Tar en fika på muggen innan spökvandringen...

img_1915 (MMS)

Tar en fika på muggen innan spökvandringen! Hallon och vit choklad cheesecake! Yum yum!


SPÖKVANDRING

Har precis kommit hem från jobbet, ska smälla i mig lite käk sen ska jag in till staden. Mamma har lurat med mig på spökvandring inne på söder. Bara sådär, lite spontant. Jag vet inte riktigt vad det innebär men det återstår väl att se, haha.


BILDBOMB

hualigen sicken varm och fin dag det har varit! Så härligt, fast hemresan från jobbet var inte lika härlig. Höll på att svettas ihjäl på tåget eftersom man fick stå helt ihoptryckt. Men att sola en stund på balkongen, det var fina grejer det! Nu sitter jag och väntar på min man som varit hos farbror ögondoktor. Han är helt äcklig i ögat och tydligen var det någon inflammation. Medan jag väntar bjussar jag på lite bilder från midsommar!









SNORIS


SLITEN MÅNDAG

Fi fan vilken tung dag på jobbet jag har haft. Ingenting ville bara flyta på och det var sjukt stressigt. Funderar på att jobba över lite imorgon för att få bort en massa. Nu har jag iallafall hunnit slappa lite i soffan efter middagen och snart kommer Mami hit för att smaka lite Tassimo och ta en lång prommis. Kanske att jag fortsätter med en liten joggingrunda efter också. Har ju blivit så sjukt slapp.

TASSIMO

Tidigare i veckan fick vi en Tassimo av Mami! Himla glada blev vi. Så himla gött! Både kaffe, choklad och te kan göras i den och man kan väl säga att jag har missbrukat den lite nu i början till Hampus förtvivlan, haha. Han menar på att det blir för dyrt med kapslarna om man använder den för mycket. Men jag måste ju få testa lite, så nu i början tycker jag inte att det gör något :). Namnamnamnam!


NACKA FORUM

Hejsvej! Bion igår var väldigt rolig även om den i princip var likadan som den första. Idag ska vi iväg till Nacka Forum för att först luncha med Sofie och sen shoppa litet :). 

Kolla in den sötaste bilden på lilla Iliaz. Han hade hörselkåpor på sig eftersom pappa och dem spelade lite livemusik i ladan på midsommarafton. Se vilka små knubbiskinder, haha! ♥

 

MIDSOMMARDAGEN

Tjoflöjt! Jag har haft en himla trevlig midsommarafton som spenderades ute på landet. Till en början var vi hemma hos min kära Papi, som dessutom fyllde år, och hade det lite trevligt. Sen blev vi upphämtade av David och åkte ut till deras landställe i tungelsta där vi grillade och även sov över. Himla trevligt och jag har tagit en massa bilder. En himla massa är ju såklart på lilla Iliaz dock, haha. Men han är ju så söt. Lägger väl upp en liten bildbomb sen när jag gått igenom dem!

Idag ska vi åka in och se baksmällan 2 på bio, perfekt eftersom det regnar, blixtrar och dundrar!




1. Iliaz njuter i solskenet, 2. Lilla Frasse, 3. MAAAT!


BESÖK

Eftersom finaste vännen fyllde i tisdags så bjöd jag över henne på middag igår. Jag bjöd på grillad foccacia, mums sallad, jordgubbar, melon, rabarberkesella, massa snack och film. Tvingade henne till lite skattjakt i vardagsrummet gjorde jag också, haha.  Trevlans!

Även idag får vi besök! Syster och familj kommer ner från sundsvall nu till midsommar och idag sover de hos oss! Yaay!

AMANDA 21



Grattis på min fina vän som fyller 21 idag!


2011.06.19

Fy sjutton vad helgen har flygit förbi. För mig är helgen redan slut eftersom jag jobbar på fokus idag. Heela dagen. Men nu har jag inte så många Söndagar kvar då jag sagt upp mig. Känner mig ganska färdig med att ha två jobb.

I Fredags bar jag mig av till nynäs och min Amanda. Hon bjöd på god middag, jordgubbar och kladdkakemuffins. Gött! Igår var jag på Eken cup och kikade på min lillebror en stund. Han har blivit så duktig han! Efter det blev det en hemmakväll med älskling framför lejonkungen, haha. Nej men nu ska jag äta och göra mig iordning, sen är det bara masa mig ut i regnet och till jobbet.

TYSTA LEKEN

Just nu sitter jag i soffan och har blivit beordrad att vara knäpptyst. Jag får inte prata för Hampus, elaka gubbe. Han håller nämligen på att installera tv och bredband som äääntligen har kommit, och det går väl sisådär. Mycket suckar ifrån hans lilla hörna är det minsann, haha.

Snart ska jag bege mig till VH för att zumba litet, så ska väl hampus vara klar med grejorna när jag kommer hem igen. Förhoppningsvis ;)

OH NO!

Dumma regn, dumma dumma regn. Jag ville ut och springa, har inte tränat på ett tag nu känns det som. Inte tränat ordentligt, som jag brukar, på typ en månad? Jisses. Kanske dags att ta dag i det.

Telia är puckobäng också, har fortfarande inte fått våra kanaler och trådlösa bredband. Att det ska ta sån nedrans tid! Gnällignäll!



HEJHEJ

Rackarnsbananer nu var det ett tag sedan igen. Har hänt ganska mycket i helgen iallafall. I fredags var det Sannes student, lördags inflyttningspartaj och igår så var vi hemma hos farföräldrarna mina då farfar fyllde år. Hej och hå! Fina människor i lördags, himla kul att se alla. Och min päälsi är ju i trakterna igen,  YAAY! Stannar dessutom över sommaren gör hon. Bra grejer.

Jag längtar så till semestern nu. Det är ju "bara" typ 7 veckor kvar eller något. De närmsta 4 kommer dessutom inte bli roliga då jag fortfarande inte riktigt lärt mig allt och min kollega kommer vara på semester. Men det kan väl vara nyttigt för mig också, antar jag. Nej nu blire dusch sen säng!


älsko ♥


TE & HONUNG

Idag har jag: Jobbat, blivit lite ledsen över det dåliga vädret, blivit glad över att solen bestämde sig för att kika fram precis när jag slutat jobbet, tappat lasagne i skrevet på mig själv (på mina sprillans nya byxor dessutom, buhu!), slappat i eftermiddags-solen på balkongen, joggat med lillebror och därmed införskaffat mig 7000 myggbett, fått en gotländsk present av snälla mami, duschaaat och hängt tvätt! Jajamen!

Nu tänkte jag faktiskt smaka på presenten jag fick av mami. För som vanligt när hon har varit på gotland så kom hon hem med gottigheter! Honung och te! Te från Kränku som luktar helt ljuuvligt. Jag känner på mig att det kommer bli en ny favorit.



07.06.2011

Vad fort man vänjer sig vid att vara ledig. Men nu är det slut med ledighet på ett tag. Var lite jobbigt att komma tillbaka till jobbet och se att man har ca 200 mail att gå igenom, haha.

Fin fina vädret idag! Så himla härligt! Där har jag iallafall tur att jag kan sitte ute på takterrassen på lunchen och lapa lite sol! Något som inte är lika fräckt dock är ju tågfärden hem en varm dag som denna. Fi fan vad folk luktaar sveett! Uuuuäk! yada yada! Jag ska ju fi fasken redan ligga och sova egentligen! 22:00 är det bums i säng för lilla mig, annars orkar jag aldrig upp sådär tidigt på mornarna som jag måste gå upp! Så nu har jag varit busig som fortfarande sitter vid datan 5 över, hohohihi. Gonatt!



05.06.2011

Redan söndag. Fasiken också vad fort denna vecka har gått. Då är det bara morgondagen kvar sen är till tillbaka till jobbet som gäller. Buhu. Vill ju vara ledig meer! Den här veckan har ju inte direkt känts som ledighet pga allt spring och fläng med lägenheten. Jaja.

Idag verkar solen gått och gömt sig tråkigt nog, lite kyligare ute också. Hampus och jag ska pallra oss ut för att gå 6 kilometers slingan som tydligen ska finnas här i närheten. Då slipper jag ta mig ner till rudan varje gång jag vill ut och springa sen!

Senare ikväll verkar det bli grill och förhoppningsvis (men tveksamt) bastuu!  


NYA LÄGENHETEN

Nu jävlar, nu börjar det lika något! Nu har vi faktiskt inget ouppackat eller så och IKEA är avklarat också. Det har varit några stressiga dagar men nu kan vi slappna av! Skönt! Mami och & co var ju här på fika för någon timme sedan också. Imorgon kommer papi & co för samma vid 12 rycket. Ska försöka hinna med en liten joggrunda också, har ju inte tränat på hela veeeckan! Fy sjutton!



GODERNATT

Har haft en bra födelsedag trots att det är mycket med flytt och så nu. Men fick ju komma ifrån det och vara med underbara Sofie för ett slag! Vi fikade och kikade lite i Farsta och sedan åkte vi hem till henne en sväng. Hon var också gullig och klippte till mitt slitna hår så nu känns det friskt igen. Härligt! Tack bébé!

Men nu blir det sängen för mig va. Ska väl upp relativt tidigt för IKEA imorgon och senare på kvällen kommer mor & co hit för lite fika. Godnatt på er och tack för alla gratulationer!




TJUGOETT

Hipphipp hurra för idag är det min födelsedag! Hela 21 blir man minsann! Nu sitter jag och väntar på bussen, ska möta Sofie i Farsta! Ska bli himla kul att träffa henne! Efter det ska jag och älsko äta stormiddag och fortsätta pilla lite i våran nya lägenhet! Trot eller ej men vi blev faktiskt nästan helt klara igår! Det gick så sjukt snabbt och smidigt på grund av all hjälp vi fick av fina människor! Tack tack tack! Nu är det bara småpill, tv, bredband mm som ska fixas. Och en liten trip till IKEA imorgon! Haha blev typ 5000865 utropstecken i detta inlägg, men jag är ju så glaaad!