MÅNDAG

Idag är jag utan arbete minsann och kommer kanske vara det hela veckan om jag inte blir inringd för att hoppa in nånstans en dag eller två. Nytt uppdrag har jag iallafall säkert på måndag då jag ska tillbaka till Loreal, fast på makeup avdelningen istället.

Idag har jag suttit flera timmar och fixat via itunes, jävla skitprogram. Så himla sämst. Att det ska ta 700 år och vara så komplicerat att få in lite bilder och musik. I alla fall. Nu ska jag leka lite hemmafru och plocka undan lite och laga mat lagom till Hampus kommer hem. Sen blir det träning med syster min.

S&H


2011.01.30

För ett tag sedan fick jag ett litet cliniderm-kit utav mams. Det var bra skit så nu när jag var nere på port 73 med henne så köpte jag lite mer! Bra grejs indeed. Nu är jag iallafall hemma, kikar på handbollen och ska senare åka och röra lite på fläsket på gymmet. Tvingar Hampus gör jag också, en mycket motvillig Hampus, haha. Men jag gottgör honom genom att laga sambalburgare till middag :).


TJINGELING

Nu kilar vi för att fira Hampus pappa som fyller 40! Tjingeling!


LÖRDAG

Hejhejhallå! Lördag och vi har en del att hinna med. Vi ska upp till länna och hjälpa mamma & tom att hämta en tvättmaskin, sen ska vi till centrum och sen hem till Hampus pappa som fyller 40!

Min dator verkar äntligen ge med sig lite även om det fortfarande hakar upp sig ibland. Men jag vill inte kasta den i marken lika ofta iallafall, haha. Så nu kanske jag kan blogga normalt igen!


HOS SYSTER

Nu sitter jag hemma hos syster, vi mumsar lite godis och ska snart kolla på i rymden finns inga känslor. Jag har redan sett den men den är ju så mysig :) Har myst lite med Iliaz också, stackarn som legat på sjukhus nu. Men han verkar piggare nu iallafall. Här är han plaskandes som fasiken i badet, hehe.


BU

Här är det tomt och kommer nog fortsätta vara det ett tag. Min dator har gått och fått tuppjuck, varje gång jag ska gå in på en sida så laggar den i 700 år och jag vill slänga ut den från fönstret. Jag är även lite trött på livet just nu, haha. Upp & ner, upp & ner. Blablablabla. Aja. Det blir bättre. Nu ska jag umgås med min fina och dricka kvällste.

2011.01.24

Ny vecka och nya tag. Idag är jag ledig förutom en liten fika med min chef vid halv två. Men imorgon börjar jag ju på ett helt nytt uppdrag som bara varar en vecka, sen får vi väl se vad som händer.

Idag får Hampus lön vilket betyder att vi kan storhandla! Så att vi får äta god mat igen, hehe. Jippi! :)


HIHIH


HELGEN

Hejsvej! Har varit en lugn helg, pank som man är! Igår satt jag hela förmiddagen och tog ur löshåret. Mitt hår är tunnare än någonsin, känner mig flintiis :(. men men, det blir väl bättre om nån månad! Så jag får ha uppsatt fram till dess, hehe. På kvällen passade vi Hampus guddottra som även sov över. Idag har det varit storstädnig och snart ska jag ner till gymmet. Där har ni min helgt, tråkigt och rakt av, hehe.


HÅRIGT

Jag håller på att spara ut min ögonbryn nu, en gång för alla. Det kliar som attans i fingrarna och jag ser ju inte riktigt klok ut, men de har varit lite ojämna och så alldeles för länge nu. Bara det att jag nyss fått reda på att jag ska ut på uppdrag för loreal nu på tisdag och då kan jag ju inte se ut som jag gör, så jag kommer nog ändå noppa bort tills dess.

Imorgon ryker mitt löshår också. Är så trött på att det bara är ett stort trasselsudd nu för tiden. Hatar dagarna direkt efter när man tagit ut håret då det känns som om man knappt har något hår kvar, haha. Men man vänjer ju sig.

jahopp. ca 2 & 40 kvar då tills man slutar.

SISTA DAGEN

Idag är det sista dagen på mitt uppdrag här i Sundbyberg. Jag sitter här och myser i Hampus stickade farfarströja och som vanligt på fredagar så är det stendött. Ska bli spännande att se vad jag hamnar på för uppdrag sen då. Hoppas att jag inte hamnar alltför långt bort bara, så att man typ kommer hem 20 på kvällen och inte har något liv. Det skulle inte vara så skoj.  

Direkt efter jobbet idag ska jag och älsklingen ner till pappa i hemfosa för middag och så ska vi nog sova över också. :)

SICKEN LURING.

Vilken jävla dag, vilken seg jävla vecka. Nu är jag lite på pissigt humör jag. Veckan och dagarna går så segt så jag vet inte vad, jag trodde på allvar att det var torsdag och har trott det hela dagen fram tills min lunch, haha. Mäklaren ringer vid 16-tiden och säger att vi minsann får lägenheten! Vi ska bara komma vid 20 tiden för att skriva kontrakt. Sen en timme senare ringer hon igen och säger: "tji fick ni, gick ni på den lätta? hehehe". Okej, riktigt så kanske hon inte sa men lägenheten fick vi allafall inte helt plötsligt. Så jävla surt. Helt sjukt att de får göra så, lura en att man får den sen dra tillbakat. Kändes som ett slag i ansiktet. Jävla jävlar. Nu ska jag dricka en kopp tröst-te och sen sussa.

2011.01.18

Nu sitter jag på jobbet och har inte så himla långt kvar tills jag slutar. Har varit lite bök idag. Försökt få tag på folksam, sjukhus och sjukgymnaster för en massa papperstjosan. Tror äntligen att det löst sig iallafall, kanske.
Sen har mäklaren ringt idag och sagt att vi får veta hur det blir under morgondagen. Det är så spännande!

När jag kommer hem blir det middag sen träning. Vi är så hurtiga vi, jag och älskling :)

2011.01.17

Huh sicken dag. Känns som det var evigheter sedan jag hade sena tiden på jobbet, fast det är det ju inte. Men det känns lite extra tungt ändå. Kanske är det över snart då jag eventuellt ska ut på nytt uppdrag nästa vecka eller så! Man har så mycket i tankarna nu. Vill ha svar på den där lägenheten, jag vill veta om den blir vår! Trodde att mäklaren skulle höra av sig idag men icke! Hoppas på morgondagen!

Nu har vi varit och tränat och kikar lite på handbollen på tv :)



SWEET

Lunchen hos mamma var riktigt god och efterrätt fick vi också minsann:) Så fick vi ju träffa lilla söta Iliaz också! Efter det åkte vi på en visning men den lägenheten var så konstigt planerad så den vill vi inte alls ha. Om en timme ska vi tillbaka på en till visning i den lägenheten som vi redan lagt bud på, den vi verkligen verkligen vill ha. Hoppas! Men det är ju om en timme det, så nu ska jag måla naglarna och ta mig en kopp te :)


NEVER LOVED ONE LIKE YOU


2011.01.16

Idag är det söndag och jag jobbar faktiskt inte, lite skönt är det att få en hel ledig helg. Var länge sedan:) Dagens planer:
- Lunch hemma hos mami
- Lägenhetsvisningar
- Äta Thaaaaiii, yumyumyum.

Så har jag ändrat bloggen också, igen :) Men nu är jag nöjd, jag börjar bli lite mer hajj på det där nu!


2011.01.15

Idag har jag fikat och kikat i farsta med Jossa! Morotskaka och en mumsig kaffe satt fint. Så kom jag hem med ett par jeansshorts också som jag kan ha till värmen när den väl kommer.

Nu ska jag iallafall bara laga mat och senare kommer Sofie hit :)

14/1-2011

Hallå eller! Idag har varit en lugn Fredag. Blev hemskickad tidigt från jobbet pga att det var totaldött så jag gick hem och tog mig en stor vaniljlatte och sedan for jag iväg till gymmet med mami. Efter det har jag väl bara lagat enchiladas till mig och älskling, sen kikade vi på "dumma mej" som var bra och riktigt söt :).

Har hållt på med en massa papper som vi ska skicka in till banken och grejjor också. Himla bök det där! Men nu är det avklarat iallafall så det känns skönt. Nu blir det sängen och sussa sött!



SNÄLLA RÅ

Hallå i stugan! Här sitter jag på jobbet och längtar hem, hehe.

Det här med lägenheten börjar ju blir riktigt spännande! Vi har lagt bud och det verkar inte vara någon annan som vill lägga över, än så länge. Mäklaren har dock satt upp en extra visning nu på söndag pga det. Så vi får hoppas att ingen budar över då, men måndag - tisdag borde vi veta hur det blir. Jag vill bara så gärna! Den är ju ruskigt fin. Tänk om vi har samma tur som vi hade med våran nuvarande, vore gött.

Jaja, efter jobbet blir det zumba! Det var länge sen så det ska bli skoj! :)

SLAPPISKVÄLL

Allt bara sket sig, så jag hann inte till mina pass och då tog vi en vilodag istället. Vi satte och i soffan och gluttade på The social network, som inte var sådär värst bra. En bra sak är att jag hämtade ut min filter idag, tog några snabba bilder bara för att testa dem lite. Blir en ringbild igen, haha. Men det får ni stå ut med, här är iallafall en bättre bild på ringarna våra och en på Hampus flickiga ögonfransar. hehe.




11 JAN

Nu sitter jag och surlpar på en kopp varm choklad toppat med lite grädde, namnamnam. Så länge sen man drack det och ja, det smakar så gött i min mun! Ska bara ta det lite lugnt nu med min bok innan Hampus kommer hem. Då är det bara mat och sen ner till gymmet för pump och zumba som gäller!

Föresten så var lägenheten vi kikade på igår hur fin som helst, lite fula tapeter bara men det går ju att fixa:). Skulle vara riktigt nice att få den så vi kommer buda iallafall. Dock tror jag att den kommer bli lite för dyr för oss :/. Men vi får la se!

JAG VILL SOVA

Jag har kommit in i en sömnlös period. Ligger för det mesta och bara stirrar upp i taket när jag ska sova och när jag väl somnat så sover jag pissdåligt. Helt sämst. Helt sjukt jobbigt att komma upp på mornarna om inte annat. Inte kul.


HEJ

Nu ska jag börja förbereda maten och laga så att det är klart när Hampus kommer hem. Som en riktig liten hemmafru ;). 17:30 ska vi på visning och direkt efter det ska jag kila till gymmmet och röra på fläsket! Idag är det ingen som vill träna med mig:( Hampus är för slö, marie är sjuk och mamma orkar inte heller. Men jag tränar såklart ändå :)



HEARTY

Blev hemskickad 11 idag då det inte finns något alls att göra på jobbet. Så jag har suttit och pillat lite med mitt nya Nikkor objektiv! KÄÄÄRLEK! Längtar till closeup filterna kommer också, skoj skoj skoj skoj!


SÖNDAG

Vilken dag jag har haft, huh. Hoppas på en bättre imorgon. Då är det ju visning på lägehet som gäller! Spännande spännande. Nu ska jag duscha och sen lägga mig och dö bredvid hamper.


SANDY


FIKA & THAI

Idag har vi haft Hampus familj på besök för lite fika och wii-spelande! :) Sedan bjöd dem oss på thaimat och åh så gött det var! namnamnamnam. Nu sitter vi dundermätta i soffan och ska inte göra ett smack ikväll! Kanske slå på en film bara. Vi har ju hämtat ut våra ringar också :) Tog en snabb bild som inte blev så bra men men. Får ta en bättre sen :)


JIPPIYEY!

Nu är jag glader! Såg nu via nätet att mitt objektiv kommit fram till okq8 så förhoppningsvis får jag smset snart så jag bara kan springa och hämta ut det efter jobbet:). Dessutom har våra förlovningsringar kommit också! Trevlig överraskning eftersom de sa att de inte skulle komma förrän i slutet av månaden. Så dom hämtar vi imorgon. :)

2011.01.07

Sitter på jobbet och har snart lunch! Tråkig fredag indeed. Hoppas hoppas hoppas att mitt objektiv till kameran kommer idag:D Fast med min vanliga otur lär det inte göra det, hehe. Men jag ooorkar inte vänta hela helgen jö! Jag har beställt två stycken close-up filter också som kommer nästa vecka, så gissa om jag kommer sitta limmad vid kameran sen!

Hampus har planer på förändringar. Han vill sälja bilen och även flytta till en bostadsrätt. Men man ger ju inte upp våran fina lägenhet för vad som helst. Jag är så kräsen. Vi ska dock på visning nu på Måndag, en riktigt riktigt fin lägenhet utifrån bilderna! Så det ska bli spännande!


AMANDA


6 JAN

Idag var vi på gymmet vid 12 tiden. Jag puschade på Marie, tvingade henne köra en massa konditionsträning. Hon är så laaaat! hahaha. Sedan har jag städat hela lägenheten och träffat min fina Amanda! Det blev bara en kort stund men vi snickelisnackade lite och drack te. Jag har hunnit ta ner julpyntet också, våran julgran var ju så jävla ful så jag orkade inte se den längre, hehe. Nu är det "dumpad" på 6an som gäller. Tjoflöjt!


TÄVLING

Min mamma har en liten tävling på sin blogg, ni kan ju kika in och tävla vettja! Kom till tävlingen genom att klicka HÄR !
Vinsten är hudvårdsprodukter från Cliniderm :)


LÄSLUS

Nu har jag redan läst ut boken! Den var så spännande så swoosch sa det bara så hade jag läst klart. Nu får jag gå hem och påbörja paganinikontraktet istället :).

Jag försökte tvinga Hampus att träna idag också men den gubben gick inte! Han tycker inte att det är vidare snällt när han inte tränat på så länge att jag kör med han så hårt, hehe. Så ojjar han sig över all träningsverk. Vekling! ;). Istället ska vi göra min goooda sallad till middag, sedan hämta upp lillebror och nörda oss med tv-spel hela kvällen lång!

SÖTNÖT


BRA GREJS

Aldrig mer att jag går och köper schampoo & balsam nere på coop! Bed Head grejjerna jag fick av Sofie är ju så bra så det är sinnes! hehe :) En annan bra grej är min bok, vyssan lull, jag fick utav älsklingen i julis. Jag är helt fast och har snart läst ut den! Alla böckerna i hammarbyserien är mucho bra.

En mindre bra sak dock är vad jag gjorde nyss. Tappade en porslins-skål inne på badrummet och tyckte tydligen att det var en smart idé att trampa påt. Så jag orsakade ett litet mindre blodbad där inne. Helt sjukt hur ett litet skitsår kan blöda så mycket! Hampus kom till undsättning och fick leka lite doktor, plåstra om mig.


4 JAN

Tiden går så sakta här, fick inte ett enda samtal på två timmar när jag började idag, haha. menmen, vad gör man. Jo man sitter här ensam till 17:00, rullar tummarna, läser lite och försöker få tiden att gå. När jag kommer hem blire träning! Är så glad över att hampus har börjat, igen. haha. Han är en riktig jojo-tränare. på av på av på av.

Jag har fått för mig att jag ska köpa nytt objektiv till min kamera också och det är ju så att när jag väl fått för mig något så måste det ske NU! Har suttit och kikat runt här via nätet en massa. Kanske pallrar mig iväg på torsdag då man är ledig :)

FARBROR DOKTOR

Hejhopp, tungt att gå upp imorse! Har varit så himla skönt att vara lite ledig nu för en gångs skull. Men nu är man tillbaka till verkligheten. Fast man är ju ledig på torsdag också :). Dessutom slutar jag kl 11 idag då jag har läkartid! Min fot har ju gått och blivit helt crazy igen! Så vi får se vad han hade tänkt göra åt det, vill inte ha samma läkare för det känns inte som om han vet vad han snackar om.

Efter det blir det träning, känns som om man har fläskat på sig lite nu efter jul och allt, hehe. Så lär ju många känna så det kommer nog vara lite kaos på gymmet.

HÄR SKA SPELAS

Hallå där!
Jobb idag från 12 - 20. Känns väl sådär då jag mått lite dåligt dessa dagar. Men bara bita i det sura äpplet och se glad ut! Min väckarklocka på mobilen krånglar som attans, ringde inte igår och inte idag heller, så jag hoppas jag kommer upp 04:45 imorgon som man måste :p.

Efter jobbet hämtar Hampus upp mig så ska vi åka till min syster och hämta deras wii som blir vårat, heheh. Nu kommer vi både ha wii och xbox. Så resten av kvällen kommer jag och älsklingen sitta och nörda oss ;).

Föresten så har jag ju fått fast anställning på mitt jobb nu, känns skönt att slippa oroa sig! Så det där på Vapiano blev det ju inget av!

GOTT NYTT ÅR

Ja här ekar det tomt men det har ju varit ganska mycket nu.

Idag har vi allafall varit och hjälpt pappa bära grejjor på dagen. Efter det åkte vi till Sofie och Tobbe för att snickelisnacka, dricka lite te/kaffe och byta julklappar :). Jag fick bed head schampoo och balsam som luktar så otroligt gött! Mig glad :). Direkt efter det for jag och älsklingen in till söder och Jimmy Steakhouse för middag. Så mumma!!! Kom hem för inte allt så länge sedan, är fortfarande så mätt att det känns som jag ska spricka, men det var det värt;).

Gott nytt år på er alla iallafall, hoppas det blir ett riktigt bra år! :)