LÖRDAG

Hej hej hallå!
Idag har jag hunnit med att stressa till gymmet, träna litet, stressat hem och sedan ner till coop för att handla middag. Nu ska jag försöka städa upp lite här hemma.

Ikväll ska jag passa lilla Iliaz några timmar då min syster ska gå ut och ha det lite skoj. Hon har ju inte varit ute på över 8 mån, hehe. Amanda kommer hit också för lite middag och bara mys. Så det blir en lugn men en bra kväll :). Låter greaaat!

bebis gillar rån :)


KOH PHANGAN

Idag har jag varit ett monster. Så arg, ond och irriterad. Inte på topp med andra ord. Så när jag hade planerat en liten after work med flickorna på jobbet, Vickan och Marielle, så var jag ju egentligen inte så jävla sugen. Men tjejorna vände mitt humör och min dag. Vi begav oss till Koh Phangan för lite mat och dryck. Det är ju för himla mysigt där, med åskvädret och allt. Så det blev ett riktigt bra slut på en hemsk dag, hehe.

Nu sitter jag hemma, nyduschad med en kopp te och känner mig som en helt ny människa. Fast helt slut det är jag, så det blir inga mer äventyr för mig idag inte.

BLURRY


HELVETES-TORSDAG

Fan vilken hemsk dag det har varit. Mer en hälften var borta från jobbet så det var helt sjukt stressigt. Sen ville de att jag skulle jobba på fokus på kvällen också. Pass på det sa jag. Hualigen. Jag är så slut så jag vet inte vad. Hampus guddottra är här nu också och vi har ätit amerikanska bananpannkisar.


Nu ska jag lägga mig och dö för ett slag.

ONSDAG

Hej och hå! Ondsdag redan och jag har varit på Zumba minsann. Sitter nu och kollar på family guy och väntar på min pöjk som är och tittar på bajen. Hehehe, roligt avsnitt iallafall.



Äntligen har mina fina skor börjat mjukna och jag kan ha dem utan att jag vill börja gråta. Yeey!
Föresten så återvänder min fina Amanda hem från mellansel nu nästa vecka, eller redan på fredag. Hur nice? Så som jag saknar henne. :)



VUXENPOÄNG

Det är så nice att ha den tidiga tiden på jobbet! Direkt efter jobbet åkte jag och älsklingen för att storhandla då våra skåp ekade tomma. Nu är det fyllt och fint. Kul att få lön, men nu ska alla räkningar betalas och pengarna försvinner igen. haha. Huh, denna månad kommer bli tuff. Måste ju börja spara pengar också så att vi kan köpa julklappar när det närmar sig.


Aja, Vi har ganska precis fått i oss en dunder middag. Så nu ligger jag i soffan och brer ut mig ungefär som iliaz på denna bild, hehe. Sötnosen. :


2010.10.24

Så mycket att göra och så lite tid. Helgerna bara flyger iväg. Nu är jag tröttis. Hejdå.





I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the end of the earth for you, to make you feel my love


BURR

Vad gör jag denna kalla lördagsmorgon? Jo jag jobbar. Kulers. Nej men det är inte så farligt faktiskt, lättförtjänta pengar. Det är dessutom mycket lugnare här i skogås än vad det är i vh så jag gör inte mycket alls.

Senare ikväll blir det troligtvis middag hemma hos pappa, blir ju inte så ofta man träffas nu för tiden.

Jävla snö och is föresten. Har inga vinterskor heller så jag är bambi nu. Det tycker vi inte om, inte alls.

2010.10.21

Efter jobbet åkte jag in till staden för att möta upp tjejen jag köpte jackan av. Så nu är det äntligen hos mig! Urfin! Kändes lite töntigt dock, som en blinddate, haha. "Jag kommer vara den korta, blonda tjejen med svart jacka och stor vinröd halsduk." Men det hjälpde ju eftersom hon såg att det var jag på direkten, mitt i vimlet;). Aaaja, satans nöjd är jag iallafall och det gick ju smidigt och bra.

Imorgon är det ju redan fredag, galet var tiden går fort.

HAPPY

Nu är jag hemkommen från Zumban. Fi fan vad kul det är och man blir så glad. Man bli ännu gladare av intruktören som vi hade idag, hon är helt galen och har energi som ingen annan. Skriker och springer runt i hela lokalen som en vilde, haha.
Man blir så jävla taggad!

Dessutom så fick jag jackan! woho! Jag har äntligen en vinterjacka, den gick på 2000 men skit samma. Sparpengarna får ta den smällen, kan ju inte frysa heller! Ska väl åka och hämta den så fort som möjligt. En lurvig sak från Odd Molly.

 


ONSDAG

Idag är det onsdag vilket betyder att det är Zumbaaaaaa! Åh det är så ju kul, shaka lite salsa.
Dessutom går budgivningen på min fina jacka ut idag och jag bara måste vinna! Kosta vad det kosta vill, typ. Egentligen inte jag har ju inte råd med hur dyrt som helst men ändå. Kommer nog gråta en skvätt om jag inte vinner. Jag har satt min Syster på uppdaget, gör mig inte besviken nu kärring!


HAMPUS GILLAR JU OCKSÅ MORÖTTTEEER


SNÖ?

Usch vad det har varit stress på jobbet nu igår och idag. Inte kul. Ibland skulle det vara så skönt att få slänga den där jävla telefonen i väggen. Och vad är det för galenskaper om snö som jag hör om? Inte kan det väl börja snöa redan ännu? Det är väl väldans tidigt? eller? Jag vill verkligen inte.

Nu ska jag fortsätta och knapra på mina morötter såhär efter ett hårt träningspass på gymmet och sedan sussa.


SÖTNÖT


MIDDAG

Nu har vi kommit hem ifrån födelsedagsmiddagen för mamma. Vi åt på Tungelsta värdshus och det var hur gott som helst, Fredric jobbade ju så det var han som lagade all god mat åt oss. Han är duktig han!

Det har varit en riktigt bra söndag! God mat och mys med familjen. Jag kan sittta och leka med Iliaz i timmar, så go som han är. Men nu är ju helgen slut och imorgon kallar jobbet igen.

GRATTIS MAMI


Idag fyller min fina mami år. Grattis på födesledagen!


GULLE


HEJHEJ

Idag har jag haft besök av mina syskon och lilla Iliaz! Han e så mysig och söt, idag kröp han på riktigt för första gången också! Jag har fotat honom som en galning, så det kommer nog bli en bildbomb bara på honom sen, haha. Men det får ni ta.



.......................

Fan vad tråkigt det är att ligga hemma, finns inget direkt att skriva om heller. It sucks.
Ni får en till bild istället, på lilla söta Engla. Ursöt!



ÄLSKO


CLOSEUP


FAN DÅ

Usch, såhär ont har det inte gjort förut. Obehagligt. Knappt någon sömn inatt och nu ligger jag bara i min soffa och tycker synd om mig själv.hehe.  Hemma idag alltså, får lite panik över det också. Jag hade velat gå till jobbet men hampus tittar bara allvarligt på mig och tycker jag skall stanna hemma.

Aja, hoppas jag är back on track redan imorgon.

AJAJAJAJ

Fasiken vad mina fötter är mörbultade efter att ha gått i de nya skorna hela dagen. Jag ville nästan gråta på vägen hem från jobbet. Men vill man vara fin får man lida pin. De mjuknar nog upp snart, men jag får väl lida tills dess, i guess.


2010.10.11

Hejhej hallå! Jag har den tidiga tiden denna vecka på jobbet och det är riktigt riktigt skönt! Man hinner med så mycket mer! Fast idag har jag bara slappat efter jobbet, lagat god mat, druckit kaffe osv. Hamstern har sprungit runt som en galning här på golvet. Måste vara värsta drömmen för henne då vi har så stora öppna ytor här hemma. Snart blir jag väl tvingad till att massera Hampus, han har åmat sig och gnällt på ryggsmärtor hela helgen nu, haha.


SUNDAY

Idag har vi varit uppe i centrum för att shoppa lite. Skor, halsduk och 2 tröjor kom jag hem med. Jag köpte även ett par byxor åt min älskling :) Nu känner jag mig dock helt fattig men det var det väl värt. Mina skor är heelt underbara!

Annars då.. Ja jag har hunnit vara nere på gymmet för lite pump och qi gong. Sen raka vägen hem till mamma för att hämta Semmys lilla hamster Dippie som vi ska passa under tiden som de fixar med stambyte. Hoppas att vi lyckas bättre denna gång än när vi passade systers katt. haha....


MITT HJÄRTA



LÖÖRDAGSMYS

hualigen så mätt jag är nu. Efter jobbet åkte jag och älsko till willys för att handla lite. Vi gjorde en sallad med baguette till middag. yumyumyum. Nu sitter vi bara och degar i soffan. Ska kika på PS i love you som börjar kl 21. Den är så fin.



BUS

Igår var de väldans trevlans med finfina Sofie och hennes man. Vi valde att se Buried, mest för att den såg läskig ut på bilden, haha. Den sög iallafall, big time. Hela filmen utspelade sig i en jävla låda. Men sällskapet var bäst iallafall! :) Jag fick med mig en liten "souvenir" hem, i form av en dumma mej skylt. Tobbes motiv var att eftersom filmen var så brutalt dålig och att man inte får pengarna tillbaka, ja då får man minsann ta med sig en skylt. Sen var det ju lite för Hampus skull med,  som tycker den ser så rolig ut med alla gula gubbar. Han blev jätte glad, ville sätta upp den ovanför sängen. Men det satte jag stopp för.

Nu har jag och älsklingen varit på dop. Har precis kommit hem, bytt om och ska nu stressa vidare ner till fokus för att jobba tre timmar. Ikväll blire nog bara mys med han, min man, min hampus. Han är fin han.



Nu har jag himla brådis! Hejsvej!


HEJHEJ

Segt att sluta 17 på en fredag! Men nu har jag iallafall hunnit slappa lite efter jobbet, tittat på de nya avsnitten av How i met your mother och snart blir jag upphämtad av Sofie och hennes man. Vi ska troligtsvis åka nånstans för att se på bio, vilken film och vart är fortfarande ett mysterium ;) Ska bli kul att träffa henne iallafall! Så det spelar ju egentligen ingen roll vilken film det blir, är ju sällskapet som räknas.

2010.10.07

Åh vad skönt det har varit att bara slappa med en kopp kaffe framför tvn nu efter jobbet. Hela dagen har varit rätt så lugn om man räknar bort kaoset imorse. Jag ska nog fortsätta slappa nu, fortsätta läsa Box 21 och pussa på älsko! Har ändå typ inget att skriva så, tjingelingen.


SWEETHEART


KAOS

Inte en bra start på min morgon. För det första snoozade jag liite liite för länge så jag fick stressa för att hinna till bussen. Sen är det såklart problem med tåget. Det gick bara till stockholm c så jag fick byta till tunnelbanan och kom försent till jobbet. Främst för att alla blir helt jävla hispiga och galna, värsta köerna överallt.

Idag när jag kommer hem ska jag inte göra ett smack! Bara laga mat då. Så som jag har stressat denna vecka, huh...

GÄSP

Det har varit en lång, stressig och jobbig dag. Nu ska jag lägga mig ner och dö ett tag. Gonatt.

TISDAG

Det lönar sig att klaga ibland. Efter att jag blivit så sur över jackan igår skickade jag ett litet mejl. Nu får jag jackan för ynka 199 riksdaler.

Dagen i övrigt har varit stressig. Systemet dog på jobbet... igen.. Börjar bli en vana nu, en vana som är hemsk och negativ. På grund av det så kommer jag jobba gå upp kl 04:45 imorgon och inte komma hem förrän 18:20 typ. Det kommer bli en lång och hektiskt dag. Efter det bli det ju bara att slänga i sig mat och sedan iväg till gymmet för some zumba, funfunfun! Jag ber till gud att någoting inte händer så jag verkligen hinner till zumban då också.

Nej nu ska jag duscha och sedan bums i säng!

ALL I WANT IS YOU


BEEEEBIS


HELT ENKELT JÄTTE DÅLIGT

Att beställa via H&Ms hemsida är helt katastrof. För det första så tar det så brutalt lång tid så man hinner bli gråhårig innan varan kommer fram. Jag har väntat i en månad på min jävla jacka, så länge att jag inte ens blev ivrig över att den kommit, haha. Men nu när jag iallafall äntligen fick den så är den trasig. Sömmarna har gått upp i frodret på två ställen. Kul jul.

Aja....Hampus hade lagat hamburgare när jag kom hem ifrån jobbet. Fast han är så dålig att han satte igång brandvarnaren igen, som vanligt när han lagar mat;) hehe, han är söt han. Inga kanelbullar har vi fått i oss dock, på kanelbullens dag och allt. Men det gör inte så mycket, jag väljer vaniljbullen tusengånger om. De borde göra en dag för alla vaniljbullar istället :)


ELLER?

Igår bet Hampus mig i benet. Inte så hårt egentligen men nu har jag feta blåmärket och det är helt svullet, haha. Jag tror Hampus har rabies och att jag nu har fått rabies. Inte okej.

RUBRIK

Nu har jag varit duktig och storstädat hela lägenheten, igen. Helt sjukt var skitit det blir på bara en vecka. Ska ner till gymmet och göra pump och qi gong snart iallafall och efter det hem för att laga pappas goda banankyckling! yumyumyum.


SUNDAY

Goodmöörgen! Nu vaknade vi, jag kommer inte ihåg senast jag vaknade såhär sent.

Ja igår var vi ju i staden med mami och jag hittade inte ett jävla skit. Hampus däremot hittade en ny jacka. Jag kom ioförsig hem med en mysig poncho som jag fick för ynka 100 riksdaler tack vare mamma. hehe. Senare på kvällen hade vi lite folk här hemma. Trevligt. Även om jag kanske inte är på topp. Kan inte fatta att jag fortfarande stör mig så jävligt på det där och har svårt att slappna av, men men.

Nu ska jag äta soppa med baguetter och titta på madagaskar 2.

Så här ser hampus ut när han sover, muahahhaha:

 

IN TILL STADEN

Duktiga jag har nu varit och tränat power ct och zumba! Nu ska jag och Hampus kila in till staden med min kära mor för att utnyttja hennes finfina rabatter, muahhaha! Vi går fortfarande runt i våra vår/höst jackor vilket inte funkar i denna kyla! Jakten på varmare jackor, halsdukar osv kan börja! tjoflöjt!

HAN HAR KÖPT EN NY TRAKTOR

Jag och älsko har svullat tacos och glott på idol nu, slappis kväll. Linnea var ju helt sinnesjukt bra. Helt galet dutti!
Imorgon blir det till att gå upp tidigt. Jag ska testa på Power CT nere på gymmet för första gången och ev gå på zumba om plats finns. aja.

Den roligaste reklamen just nu måste vara den om Lars Kristerz nya skiva. Hahahah, komiskt.