FÖRST




Min man är för jävla fin. Han gör mig galen, på ett bra sätt.
Ville bara säga det.


HEJ

Fi fasiken vad kallt det är ute nu. Det tar mig 5 min att ta mig hem från gymmet och på den korta stunden trodde jag att jag skulle frysa ihjäl! Börjar tröttna rejält nu.

När jag kom hem hade iallafall mams köpt ett i.d. bare Minerals kit till mig! Hoppas att det funkar och kan hjälpa mig med alla dumheter min hy hittar på! Har ju hört att det ska vara bra, vi får väl se imorgon. Mig glad iallafall!

Nej vad sägs om en dusch?  ja tack.


CYPERN

Igårkväll var jag på cypern med hampus och hans farföräldrar. Ja, restaurangen cypern alltså. Fast en liten minitrip till solen hade ju inte skadat ;). Nej men det var ett jätte mysigt ställe med dundergod mat! Jag åt så mycket så min mage höll på att sprängas, grekisk mat är så gott så man lätt glömmer var gränsen går, när man ska sluta äta.

Idag blir en liten vilodag, sitter mest och gör ingenting, har fipplat med blogg större delen av dagen. Inte min då, utan Carolines. Senare blir det gym, kondition och pilates!

NY DESIGN.

Japp, nu har jag ändrat (igen).. Vad tycks? Faktiskt nöjd den här gången så det kanske håller lite längre nu ;).  Har bara problem med den där jäklans bloglovin' symbolen, när jag lägger in den så blir det typ 20 st på rad.

Aja, idag är en fartfylld dag. Vid två tiden ska jag åka och titta på när min lillebror spelar handbollsmatch. Sen är det ju så att Amanda och hennes gäng från mellansel har kommit till trakterna för att bjuda på lite musik. Idag är det i solna och jag ska försöka hinna dit också, det börjar 16 och jag hoppas att Hampus är klar vid den tiden. Han är nämligen och tittar på bil i detta nu och man vet ju inte hur lång tid det tar.
Senare ikväll ska vi på restaurang med hans farföräldrar, så hela dagen är planerad! Japp, så är det.

HANDEN

Nu sitter jag och blåser på mina naglar för att nagellacket ska torka, om ca en timme bär det av till handen. Jag och syster ska kika litet, eller ja, jag har tvingat med mig syster. hehe. Hoppas att jag hittar något fint iallafall, känns som om det var evigheter sedan jag shoppade.

Efter det ska jag hem till älsklingen för födelsedagsmiddag, hans pappa fyller nämligen år!
Men nu måste jag skynda. hejsvej!

ETT JÄKLA TUGGANDE

Vilken natt alltså. Jag har ju alltid så svårt att somna på kvällarna sen när jag äntligen började bli trött, då börjar Hampus tugga? Högt och mycket! Tuggtuggelituggtugg. som om han drömde att han knaprade på morötter, morötter som aldrig tog slut.

Sen när han lugnat ser sig lite med sitt tugg så hör jag mojje sjunga. Då har alltså min lillebror satt på mojjes skiva mitt i natten, på inte en sån låg volym. Jag hatar mojje.  Men jag var för lat för att gå upp och göra slut på eländet.

Men nu är jag pigg och alert, konstigt nog. Ska gå ner och träna på stört för sen är det full rulle!



Hampus gillar morötter. Tydligen.


LUNCH

mmm, yummie.



GE MIG SOL

Nu är min tatuering helt skorpfri! Så nu är jag nog lite sugen på att sola lite, dels på grund av all jävla snö. Dessutom känner jag mig så himla blek och ful då thailand brännan släppt helt. Buhu. Fast jag kommer nog ändå tejpa för svalan, min hud är ju så konstig så man vet aldrig. Tar det säkra före det osäkra! Fast ja, idag hinns det ju ändå inte med, får bli imorgon då....



BURR

Nu måste det ha snöat konstant i ett helt dygn. Jag hade nästan hoppats på att jag hade snöats in när jag vaknade imorse, men tji fick jag! Så det är bara att dra på sig leendet, och varma kläder förstås, när jag går till jobbet vid 15 tiden.

Skulle egentligen på kurs i västerås idag, men det blev inte av som tur är. Annars hade jag säkert kommit försent och hela fadderittan, SL och SJ är inget man kan lita på i sånt här väder.

ELLER?

Idag får jag lön minsann, känns skönt. Känns som om jag varit fattig for a loooong time nu.
Nu ska jag iallafall duscha, äta lite och sen ner och jobba!

Igår gjorde jag en hemsk upptäckt. Min örsnibb är uppsvullen och har fått en äcklig knöl! Min fantasi drar sig självklart till hemska tankar som att det kanske är någon äcklig spindel som befruktat min stackars örsnibb med en massa små spindelägg, och om en vecka eller två så kommer dom äta upp mig inifrån. Eh ja, eller så är det väl bara en vanlig knöl. Men den gör ont och jag kan inte ligga med huvudet på höger sida när jag sover. Vilka problem man har.... Fast jag har nog mycket större problem än så just nu. "Möte" ikväll och jag måste stå på mig, sluta vara en sån jävla mes.



LEDIG

Ja, idag är jag ledig. Så nu sitter jag hemma i soffan i den skönaste morgonrocken med en chokladansiktsmask från lush. Ska väl försöka fixa till bloggen litet, om jag orkar. Sen ska jag röra på fläsket, ner till gymmet, springa lite på bandet och göra mina knäövningar med älsklingen till sällskap.

Satte på tv:n nu för ett tag sen också och jag kom på att jag har nog inte tittat på tv på evigheter. Flera månader! Förr satt man ju alltid fastklistrad till något program på kvällarna. Såg att rockstar visas i helgen också, den är mucho bra, vill se.

RACKARNS

haha, ja jag vet inte riktigt vad jag har gjort med designen men nu har jag suttit i flera timmar bara för att komma på att min fantasi suger idag. Dessutom ser jag skelögd och skitnödig ut på bilden till vänster. Menmen, jag får väl ändra en vacker dag.

Gårkvällen blev lyckad och det gick faktiskt hyffsat bra på bowlingen. Vann en omgång av två. Efter den körde vi airhockey! Det är förjävla kul. Fast jag skriker hela tiden när vi spelar det eftersom jag tycker det är så spännande, haha. Så folk omkring lär ju tycka att jag är puckad, but i can't help it.
Köttbullefilmen var helt okej men jag hade nog förväntat mig att den skulle vara bättre. Att den var i 3D gjorde den bättre dock:). Alla filmer borde göras i 3D enligt mig.

Snart är det jobb; 16:30 - 22:00. yey.

YESTERDAY



JUST NU

Nu sitter jag och spelar wii med Semmy, BOWLING! Jag värmer upp lite. MUAHAHHA. Eh ja, det är blodigt allvar det här. Jag ska vinna ikväll.


DET REGNAR KÖTTBULLAR

Ikväll blir det heron, tredje helgen i rad! Middag, bowling och det regnar köttbullar i 3D! Bowlingen blir med syster, Fredric och älsklingen! Sist var jag så sjukt dålig, men idag blir det nya tag! Efter det går jag och älsklingen själva på bio! Har blivit galet mycket bio på sista tiden, egentligen ville vi se avatar men man måste ju boka flera dagar innan för att få bra platser. Rena hysterin! Men köttbullefilmen ska vara jätte bra, dessutom är den ju som sagt i 3D :). Buskul!

Självklart följer D90;n med så bilder från kvällen kommer! Undrar bara vad jag ska göra med min gamla D40, någon som är sugen?





NYTT!

Från och med idag är jag en stolt ägare av en Nikon d90! Nu ska jag komma igång med fotandet igen, funnyfun!
Så förbered er mina kära läsare, hehe.

Idag har varit en busy day. Jag och Hampus åkte ut till tungelsta för att umgås med syster! Sen åkte vi och hämtade en ny bil på vägen till heron då vi skulle köpa min kamera. Tur hade vi, det fanns bara 3st ex kvar! Men nu är jag glad, även fast mitt konto är tömt. :)

Nu har vi ätit så mycket så att jag inte kan resa mig upp ur soffan ens. Känner mig gravid i 8 månaden. Blir endast en massa mys ikväll, med min älskling.

..............

Jag känner mig så jävla less, känner mig total lurad. Det är inge kul längre.

SLURP

Nu sitter jag och mumsar i mig lunch och shakar lite för mig själv till härlig musik! Blev två knäckebrö mackor och en supersmoothie som mamma gjort. Riktigt riktigt gott, jag har blivit helt såld på knäckebröd nu på sista tiden. I smoothien hade hon blandat blåbär, persilja, proviva och lite annat nyttigt. Jag kommer nog vara helt blå i munnen lagom till att jag ska gå ner och jobba sen, hehe.

Har varit duktig idag! Hunnit med både träning och städning! Mitt rum var en katastrof, som vanligt. Om två dagar ser det nog likadant ut om jag känner mig rätt, haha.





20:DE

Äntligen hemma efter en lång dag i västerås. Jag höll på att få vredesutbrott ex antal gånger under den här dagen, men nu har jag sansat mig. Skönt att vara hemma! Jag är hur trött som helst efter att ha varit uppe med tuppen och sedan bara suttit och lyssnat när en snubbe snackat om hur man ska bete sig i receptionen i 9 timmar. Även om det var en bra utbildning så blir man ju trött och seg efter ett tag. Blir nog till att somna tidigt ikväll!

Nu har Hampus kommit hit och vi ska titta på Sommaren med Göran, känns som vi är ensamma i Sverige om att inte ha sett den. Men det ska ju vara bra så vi har höga förhoppningar! Nu ska vi alltså gosa ner oss under täcket, värma oss litet. Usch vad vi är trötta på denna kyla. Längtar tillbaka till Thailand, värmen, avkopplingen och lyxen.


Hampus njutande i solen med mumsig vattenmelon och
en svalkande handuk som luktade blommor.


UPP MED TUPPEN IMORGON

Nu är jag äntligen hemma och vill bara gosa ner mig i sängen. Jag ska nämligen upp väldans tidigt imorgon, för imorgon ska jag på receptionsutbildning i västerås! Jag har ingen aning om vart jag ska egentligen, har alltid varit sämst på kartor också, vilket inte direkt underlättar situationen. Det kan vem som helst som gått orientering med mig intyga. Men det ska nog gå bra, jag har en halvtimme på mig att hitta hotellet!

Idag gjorde min syster som sagt klart min tatuering, och jag är mucho nöjd! Bild kan ni se hos henne; här :). Hon satte alltså dit texten och skuggade lite mer. Vi spelade massa spel så jag nästan glömde bort tiden, wii är så himlans kul. Sen var det dags för stresselistress på fokus igen. Måndagar och Tisdagar är helt galna.
Men nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon! nattinatti på er!

HALLIHALLÅ

Nu sitter jag hemma hos syster, har gjort klart min svala, färgat håret på henne och snart ska vi spela wii!
Senare blir det jobb igen, 18 - 22! .

Idag är Hampus på sin första dag på sitt nya jobb, han har fått en lärlingsplats på någon elfirma. Hur bra som helst, verkar gå bra för båda oss nu :) Hoppas det gick bra för honom idag iallafall, och att han trivs :)

STRESS.

Idag är det mycket som ska hinnas med, har redan hunnit avverka ett läkarbesök på akka och en timmes träning!
Nu måste jag bara duscha och sen skynda mig iväg till handensjukhuset för rönken.
Ikväll är det jobb också, mucho mucho att göra och så lite tid.

GODERNATTER

Nu har jag kommit hem efter jobbet, det är så mycket roligare och tiden går så mycket fortare när det är mycket folk nere på gymmet! Men det är skönt att komma hem. Nu sitter jag och väntar på Hampus som ska komma vilken minut som helst sen är det nattinatti så fort som möjligt!

Imorgon ska jag äntligen till farbror doktor med mina elaka fötter! Hoppas jag kan bli helad;)

FEEL GOOD

Mysig kväll igår! Filmen var bra även om jag stundtals var lite förvirrad i början. Satt och frågade ut Hampus hela tiden om saker som hände, haha. Han har ju läst boken. Vilken jag också måste hugga in i nu, ja efter jag köpt den. Sen måste man väl hugga in i tvåan; fucka aldrig upp också, den kommer väl på bio om ett tag den med.

Jag måste säga att det värsta med mitt jobb är nog att när jag börjar min arbetsdag så avlutar Hampus sin. Så vi missar ju liksom varandra hela tiden. Det är inte så kul, så det var mysigt att få ha min älskling en hel dag bara för mig själv igen :).

Nu, workie workie.

LÖRDAG

Gårdagen är glömd, idag är det nya tag! Har precis kommit hem från gymmet, skönt skönt att träna.
Ska se om jag hinner fixa klart lite med bloggen, som de flesta kanske har märkt så har jag ändrat lite igen.

Sen blir det av till heron! Jag ska kika lite på en systemkamera sen blir det middag och snabba cash!
Måste bara komma ihåg att inte glömma det där biopresentkortet, för annars är både jag och Hampus körda!
Det har blivit väääldigt mycket bio på sista tiden, men det är ju mysigt.

LOVE OF MINE

En sak har börjat störa mig under vardagarna. Hampus somnar alltid före mig eftersom han ska upp tidigt och jag fortfarande är uppe i varv efter jobbet. Så fort jag släcker lampan efter lite läsning så får jag en känsla att jag bara måste pussa på honom, men om jag gör det så väcker jag ju honom.
Självklart så är det ju så bara för att jag vet att jag inte får. Iallafall så kan jag ligga i evigheter och grubbla över om jag inte ska sno en puss eller två, fast det slutar ju alltid med att jag ligger där pusslös och somnar tillslut eftersom jag inte vill väcka honom.





BARA FÖR DET...

....Så vill jag ha en ny systemkamera. Ge mig.

MONSTER

AAAAAAAAAAAAAAH! Jävla skit dag, jag exploderar. Imorse när jag vaknade hade min andra halva av underläppan svullnat istället, bloggen ville helt plötsligt inte lägga upp inläggen jag skrev, min lilla visp gick sönder så latten smakade inte lika gott, mina planer för dagen har skitit sig helt.

Jag vill bara lägga mig och ta ett bad, men det får jag inte eftersom det kan vara en infektion igen. Jävla gnälligt inlägg men så är det. Om det ens kommer att komma upp på bloggen nu, det vet man ju aldrig.


TRÅK

Idag mås det bättre! Även om magen fortfarande morrar till lite ibland så går jag iallafall inte runt som ett vandrande lik ;). Ska ner och jobba vid tre tiden idag igen och nu står jag och lagar min middag, när det är klart ska jag laga min lunch. En massa laga laga mat.

Jag har fått värsta suget att göra håret längre igen, det skulle nog vara fint med min nya hårfärg.Tyvärr så är jag pank, men när lönen kommer så, kanske. :)

PUSS




UPS & DOWNS

Blääää, inatt har jag stått lutad över toaletten som en ostbåge och mått illa illa. Så fort jag äter kommer det tillbaka har jag märkt, det suger. Så ska jag jobba idag också, närmare sagt om två timmar. Hur ska det gå till? Vågar inte ringa och säga att jag är sjuk heller eftersom jag var sjuk förra veckan, det går ju bra så länge jag inte äter eller typ står och hoppar eller något sånt. Jag har börjat få så himla dåligt immunförsvar på sista tiden känns det som, vad händer egentligen? Synd att det inte är sommar, då kunde jag proppat i mig en massa färska blåbär. Fast man måste väl äta typ en massa liter för att ens känns någon skillnad antar jag, haha.

IDAG ÄR EN BRA DAG :)

Ja, som sagt, idag har det däremot varit en bra dag!
Jag var på intervju för fokus ( som jag redan jobbar hos) angående lite mer jobb! Får ju inte ihop så mycket pengar nu på de få timmarna jag har i veckan. 

Det här jobbet är alltså ett heltidsjobb, eller ja istort sett, blir 37-40 timmar i veckan tror jag att han sa och består av receptionsjobb & medlemstränare i Skogås! OCH JAG FICK DET! Låter ju kanon och nu i januari ska jag på två utbildningar för just detta:). Blir finemang,jag är så glad. Lokalen i Skogås är så himla fin och har trevlig personal så där kommer jag trivas! Start 1:a Februari.

Dessutom har min älskling blivit kallad till intervju på fredag! Hoppas, hoppas att det löser sig för honom också nu! Så, håll tummarna på fredag mina vänner.


IDAG ÄR INGEN BRA DAG.

Nej, idag är den ruskigt dålig dag. Har varit helt jätte trött, helt slut ända sedan jag vaknade. Sen har jag bara väntat på att jag ska få värsta vredesutbrottet, det ligger och gnager. Folk är dumma i huvudet.

 


HELKVÄLL PÅ HERON

Ikväll bär det av till Heron för en massa skoj. Man kan nästan säga att det blir en "parkväll", hehe.
Bowling, middag och Avatar 3D står på schemat och sällskapet är Hampus, David, Malin, Amanda och John!
Jag och Hampus har längtat lite efter att köra bowling på riktigt efter allt Wii spelande, så det ska bli as kul! Men jag ska nog fuska lite och värma upp här hemma innan jag åker, om jag hinner haha. För jag.ska.vinna.

Nu måste jag duscha och göra mig iordning så att jag hinner! Hejsvej!



John fick inte vara med eftersom han tydligen inte fastnat
på en enda av alla mina 12366448 bilder. ;)


HIHAHIHAHIHA

Ja nu ska jag bara slänga i mig någonting att äta sen ska jag kila hem till Jossa för en lugn myskväll med nån film, en massa snack och så ska jag färga hennes hår! Trevlig kväll på er!


FREDAG

Det verkar bli bättre nu, oturen som jag haft bleknar bort litet. Min läpp är nästan läkt, och knölen i halsen är nästan borta! woho! Min chef ringde idag också och vill att jag ska komma på en liten intervju angående framtida jobb, det bådar ju gott, tror jag :).

Idag ska jag träffa Jossa för första gången på 125458 år. Det känns som så länge iallafall, även om det kanske var en liiiten liten överdrift, hehe. Vi får se vad vi hittar på. Det är jobbigt nu när jag inte har så mycket pengar. Har fortfarande inte fått alla pengar som jag skulle fått i lön, morr på det.

ÄLSKLING






TYDLIGEN

så har jag gjort om min blogg, väldigt halvhjärtat. Vet inte ens varför jag började eftersom det blev ett lamt försök, haha. Nu orkar jag inte ändra heller, så det så.

Jag är så trött, och arg. Men snart kommer Hampus! :) I väntan ska jag lägga mig och läsa boken jag fick i julklapp; genom dina ögon av stephanie meyer. Precis som twilight böckerna så kan man bara inte sluta läsa. så ja, hejdå.

sökande

Trött och hängig, var på möte i morse och nu sitter jag och kollar vad det finns för lediga jobb ute i stockholm. Inte mycket att hurra för tyvärr, men det är bara att ligga i. Så som jag har det nu är ohållbart om jag vill stå på egna ben, vilket jag såklart vill. Inte kul detta.

Jag ska inte lämna sängen på hela kvällen har jag bestämt.

Nytt år, nytt hår.

Håret fixat! Hon var duktig hon som fixade mig och det sved faktiskt inte så farligt i plånboken heller, så jag är riktigt nöjd! Klipp och färgning blev det! Efter det åt jag och älsklingen på il piatto, jag tog en macka den här gången istället för en sallad vilket var ett dumt val nu när min läpp är uppsvullen och äcklig, haha.  Man jag fick väl skylle mig själv, mackan vad god iallafall. Min man är fin han som skjutsade mig dit bara för att vänta i evigheter <3.


Hej

Nu ska jag iväg och fixa mitt hår. Som tur är får jag skjuts av älsklingen, men jag ska ändå gömma mig bakom en mössa och en halsduk. Hoppas det blir bra nu då...

buhu

Mås inget bra idag, inte alls. Någon infektion i kroppen i believe, så inget jobb idag. Längtar tills Hampus kommer.
Funderar på att göra om bloggen litet, det är ju så roligt och jag har redan tröttnat på det jag har. Soon, kanske.


Bellmans & Bio

Gårdagen var mysig även om jag fick gå runt och skämmas  större delen av kvällen. Innan vi åkte in fick jag nämligen för mig att färga håret, och resultatet blev katastrofalt! Men det ska lösas imorgon då jag har tid hos frisören.

Iallafall, först åt vi och mös lite på bellmans, deras grillade mackor är mums! Jag fick en finfin julklapp av Amanda som kommer behövas när jag och Hampus flyttat hemifrån och är på svullhumör;) hehe.
Sen blev det ju Bio, filmen var väldigt underlig måste jag säga. Kan inte riktigt sätta fingret på om den var bra eller dålig, men den gick ju att se. Sen är man ju ändå glad att ha sett den eftersom det var hans sista film....
Men som Kim sa, killen som skrev filmen måste varit hög när han gjorde det.



Sunday

Trött och seg efter jobbet men nu ska jag ta mig i kragen och städa rummet. Note to myself; sluta stöka ner så jävligt!

Morgondagen bjuder på lycka! Först och främst kommer min Hampus hem så jag ska gosa lite med honom. Han har bara varit borta i 4 dagar men jag har saknat honom och det pirrar det rejält i magen eftersom jag vet att jag får träffa honom snart. Sen på kvällen ska jag på bio med Amanda och Kim! Vi ska se Heath Ledgers sista film; The imaginarium of Dr parnassus. Har egentligen ingen aning om vad den handlar om, haha. Men jag har fått för mig att jag bara SKA se den eftersom han är med.

Whitesnake ur högtalarna och det är dags för städning!


hehe.  min älskling


AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!

Jag blir galen, varför ska det vara så jävla lång tid kvar till min läkartid. Snart hugger jag av fothelvetet. Dilemma; får så nedrans ont av skorna jag har här på jobbet, men om jag tar av mig dem så får jag ont i knät istället eftersom det typ bara är stengolv här. Alltså, hur jag än gör får jag ont. Kul att vara mig just nu.

blubbeliblubb


Hemmakväll

Okej, ingen utgång med tjejorna... Blä på det men jag har haft en bra kväll iallafall hittils! Camilla kom hit, är fortfarande här, hjälpte mig med att färga håret ljusare. Trodde jag iallafall haha, blev ingen skillnad alls, får nog gå till en frisör istället. Sen har vi ätit dundergod mat, spelat wii och nu ska jag nog testa min ansiktsmask!

Jobb imorgon, hela hela dagen. MEN Hampus kommer hem, så det blir nog en kanondag det med :)

Shoppingtorka

Nu är jag hemmaaaaaaaaaaa! Arthur och minimojerna gör sig bättre på bio faktiskt, även om den var grymt dålig ändå, haha. Jag fick sådana myror i arslet och tänkte bara på hur kallt det var inne i biosalongen, fast det har varit en bra dag iallafall. Bio uppskattas alltid :). Dessutom följde ju morbor Jocke , Engla och Jennie med. Engla är ju för söt, söt som socker. Inte så ofta man får träffa dem nu för tiden.

Efter blev det shopping! Jag hade tänkt dundra på, men fann inte så mycket. Jag blir så deprimerad, JAG VILL JU SHOPPA! Varje gång jag varit ute nu den sista tiden så kommer jag typ bara hem med en sak... Men nu fick jag iallafall med mig lite grand i från monki sen tröstshoppade jag på Lush för att jag inte hittade mer, haha.
Men jag älskar Lush och hon som jobbar där på centralen är så himla trevlig. Jag köpte mig ett schampo, en massagekaka, två burkar med ansiktsmask i, en toner tab och på köpet fick jag då ett paket med ytterligare 8 saker i :).

Nu sitter jag och velar om jag ska följa med Hanny och co ut ikväll. Det skulle ju vara galet kul men min äckliga knöl på foten är så svullen så jag kommer inte få på mig några fina skor :( De enda skorna som passar mig nu är monkibootsen och mina träningsskor, alla andra klämmer som fasen. Kanske blir det bara en spakväll för mig själv med mina nya lushsaker istället...

Bio

Igår blev det en riktig slappdag med syster, gjorde fan ingenting förutom att ligga på soffan och äta lite gröt typ, haha. När man har varit hemma hos henne så blir man så avundsjuk, hon äger ju ett litet mini zoo. Jag vill också!

Nu ska jag skynda mig iväg in till staden med Semmy & co. vi ska se den barnfilmen som jag hatar mest av alla barnfilmer, haha. Arthur och minimojerna 2. Men Semmy när jag säger till semmy att den suger så säger han bara: Du, den innehåller faktiskt både romantik och action så den är as bra.
Jojo okej. haha. Aja, nu är jag in a hurry, får se hur det går för min fossing idag... Den är svullnare än någonsin, blä.