2010.05.31

Usch, så nedrans jobbigt att ha den sena tiden på jobbet. Kommer hem så sent. Imorgon kommer jag få stressa arslet av mig för att hinna hem i tid tills familjen kommer över på kvälls fika. Imorgon fyller jag nämligen hela 20 år! Tänka sig, helt galet.

När jag kom hem idag hade min älskling varit så gullig och fixat en present till mig, en korg full med härligheter, bland annat rosor, somriga téer, finfina glas m.m. Min älskling är underbar han. Jag älskar dig!

Nej, nu är det dags för att sova, nattinatt på er!


GRATTIS PÅ MORSDAG MAMI!



SÖNDAG

Nu sitter jag här och har gjort typ allt som jag kan göra, det är galet lite människor här idag. Men vad gör man.
Igår så hade vi ju föresten besök av min fina Amanda och hennes John. Känns som om det var evigheter sen! Hon är ju i mellansel all the time och sjunger gospel minsann. Hon ska dessutom göra det i ett år till men är hemma på sommarlov nu. Så under hennes lov ska jag försöka terra henne så mycket som möjligt, hehe.
Vi bara myste, snackade skit och såg på filmen 7 Pounds (hette den så?).
Anyway, det var trevligt värre och jag har saknat henne.

Åh, ikväll när jag kommer hem så kanske vi har fått igång boxen till tv:n! Det skulle vara nice. Inte för att jag är en sån där som sitter klistrad vid tv:n varje kväll men i alla fall! Fast jag lär ju bli en riktig tv tittare nu när man kan bestäma själv och slipper bråka med en hel familj om vad som ska visas. hehe.

LÄGENHET

Godmorgon! Här kommer lite bilder, ja det blev några iallafall. Just nu ser det ganska sterilt och opersonligt ut men tavlor och foton ska upp och ändra på det!
Nu ska jag kila till fokus och jobba 12-20. hejsvej.



I'M ALIVE

Hallå i stugan! Äntligen har allt börjat falla på plats. Flytten har gått jättebra men vi har verkligen haft fullt upp hela tiden fram tills nu. Nu är det väl bara småfix kvar som får kommer eftersom. Jag ääälskar verkligen den här lägenheten, den är galet fin! Lägger upp bilder lite senare.

Idag var vi och storhandlade för första gången vilket kändes lite skumt, hehe. Hampus snälla farföräldrar gav oss en inflyttning present på 1000 kr på ica vilket satt riktigt fint. Vi har fått lite presenter av fina människor så det ordnar sig nog den här första månaden iallafall även fast vi trodde att vi skulle få det riktigt tajt.
Vi har fått fina utemöbler till balkongen av min mamma också som kommer i slutet på nästa vecka! Jag längtar efter att sitta ute och äta frukost på helgen, det kommer bli så mysigt.


HAPPINESS



FÖRVÄNTAN

AAAAH, håll i hatten mina vänner för imorgon flyttar jag hemifrån! Ikväll är det öppethus/invigning på bostadshuset eftersom det är nybygge, så vi ska gå dit och kika lite, försöka ta lite mått, hehe;). Sen måste vi förbi Hampus farmor och farfar för att hämta bussen som vi ska använda oss utav.
Hel galet det här ju.

Imorgon kommer vi få ett helspäckat schema, kartonger hit och dit, ikea, nyckelhämtning osv.
11:00 - En sväng förbi banken för att fixa med lite smått och gott
13:00 - Hämta våra hemnycklar hos HaningeBostäder
13:30 - Få in allt vi har i lägenheten.
15:00 - IKEA- spendera massa pengar.
Resten av dagen - bygga, mecka, städa fix&trix.


Ja något sådant.
AWESOME!


MÅNDAG

Tröttis igen, var lite halvkaos på jobbet idag och jag fick testa på att sitta i teleslingan vilket jag ska göra veckan ut. Folk kan vara bra konstiga ibland alltså när de ringer in. Aja.

Jag ska väl försöka pallra mig ner till gymmet som vanligt på måndagar men jag känner mig helt slut. Det värsta jag vet är när man kommer hem och man ska stå och laga mat, mindre kul. Varför måste man äta för? hehe.
Fan vad jag längtar till torsdag nu. 


PANIK

Vilken grej, när jag började jobbet imorse så funkade inte någon av alla våra crosstrainar. Jag sprang runt som en galning och letade sladdar, proppar och allt var det var. Men det syntes inget fel alls. Jag försökte ringa typ alla som jobbar här men inte en enda svarade, förutom en. Hon kunde dessutom inte hjälpa mig så mycket. Så jag gav upp hoppet och började sätt upp lappar, testade trycka in en sladd en gång till och tadaaa! Helt plötsligt funkade allt.  Tur att det inte är så mycket folk vid den tiden iallafall, då hade det verkligen inte varit skojj.

Fasiken vad jag packade igår föresten. Var klar kl 12 på natten, eller klar och klar. Klar för dagen. Har ju alla kläder, lampor och hyllan osv kvar. Idag är det Hampus tur, hehe.
Dåligt väder är det också, fast lite regn gör inte så mycket men det ska ju tydligen bli dåligt hela veckan?! eller? Bara det inte är dåligt nästa tisdag iallafall, då ska det fasiken vara soool.

PACKAR

Nu packar jag för fulla muggar. Fy fan vad tråkigt det är och jag har så himla mycket grejor trots att jag slängt hur mycket som helst. Det tar aldrig slut känns det som, haha. Vi hade missbedömt lite med flyttkartongerna också, 5 lådor går ju bra tänkte vi. Jo tjena, jag har fyllt tre och har bara kommit halvvägs. Ja men det går ju bra det här sörru. Det kommer nog bli roligare att packa upp allt iallfall, hehe.

Fint soligt väder har vi haft idag, jag gick i shorts för första gången i år! Mig gillar. Fast nu ska det väl bli sämre igen, självklart. Aja dags att köra igång igen så jag får det här klart nångång.


2010.05.22

Åh härligt med lördag men vart fasiken är solen? Det skulle ju bli en stor stor sol, hoppas den kommer senare.

Igår hann jag med en massa, efter jobbet tränade jag en snabbis med syster, åkte hem och lagade god mat med min älskling och sen gick vi en liten promenad bort till pappas nya place för att hämta flyttkartonger. Som allitd så fastnar man där och vi kom inte hem försen 23 tiden. Vi hade ju tänkt att börja packa och allt men ja... Det får väl bli idag istället.

Bara 5 dagar kvar nu... Spännande.

ETT STYCKE PÄLS

hallihallå, jag hann ner till coren minsann, sen joggade jag lite också efter.
Nu sitter jag och väntar på min Hampus, ska svara på ett mejl som jag fått från min fina päls. Hon är nämligen i Chicago och gottar sig. Jag är inte alls avis. Liar Liar pants on fire.

 


SMOOTHIE

Har nästan precis kommit hem från jobbet, sitter och slurprar i mig en jordgubbs/björnbärs smoothie. Mumsimums! Dagen har gått riktigt fort och fy fan vad fint väder det har varit. Vi satt ute i solen och lunchade idag bara för därför.

Snart ska jag väl pallra mig ner till gymmet, ska försöka hinna ner till coren 18:30, men vi får väl se. Föresten så hade mamma köpt hem en oboy med daim smak, hur gott låter inte det? Det får nog bli min belöning efter att jag tränat.


I HEART



TRÖTT TJEJ

Fasiken vad trött jag är! Blev vilodag idag, ingen träning. Fast jag funderar på att börja gå igenom min fullproppade garderob och kanske börja packa ner lite, men det låter jobbigt, haha.
Nä, en kopp te på det.

WORK

Nu sitter jag på jobbet, har lunch i en kvart till. Helt okej det här jobbet trots allt, även fast det egentligen är helt otippat jag jag jobbar med kartor. Jag är verkligen helt kass på geografi, så himla dålig! Men det går ganska bra iallafall. Den här veckan sitter jag ju inte i telefon heller utan tar emot ordrar via mejl och fax så jag kan sitta och lyssna på musik och dricka lite te, hehe. Ja, helt okej trotsallt.

XOXO




Hampus har en egendomlig egenskap. Han kan alltid få mig att le. Vilket humör jag än är på,
hur jag än mår. Det är nästan lite läskigt att han har den effekten på mig. 
Ibland är det ju så att man vill vara lite bitter och arg, envis som jag är,
 = då uppskattas det inte. Men för det mesta är det ju helt underbart.
 


BITTER

Fy fan vad jag hatar SL. Hur fan kan de vara så jävla dåliga? Blir så nedrans trött. Bara för att jag råkat få jobb i sundbyberg så ska de såklart helt plötsligt börja hålla på med banarbete just där, som först bara skulle vara över helgen men som sen blev måndag, sen tisdag och nu onsdag. Säkert hela veckan ut. Säkert nästa vecka också. Idag tog det 30 min att åka två jävla stationer!!! Imorgon måste jag dessutom gå upp innihelvetes tidigt bara för därför ( ja hampus man kan säga "bara för därför") eftersom jag inte kan komma försent en dag till och måste vara på den säkra sidan. Skjut mig.

NU

Dags att röra på fläsket! Nu tar jag och älsklingen en sväng till gymmet..

SOLSOLSOL

Vilket jävla helvete det var att komma till och från jobbet idag. Jävla SL. Men solen gjorde mig gladare iallafall, fan vad skönt det är med så fint väder. I LOVE LOVE LOVE IT!

Idag har jag fått eget skrivbord osv på jobbet, känns som om man kan slappna av lite mer och komma in ordenligt i arbetet nu.

NASTY

uuh, nu börjar spindlarna krypa fram också. Äckelpäckel! Igår hade jag en äcklig en krypandes på armen och idag har jag mördat 3 stycken som krypit runt här på golvet. Hata äckliga småkryp. Blev missbruk på ordet äckel nu men så är det. Det är det värsta med att det börjar bli varmare. Som när vi var sista veckan i thailand, då bodde vi helt ute i ingenstans och krypen kryllade! Jag var livrädd varje gång vi skulle gå och lägga oss för jag var helt säker på att vi skulle bli anfallna av en massa konstiga kryp medans jag sov. USCH.

SUNDAY

Söndag = jobb på fokus 12-20. Så snart är jag iväg. Det har lugnat ner sig rejält på söndagar på sista tiden så jag får städa som en galning för att fördriva tiden. I början av året var det smockat vilken dag det än var, men det beror väl på alla nyårslöften. Nu verkar alla ha gett upp, haha.

Sicket fint väder vi hade igår föresten, helt underbart! Den turen verkar vi ju inte få idag dock men det gör ju inget eftersom jag ändå ska sitta inne hela dagen. Åh, vi hade ju lilla Iliaz hemma hos oss hela kvällen igår också. Han är utan tvekan den sötaste ungen någonsin och det säger jag inte bara för att jag är moster;).



IKEA

Nu har vi precis kommit hem ifrån IKEA och visst har vi shoppat! Nu återstår bara soffa, tvbänk, vardagsrumsbord, lite gardiner och sådär! De största grejorna egentligen. Allt annat smått + ett köksbord med 4 stolar kom vi hem med idag då. Det ska bli så kul!

Tänk att långhelgen redan är över för min del nu. Imorgon ska jag ju jobba på fokus igen.
Nu är jag helt tröttis också, ska mysa med älsklingen och laga någon god middag, så lyder planerna.


PROMENIX & FIKA

Hallå där! Nu har jag varit på promenad med syster, från tungelsta till VH. Är ju ledig idag igen, hehe;).
Snart ska jag åka till farsta och fika lite med jossa. Det blir great det här!


ÄLSKLINGAR



SLAPPIS

Åh vad skönt det har varit att bara göra ingenting idag, härligt härligt. Jag och syster har varit och tränat lite på morgonen och sen spelat lite cluedo, haha. Det är ju as kul! Nu väntar jag på älsklingen så vi kan mysa en massa!

KAFFEMUMS

Nu ska jag sätta mig med en kaffelatte och läsa lite, mysa lite, för mig själv. "Man ska inte dricka kaffe efter blahblahblah" Jag är ju ledig imorgon så I dont care. Kanske ska ta ett litet bad sedan och en ansiktsmask också? Borde ju passa på nu för sen när vi flyttar har vi inget badkar, nejnej. Sen är ju min fina älskling med sina vänner och töntar sig mig tv-spel, en till anledning till att passa på, hehe.

 

 

SOOOL

Idag har det varit störtfint väder igen, det gillas! Något som gillar mer är att det är långhelg nu:) Så jävla härligt, så blir det ju IKEA och en massa dessutom. Kommer nog bli en bra helg.

HEARTS



2010.05.11

Shit vad tiden går fort, det är ju redan den 11 maj! Tänka sig att vi flyttar om bara 2 veckor. Galet!
Jobbet idag gick bra, blir ju bättre och bättre för varje dag som går antar jag. Jag har sådan jävla tur att jag lär mig så himla fort.

Nu är jag sjukt seg, skulle bara vilja lägga mig och sova men icke! Istället ska jag pallra mig ner till gymmet snart och köra Body pump med min syster. Hejsvej!

HÅLLIHATTEN

Nu har jag varit nere och kört på gymmet. Skönt, men jag är helt slut.

Jag har precis insett att jag kommer slösa 2 timmar varje vardag i ett halvår på att bara åka tåg i och med det här nya jobbet. När jag tog jobbet så fick jag bara en massa reaktioner om att " OJ vad långt bort" och jag svarade glatt att det inte visst var så långt, men ja. Jag hade fel. Eller så är det bara så att jag blivit lite lat och bortskämd med att bara fått jobb som ligger så nära hemmet innan. Men det är ju lite jobbigt, jag kommer ju hem så attans sent även fast jag slutat den tidigaste tiden man kan där borta. Och då ska jag åka i väg och träna + laga mat/matlåda + vara lite social med älsklingen? Det känns som om mitt liv kommer bli så himla inrutat, same same dag in och dag ut.

Nu ska jag inte sitta och klaga här när jag har fått ett nytt och fint heltidsjobb. Men jag försöker bara komma underfund med hur jag ska fungera. Jag ska ju dessutom jobba söndagar också. Och ett till dessutom är ju att jag egentligen måste träna varannan dag pga mitt puckade knä. Ja, detta tåls att tänka på.

SNAARK

Äntligen hemma. Jag totalt slocknade på tåget hem, som tur var vaknade jag precis när vi stannat i Västerhaninge och alla andra gått av, hehe. Vore inte kul att ha vänt tillbaka igen. Dagen på nya jobbet gick bra, men fy fan vad pressande! Det här 2 första dagarna är ju till för att jag ska lära mig systemet och hur man gör, så det är någon som alltid sitter bakom mig och bevakar minsta lilla move jag gör! Fy fan för det, men annars känns det helt okej, inte världens roligaste jobb men vad gör man. Jag får nöja mig.


PIRRILIRR

aah, äntligen hemma. Var en lugn dag idag nere på fokus. Jag måste väl bara gå och lägga mig på direkten eftersom jag ska upp tidigt igen. Första dagen på nya jobbet imorgon! Det ska nog gå bra, eller vad säger ni? Jag hoppas på det iallafall, hehe, såklart. Aja, puss pch godnatt då!


LIFE WILL SMILE FOR YOU



SÖNDAG

Hallihallå! Har proppat i mig en dunderfrukost nu på morgonkvisten. mmmm, me like fruskost. Idag är det jobb på fokus 12-20, så snart måste jag bege mig dit.

Igår myste vi ju som sagt, slog på två filmer; funny people & marly and me. Båda var väl lite halvdana. Hampus fick testa sina chips också, även om det blev jag som år mest av dem, haha. Men de var faktiskt ingen hit de där ugnsbakade chipsen och de kom dessuom i en liten jävla löjlig påse. En hit däremot var marabous rulle med cocosflingor i! ååh så gott!

REGN

uuuh, idag regnar det. Inte blir det någon IKEA idag heller, det tar vi nästa vecka. Vi ska väl försöka få komma in i lägenheten innan och ta lite mått, det vore bäst iallafall för då kan vi köpa allt så att det bara är och kasta in när dagen kommer.

Idag blir det en mys dag istället. God mat och mys med älsklingen. Lite svull ska vi nog hinna med också, hampus har blivit helt crazy sen reklamen om de ugnsbakade chipsen kom ut, han bara måste smaka, tydligen.

BRUNETT?

Ja jag har bestämt mig. Idag ska vi färga håret brunt... på min syster, muahahah!
Snart kommer hon med Iliaz igen och tvingar mig att kladda i lite färg i hennes hår. Sen får vi se vilka äventyr vi två hittar på.



ZEBRA



2010.05.07

Fan vad fort tiden går alltså, nu är det redan fredag och jag börjar snart på mitt nya jobb i sundbyberg. Lite pirrigt är det nog allt. Fast det ska nog gå bra. Denna dag verkar det inte bli så fint väder, gråa och vita moln täcker himlen och det verkar blåsa litet, buhu. Får hoppas att det blir bättre senare. Mig gillar soool!

Dags för lite mat i min mage.

FÖRÄNDRING FÖRNÖJER

Angående det här med hår.... Jag har skiftat och hållt på med mitt hår så mycket nu på senaste tiden att Hampus blir galen på mig. Men nu är det faktiskt så att jag har tröttat, igen. Nu har jag beigeblondt/ ungefär axellångt hår som börjar bli fult och slitet. Jag vill färga i någon annan färg! Kanske klippa lite grand bara? Eller ska jag fixa extensions igen? Får sådan jävla beslutsångest!

Jag har varit lite sugen på att färga ljust igen nu när sommaren är på ingång och kanske klippa en lite längre page. Men det är ju så jäädrans jobbigt med utväxt hela tiden. Vad tycker ni? Need some help! pretty please?


BUHU BLÄHÄ

Åh, mitt huvud sprängs. Vilken sekund som helst nu.


SIS'




snart kommer syster + bebis på ett litet besök.


TODAY'S A GOOD DAY

Håll i hatten för här var det dött. Mycket att göra igår så inget bloggande då inte.

Idag har jag iallafall pallrat mig först till handen och sjukhuset för ett återbesök (foten). Ett återbesök som gick på 1 min och kostade 320kr, helt jävla galet. Att det ska vara så jävla dyrt att gå in och ta av sig en strumpa och sen gå ut igen. IT SUCKS. Men men, nu har jag ju frikort i ca 9 månader fram ;).

Efter det var det bara att sätta sig på tåget mot stockholm för ett möte på manpower! Nu mina damer och herrar har jag skrivit på anställningsavtalet och har ett jobb i iallafall 6 månader! Jippi för mig, nu slipper jag oroa mig så mycket! Människorna på manpower är så härliga och trevliga så jag kommer nog trivas!

På vägen hem kilade jag förbi Lush och unnade mig en massa ansiktsmasker och sådär. Jag äääälskar lush. Deras personal är helt underbar! Haha, jag har också märkt att om du pratar mycket med peronalen och ex säger: "jag har den och den hemma men skulle vilja prova på någon nytt liknande", alltså påpekar lite diskret att man är en flitig lushare så får man oftast en liten present på köpet i påsen med sig hem;). Idag fick jag en lila, glittrig tvål som luktar godis! Mig glad.


ÅHNEJ

Jag ska upp 05:00 imorgon. 05:00 !!!!!!!! Jag undrar om det ens är möjligt för mig? Ja det återstår väl att se. Blir till att sova nu på dirren. Godnatt.

VECKAN

Blir ganska mycket jobb den här veckan trots allt. Men det hjälps nog ändå inte, mina nästa lön kommer bli rätt så löjlig, haha, så första månaden i nya lägenheten kommer kanske bli lite tuff. Menmen, ska bli kul om vi hinner med att handla lite grejor till hemmet den här veckan, me like. Jag kommer bli som ett barn i en godisaffär.


Måndag: Besöka nya jobbet
Tisdag: Jobba på mässan 06:30-14:00, fika med Jossa
Onsdag: Återbesök hos läkaren för foten 11:00, Möte hos manpower klockan 13:00
Torsdag: Jobba på mässan 14:30-22:00
Fredag: Jobba på mässan 06:30-13:00
Lördag: IKEA?
Söndag: Jobba på fokus 12:00-20:00


LOVE U



SUNDBYBERG

Ja nu har jag varit på besök på mitt blivande jobb i sundbyberg, börjar på måndag om en vecka! Skönt att allt har löst sig nu iallafall, men jag får ändå lite ångest när jag tänker på att jag kommer jobba 6 dagar i veckan igen. Jag var ju helt död de där månaderna jag gjorde det i somras.  Äsch, det blir bra det här sörru!

REKORD

Allvarligt, det här måste slå rekord. Jag är helt ensam här nere! Inte en människa utom jag, jag tror fan aldrig att det har hänt. Söndagar brukar ju vara lugna men det brukar alltid vara minst 2 pers här samtidigt. Kom igen people! Vart är ni?

2010.05.02

Gårdagen var helmysig, visst att vi fick vänta 2 timmar på ett bord men det gjorde ingenting alls! Det är ju så mysig inredning och stämning där så vi satte oss i baren och väntade. Jag blev lite putt att vi inte fick sitta nere i den stora salen där åskan och allt är sen när vi väl fick ett bord, men när maten kom in var det som bortblåst;). Jag åt en kycklingwok och hampus kycklig med gröncurry som var dunderstark, haha. Till efterätt blev det bananpannkakor med kokosgrädde och vaniljglass! MUMS!

Aja, idag är det jobb all day long 12-20. Så inget spännande händer idag inte, hehe.


KOH PHANGAN

Ja, våran 2 års dag är det idag och det ska firas med att äta thaimat på koh phangan! Åh det ska bli så gott och mysigt! Snart ska jag göra mig iordning för kl18 måste jag gå hemifrån. Jag ska väl göra mig lite extra fin idag, extra fin för min fina Hampus. Indeed. Har köpt en fin klänning med stora puffiga axlar och ska försöka trycka på mig några finare skor för en gångs skull, är ju fortfarande svullen om foten men allt går med våld, haha.

aja, ni får ha en trevlig kväll!

VALBORG




Hej & hå, blev inte alls många bilder ifrån igår, men här är en liten drös iallafall :)


DU & JAG




Idag har älsklingen och jag 2 år tillsammans! Jag älskar dig så brutalt mycket. ♥