FREHEHEDAG

Skönt med Fredag! Fina vädret är det ju också! Kom försent till jobbet idag eftersom en tantilura låg och sprattlade ute på gatan så jag var ju tvungen att hjälpa henne upp och till vårdcentralen. Annars har dagen rullat på, mycket att göra som vanligt på jobbet. Är ganska slut, så vi får se om man hittar på något ikväll eller bara latar sig hemma.




JOGG

Hallå eller!
Hua mig sicken sämst dag jag haft på jobbet. Helt själv var jag och jag trodde fan jag skulle drunkna i ordrar där ett tag. Hoppas det blir bättre imorgon alltså, helt sinnes!

Efter jobbet gjorde jag mig en omelett och sen begav man sig till rudan för att jogga med min lillebror. Från och med nu ska jag, lillebror och Hampus jogga en gång i veckan. Dem är så jävla lata så nu tänkte jag ta tag i deras kondition, MUAHAHHAHA! Fast idag var inte Hampus med för han var iväg och köpte ny bil med assvärme och hela kittet! Men Sempan var hur duktig som helt i joggingspåren iallafall :)

NYNÄSHAMN

Imorse pallrade jag ner till nynäs för att umgås med fina Amanda! Vi har varit ute i värmen och solen hela dagen! Strosat runt, ätit glass i hamnen, snickelisnackat och ätit lunch i parken. Härligt! När jag kom hem tog jag en långprommis med mami nere på rudan också, så jag har verkligen varit ute hela dagen.

Det har varit så himla skönt att vara lite ledig nu, men imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobb.






PÅSKDAGEN

Ännu en superfin dag! Jag hade faktiskt tänk dra ut på en springtur nu, känns som att det kommer bli tungt. Känner mig typ 20 kilo tyngre av allt godisätande, haha. Så vi får väl se om det inte blir mer powerwalk än jogging! Egentligen lockar balkongen mer. Att bara ligga och slappa i solen. Fan vad jag älskar och kommer sakna våran fina balkong! Vi har ju sol HELA dagen lång!

Senare idag ska jag jobba, 16-20.  Men det är då det.






1. älsko 2. papi ser busig ut 3. farmis 4.caaandy


GLAD PÅSK!

Imorse gjorde vi iordning en bauta-frukost som vi åt ute på balkongen, sen åkte vi faktiskt och köpte oss en soffa! Så skönt att ha det avklarat, nu har vi både tvättmaskin och soffa avklarade och det var det som var viktigast på listan. 

Snart ska vi åka hem till Papi för att grilla! Träffa farmis och hela den ligan. Ska bli gött och mysigt att sitta ute i solen och äta god mat.


PÄLSI

Hallå i stugan! Idag har jag äntligen fått träffa min fina pälsi. Jag och Amanda har strosat runt i staden hela förmiddagen, så himla kul att träffas igen! Nu är jag dock hemma hos Madre för att äta lite påskmiddag, tack och lov ingen traditionell påskmiddag utan rostbiff med potatisgratäng står på menyn istället, namnamnam.

Föresten så har vi varit och köpt en finfin tvättmaskin idag också :) Skönt att ha det avklarat!

SKÄRTORSDAG

Åh jag bara njuuter av det fina vädret! Har myst ute större delen av dagen. Vi satte oss och hade lite picknickfrukost på balkongen i morse, för en gångs skull var det vindstilla! Sen låg jag kvar där ett tag solade, nu har mina små solfräknisar börjat titta fram också. Me like!

Annars har vi varit ute på prommis, storhandlat och städat lägenheten. Snart ska vi till den nya lägenheten och ta lite mått så att vi kan beställa en soffa som passar. Det är nästan lite pirrigt att åka dit, se våran fina lägenhet som vi snart ska bosätta oss i. :)



2011.04.19

Tjoflöjt! Fint väder idag med, yaay! Det tycker vi om! Snart hade jag tänkt ta mig en springtur ute i skogen bara för det :) Dagen på jobbet har varit lite stressig, iallafall efter lunch. Då blev det kaos, har en massa kvar att göra imorgon också så jag ser inte riktigt fram emot det. Skönt dock är att man kan sitta ute på verandan och äta lunch :).

Nej nu är det dags att röra på fläsk!

HJÄRTAT


SOL ♥

Åh så fint väder det har varit idag! Helt jävla underbart! Hampus mår bättre också så jag kunde tralla ut på en långprommis med mami i vårvädret. 7km gick vi i relativt hög fart. Himla skönt. Efter det trotsade jag vindarna och la mig på balkongen för att sola lite. Det blåser ju så sjukt mycket på våran balkong eftersom vi ändå bor en bit upp men det gick faktiskt bra, 45 min låg jag iallafall. Lite färg har jag fått, även om det är väldigt lite, hehe.

Nu längtar jag till torsdagen då man får lön, långhelg och så kommer ju Amanda hem i veckan också! Så man får nog träffa henne litet till helgen:)

Nu har vi varit på akuten i flera timmar. ...

img_6814 (MMS)

Nu har vi varit på akuten i flera timmar. Hampus skrämde slag på mig men nu verkar allt vara bättre och vi är på väg hem. Stackars älsko!


ILIAZ



2011.04.16

Soliga lördag! Härligt att det börjar kännas som vår nu på riktigt. Synd bara att det ska blåsa så mycket, annars hade jag nog legat och myst på balkongen hela dagen :).

Annars då? Jo vi är himla fattiga så kan inte göra så mycket, inget som kostar pengar iallafall. Så vi tänkte väl bara ta en myskväll här hemma idag. Hampus mår piss också och är på sjukan nu för att se vad det är med han. Mindre kul. Stackarn. Så jag får ta och laga lite god mat och ta hand om honom.



TORSDAG

Denna dagen har inte bjudit på speciellt mycket. Jobb jobb och åter jobb. Och sen lite träning :)

Var nere på gymmet och körde Zumba för typ första gången på en månad? Vad jag har saknat det! Ska bli så skönt att komma igång nu igen efter att ha varit sjuk + lite lat. Hehe.

Och föresten så kommer ju syster och co till trakterna ikväll! Det betyder goos och bus med bebis i helgen! Yaay!

ÄLSKO FYLLER ÅR

Vems födelsedag är det idag om inte min underbara mans? 21 fyller han! Så idag ska jag skämma bort, pussa och krama lite extra på honom. Grattis på dig min finaste! ♥


11.04.2011

Hallå i stugan! Duktiga jag har precis varit ute och sprungit. Himla bra väder för att jogga ute, inte för varmt och alla knott och mygg har inte hunnit förpesta skogarna än. Skönt vare, men tungt.

Sitter och väntar på min fina man som är på match. Hoppas verkligen att bajen vinner nu så man får hem en glad pöjk:). I min väntan bjussar jag på bilder på eltelarna!






GRATTIS BROR

Idag fyller min lilla lillebror år! Hela 10! Så ett stort grattis till dig! ♥ Han är så söt, det är han som fyller år men jag och Hampus fick en as cool robot utav honom som han snickrat ihop i slöjden. ↓



KALAAS

Hejsvej! Gårdagen blev himla trevlig med lilla eltelgänget, även om det spårade lite i slutet där, haha. Jättekul att träffa dem iallafall, det var ju inte igår inte!

Idag ska vi fira min lillebruur Semmy som egentligen fyller år imorgon. Det blir hem till mamma, svulla lite och krama lite extra på han :)


BLÅSIGT VÄRRE

Satan i gatan vad det blåser ute! Helt galet! Så jag håller mig inne jag. Sitter i en uppblåsbar tillfällig soffa vi fått låna av mamma, haha. Ser lite tokigt ut men den är fan skön alltså, och absolut bättre än att sitta på golvet! Men det blir en fin, ny och större soffa till nya lägenheten sen, yaay!

Dagen har varit helt ok i övrigt iallafall. Morgondagen kommer dock bli ganska tung, direkt efter jobbet ska jag jobba igen fast på fokus, till 20:00. Sen ska jag skynda hem för jag ska ju träffa gamla arbetskamraterna! Det kommer bli skoj men jag kommer nog vara rätt trött tyvärr. Äääh det blir finemang!

BRA DAG

Idag har varit en bra dag. Arbetet börjar sjunka in något, har varit skönt väder och jag kom hem med en massa fynd. Det var lite försäljning av produkter på jobbet och jag var som ett barn i en godisaffär! Bra grejs.

Hoppas morgondagen blir en lika glad dag! Men imorgon ska jag hoppa in på telefon, NERVÖÖÖS! Jag som fortfarande är lite vilsen!

HEY HO LETS GO


TISDAG

Nu sitter jag i ett hav av kuddar och filtar på golvet i vardagsrummet. Sofie var här tidigare idag och hämtade soffan så nu är vi sofflösa ett tag, hehe. Ska bli spännande att se hennes nya lägenhet sen :).

Har varit en rätt så jobbig dag på jobbet idag igen, så man är lite slut i huvudet. Men en kopp kvällste på det och lite mys med en Hampus gör nog susen!

FLIRTAR'N


KÄNNS LITE SÅDÄR

Ja igår hade vi ju visning här hemma. Man blir lite ledsen i ögat för nu börjar de gå upp för en mer och mer att man faktiskt ska flytta. Visst vi ska flytta till en himla fin lägenhet men jag tycker verkligen om den här också, och det är ju mitt första egna lilla hem. Så det känns lite jobbigt faktiskt, haha, töntig som jag är. Men det släpper nog när vi väl flyttar för då kommer jag vara så exalterad över den nya lägenheten!

Jag har en himla prestationsångest också angående min nya tjänst på jobbet. Jag är så van att allt flyter på på en gång men det här är så omfattande och mycke nya uppgifter i nytt system så det är så svårt att få in allt i min lilla hjärna. Känns som det kommer ta hundra år innan man verkligen har koll på allt, och det tär på mig. Jävla skit alltså.

Lite deprimerande inlägg, men det får ni ta. Så det så.

VISNING

Hej Kompisar!
Nu är vi hemkomna ifrån sundsvall. Blev ju en liten roadtrip och det var skönt att komma bort lite. Gosa med min lilla hjärta Iliaz, hehe. Igår var vi på casinot och försökte vinna massa pengar men det gick ju åt fanders, fast det var ju kul så länge det varade :). Aja, trevlig helg iallafall och det var kul att få se deras nya fina lägenhet också!

Nu kommer snart folk hit för att kika på lägenheten. Känns lite konsigt måste jag säga, hehe. Vi får iallafall hoppas att de som nu får lägenheten kan flytta in redan i juni så vi slipper dubbla hyror.

SUNDSVALL

Hallå eller! Äntligen fredag och vi har en rolig helg framför oss. Om bara några minuter ska jag och älsklingen ta bilen upp till sundsvall, till syster och co. Hälsa på och se hur deras lägenhet ser ut:) hihi, sköj!
Så där kommer vi hålla hus i helgen, men vi åker hem ganska tidigt på söndagen eftersom vi har visning av våran lägenhet då! tjoflöjt nu måste vi rusa!