Hejdå 2009

Inatt kan vi säga hej till 2010 och jag ska fira med min syster och magen, hehe. En ganska lugn kväll och det ska bli skönt faktiskt. Vi ska väl äta god mat, umgås bara och sen till tolvslaget blir det troligtvis in till stan för alla raketer! Innan dess ska vi ju till Farsta som sagt, känns lite som om jag får släpa henne dit, haha.

Så det här med nyårslöften, inte något som jag tar så himla hårt på men jag tycker att det är kul :). Jag älskar att tävla mot mig själv, se lite vad jag klarar av så jag har faktiskt några stycken löften.
1. Komma igång med träningen igen, på riktigt! Så mina axlar och knän blir bra någongång. Ingen lathet år 2010 inte.
2. Äta låååååångsamt! Eftersom jag alltid får problem med uppstötningar efter måltider, ja om ni nu ville veta.
3. Flytta hemifrån.
4. Vara den bästa flickvännen någonsin, hehe.
5. Våga säga nej och ta för mig mer.


Det är väl det tror jag. :) Gott nytt år!

Tröttmössan

Äntligen är trötta jag hemme, har gäspat gärnet nere på jobbet idag. Men jag kan såklart inte sova på direkten, blir ju så när man jobbar kvällar. Kanske inte direkt det smartaste att sätta på datorn då men ja...
Ska bara skriva klart sen stängs den av och jag ska gå och borsta tänderna för att sedan läsa min nya bok tills jag slocknar.

Imorgon ska jag försöka vakna tidigt och ta en sväng nere på gymmet innan jag och syster ska till Farsta på dagen. Hoppas hoppas hoppas att jag kommer upp bara, annars hinns det inte med att träna.
God natt


Tänka sig..

..att jag egentligen skulle haft mig en tvilling om jag inte varit så glupsk som foster, haha. Undra hur mitt liv hade sett ut då? Skulle ju varit lite kul. Fast då kanske Hampus hade fått det väldigt svårt att välja, haha.





Blä för idag.

Jaha, nu har jag ringt och bokat tid för min äckliga och svullna fot. Den 18:de januari fick jag tid, löjligt egentligen. Det är väl klart att svullnaden har lagt sig då, men vad ska man göra.

Ikväll åker min Hampus till Åre och kommer hem på Söndag = jag får sova ensam några dagar. Vilket jag sagt typ  102347 gånger att jag hatar men jag kan säga det igen; jag hatar att sova ensam! haha. En sak till som är bitter är ju att vi typ inte kommer träffas innan då jag jobbar 15:00 - 22:00 idag. Suckelisucksuck på det.
Jag får trösta mig med Coverdales röst och lite photoshop.

Nissa




En söt Engla


I love music

Blev inge Farsta idag eftersom Amanda mår dåligt. Kanske bra eftersom min fot ändå är helt uppsvullen.
Så nu ligger jag har istället och lyssnar på Whitesnakes skiva Starkers in Tokyo som jag fick av pappa. Kan lyssna på den i evigheter, speciellt can't go on. Musik som gör hjärtat gott det där.

Snart kommer syster, ska färga håret på henne och sådär. Sen ska hon väl snylta av mitt dundergoda kaffe också, haha. Hon börjar blir lika beroende som jag tror jag.



Vänt på dygnet...

Ja nu ska jag snart jobba igen, har åter bosatt mig i den fula fokus tröjan.
Jag börjar mer och mer ogilla att jobba kvällar, har ju vänt helt på dygnet! Är så uppe i varv när jag kommer hem vid tio på kvällen så jag somnar ju inte försen jätte sent = blir så brutalt trött på morgonen.
Jag ställer klockan på 9 varje dag men ändå vaknar jag inte försen 11. Detta funkar inte....

Imorgon blir det Farsta med Amanda, något att se fram emot :)


Jobbelijobb

Idag har jag jobbat all day long och nu är jag mycket seg. Måste bara säga att det är ruskigt tur att jag har min hampus iallafall för mamma hade lurat på mig en äcklig fisksoppa till middag. Hon sa att det var kyckling? Inte för att det hade spelat någonroll, brutalt äcklig med eller utan fisk. Hampus blev min hjälte och kom med lite frukt och yoggi så jag slapp svälta:)

Föresten så är min dator helad! :D JAG ÄR SÅ GLAAD!

Mellandagsrea?

Syster kom hit vid 9 tiden imorse och jag bjöd på lite nybakade scones och chokladkaffe till frukost. Efter det åkte vi två och hampus in till stan för att shoppa lite. Och det blev verkligen lite, kom bara hem med en fotobok, fotoklister och lite underkläder. Nu kan jag leka en massa med min nya fotoskrivare och sätta in i boken:) Måste bara till panduro i farsta också så jag kan göra den ännu finare.

Anledningen till att det blev så lite var att folk är helt dumma i huvudet nu när det är mellandags rea. Knuffar hit och dit, ingen respekt alls för andra människor bara man får det som man vill åt. Vi tröttnade rätt fort på alla dessa idioter, dessutom var det ju galet långa köer som man inte orkade stå i.

Snart är det kalkonmiddag med hampus släkt och de ska hjälpa mig med min stackars dator, håll tummarna för att det går bra!

MIN DATOR ÄR STÖRD OCH JAG ÄR ARG

Firar julafton med pappa idag men jag kan inte vara glad just nu. min dumma dator har fått något jävla virus som försöker lura mig att jag typ har hundra olika virus och att jag måste installera det där jätte bra virusprogrammet som kan ta bort alla det där hemska sakerna som annars kommer att crasha min dator! Virusprogrammet kostar typ bara 2000 i vå månader. jävla skit helvete.
Jag har inte ett enda virus förutom just den där skiten som bara försöker lura mig att slösa bort en massa pengar och nu funkar ingenting på datorn och programmet kan inte tas bort eftersom man inte hittar skiten någonstans.
 BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Om alla mina bilder försvinner nu, ja då dör jag lite inombords.

God Jul!

Hej hej julafton! Har varit en riktigt mysig och lugn dag. Lugn eftersom vi faktiskt inte blev så många i år, Mamma och co, Marie, Fredric, Jocke och Engla. Kusin Engla som är den sötaste och mysigaste ungen i världen. Jag blev hennes slav den större delen av dagen. Hon är en riktig prinsessa, skulle måla naglarna, kika på alla mina smycken och testa alla mina läppglans! Jag är nog inte direkt känd för att gilla småbarn men hon är så söt så man dör, sen kommer jag nog gilla systers och fredrics bebis också såklart, men inte så många fler än så. haha. Nej så ond är jag nog inte.... eller?

Jaja, vi har iallafall ätit så magen nästan spricker, tittat på tråkkalleanka som jag ärligt inte fattar varför man envisas med att titta på varje jäkla år, och sen öppnat en massa paket! Mig mucho nöjd över allt jag fick!
Nu har Jocke och Engla kilat vidare och det verkar vara dags för lite wiiturnering i vardagsrummet. puss!

Minijul

Kanon kväll! Vi bytte julklappar och jag är så jätte jätte glad över min :). Verkade som om vi båda hade satsat på prylar i år, hårda paket! Jag fick en svart och fin fotoskrivare! Precis vad jag önskat mig, min man är duktig han! Han fick en digitalkamera och sen en bok också.
Efter det vankades det mumsmiddag, Hampus åt som en gris. Förstår inte hur han får plats med allting? Hans bortförklaring var att han bara ätit två korv med bröd till lunch. Hm.

Nu är jag ensam efter att vi myst lite framför en film. Jag ska sova ensam, buhu. I don't like it. Jag får väl sitta och pilla med skrivaren (som jag just nu inte fattar ett jota av, hehe) tills jag helt enkelt inte kan hålla ögonen öppna längre. Enklaste sättet att somna på utan pampers.

Åh vad jag tycker om min älskling. En underbar man indeed.


Dan före danblalblablabla

Imorgon är det julafton minsann :) myspys. Men idag är det faktiskt så att jag får fira en liten minijul. Jag och älsklingen ska byta julklappar och gå på restaurang, för sen syns vi ju inte på några dagar! Spännande med julklappar, fast jag tycker nog att det är mer spännande att ge bort än att få, haha.

Igår träffade jag min kära amanda också! Länge sedan. Vi åkte upp till Handen för att inhandla de sista julklapparna, fika lite och snacka som bara den!
Nu ska jag snart hem till pappa och hjälpa till med ett julpynta litet, sen är det minijul med älsklingen som gäller!

Koll på 2010

Attans att jag redan köpt mig en riktigt fin almanacka för 2010. Hittade en hemsida; http://personligalmanacka.se/, där man kan göra sin egen! Bestämma själv hur den ska se ut, både på utsidan och insidan. Dessutom så kan man fixa så att födelsedagar och andra viktiga datum trycks in, smartemang!
Men min almanacka är för snygg för att ersätta, kanske något för dig syster? :)

Snart är det träning som gäller! Core & knä! Måste ta en snack med min chef också..... Jag är så kluven jag när det gäller vissa saker! Tuudilu!

Paradiset

Ja.. Lite tidsfördriv när bullarna jäser här hemma. Har ju faktiskt inte lagt upp så himla mycket thai bilder om man jämför med alla vi tog :)


Julstämning

Jag börjar nog faktiskt få in den där julstämningen nu. Alla julklappar som jag köpt har jag slagit in och de ligger så fint under granen. Dessutom ska jag köra storbak idag! Lussebullar, Kanelbrownies & snöbollar med lime! Mums! Jag kommer dock inte kunna hålla mig till julafton, men lite får man väl smaka? :)

Ibland är det tufft att vara dvärg.

Okej, jag kan hålla med om att det är fint och mysigt med snö. Och självklart är det så att man vill ha en massa snö på julafton men nu får det fasiken vara nog. Det har ju snöat konstant i ungefär en vecka nu. Jag börjar ju nästan bli rädd, tänk om det aldrig slutar snöa? Om inte annat kommer jag ändå drunka inom snar framtid om det fortsätter såhär, lilla jag på mina 154cm. Jag får väl köpa styltor eller något, buffaloskor kanske, haha.

SKHLM

Idag var vi i skärholmen för den sista julklapps shoppingen, som gick helt åt skogen! Hittade nada, så nu ligger jag pyrt till. Nu är det ju inte alls många dagar kvar till julafton och jag har typ 5 klappar kvar att köpa, men nästan ingen tid! Jobbar ju i stort sätt varje dag nu fram till jul.
Sista chansen på måndag, om jag inte hittar något då är det kört!

Sjävklart blev jag lite putt och det slutade med att jag tröstshoppade lite till mig själv istället. Haha, jag är tragisk.

Biokväll

Nu sitter jag och väntar på att Hampus ska komma, vilket kan bli när som helst egentligen. Antingen om fem minuter eller om fem timmar haha. Tur för honom att jag har lite att sysselsätta mig med och att jag inte är så trött. Jag måste ju vänta annars så kommer han inte in.
Så i väntan på min man så ska jag helt enkelt slå in lite julklappar, bädda sängen och lite annat smått och gott :)

Det här kvällen har spenderats med Kim. Vi tog tåget in till staden (tåget som var en halvtimme försenat) för att fika litet och se på bio. Vi började alltså med en varsin kaffelatte på Bellmans och så delade vi på en bit hallonpaj med vaniljsås! MUMS! Efter det fick vi skynda oss till sergel för att se Paranormal activity. Den var kanske inte sådär läskig som jag trodde att den skulle vara, som alla går runt och säger att den ska vara, men den var helt klart sevärd!
Det har varit en bra kväll, en bra dag i över huvudtaget faktiskt. Inte ens det faktum att tågen var så katastofalt försenade kunde gör mig en gnutta irriterad. Tiden flyger förbi när man har fräsiga Kim som sällskap, haha.

Försten har ju min underbara päls återvänt till trakterna! Nu har det ju gått ett bra tag sedan vi träffades, men snart så möts vi igen ;)




En glad Kim & en glad Amanda

 


Ur form

Godmorgon!
Jag ska snart bege mig till gymmet, inte för att jobba utan för att träna! Första gången på riktigt riktigt länge. Usch, det kommer bli tungt..... Men ändå roligt och säkerligen skönt när jag är klar. Jag och Hampus har ju redan bestämt ett gemensamt nyårslöfte: att verkligen ta tag i träningen, på riktigt!
Det har ju varit lite sisådär med det nu ända sedan jag gjorde illa knät. Visst har jag tränat knät, men faktiskt inte så himla mycket mer än så..... 2010 blir det andra bullar!

Först frukost!

Har jag nämnt att jag vill tillbaka?

Nu har det gått en vecka sedan vi kom hem, fast det känns typ som två. Hur kommer det sig att tiden går så långsamt här och så supersnabbt utomlands? Aja, det är ju bara 8 dagar kvar till jul nu om jag räknat rätt och jag är långt ifrån klar med alla julklappar! Stressade jag. Jag måste ju hinna med och baka en massa gottis också, men det ser mörkt ut..

De sa att klappa en elefant skulle ge tur, jag vet inte riktigt om jag ska tro på det.


Jag kommer döden dö

Idag har jag inhandlat älsklingens julklapp! Har alltså varit runt här i handen med min syster lite. På vägen hem fastande bussen, turligt nog i västerhaninge, så jag fick gå hem sista biten och syster fick byta till buss.
Det har toksnöat hela dagen! Kommer det hålla till jul tro? Skulle ju vara mysigt iallafall.

Snart ska jag jobba, ska väl bara slänga i mig något att äta. Grejen är den att nu när det är snö och kallt osv så vet man aldrig om jag överlever de korta prommisarna till och från jobbet. Trappan över järnvägsspåret blir nämligen otroligt jävla hal. Sträckan som i vanligtvis tar högst 5 min tar ungefär en kvart eftersom man måste gå i snigelfart för att inte halka och slå ihjäl sig. Nej, den där trappan är livsfarlig.


En andra hälft

Hemma och trött, men jobbet gick faktiskt oväntat snabbt. Kanske var det för att Hampus min gav mig en god nyhet; jag slipper sova ensam! Jag är beroende av att ha honom bredvid mig om nätterna. Fast han tycker nog mest bara att det är jobbigt att sova bredvid mig. Tydligen tar jag upp mycket plats, snor täcket, blir kokhet och ska alltid pressa in honom mot väggen? Hm, jag vet inte riktigt om jag ska tro på all den där rappakaljan, lilla jag kan väl inte göra så mycket besvär?

Iallafall, han kommer väldigt sent och jag ska försöka hålla mig vaken. Hur nu det ska gå, jag sitter redan och gäspar så att käken nästan knäcks. Jag får helt enkelt sysselsätta mig. Rummet skulle ju faktiskt behövas städas men jag tror bara jag orkar bädda sängen. Sen ska jag kika lite efter en fotobok från onskefoto.se så jag kan få hem våra Thailandsbilder :).





Snö

Snön har kommit! Nu kanske man kan få in den där julkänslan som jag inte kännt av för fem öre! Bara det inte blir äcklig slask på en gång...

Nu sitter jag hemma efter en hektiskt dag i staden, på jakt efter julklappar har vi varit och funnit en hel del faktiskt! Vi trodde vi var smarta när vi åkte in en måndag på morgonen men tji fick vi! Det var ändå smockat, vad händer egentligen, jobbar inte folket?
Jobb... Fick ett samtal om att de vill att jag ska jobba nu på kvällen också, vid halv sjurycket till kl tio. Inte direkt så jag ramlade av stolen av glädje efter min dag i staden, men vill man ha pengar så.. Man blir bara så stressad när det är så kort varsel. aaaaaaaaaja.

Känns inte riktigt som en jätte bra dag idag. Trött som attans, men det är väl ingen nyhet nu för tiden, stressad och dessutom ska jag sova ensam eftersom älskling ska på winnerbäck. Jag hatar att sova ensam.

Lucia

Idag är det Lucia och jag ska jobba medans alla andra sitter hemma och fikar på lussebullar osv. Kommer ju säkert inte vara så många som tränar idag heller vilket betyder att min dag kommer gå ruskigt segt! Men vad gör man! Jag mår iallafall bättre idag och får vara glad för det, även om magen protesterar lite när jag äter.

Kom på att det bara är 11 dagar kvar till jul och jag har inte köpt en enda julklapp. PANIK. Men det ska nog gå bra, hoppas jag. :) Storshopping imorgon iallafall!
Men nu, jobbet kallar!

Nej, snälla.

Nu är jag redan hemma i från Kim efter en massa julbak och snack. Det blev inte bara lussebullar utan även knäck och mintkyssar! Efter bakandet skulle det bli middag men inom loppet av två sekunder kändes det som om jag skulle lägga en harlig spya på kims köksgolv, huvudet snurrade och jag kallsvettades. Och så var det med den kvällen... Skit kul. Hampus och Borken var snälla nog att hämta och köra hem mig.
ÅHH, jag orkar inte bli sjuk bara, hoppas att jag mår bättre imorgon. Jag som ska jobba och allt.
Hungrig är jag också men vågar inte äta något. Åhej vad positiv jag låter. Men lite får man gnälla, tycker jag.

Nu ligger jag här, hemma i min säng, ensam, en lördagskväll. Ska kanske sätta på en film och tycka lite synd om mig själv. Kanske drömma mig bort lite, tillbaka till Thailand.






Hej hej

Nu har jag precis kommit hem ifrån syster. Hon har fått pilla lite med mitt fula hår, både klippt och slingat lite. Usch, jag är så deprimerad över mitt hår, men nu blev det ju bättre i allafall. Hatar att vara tunnhårig, det förstör ju allt. Men men. Jag gav henne lite souvenirer, åt lite av hennes lussebullar och klappade lite på djuren.

Dags att göra sig i ordning! Ska bort vid fyra tiden för en helkväll med Kim och co :)
så farväl på er!

Konstant trött.

Ja, efter resan har jag varit helt slut hela tiden. Jetlag (heter det så?) som heter duga antar jag.
Igår tog jag och Hampus oss i kragen och begav oss till staden iallafall! New moon stod på schemat och sammanlagt var vi hela 8st. Myskväll, trots att jag ena stunden höll på att somna för att den andra stunden flamsa runt som en treåring pågrund av övertrötthet och trots att jag blev litet besviken över filmen.

Nu är det idol final minsann. Idol som jag kanske sett ett enda avsnitt av, så jag har ju inte direkt hängt med. Men Sempan skulle promt titta på finalen och jag fick ge med mig, bara för att tio minuter senare höra honom snarka i soffan. Hur kommer det sig att vinnarlåten alltid är så katastrofalt dålig?


Godmorgon

 


Vi har återvänt...

.. till Sverige, till kylan. Ångesten kryper sig redan på. Tydligen är det ju jul om bara två veckor också = en massa stress julklappsshopping för pengar jag inte riktigt har. Märker att jag har svårt att vänja mig vid att anväda åäö tangenterna igen, haha. ¨Men det är nog ingen fara efter det här inlägget.

Vi har haft en riktigt riktigt bra resa. Thailand är ett paradis och vi har fått njuta av det i hela tre veckor. Det är ju bara det att jag redan längtar tillbaka. Till solen, värmen, maten, stränderna, massagen, all färsk frukt, ja allt! Men nu.. åter till den grå vardagen. Haha, jag låter lite deprimerad men så är det ju. Trött som ett svin är jag också efter att ha suttit på ett plan i 11 timmar och varit vaken i snart drygt en dygn, känner mig inte direkt fräsch heller för den delen. Men jag orkar inte duscha, inte nu, ska bara fixa klart med alla dessa bilder vi tagit, in på datan sen är det bums i säng.




krabbelikrabba på bangsak




rida rida elefant

Idag har jag gosat med en orm, ridit pa elefanter och myst vid ett vattenfall!
Bra dag och solen har faktiskt tittat fram lite trots att det skulle bli molningt den kvarstaende tiden.

vi borjar flagna fint nu ocksa, hehe. inte sa nedrans kul kanske...
Imorgon ska vi pa marknad igen, trots att jag verkligen inte far shoppa mer. Jag kommer redan fa betala overvikt, vaskan ar nastan helt full. Men det finns inte sa mycket annat att gora har pa kvallarna sa vi far val mest bara strosa omkring och titta, bara titta. Fast det kommer jag ju sjalvklart bryta. hur ska detta ga.

Bangsak village

Nu har vi bytt hotell igen, till khao lak, in the middle of ingenstans, haha. Speciellt bra vader har vi inte idag heller, men bungalowsen, stranden och poolen ar galet fina.
Kanns dock lite som om vi ar helt ensamma har ute och inga restauranger finns det i narheten, fast det ar ju helt nybyggt sa kan ju vara darfor! Det blir en relaxvecka som avslutning iallafall ;).


Det enda vi har inplanerat ar elefant trekking nu pa fredag, annars fylls veckan av bad, forhoppningsvis sol, massage och slappelislappslapp gora ingenting. Jag far angest bara att tanka pa att vi aker hem om en vecka, buuuhu.