DÖ HALEBOP

Haha alltså fan vad jag hatar halebops reklamer. så jävla sämst. Tror de verkligen att de kommer bli populärare när de har sådana skitreklamer. Är det något i världen som har halebop ens?

MISSE


Mr. Koopa äro bortsprungen.


NU.

Idag fick det bli en slappis kväll. Ingen stress, inte göra någonting. Sitter just nu och mumsar på en chailatte, som jag dricker ur min tjusiga mugg jag fick av syster, och knåpar med lite bilder. Ska beställa en fotobok :)
Hampus ligger framför mig på golvet på ett hav av kuddar och spelar tv-spel.

I morgon är det redan oktober, dessutom har jag och älskling varit tillsammans i 2år och 5 månader. Det är galet vad tiden går fort. Det är galet att det redan är så himla kallt också. Jag tror inte jag kommer överleva den här vintern om graderna fortsätter nedåt i denna takt, om det blir kallare än förra vintern. Jag hatar vintern.


HIHIHAHAHOHO

Idag var det Hampus tur. Han somnade på tåget på vägen hem och åkte för långt! hahahah, han som retat mig för att jag gjorde samma sak för nån månad sen. Roligt!

Snart ska jag iväg på Zumbaaa! Först lite kaffe och navelpet framför tvn.


.....


SEGO

Gud så seg man är. Har varit en riktigt stressig dag idag på jobbet. Har inte fått en lugn sekund mellan samtalen pga att det var så många som var borta idag. Jobbigt. Jag har börjat få äckliga knölar i halsen också som gör ont, sist jag fick det var jag dundersjuk hur länge som helst. Det vill vi icke!

Ikväll blir det bara slappa i soffan, titta på madagaskar 2 och pilla mig i naveln! Pussa på min man som är så himla härlig. Ja, det är så det får bli.


HEJHEJ

Huh, den här helgen har det varit full rulle! Tiden har gått så fort, imorgon är det ju redan jobb.

Efter att jag varit nere på gymmet och tränat med mami kom syster och co hit för att hämta sina djur och äta lite hemmagjord pizza. Jag kan inte ens komma ihåg när jag åt pizza senast! Jag fick en finfin te-mugg och honung med nötter utav syster som tack för att jag passat djuren.
Nu ska vi sova, jag borde legat i sängen för länge sedan! Ska ju upp så tidigt... Nattinatt!



MIDDAG

huh, sitter nu i soffan. Jag och älski har varit och ätit tacos hemma hos hans päron. mummamums! Imorgon är det löning! Kommer verkligen sitta fint då matkontot består av 9 kr och 70öre just nu, haha. Skönt med helg också, som alltid.:)

 

SURPUPPA.

Okej, mitt humör har verkligen inte varit det bästa på sista tiden. Dags att bättra mig. Det börjar ju bli synd om Hampus, haha. Speciellt direkt efter jag kommer hem från jobbet, då brukar jag vara riktigt vresig. Är så himla otillfredställd med min tillvaro, känns som det måste ske en förändring snart. Snälla?

JAG BLIR GALEN

Nu är jag arg! Fick min efterlängtade jacka idag och självklart var den förstor, har tydligen fått ett nytt bankkort = måste lära mig en helt ny kod, koopa är ute och ränner och vägrar komma in.

Jag kommer aldrig lära mig den nya koden, vill inte ha någon jävla ny kod. Det kommer ta skitlång tid att få den där jävla jackan också, H&M är så jävla sega och dåliga på att skicka sin varor. SÄMST I TELL YOU.

HOHO

Här ekar det tomt!
Har väl haft en massa för mig, jobb jobb träna träna. Inte mycket annat hinns med. Igår körde jag core och pump, utan min syster dock. för ja, hon är ju på Kreta.... Idag blir det däremot till att skaka ass på zumban med min mami. Det är ju så kul nu när man inte känner helt lost! hihi!

ENGLA


HAPPY

Idag är en bra dag, det känner jag på mig. Idag är jag glad. Bra ting:
1. Jag har äntligen fått träffa min älskling igen. Insåg nog inte hur mycket jag saknat honom tills vi träffades igår.
2. Min nya jacka verkar komma tidigare än väntat, yey!
3. Coop har fått in exotic snacks igen (jag trodde de skulle byta ut det till äckliga parrots som alla andra i handen har gjort, bläääääää). så när jag får lön på fredag ska jag pallra mig dit och köpa en stoor påse.

Små saker, men oj så bra! Hade ju lilla Engla hemma hos mig i helgen också, världens sötaste unge. Slänger nog upp lite bilder på'na sen. Ikväll blir det bara mys med älskling och kanske en löprunda om det inte regnar!

TRÄNING

Nu kilar jag ner till gymmet för lite pump och qi gong! Tjingeling! :)


ÄLSKI

Åh idag kommer älsklig hem! Så nu längtar jag till ikväll. älskiälski!


INNEBOENDE

Nu har syster varit här och lämnat sina små djur som ska bli mina inneboende under en vecka. Det är kissen Koopa och de två marsvinen Roger & Rags. Blir inte lika ensamt i lägenheten då, speciellt inte eftersom Koopa följer efter mig vart jag än går.

Nu sitter jag och tittar på en film som går på 6an, mest bara för att min dröm-man (efter hampus då , hehe) Heath Ledger är med. Har lite ångest över att gå att lägga mig då jag vet att jag kommer ligga ensam i den stora sängen. Hatar att sova utan min älskling.



NATTINATT



SHAKE IT

Nu har jag, syster och mami varit och kört zumba nere på gymmet igen! Det börjar bli riktigt kul nu när man faktiskt börjar fatta och hänger med! För det mesta iallafall, hehe ;). Jag och marie står dock fortfarande och fnittrar som småbarn längst bak då och då.

Nu känns det som om min sjukhet börjar lägga sig på riktigt nu! Härligt! Fast knät är frortfarande lite svullet, jag vet inte om det är värt att åka in och kolla det eller inte. Jag kan ju träna osv utan att det gör ont så.

Nu måste jag nog kila, gosa lite med bebe och sova.

REGNREGNREGN

Det bara regnar och regnar. Nedrans att jag inte slog till på ett par gummistövlar när jag kikade på dem sist. Mina boots gör ingen nytta alls i detta väder, men de är bättre än tyg skor iallafall, hehe.

Tidigt imorgon lämnar min man mig för att åka till prag med sitt jobb. Kommer hem på söndag. Kommer kännas ensamt i lägenheten då, den känns plötsligt så stor när man har den helt för sig själv. Men sen kommer ju min syster förbi med en massa djur som jag ska passa i en vecka då hon också flyr detta regniga land. Hon ska till Kreta, den jäveln. Jag är inte alls avundsjuk.

DANCEFLOOR LOVER


FANDERSFASIKENFAN

Hela den här dagen har gått åt pipsvängen. Jag är arg, mucho arg. Irriterad. Tur att jag har min älski som tar hand om mig och vill pussas med mig trots att jag fräser och svär!

Mitt högra knä är helt puckat, har gått och blivit helt svullet utan anledning. Svullnade upp igår och har inte gått ned sedan dess. Får se hur det är imorgon annars måste jag nog in till sjukan med det :/ Blä. Jag blir så trött, det ska alltid vara något med mig!

Aja imorgon är en ny dag.


SOMETHING TRUE AND SINCERE


......

Jag är så trött, så trött. Att det ska vara så svårt att få tag i ett jobb.


HYPNOTISÖREN

Hejhej hallå. Jag har placerat mig i soffan där jag antagligen kommer sitta resten av kvällen. Lånade en bok utav mamma som heter Hypnotisören som jag läser som en tok nu när jag är sjuker! Jag började igår och har snart läst ut den och det är en stor, tjock, inbunden bok på ca 600 sidor. Duktiga mig, men den är så bra att man fastnar.

Hampus har gjort en beställning på hemmagjorda hamburgare till middag så det lär det ju bli! En hemmakväll med min bok, min älskling, hamburgare och ev nån film.


SICKEN PÄRLA



Lite sällskap med denna pärla var precis vad som behövdes för hängiga mig idag kände jag.
Så himla skönt med en härlig person som är på samma nivå som en själv.


DANCING ON MY OWN



BELLMANS

Har varit hemma nu ett tag efter intervjun på Bellmans. Däckade i soffan på direkten, har typ legat orklös och bara kollat upp i taket en timme nu.

Intervjun kändes lite hopplös sådär. För det första så lät jag ju som ett jävla fån med min täppta näsa och rassliga hals. För det andra så är det inte så lätt att prestera och vara sådär awesome som man vill när man mår som en påse skit. För det tredje så är det ca 150 pers som sökt till tjänsten och jag tillhör den lillla gruppen som inte har erfarenhet av café. Ligger oddsen på min sida? I think not.

Aja, jag borde väl få i mig lite mat men jag är absolut inge hungrig. Lite soppa kan jag nog få i mig iallafall.


FY BUBBLAN

Ja, det blev värre. Jobbade bara ca 2 timmar idag innan jag insåg att det inte riktigt funkade. Det går inte ihop att vara förskyld och eländig när man jobbar i kundtjänst och pratar i telefon hela dagen. Och tur var väl det att jag gick hem, däckade på soffan på dirren och det blev ännu värre. Helt sjukt var fort det har gått! Nu ligger jag fortfarande i soffan med rinnande ögon / näsa. Varm som sate och är helt väck i pallet. 

Ska nog ändå försöka pallra mig till det där mötet imorgon, känns ju inte direkt som om man har något val egentligen. Det är så pass viktigt. Såklart min tur att bli sjuk just nu. Haha. Sicken ironi.

ETT STYCKE PÄLS & FRUSNA BÄR

Syster och jag råkade sådär spontant hoppa in på ett corepass innan Body pumpen också, hehe. Skönt nu efter iallafall och vi kommer nog fortsätta köra på det! Hoppas bara att inte min förkylning drabbas av det som sagt. Men det återstår väl att se imorgon.

Nu sitter jag på date med min fru pälsi över msn, haha. Dumma hon att vara ända bort i mellansel, jag måste åka upp och hälsa på henne nån helg. Se hur hon bor :). Hon är fin hon, min päls. Indeed.

Jag har fått lite dille på frusna bär just nu! Åh det är så gott att sitta och suga på, och skönt för min inte alls så friska hals just för tillfället. yumyumyumyum, me like frusna bär i alla former och sorter.




BACILURVER

Blä på min älskling som smittar mig med sina elaka baciller. Jag sitter och snörvlar och ont i hals. Ioförsig är det inte alls så farligt just nu men det är icke kul om det bli värre! Mina förkylningar har ju en tendens att sitta i så förbaskat länge. Idag ska jag ju köra Pymp med syster också. Hoppas det inte blir värre av det.

Äsch, det blir nog bara bättre, klart jag inte blir sjuk nu inte! Jag ska ju på möte hos Bellmans på torsdag och då kan man inte sjuka ner sig. Ska hem och kurera mig med en massa te med honung, proviva osv! Yumyum!


Bacilusk spridaren


SJUKLING

Stackars min älski! Han ligger hemma och är sjukling idag. Efter jobbet ska jag skynda mig hem för att ta hand om honom. Fast jag är lite rädd för att bli smittad jag, uscha mig!


HELLO RAGS


SCONES & FOKUS

Imorse vaknade jag kl 8 och smög mig upp för att baka lite scones som jag tänkte väcka min älskling med! Hade dukat upp fint med scones, pålägg och kaffe innan jag ryckte upp honom ur sängen. Sedan satt vi där och mös till Kenny starfighter, hahah. Så jävla bra!

Hampus har varit så oooootroligt klantig nu de senaste dagarna. Hela tiden är det någonting. Tex igår så var det ju dressingen som han spillde ut och imorse hann han bara smutta lite på kaffet innan han spillde ut allt över soffa och matta. Jag var ju måttligt glad över det.... Satt och skrubbade i evigheter, vi har ju inte avtagbarklädsel på soffan heller så. Jaja, jag gillar dig trots det älskling ;).

Idag har jag varit duktig och jobbat på fokus också, var ganska lugnt och skönt. Tur var väl det för jag kände mig så slö idag! Imorgon är det Sumpan som gäller, som vanligt... Vilket betyder att jag måste gå och lägga mig nu, så nattinatti mina kära.



HEART OF GOLD


miss my pälsipäls!


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Idag har jag träffat lilla Engla, varit en sväng hos farmor som fyllt 70 och åkt in till staden med älsklingen för att se "i rymden finns inga känslor". Vi åt på Bellmans, kyckligsallad! mumsmums. Hampus råkade spilla ut dressingen över hela sig så han gick runt och stank resten av kvällen, hehe.

Filmen var riktigt riktigt bra! Hur charmig som helst och Bill Skarsgård var väldans duktig. Och jag som inte brukar gilla svenska filmer. Absolut sevärd. Så himla kul med han som var kär i att skratta, hahah.


DAZZLE

Åh snart slutar jag och det är FREEDAG! yey! Vickan lämnade mig här i hörnan eftersom hon fick gå lite tidigare. Så jag sitter här och räknar minuterna själv. Ska nog ta en riktig slapparkväll med min man. Vill se "the ghost writer" med ewan mcgregor (eller hur han stavas) och bara ligga i soffan. Me like mr Ewan, han är bra.

Känner att jag tröttnat lite på min vardag, stress hela tiden och bara lördagarna ledigt. Känns som om jag måste hitta en nytt, bra heltidsjobb så jag kan leva som en normal människa, haha.

Do i dazzle you? You can bet on it. hahaha

PANCAKES

Huh, nu har jag ätit pannkakor och glass så det står härliga till! Vi hade köpt en ursöt hello kitty tröja + toffsar till henne i födelsedagspresent som hon verkade nöjd över:) Söta tjejen. Det är så kul med barn och deras goa kommentarer. När vi stod och rörde ihop smeten till pannkakorna sa hon till mig att om Hampus någonsin slutade diska här hemma, ja då skulle jag nog behöva börja leta efter en ny pojkvän tyckte hon, haha! Så där hör du Hampus!;)


HÅLL I HATTEN

Blä, nu spöregnar det ute! Det sa dom minsann inte på vädreat att det skulle göra så jag tog mina låga converse idag till jobbet istället för bootsen som jag har haft den senaste tiden. Tji fick jag, men vi får väl hoppas att det slutat då jag ska bege mig hem.

Idag kommer Hampus gudbarn Milia hem till oss, hon fyllde år igår och vi ska bjuda henne på pannkakor med glass och ge henne presenter.

ZUMBA

Nu har jag varit med syster och mami och kört lite Zumba nere på gymmet. Det var kul men jag såg typ ingenting, liten som jag är och så stod jag längst bak. Sen körde hon typ bara på utan att förklara så mycket så jag var ju helt lost, haha. Men kul var det! Vi kör nog nästa Onsdag igen :) Fast jag ska nog sno mammas cd-skivor och smygträna lite så att jag är awesome tills då!

Har ju föresten fått mina fina skal till mobilen nu. Efter en månads jävla väntetid... Men åh så fina de var och jag är supernöjd! Dessutom ska jag ju få ett rosa hemskickat snart också som lite plåster på såren för att jag fick vänta så länge, men dessa fick jag hem nu:



nice huh?


FARMOR


Idag fyller farmis 70år! Grattis på dig :)