FÖRLÄNGT

Ja men se där! Nu har jag fått förlängt på Loreal och är superglad! På prov i ett halvår sen får vi se beroende på hur jag sköter mig;). Det är helt nya arbetsuppgifter, jag har avancerat lite om man säger så. Första genomgången var idag och jag är helt slut för att det är så mycket nytt att ta in. Men det sjunker nog in snart :).

Nu har jag gosat ner mig i duntäcket i soffan med en stor kopp te. Vore ju ännu mysigare om en viss Hampus vore här men man tager vad man haver. hehe

SWALLOW



RASTLÖS

Om jag är rastlös? JA! Det är så tråkigt att vara instängd. Fast imorgon ska det inte vara någon risk för att jag smittar längre så då ska jag börja jobba igen! Men jag vill ju börja träna också, det är ju det som är värst för mig som har myror i arslet. hehe. Men det borde jag ju också få göra då snart?

Iallafall blir det väl bara en massa småplock här hemma idag då. Måste ångtvätta soffan eftersom Sofie kommer redan på torsdag och hämtar den. Så himla kul att hon äntligen hittat ett litet boende, hon som har letat så! 

SOFFA

Vi har kikat runt en massa efter en ny soffa nu. Fick ju våran nuvarande såld väldigt fort så det är ju skönt :). Iallafall tror vi att vi hittat en stor, fin soffa till ett bra pris nu! Hoppas bara att man kan vända den då jag skulle vilja ha den åt andra hållet, alltså den längre divanen åt väster istället. Annars blir jag arg, hehe.



Den kommer nog passa bra, hoppas jag :). Vi skulle ju vilja sälja vårat köksbord och köpa nytt också, nån som är intresserad utav det kanske? Åh det ska bli så kul att flytta, längtaaar!

 


SORELLA


LÖRDAG

Slappislördag. Vi har städat hela lägenheten som som förjävlig ut och efter det blev jag helt slut. Orkar nästan ingenting, att man ska bli så matt av lite sår och svullnader i munnen, haha. Längtar till det försvinner så jag kan börja träna igen också! Blir helt galen av att bara vara hemma.

Jaja, annars har vi bara ätit himla god mat, kött med potatisgratäng och chilibea! Namnamnamnam. Nu blire mystime.



H&S


SJUK

Fredag! Detta som skulle bli en sån bra dag. Var hos läkaren och kollade upp det här med munnen och tydligen har jag streptokockinfektion eller hur det stavas. Så nu ska jag gå på pencillin i 10 dagar. Jag som skulle leka med finisar från mitt gamla jobb idag! Men det får väl bli en annan gång.

Våffeldagen är det ju idag också, men vi ska inte äta våfflor här hemma. Här blire tacos, hehe. Vi verkligen älskar tacos, det får man inte nog av. Speciellt inte Hampus.

Aja, det här blir ju annars en lame fredag eftersom Hampus ska ut. Så jag får sitta ensam hemma med min äckliga mun och glo tv.

BEBE



Mycket bilder på Iliaz nu, men han är ju såå sööööööt!


UPDATE

Nu har syster och co sovit hos oss i några dagar, det har varit trevlans! Annars så är jag tillbaka på loreal för ett slag, vilket känns skönt. Triv sju så bra där! Något som är mindre skönt är att jag är helt svullen i gommen och har typ som ett äckligt sår där. Helt nasty och jag har jättesvårt att äta. Det suger. Vet inte riktigt om man ska gå till läkaren med det eller inte? Verkar ju inte bli bättre och jag har haft det i några dagar nu. Aja.

Sitter och har lite ångest nu också för imorgon ska jag till SÖS på 2 års kontroll för mitt knä. Det kommer inte gå bra, känner det på mig. Aja, nu ska jag vila upp mig litet, glo på tv och mysa med Hamper

PUSSPUSS



2011.03.19

Gokväll! Fi fan så mätt jag är, sitter här i soffan med uppknäppna jeans och vill bara tyna bort. Hampus har tjatat och tjatat om sambalburgare så det åt vi idag. Marie och co är på besök också, ska sova över!

Gårkvällen spenderades med finfina Amanda! Det var på tiden! Har saknat damen och det var mucho trevligt att snacka massa skit och svulla med henne. ♥

SYSTRA MI


2011.03.17

Tjingelingen! Här sitter man på eltel igen och det är lika lugnt som sist jag var här. Inte så himla mycket att göra med andra ord. Känns lite grand som om man bara hälsar på lite.

Idag säger vi upp lägenheten hos haningebostäder iallafall. Så om ni är sugna på lägenhet i haninge så kan ni ju lämna intresse på den när den kommer upp på hemsidan;). Allt det här är så spännande tycker jag, det är kul att flytta även om det är himla himla mycket att tänka på.  Ny soffa och tvättmaskin + en massa annat smått måste inhandlas också. Är det nån som kanske är intresserad av våra nuvarande soffa? Pretty please?!

I&M


2011.03.15

Hello friends!
UTA idag också, även imorgon men kommer ha jobb på torsdag iallafall. Ska tillbaka till eltel i två dagar sen på måndag ska jag till Loreal igen! Så det blir gött.

Iallafall så har dagen bestått av lite träning, lek med syster, foto och en sväng till staden med syster och mor. Där införskaffade jag lite nytt te, läppstift och mitt kära MSM pulver som jag inte klarar mig utan. Men mer än så blev det inte och tur är väl det. Det kommer bli en himla massa utgifter nu framöver eftersom vi måste köpa en massa nytt till nya lägenheten. Vi kommer leva himla fattigt i några månader nu..... Hualigen.

REDHEAD


KLAPPAT & KLART

Hallihallå så var lägenheten vår! Det känns så jääävla bra! Så på min födelsedag, 1 Juni, är det inflyttning. Nu är det en himla massa vi måste göra innan dess. Bli av med våran nuvarande lägenhet, avsluta med comhem osv osv. Hoppas bara att den/dem som får våran är villiga att flytta in redan då så att vi slipper betala dubbla hyror i en månad. Men det ska nog gå bra! Glada oss!



(bilder från hemnet)


GUESS WHAAAT

Lägenheten som vi kikade på igår var helt underbart fin! Och vet ni vad? Vi har fått klartecken från både bank, mäklare och säljare. Så kl 16:00 ska vi skriva på kontraktet! Om det inte händer något under dessa timmar, som sist. Då blir jag galen. Men det ska inte vara några problem.


SMILEY FACES



SUNDAY

Idag är det dags för lägenhetsvisning, igen. Känns som en jävla djungel det här med lägenhetsjakt. Den vi ska på idag är liite liten men om den är lika fin i verkligheten som på bilderna så kan den vara värd att satsa på iallafall! Vi får väl se!

Blir en lite stressig dag, direkt efter visningen ska jag försöka hinna med att åka till VH för att träna ett slag, sen hem och göra mig iordning för att sedan åka tillbaka till VH till Tompas födelsedagsmiddag. Han fyllde år i torsdags så vi ska fira han litet.

Föreeesten, fi fan vad pinsamt att Saade gick vidare igår med en låt vars text en 5åring kunde skrivit. Uscha mig!

NEW




FREDAG

Tjingelingen, idag är jag UTA igen. Har åkt ner till Hemfosa och pappa under dagen. Gosat en massa med gulle Iliaz nu när de Syster och Fredric är här igen ett tag. Nu ska jag och älsklingen glutta på Killers.




SASO


2011.03.10

Idag är både jag och Hampus hemma. Han har varit fresh och spytt hela natten och jag är utan arbete. Så jag får väl ta hand om han lite. Men senare ska jag träffa Jossan en sväng! Blev ingen Amanda igår föresten och det sög ju, men men.

Fin fina vädret ute just nu! Samma igår ju. Det gör en så glaaad!♥


NJAEE

Lägenheten var en besvikelse. Det som var riktigt riktigt fint var köket, resten sög. Så det kändes ju inte så bra. Nu sitter vi hemma och har svullat lite godis istället för Semlor såhär på fetto-tisdagen. Väntar på att veckans brott ska börja!

Imorgon ska jag förhoppningsvis få träffa min fina Amanda som är tillbaka i stan för ett slag! Henna har man ju saknat en massa!




VILL HA

Hejsvej! Hemkommen från jobbet och väntar på att middagen ska bli klar. Lasagne, mumma! Sen ska vi ta en prommis för att kika på en lägenhet vi verkligen verkligen vill ha. Utifrån bilderna iallafall, sen får man se om man vill ha den lika mycket när man ser den på riktigt. Vi har fått turen att få gå på en förhandsvisning iallafall.

Nu blire kääk!


2011.03.06

Tjoflöjt! Nu är helgen redan över, fi fan så fort helgerna går! Idag har vi hälsat på Hampus morfar, varit i farsta för lite shopping, thaimat till middag och städning av lägenheten. Har hunnit med en hel del alltså :). Nu sitter vi och myser i soffan, har precis sett solsidan och försöker glömma att det faktiskt snart är måndag och jobb. Hampus skrattade så han fick andnöd till kvällens avsnitt. Jag bara älskar när han skrattar sådär hjärtligt, han är fin han.




killikill på Hampus min


2011.03.05

Godmorgon mina vänner! Jag har dock varit uppe ett tag. Jag har blivit helt förstörd av jobbet, går upp 7 en lördag. Inte okej. Menmen. Snart ska jag iväg och träna med modern min. Ändå ganska skönt att träna på morgonen :).

Åh sicken trevlig kväll jag hade igår! Träffade Mirripirr och Vickan inne på söder för lite Tapas och skvaller, hehe. Det var inte igår inte. Himla goa tjejor och himla go mat! ♥


BEBE


SUMPAN

Så hamnade jag på uppdrag i sumpan igen, börjar kunna sumpan utan och innan nu, hehe. Himla bra uppdrag iallafall, härliga människor och jag bara älskar att jag får bestämma över arbetstiderna själv! Helt underbart! Dock så kommer jag väl gå upp i vikt för man får äta hur mycket glass man vill, haha. Jag kan ju inte motstå när det är så va.

Nu sitter jag och målar naglarna i väntan på veckans brott, det är bra grejer det.