2010.03.31

Ja denna dag ser i stort sett ut som gårdagen, tråk tråk tråk. Kanske kommer syster hit och gör mig lite sällskap innan jag drar och jobbar sen. Min deklaration ska ha kommit hem till pappa också så jag måste ta mig en sväng dit. Usch, jag får ångest bara jag tänker på min deklaration. Jag kommer få betala tillbaka big time. well well.

Jag är inne i en svacka nu.

SÖTT



JAG VILL

Åh jag vill så gärna få en utav de där nya lägenheterna som vi har sökt och fått erbjudande på. Det skulle vara så härligt och allt skulle vara nytt och fresh. Men vi ligger som trea i kön, blä på det. Vi får bara hoppas och hålla tummarna tills de blir gula och blå.

Det känns bara som om det är ödet att vi ska få en utav dem. Det är visning på min lillebrors födelsedag, man får veta om man får den på hampus födelsedag och inflyttning är på min födelsedag! Det skulle vara en sån fin födelsedagspresent för både mig och älsklingen då ju! Jag spricker av iver och det är hela två veckor kvar, hur ska jag klara mig?

2010.03.30

Nu har jag smällt i mig en bauta frukost som betod av musli, ett äpple, knäckebrödmacka och en chaikaffelatte. Mmmm, fukosten är bäst och nu på sista tiden har jag fått dille på knäckebröd. 
Idag är en tråkig dag, ska försöka pallra mig ner till gymmet och röra på mig lite grand iallafall, sen så är det jobb ikväll.

Jag börjar trötta på min feta svullna fot nu, men mest för att jag inte alls har ont längre och att jag ändå måste dras med den där fula specialskon och att jag inte kan träna som en normal människa för att den kan svullna upp ännu mer. Aja, den 7/4 har jag tid för att ta bort stygn och bandage. Ioförsig är det ju lätt värt det att gå med en muppig sko i 2 veckor för att slippa problem sen.

2010.03.29

hallihallå. Måndag vilket betyder att jag är ledig. Ska testa att träna idag, fast styrka då såklart. Kondition går nog inte än på ett tag med min fossing. På dagen nu kanske det blir till att träffa min syster iallafall, jag kan inte sitta hemma och häcka. Har blivit så rastlös på sista tiden.

Time för påklädning!

............



BIO OCH MIDDAG

Idag har jag hunnit med lite lite shopping i handen och snart ska vi åka in till söder för en god middag + bio. That's all for now.

USCH

Operationen gick bra och nu haltar jag runt som en dåre. Blir helt trött och dåsig av tabletterna också men jag har blivit så himla rastlös nu, funderar på att åka till farsta med jossan idag för att få röra på mig lite. Undrar om foten pallar det bara. yeye, vi får väl se.

Dålig update här men min data är ju som den är.

OPERATIONS DAG

Japp, snart åker jag för att operera foten, har tid 10:45. Är hungrig som ett jävla svin för jag får ju inte äta någonting försen efter, buhu. Frukosten som är det bästa målet på hela dagen,men nu kommer jag säkert få en torr äcklig macka direkt när jag är klar.

Anyway, jag och älsklingen har suttit och sökt lite lägenheter nu på sista tiden och guess what, den 10/4 får vi iallafall gå på visning! Det är helt nybyggt och fint och vi hoppas hoppas hoppas på att få den, det vore så härligt.

HURRYCURRY

Min dator har får det där jävla viruset igen, jag blir galen alltså. Så den kan jag inte använda försen det är fixat. Idag är det mycket som ska göras, har varit på gymmet och hämtat ut någon äcklig tvål som jag måste duscha med nu innan operationen. Snart ska jag till kulturhuset för att låna lite böcker om foto/photoshop och sen är det jobb 18-22! Stress stress stress.


SÖT SOM SOCKER



2010.03.23

Idag for jag upp vid 8 tiden, vilket är tidigt för att vara jag. Så nu har jag hunnit med att träna och lekt lite med sötis Engla. De sov över här och kommer nog göra det ikväll också. Engla är ju så galet söt, en liten prinsessa som älskar cerise, glitter, läppglans och nagellack.

Nu känner jag att jag måste ta tag i städningen alltså, det är så himla stökigt och det tar ju faktiskt inte så lång tid att städa mitt sketna lilla rum när man väl satt igång. Egentligen skulle jag vilja åka till haninge kulturhus och låna lite böcker om foto men det får jag väl ta tag i imorgon istället. Alltså, städ-time.

BESÖK

hallihallå, hemma från gymmet där jag kört 30 min core + 30 min spinning! Snart kommer en hel drös med människor hit och hälsar på. Det är morbror Jocke, sockersöta Engla, syster, Fredric och lilla Iliaz. Sen kommer min älskling också, som jag inte träffat på två dagar, så honom ska jag pussa sönder förstår ni. :)

FIX N' TRIX

Nu har jag kommit hem efter att ha varit i Farsta med min syster och fixat med Hampus present. Han fyller inte försen den 12/4 men med denna sak måste man vara ute i god tid! Sug på den karamellen älskling! Hehe. Jag skulle egentligen bara fixat det men råkade komma hem med det sötaste nattlinnet någonsin också, vilket resulterade i att mitt konto står på 0kr. Men det är ju trots allt snart lön.

 


syster


THIS WEEK



WHAT?!

Vad fasiken är det med den här jäkla snön som vägrar försvinna. Det är ju som ett slag i ansiktet när man äntligen trodde att det var tid för vår.  Fan också.


OHNO

Någon har varit väldigt duktig igår och städat allt som jag egentligen skulle städat idag, så det enda jag kan göra är att sitta här på mitt feta arsle och glo. Åh, en timme känns som en evighet. Vissa skulle nog tycka att det är skönt att bara sitta och göra ingenting, lättförtjäna pengar, men guud jag döör.


Råkade spilla en hel kopp med te på golvet i receptionen nyss. Den stod framför kassan, jag råkade komma åt kassaknappen när jag letade efter ett papper bredvid och swoooch så flög koppen iväg! haha, vad är oddsen. Aja, nu har jag ju något att göra iallafall.


2010.03.21

Godmorgon!
Nu sitter jag och mumsar i mig dagens frukost. Dunder sugen på en stor kopp te, yummie. Har börjat vänja mig vid att dricka naturellt nu. Alltså utan mjölk och honung, för sånt finns inte på jobbet och nu har jag vant mig minsann.

När man ändå talar om jobb så är det ju det jag ska sysselsätta mig med idag; 12-20. Åh, söndagar. Jag hatar söndagar. Den dagen på veckan som man vill ska gå fort (för min del då det är lite att göra på jobbet) men som går saktare och saktare för varje söndag som kommer.


CUTE




Lillebror när han var liten skruttis. Hur sött?


LAZY ME

Nu har jag kikat lite på senaste avsnittet av vampire diaries. Älska att det går att göra via datorn såhär i efterhand. Mindre kul är att de sätter in reklam 3 gånger även fast det är online. Jag trodde själva grejen med onlinetittande var att man skulle slippa reklam och kunna se programmet när man själv behagade.

Anyway, passning av lillebror nu och måste väl få i mig lite käk också. En massa måsten som hänger i luften nu egentligen men jag orkar verkligen inte. Lat.

TURQUOISE N' PINK

Hemma från handen och har inte alls gjort det som jag åkte dit för, hemligheterna det vill säga. Hemligheterna är egentligen inte så hemliga, kika runt efter presenter till Hampus och Sempan, eller iallafall bli lite inspirerad. Hampus fyller ju 20 den 12/4 och det är så förbaskat svårt att veta vad man ska köpa till honom. Iallafall kom jag hem med två nya nagellack istället. Usch jag är nog nagellacks beroende.

Nu är det relaxa med en latte som gäller.


2010.03.20

Lördag och jag är ledig, har hunnit myst lite med älsklingen nu på morgonkvisten men nu är jag hemma och han är med sina vänner. Kommer inte träffa han på två dagar nu. Det är väl ingenting tänker ni men jag är fan inte van att sova själv och jag ser verkligen inte fram emot det. Blä.

Snart, om en halvtimme, ska jag upp till handen och fixa med lite hemligheter.  

KÄRLEK



DESIGN

Huh, har suttit i flera timmar nu och fixat ny design, men nu är jag nästan nöjd, för idag iallafall;). Några få små saker att fixa bara! Om två timmar ska jag gå ner och jobba, till kl 20! Sen hämtar min älskling upp mig för mys hos honom.

Är lite in a hurry nu, massa saker som ska hinnas med innan jobbet! tjosan!


LONGING FOR SPRING




Längtar tills det blir vår på riktigt, tills snön är borta och solen skiner. Vill ha.


2010.03.18

Torsdag, en vecka kvar till lön, en vecka kvar till operation.  Just nu sitter jag och tar mig min dagliga latte och bara myser. Snart är det gymmet som gäller för att köra lite knäövningar igen.

Jag är ledig idag, leeedig. Skönt. Senare ska jag hem till min fina vän Jossa för lite middag. Det var ett tag sedan vi sågs för det är alltid något som ska stå i vägen. Men inte ikväll inte! <3



LOLLIPOPS



MISS NEGATIV

Nu har jag suttit och råkollat på scrubs, är inne på säsong 9 nu. Usch, säsong 9 är inte alls lika beroende framkallande som de tidigare säsongerna, JD är inte med längre och det blir ju inte alls samma sak. De hade lika gärna kunnat stannat av vid 8. suuucks.

Idag är det ju jobb, 18-21, igen. Fram tills dess måste jag nog bara sitta och söka just jobb också. Sicken härlig dag.

2010.03.17

Man hade ju börjat vänja sig med solen men idag har den ersatts av elaka gråa moln. blä. Får hoppas att mr sol är tillbaka imorgon igen. Man blir liksom automatiskt på bättre humör när solen skiner ute.

Egentligen skulle jag varit inne på Sös nu för att köra en massa tester på mitt knä osv men jag avbokade den tiden igår. Ändå hade jag fått ett missat samtal från dem (tror jag) idag när jag vaknade, hoppas inte att något klantarsel inte avbokat tiden rätt så att jag får betala för besöket iallafall. Då blir jag nog galen.

EMPTY

Hm, ja. Här var det tomt för dagen och känner inte direkt att jag har så mycket att tillägga heller. Jobb 18-21. Jag saknar Hampus idag, trots att han sov hos mig inatt. Aja, ni får en bild på min nördiga lillebror i brist på annat.


16:58

Klockan är snart 17:00 och jag sitter fortfarande i mitt söta lila nattlinne med spetsdetaljer, som jag fick av lindhes i julklapp, och ruffsigt hår.  Dags att klä på sig och göra nån nytta känns det som. Ska ju iallafall vara nere på gymmet om en timme för core passet och jag har ännu en gång lurat med min käraste på spinning efter det, hehe. Busig jag är.

Jag bara ääälskar mitt blåa nagellack som är på bilden som jag la upp tidigare idag. Det var det jag köpte när jag var i staden med Amanda och jag har haft det på varje dag sedan dess. Det är ovanligt kan jag säga, nagellacks beroende som jag är så byter jag färg varje dag. Aja, det var iallafall lätt värt de 40 riksdalerna det kostade.

PUSS&KRAM



COLOR ME BLUE



2010.03.15



YESTERDAY

Snabba ryck nu innan jag springer iväg och jobbar 12-20. Mysig kväll igår iallafall. Middagen serverades inte försen klockan halv 9 så alla var vrålhungriga. Sen satt vi bänkade framför tvn med med massa godis och chips resten av kvällen. Tydligen blev det lagom till röstutdelningen eller vad man nu säger på melodifestivalens final. Vi har inte sett det en enda gång i år. Amanda hade bett mig att kika iallafall och hejja på hennes jöback, hehe, som föresten kom väldigt dåligt till.

Aja, melodifestivalen är sämst. Punkt slut! Vi avslutade kvällen med att se klart på scrubs säsong 7. Nu är det bara 8 och 9 kvar! Jag börjar nog bli beroende, vill bara se mer mer och mer.

SANDY



2010.03.13

Härligt med lördag! Idag ska vi på teater med älsklingen, hans familj och min lillebror. Efter den åker vi hem hit och lagar en dundergod middag; tacos. Eller ja, tacos inspirerat iallafall :). Vi ska passa Sempan idag så det blir en chilledill kväll.


SCRUBS

Jaha, vad gör man en kväll som denna? Många är nog ute och har det trevligt, kanske bio eller bara umgås. Men en fattiglapp som jag har fan inte råd med ett skit. Dessutom har jag ju typ precis kommit hem från jobbet som var stressigt idag så nu är jag seg.

Aja, för mig blir det iallafall en myskväll med älsklingen. Vilket aldrig sitter fel, såklart :). Töntar som vi är så blir det väl scrubsmaraton, det är ju för kul! Jag vill ha JD som vän, han är sådär muppigt härlig.


SMILE





BLÄ

Nu har jag fått kallelse. Den 25/3 ska jag operera foten. Blä på det, men det kommer nog vara värt det. Så jag kan träna och använda skor som en normal människa. Två veckor kvar alltså! Det dumma är att jag börjar bli förkyld nu, hoppas det försvinner fram tills dess så man slipper skjuta upp.





2010.03.12

Mys dag igår!  Vi gick i staden och kikade lite och duktiga jag höll i mina pengar, köpte endast hårfärg och ett nagellack! Sen åt vi lunch på bellmans. Filmen var riktigt bra, som vanligt när depp är med. En riktig bio film som egentligen måste ses i 3D pga alla effekter.

På kvällen hjälpte Hampus mig att klicka i den där färgen i håret på mig, så nu är utväxten borta. Färgen är typ samma som innan, möjligen lite lite mer koppar i. Nöjd är jag iallafall :). Idag är det ju fredag, vilket betyder jobb 16-20 för mig. fun.

A-AMANDA

Nu ska jag snart kila iväg mot tåget för att träffa Amanda. Det blir staden där vi ska kika lite, fika lite och se påå Alice i underlandet! Åh så jag har längtat till att få se den, och i 3D såklart. Måste bara tänka på att hålla hårt i pengarna den här dagen eftersom jag knappt har några, hehe. Men det kommer bli en mys dag!


GULLE



2010.03.10

Huh, nu är jag hemma från jobbet och börjar känna att mina ben känns tunga som bly efter ett hårt benpass tidigare idag och att ha sprungit runt och hjälpt folk hela kvällen.  Är trött och vill mysa men älsklingen kommer inte än på ett tag för han är och hejjar på bajen förstår ni. Jag får helt enkelt läsa lite och smaska lite på noblesse chokladen jag fick av mami nyss i väntan. Hur kommer det sig att choklad blir typ 122058632 ggr godare när den är så tunn? Orgasm för smaklökarna I tell you.

Något annat som faktiskt var riktigt gott var havregrynsgröten jag gjorde till frukost! Det trodde jag verkligen inte och nu kommer jag bergis få dille på det framöver. Jag går alltid in i perioder alltså. Aja, just nu längtar jag till morgondagen, en heldag med min underbara päls.

♥ ♥ ♥



SNOOOZER

Godemorgon, ja för jag vaknade faktiskt ganska nyligen idag trots att jag ställde klockan på 09:00. Jag har snoozat järnet! Men det var jag värd för inatt har jag sovit som en gud för en gångs skull!
Nu bloggar jag ialla fall från min egna dator, hihi! Det ser nästan ut som om jag fått en helt ny skärm eller så har som varit duktiga och rengjort den ordenligt.

Aja, dags för frukost, det bästa målet på dagen! Tyvärr har vi inte ett jota hemma så jag måste gå och handla först. Jag har nog tänk mig att ge mig på lite havregrynsgröt idag, så får vi se hur det går. Jag har alltid hatat det på grund av att jag tycker det är så slajmigt. Men smaken förändras ju med åren, eller? Vissa smaklökar iallafall kanske.


BAD HAIRDAY

Okej, jag börjar få en riktig jävla utväxt nu som ser nasty ut. Jag måste alltså färga, frågan är bara vilken färg? Det senaste året skiftade jag hårfärg från extremt blond, lite mörkare blond, nästan svart brunt, chokladbrunt, ljusbrunt och nu har jag en beige/jordgubbs blond hårfärg. Som ni förstår har jag svårt att bestämma mig och tröttnar fort men nu är jag trött på att färga håret och vill bara ha en snygg hårfärg som jag passar i. Åh så svårt. Please help me?


SÖMNBRIST

Åh vad jag sover dåligt nu för tiden och inatt måste ha varit rekord. Tur att jag har en älskling som ringer och väcker mig vid 10tiden varje dag för annars skulle jag nog sova bort hela dagen.

Idag kommer ju min kära dator hem, jag har saknat att pilla ordentligt med photoshop och mina bilder. Hampus hade ju fixat det på hans dator, gulle han, för att jag inte skulle få panik men det är ändå inte samma sak med tanke på alla funktioner jag fixat på min.

Nu känns det som om det äntligen börjar lida mot vår, solen har varit framme flera dagar nu och snön smälter sakta men säkert. Me like.

FUSK!

På gymmet har de en tv-skärm med lite nyheter på och där stod det minsann att någon hockeysnubbes (eller vad han nu var) korsband gått av för en månad sedan men att han redan var redo för comeback. EN MÅNAD?!?! Det måste ju vara ett skämt för det är ju praktiskt taget omöjligt. Min dom var hela 6 - 8 månader. Antingen är han superman själv eller så fuskar någon med mig.

Nej jag är inte bitter. Eller lite kanske. Det har ju gått ett år nu och jag har fortfarande vissa problem. Dumma hockeykille som tror att han är något. AJA, lite scrubs & älskling på det för att göra mig glad? YES.

puss & natti!

JIPPI

Min lilla dator Hubert är reparerad och redo att hämtas! Det gick faktiskt fortare än vad jag trott! så imorgon får jag bege mig upp till siba! wohoo.

Nu är mig hungrig, dags för lite käk!

HEART OF HEARTS



SAME SAME

Måndagar har utspelat sig lika dant på sista tiden. En riktig slappdag på dagen men på kvällen är det hårdkörning på gymmet som gäller. Ikväll blir det core, spinning och styrketräning för benen. Jag har lyckats lura med mig min älski på spinningen också, sist gnällde han som en liten gris.. " Jag får ont i fötterna, det är jobbigt" blablabla. Hehe. Men den här gången är det bara en halvtimme så det ska han fan klara av.


2010.03.07

Söndag = Jobb. Jag fick en dundermatlåda av Hampus, han måste tro att jag äter som en jävla flodhäst för det är fasiken en matlåda för 5 pers. aja, jag slipper svälta ihjäl iallafall och min älskling är omtänksam och fin han.


Tråkdag idag. Men imorgon börjar sportlovet för min pälsi vilket betyder att hon är i trakterna! :) funfunfunelifunfun.


MOTIVATION 0

Blä, blev inget gym idag för att jag helt enkelt inte kände för det när min älskling inte ville haka på. TRÅK. Istället har jag gjort mig iordning och tittat en massa how i met your mother som en nörd och allt har gått väldigt väldigt segt.

Vi kommer ju inte kunna vara hemma hos David så länge idag heller då jag ska upp och jobba imorgon. Mig inte vilja jobba imorgon, nejnej. Jag känner mig negativ nu. blä.


PROMENIX VÄDER

Åh så fint väder det är ute idag! Solen skiner som bara den, perfekt för promenad och foto.
Straxt ska jag pallra mig ner till gymmet och träna bort lite av alla chips med dipp och kladdkaka jag tryckte i mig igår, hehe. Fast man skulle ju hellre vilja ta en lång lång promenad, det tråkiga är att jag inte har några bra powerwalkskor för isunderlag. Så, det blir gym.

Ikväll blir det till att umgås med people hemma hos David! Det blir nog en bra lördag det här sörru!


VAMPIRE DIARIES

Kanske hade jag inte så brått. Är typ redan klar med det som skulle göras innan jobbet förutom att äta något då. Så nu ska jag sätta mig och titta på gårdagens vampire diaries och dricka mumma kaffelatte som jag fixat till med min nya mjölkvisp! hehe.

Kvällsplaner:
Jag + älskling+ syster + bebis + chips och dipp + scrubs säsong 6 maraton. Yes. Kommer bli mys efter att ha jobbat.

ÄLSKA!




Jag älskar min älskling. Vi är the best.


2010.03.05

Hej hej hallå! Duktiga jag har varit i farten igen, hehe. På dirren när jag vaknat slängde jag på mig träningskläder och gick ner till gymmet, utan att äta frukost!!! Vilket jag aldrig aldrig aldrig någonsin kommer göra igen! Efter en kvart morrade magen och allt jag kunde tänka på var att jag var så hungrig = tiden gick oändligt långsamt. Så jag tränade helt enkelt inte så länge idag, jag kan inte säga emot min mage!

Sen har jag, troligvis till hampus förtjusning, städat mitt rum! Men nu måste jag rappa på, ska jobba 16 - 20 idag och måste hinna med lite annat fram tills dess.

KONSTEN ATT SOMNA

Ja nu har min älskling slocknat bredvid mig, jag fortsatte att titta lite på how i met your mother efter scrubs eftersom jag såklart har fått tillbaka mina sömnproblem. Jag vill vara som älsklingen, slockna på 5 minuter inte 5 timmar.  Men nu är det dags att göra ett försök, eller iallafall läsa lite tills jag kan göra ett ärligt försök ;)

Det blev staden med mamma idag istället och jag var duktig och handlade bara det jag åkte dit för. Det blev en mjölkvisp ( cafe crema från obh nordica som är AWESOME!), ett linne från monki, lite bra grejor från lush och sirap till kaffet! Nu får jag dock hålla hårt i pengarna resten av månaden.

Nattinatt på er.

BUSY THURSDAY

Ja idag är det full rulle! Har hunnit fixa lite med mitt CV, tränat och gjort mig i ordning för snart ska jag möta upp jossa och vi ska åka in till staden och kika litet! Jag bara måste hitta en ny liten visp så jag kan göra goda kaffelattesar! så det så.

Sen får vi väl se när jag kommer hem, kanske gör jag sällis med älskling till gymmet igen men senare ikväll blir det säkert scrubs-race! Vi är i stort sätt klara med säsong 4. Vi vill ha mer mer mer.

DIDDYKONG

Imorse tränade jag lite nere på gymmet och sen far jag vidare till min syster. Jag fick hjälpa till att vårda djuren lite, hehe, byta och klippa klor. Sen nördade vi oss med att spela diddykong, det är för jävla kul. Nostalgi på det!
Var vårat favorit spel när vi var små och nu har de fixat det till wii dessutom.

Nu är jag mätt som satan, vi åkte hem till och jag lagade currykycklig med bulgur, yumyum. Aja, om en kvart ska jag jobba igen.................


DATING IN THE DARK

haha, ikväll är det ju dating in the dark på kanal fem. Det verkar lite roligt, fast mest för att man är nyfiken på vad det är för puckon som faktiskt vill vara med i ett sånt program. Självklart så jobbar ju jag vid den tiden så jag kommer ändå inte se det. Hm, de som är med måste vara grymt desperata.

Jag tittar faktiskt aldrig på tv längre. Förr hade jag alltid mina favoritserier som jag satt bänkad framför på kvällarna men nu har jag ingen koll alls längre. Men vem behöver tv när man kan köra Scrubs maraton varje kväll på datan? hehe.

DAMN

Nu är jag hemma, insåg att jag inte hann med syster hem till henne för det skulle bli så stressigt, skulle bara kunnat stanna en timme typ. Iallafall var vi ju i handen och dumma jag har shoppat trots att jag har så ont om pengar. Det blir till att leva fattigt resten av månaden. Men det mesta jag köpte var behövligt, enligt mig ;). Fast okej, ja kan nog erkänna att de söta pralin-läppglansen från bikbok inte var så behövliga men jag är ju en sån sucker för saker man har på läpparna.

Snart blir det till att laga en lite tidig middag innan jag kilar ner till jobbet. Jobbar bara 3 timmar idag så det ska inte bli så farligt!


TISDAG

Snart ska jag kila upp till handen en sväng med syster, bebis och fredric. Sedan om jag hinner följer jag med dem hem och muppar mig ett tag.

kl 18 är det jobb.

KOOPA


 


HOPE

Har legat och lusläst Cosmopolitan nu med lite chokladansiktsmask i fejjan. Mys. Enligt deras horoskop för tvillingarna så står det iallafall att tursamma jupiter ska ordna goda jobbnyheter - en befodran eller ett spännande uppdrag efter den 7:e. Ja man kan ju iallafall hoppas att det slår in, det skulle sitta fint. :)

Snön fortsätter att falla, jag ska nog fortsätta läsa och göra mig en god vaniljlatte.



SWEETHEART



KSFDALKSF

Nu är jag så jävla trött, när man väl trodde att det fanns hopp om att snön äntligen skulle försvinna så blir det snöstorm igen. Jag som hade tänkt åka in till stan idag för att kika litet men aldrig i livet att jag ger mig iväg nu. Det får bli att kura ihop sig under täcket och läsa lite tills ikväll då jag ska träna.

HATA DETTA VÄDER.