bananerna, just nu. Jag vet inte om den heter så men dom sjunger så iallafall. Han sjunger med även fast han inte riktigt kan texten. Ja, det blir typ sjunde gången i rad den körs nu.


Skrattanfall och stretchande stalkers

sicken härlig helg det har varit, jag har nog inte skrattat så mycket på mycket länge. Snacka om magisar jag har skaffat på grund av allt skrattande, haha.
Imorse hade jag värsta skrattattacken, jag kunde inte sluta och tårarna bara forsade ut, jag började svamla och allt det där, Hampus trodde jag var psykiskt störd.

Min älskling är för underbar han. Hade en myspys morgon, åt mums frukost som bestod av super goda mackor och en stor smootie på maries vis. Min syster gör de bästa smootiesarna, jag lyckades inte lika bra men nära var jag:). Sen var jag ju tvungen att bege mig ner och jobba på fokus som inte är mycket att hurra för direkt.
Sjävklart hade jag glömt tänka på att ta med mig middag dit igen, jag lär mig aldrig. Fast det kan nog vara så att jag förtränger det lite med flit eftersom jag inte vill stoppa in min mat i det där äckliga kylskåpet, det känns som om maten skulle ruttna efter en minut, haha. Men jag ringde min mamma som skulle få bli räddaren i nöden, och vad får jag? KEBAB! Ja det var riktigt gott, men ack så pinsamt att sitta och äta kebab på ett gym, får ju lite ångest när alla andra tränar och man sitter där och svullar. Svullandet slutade inte där heller, Johan kom in med en vaniljbulle som han bjöd på till efterrätt.

Jag tror jag har fått en liten stalker. Ända sedan jag färgade håret mörkt är det en kille på fokus som har börjat bete sig lite obehagligt. Jag vågar inte gå hem själv om han är kvar till stängning, så jag tvingar mamma att stanna kvar med mig, haha. Han beter sig så konstigt och ställer så knäppa frågor bara för att ha något att prata om. Idag stod han bredvid mig i receptionen och stretchade (!?!) bara för att det tydligen var för fullt i stetch hörnan, fast det var det ju inte, det var ju knappt någon på gymmet i överhuvudtaget och de som var där var inne på pass. creeepy!


Ett skepp kommer lastat

Nu har jag varit inne i staden och shoppat lite presenter, eller presanger som jag säger, till min kära mor. Det råkade även bli en till min syster eftersom hon varit så snäll och tatuerat mig och en till min älskling bara för att jag älskar honom så mycket :). Så vad händer i kväll? Jag hade gärna följt med partypinglan Hanny på äventyr men inte idag inte. Först måste jag förbi en sväng till Marie och ge henne presenten och lite annat eftersom hon är sjukling, man måste ju ta hand om sin syster förstår ni. Sen vill Mamma att jag ska inviga mina nya stövlar, shaka lite ass och sjunga lite kareoke med henne och alla hennes vänner. Vi får se hur kvällen uvecklar sig!

Men nu, ett skepp kommer lastat med ännu mer bilder från resan!



muhammed












Grattis Mami!

Jag måste ju gratulera min kära mor som fyller år idag också!
GRATTIS PÅ DIG MAMMSI!

Och vet ni vad? Idag är det exakt en månad kvar tills jag och älskling lämnar landet. åh vad jag längtar.


Hemma!

Kryssningen var galet rolig! Jag och Puck delade hytt med några trevliga tjejer jag aldrig har träffat förut och det började med att vi fick en nerspyad hytt, mys! Vi fick en ny och sen var det full rulle!
Äh, jag orkar inte skriva, ni får se lite bilder istället.























Det kommer meeera. Men inte nu. men snart.


Kryssning

Hejhejhej!
Nu har jag smitit tidigare från jobbet, smällt i mig pankisar med sylt och packat.
Snart är det kryssning-time! Ska bli så kuligt! hihi!





aaaaaaaw




haha, ursöt. Ge mig.


En hjärtevän

jaha, ikväll kanske jag får sova ensam. Jag tycker inte om att sova ensam... Då skulle det sitta fint med en mysig liten hund tycker jag. Mysigt med hund vilket som. Skulle vilja ha en liten fransk bulldog, dom är så himla söta så man vet inte vart man ska ta vägen.






men.. VAD HÄÄNDER?

Pågrund av att jag var tvungen att tejpa mina axlar och prata lite med min lilla sjukgymnast efter träningen så missade jag mitt tåg med två minuter. Jag hade sprungit, i mina boots även fast jag vet att jag inte får. Så står jag där i kylan och ser baken på tvärbanan.
Plötsligt blev jag så jävla arg! Jag ville bara stå och stampa i backen som lotta på bråkmakargatan, svära högt till alla runt om mig och sen lägga mig på bänken och gråta...haha. Det är ju bara en kvart, borde jag ha tänkt och ryckt på axlarna, men ja. Riktigt så gick det ju inte till idag.

Det blir lite för mycket för mig. Plötsligt får jag veta att jag troligtvis kommer vara pank och arbetslös efter Thailand, med det kommer jag heller ha råd att träna. Jag fick också reda på att jag har bara en månad kvar hos sjukgymnasten, åh vad jag har längtat till att får höra det men nu när det typ är sant så känns det tragiskt. Jag vet inte varför men det gör det.. Dessutom har jag typ fått för mig att jag aldrig mer kommer träffa Amanda igen, dumma tanke.
Jag har varit duktig nu på sista tiden, varit snäll och glad, inga onödiga vredesutbrott. Så allt har väl legat och samlat på sig, alla små irritationer och det där försenade tåget gjorde så att bubblan sprack.
Men lite duktig är jag iallafall som kunnat lugna ner mig så fort:)

Nu ska jag bara vara dunderglad, imorgon är det ju kryssning för fasiken! Packa måste jag göra ikväll eftersom jag bara hinner hem och hämta sakerna efter jobbet och sen åka. funnyfunny.


Darlings






Jag är en rastlös människa.

Jag måste röra på mig känner jag nu, så fokus blir det. Lite crosstrainer och magträning får räcka idag, men kanske lite längre än vanligt, vi får se. Det här är ju den enda dagen denna vecka jag hinner träna pga kryssningen som blir av torsdag - fredag, så jag får svettas lite extra idag!
Åh, det ska bli så himlans skönt med en lång helg. Sen är det ju bara två veckor kvar på åhlens vad jag vet. Tiden går fort...

Jag måste hinna med att sätta mig ner och svara på Amandas brev också, jisses. Förlåt min kära! Skäms på mig som inte har svarat än. Blä vad jag saknar dig, jag behöver en vän som du i detta hemska höstrusk.
Det snöade ju för sjuttsingen imorse när jag satt och åt frukost, eller ja regnsnöade men ändå! Är det bara jag eller är det inte lite väl tidigt för snö?

Saknar

Jag har inte tänkt så mycket på handbollen faktiskt, det har varit så långt borta för mig. Men nu när Sempan började prata om det, om hur han vill att jag ska komma och titta på hans matcher och sådär så smyger sig saknaden på..
Jag känner att jag kanske vill börja igen. Frågan är bara vart och om jag vågar ens... Det tråkiga är att jag skulle vara så himla tragisk ute på en handbollsplan just nu, haha. Jag har ju inte rört en boll på ett halvår, inte ens vågat gå ner och kolla på träningar/matcher eftersom jag varit rädd för att bli deprimerad och arg över min skada. Men nu får jag ju faktiskt springa, till och med hoppa lite grann, så jag skulle ju faktiskt kunna börja lite smått igen och känna efter lite. Men åh, jag vet inte...





Drottningen av uppstötningar

Regn, kyla och mörker. Tre saker som jag verkligen verkligen inte tycker om. När jag skulle till jobbet imorse spöregnade det, såklart att det gör det typ den enda måndagen Hampus inte har bilen. Som tur var så hade ju duktiga jag köpt mig en fin varm jacka i helgen som skyddade mig både från regn och kyla :).
Men ändå... Det är dagar som denna längtan till Thailand är som störst.
Jag tycker absolut inte om att det börjar bli mörkt så tidigt nu, det känns som om klockan är nio när den egentligen är sju.

Nu sitter jag och värmer mig med lite chokladkaffe innan jag ska ta en varm och skön dusch.
Jag åt en dunderskål med musli, nötter och russin i yoghurt, kanske lite för mycket. Alla dessa dumma uppstötningar, vad gör man åt det? Hampus gnäller alltid på att jag är så äcklig, haha. Men vad ska jag göra, det är inget jag direkt vill få om man säger så... Du får helt enkelt stå ut min älskling, eller så får jag lära mig att inte äta så mycket, hehe. Men det är ju så goooottt!

Påväg hem från sjukgymnasten idag så stod det en liten kina-tant och glodde på mig hur länge som helst och hon såg helt förskräckt ut! Först blev jag sjukt irriterad, vad är kinestantens problem tänkte jag. Men sen började det bara bli obehagligt och jag fick för mig att hon var en sån där vis uråldrig tantilura som såg in i min framtid, att något hemskt skulle hända, haha. Vågar jag åka på kryssningen och till Thailand nu? Den som lever får se... Läskigt.


 


Det kommer bli en lååång lång dag.

WHAAAT??! Har jag bara jobbat två och en halvtimme? Vad långsamt det går........ Kommer ta evigheter innan klockan slår 20.

Tatueringar och dunderfrukost

Igår hos syster fick vi supergod mat som Fredric lagat sen blev det tatuerardags. Någon smoothie hann vi inte med, eller vi orkade inte rättare sagt. Vi hade ätit så mycket av den goda maten så våra magar var helt proppfulla.
Både svalan och hjärtat blev gjort iallafall, även om svalan inte riktigt blev klar. Den ska skuggas lite mer och texten ska ju dit också såklart. Den är jätte fin, jag är mycket nöjd:). Duktig syster!

Nu sitter jag och äter en dunder frukost. Skivade bananer och äpplen i yoghurt toppat med russin, yumyum.
åh.. kan jag inte få bara ledig idag? Det skulle vara så himla skönt.... Men nej, Fokus kallar.






ja nu blev det lite konstigt ljus på den sista bilden, svalan är såklart inte ljusare i huvudet.
Lite äckliga sårskorpor får ni se också.


Älskling

Jag har en älskling som heter Hampus Lindhe. Han måste vara en utav de underbaraste människorna som finns på denna jord. Han är min bästa vän. Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom, alltid finns han hos mig och gör mig till en bättre person. Det jag älskar mest med honom är att han alltid är så himla positiv och glad, vi har varit tillsammans i snart ett och ett halvt år och jag har sett honom arg fyra gånger kanske, inte mer. Hur är det möjligt undrar jag? Jag blir arg minst en gång i veckan, haha. Så enligt mig är Hampus ett litet mirakel. Han smittar av sin glädje på alla runt om kring sig och vem kan inte gilla en sån person?
Det absolut bästa av allt är att han är min, det är jag som får pussa på honom och kura ihop mig i hans famn.
Me lovelovelove Hampus Lindhe.





Lördags shopping

Hejhejhallå!
En massa shopping blev det idag, en ny vinterjacka, kjol, klocka, underkläder, armband/halsband, parfym och lite ansiktsmasker. Nöjd är jag, mycket nöjd, förutom med kjolen. Jag blev lite tveksam när jag provade den här hemma nu men om jag ångrar mig är det ju bara att lämna tillbaka den.
Min syster kräver bilder från mina shoppingturer men jag orkar inte, haha. Du får vänta och se i verkligheten kvinna!

Nu är det dags för städning, mitt rum ser ut som jag vet inte vad, sen bär det av till syster!
Kanske kommer jag hem med en ny tatuering, kanske två, hehe. Eller ja, inte för att man kan räkna den första som en ny direkt. Ska ju fylla i mitt gamla hjärta så det blir mörkrött och fint + att det ska stå sis' bredvid. Sen kan jag och Marie köra SIS'POWEEEER och gnugga våra hjärtan emot varandra som hon och fredric gör med sina förlovningsringar, haha. Fast de skriker ju inte sispower såklart utan RINGPOWEEEER tror jag. Roliga de där två.


Omnia mea mecum porto

Nu sitter jag hemma hos darling och är mätt efter en suverän middag som mamma Tina lagat. Mums vad fint det satt i magen. Trötta jag vill nog somna tidigt idag. Japp det vill jag. Men nu är det minsann latinska ordspråks -dags och sen lite tru blood innan jag sussar. 
Måste ha något fint som ska passa min svala som jag ska tatuera. Svårt det där... hjälp någon? Den ena åsnan kliar den andre, kanske?

Imorgon blir det en liten tripp till staden där jag ska kika lite och få avnjuta en frapino. Med Hampus såklart, att han står ut med alla mina shopping turer....
Sen blir det ju som sagt mys hemma hos syster min. Jag såg föresten lilla magen på hennes blogg, hihi! Så spännande.

well well, nattinatt på er.

deprimerande

trött , frustrerad & besviken. hejdå.

Torsdag

Måste ner till gymmet, men orkar inte, men måste. Dumma knä.
Seg jävla dag på jobbet idag, det finns ju knappt någonting att göra så tiden går så sakta. Om det är samma visa imorgon tänker jag gå hem tidigare minsann, ingen ide att sitta där och häcka.

Igår var jag på äventyr i nynäs med Jossa, mami & Camilla. Storseans med Terry minsann, han den engelska från det okända. Det var spännande men jag var sjukt trött och ja, jag har ju så jäkla svårt att sitta still länge med alla mina myror i arslet. Vi var där klockan 18 och det slutade kvart i tio.

Ibland vet jag inte riktigt vad jag tycker om det där, blir lite skeptiskt men kanske är det för att han inte var så bra som man trott, otrevlig var han faktiskt, sa att folk hade gått upp i vikt och hade hängpattar, hm? Men urkul att träffa jossa även om trötta jag kanske var lite halvtråkig.

Håret mitt blev super, jag är mucho nöjd :) Hampus börjar bli riktigt duktig på det där, haha. Han är min alldeles egna hårfärgare! Jag älskar verkligen mitt hår nu, långt och mörkt. Aja, nu är det väl dags att kila så det inte blir för sent. Sen kommer älsklingen hit och ska gosa och det måste man ju orka med, dessutom kommer han ha med sig aftonbladets resespecial om thailand som vi ska bläddra lite i och drömma oss bort. Bara en månad och en vecka kvar.


Kan tiden gå saktare?

Jag vill att det ska bli november NU! jag vill jag vill jag vill. Men man kan ju inte få allt här i världen, jag får hålla mig till tåls.

Det blir inget tatuerande idag, framflyttat till lördag istället. Då blir det en tatuerar kväll hos syster och lite surplande av hennes goda smoothies, som jag tänker tvinga henne att göra, ska vi nog hinna med. :) mumma!

åh vad jag är trött nu, men jag ska röra på fläsket ner till fokus minsann där jag ska röra på det lite till, trots att jag verkligen verkligen inte orkar. En viss Anette Ros har gett mig en hejdundrans träningsvärk i det vänstra låret så det ser ungefär ut som om jag har skitit på mig när jag går. Men att träna är väl den bästa medicinen mot denna typen av smärta så det är bara att köra på.
Sen kommer darling och myser efter att han slavat lite för mig, hårfärgning står nämligen på kvällens schema! Han är så duktig så och framförallt snäll som hjälper mig :).


Nu far vi in i drömmarnas land





Presenter från Åre

Idag har jag varit irriterad, glad, jobbat skiten ur mig, tränat tills benen vikit sig, velat slita håret av en viss person och blivit glatt överraskad!
En ganska jobbig dag men den har ju haft sina ljusa stunder.

Mamma och co kom hem från Åre och eftersom jag har passat Bobban så fick jag lite fina presenter utav Camilla. En söt liten bok om hur man gör goda kaffedrinkar, handgjord choklad ifrån Åre Chokladfabrik, After eight och honung:) Jag blev så himla glad! Fast mamma har nog skvallrat lite om vad jag gillar eller så är Camilla en jävel på att gissa rätt!
Nu ska jag njuta av gottigheterna och mysa med min älskling, om han nånsin vill lägga ifrån sig min vecko revyn, haha.

Imorgon väntar en spännande dag, jag ska in till staden vid lunchtid och gå på en intervju. Ska passa på att ta en frapino på Espresso house också som jag suktat efter så länge nu.
Senare mot kvällen kanske kanske ska syster min tatuera mig, fixa till mitt hjärta lite bara :)

Men nu, natti natt!


PICS



Grattis på Lejla 18år :)




Sötnöten BoB


<3


K.A.T.A.S.T.R.O.F

Jag är lite besviken på mig själv nu alltså, tydligen så är det kanelbullensdag och det fick jag reda på för typ 1 minut sedan. ÅH JAG VILLE JU BAKA BULLAR OCH SEDAN ÄTA UPP ALLIHOPA ALLDELES SJÄLV! nu är det för sent, ingen återvändo och jag ska gråta mig själv till sömns.


Helgen

Ja, denna helg blev jag ju med hund som mamma tina säger. Det har varit jätte mysigt, förstår inte vad alla andra gnäller om att det skulle vara jobbigt med hund? Långa avkopplande promenader i all stress och en massa kärlek, något att pyssla om och gosa med, jag ser inte var det någonsin kan vara jobbigt?
Bobban heter lille gulle som jag passat nu sedan i torsdags och han måste vara världens gladaste hund, me like.
Jag tror att gud vill att jag ska ha en hund, jag har märkt att jag blir så himla mycket lugnare och om jag märker det på en helg, tänk vad som kan ske långsiktigt! Men Hampus suckar bara när jag säger sånt. Blä på Hampus, jag vill ha en söt liten fransk bulldog, punkt!

Annars så har det inte hänt så överdrivet mycket i helgen, jag har tagit det lugnt med älsklingen och firat Lejla lite igår, fick egentligen inte träffa Lejla så mycket eftersom hon hade fullt upp med att mingla runt. Jag och Hampus kände inte en jävel där men det var trevligt och en massa god mat. Trots det gick vi hem ganska tidigt eftersom jag skulle ut med Bobban, fanns väl andra anledningar också som man kanske inte bör nämna här. Sen idag har jag ju jobbat också, vilket egentligen inte heller är värt att nämnas, haha.

Syster klippte till mitt långa bruna hår och nu känns det så mycket bättre, det sitter inte slickat längst huvudet längre, det är lite livligare :) Ja syster, du är min personliga frisör.

Föresten så vann Bajen idag mirakulöst nog, så då är darling glad = jag är jätte glad :) jippi!


<3

Har jag sagt att jag har världens finaste pojkvän?

smaskens


Torsdag

Pigg och glad idag minsann! Kunde sova hela natten men det kan ju bero på gårdagens bravader, lämnade hemmet klockan halv sju på morgonen och kom hem halv 12 på natten, haha.
Jag trodde det skulle bli en rätt så stressig dag men det blev tvärtom. Direkt efter jobbet for jag till sjukgymnasten där jag gjorde mina kära knäövningar. Hon tröttnade även på min hållning så nu sitter jag här med tejpade axlar minsann också. I alla fall, när jag var klar där var det raka vägen in till city där jag träffade Josefin. Vi mös lite på bellmans och såg Prinsessa på bio. Jag brukar ha lite vårt för svenska filmer men den var faktiskt bra :). En riktigt bra kväll tycker jag. Jag behövde det. Min jossa vet hur man förgyller dagen!

Nu sitter jag och bara degar innan jag ska ner och svettas på fokus, kanske blir det en solning också om jag hinner det. Sen kommer ju lilla vovven som jag ska passa fram till måndag eller vad det blir :). Helt galen men urmysig är han.


Nej... om man ska ta och äta litet.